Új hozzászólás Aktív témák
-
snorb07
csendes tag
Sziasztok!
>2 hetes nyomogatás után az alábbiakat tudom írni a teljesség igénye nélkül:
(legtöbbször)2G hálózat, NFC és Bluetooth OFF, Wifi napi 8-10 óra kb, facebook böngészőből naponta (melóban óránként) többször, játék, fénykép, videó random, telefonálás ritkán -> ~35-40 óra alatt megy le 25-20%-ra.
a régebbi mobilos operához fogható böngészőt még nem találtam. IE nem szimpi, ha 2 lapot nyitok, sokszor ha visszatérek az elsőre, azt újra betölti. a kép minőségét nem tudom állítani, mindent fullba tölt be. UC browsert írják sokan, de nem tetszik.
a naptár sem tetszik annyira, a havi nézet egyenesen katasztrófa. el tudja olvadni bárki is az oda beírt dolgokat?
(tudtok ajánlani naptár progit? lehet fizetős is. heti nézet a fontos, live.com-mal online szinkronizálás sem hátrány)
ha benyomom a kijelzőfeloldót, picikét várnom kell, hogy tényleg fel tudjam oldani.
zavaró, hogy a kezdőlapra kirakott mobilhálózat jele megyegyezik a windows 7-8-on a wifi jellel, illetve a wifi jel a telefon kezdőképernyőjére kirakva egy mobiltoronyra emlékeztet, még most is összekeverem
kijelző király, a szegedi napsütés sem fog ki rajta, kijelző a bekapcsolt szuperérzékenységgel és anélkül is jól vesz mindent
nem találom a bluetooth-os fájlküldös progit
az alkalmazások bezárása nem túl rugalmas
a felrakott facebook app random ír "toast" üziket az eseményekről. elvileg be van zárva ilyenkor, de mégsem. a háttérben futó alkalmazások beállításánál se tudom állítani, ahogy a skype-ot sem.
skype: ha az ember nem lép ki belőle úgy tényleg, akkor hiába nem mutatja a telefon a futó progik közt és hiába nézegetem a fenti beállítást, fut és kapom az üziketa sokat ecsetelt fagyások: az egyik játék egyszer behalt, kapcsolt már ki random a telefon és indítottam már újra mert nem azt csinálta, amit én akartam. de hát mindegyik telefonommal előfordult már ez. 5800-val is, 5200-val is.
telefonfrissítés: pár napja írta ki a kis bevásárlótáska, hogy frissítene. frissített is, de progikat, alkalmazásokat. a telefont, a WP8-at hogyan és miként lehet (majd?) frissíteni?
am öröm és boldogság, mert bár könnyű kiemelni a rossz dolgokat és azokról írni, az összkép annyira jó, hogy imádom a telefont
-
snorb07
csendes tag
a gép felismeri, látom is meg minden, csak gondoltam lehet a zuneban is varázsolni valamit. de akkor nem erőltetem
köszi
-
snorb07
csendes tag
tegnap megéérkezett a telefon ^^ pakolgatom rá szépen az appokat, kóstolgatom, tetszik tetszik
most a géphez akarom csatlakoztatni zune-nal (frissítés, mentés, etc), de nem megy :S valószínűnek tartom, hogy a gépemben van a hiba. a többi tulajnak sikerült?
-
snorb07
csendes tag
jaja, ezért is csaptam le rá ^^
konkrétan sárgát szerettem volna, de már olyan régóta akarok új telefont venni és annyira megtetszett ez, hogy nem várok tovább, nem érdekel, ha később akárhol akármilyen áron akármilyen színű lesz
ebay-ről veszek rá sima sárga tokot, meg képernyővédő fóliát is, ezt konkrétan:
http://href.hu/x/km0r
szerintetek jók ezek? -
snorb07
csendes tag
sziasztok!
mos rendeltem online a Vodafone-tól a készüléket 2 éves kredit szerződéssel és készülékbiztosítással. a telefon így 52.990 Ft, a Kredit havi 2.250 Ft, a biztosítás havi 1.090 Ft (csak lopásra nem vonatkozik) ^^
remélem legkésőbb jövőhét elején megleszutána írok én is tapasztalatokat
-
snorb07
csendes tag
na pont erről beszéltem... túl van ez parázva [facepalm]
-
snorb07
csendes tag
sziasztok!
nem értem ezt a garancia-félelmet. ha a webshopokon vagy báárhol a HU garanciával kéri az ember, akkor megkapja a kis gyártóis papírt, amivel ha bármi para van bemegy az ember a gyártó márkaboltjába és el van intézve, nemde?
amikor vettem az előző telómat a kisboltban is mondta a csávó, h x ezer az EU-s garanciás ár, x+3 ezer a magyar. magyar garanciát kértem, amikor para lett a telóval, bevittem a szegedi Nokia üzletbe és szó nélkül megcsinálták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest