- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Richee11 #266 üzenetére
Sebességre és szolgáltatásokra ugyanazt tudja a kettő, a 720-ban szebb és nagyobb a kijelző, jóval nagyobb az akku, van lehetőség vezetékmentes töltésre (megfelelő tokkal), illetve jóval érzékenyebb a kamerája, tehát sötétben elvileg sokkal jobb képeket csinál. Innentől neked kell eldönteni, hogy 48-ért a 620, vagy 75-ért a 720. Utóbbinál amiatt nem fair az összehasonlítás, hogy vadi új telefon és nincs benne a szolgáltatói kedvezmény, ráadásul a 620 egyébként is akcióban van a T-nél. Ár/értékben sokkal jobb a 620 jelenleg, de mint mondtam nem ugyanaz az összehasonlítási alap, mert ilyen feltételekkel a 720 is lehetne akár 58-60, és akkor szerintem megéri inkább azt venni.
-
Dave™
nagyúr
A hangminőség a 620-nál volt rossz, ezt párhuzamként értettem, hogy ott is volt (jogos) negatívum a cikkben, mégsem panaszkodtak sokan, hogy mennyire negatív hangvételű, mert a legkevésbé sem volt az. Itt ugyanezt nem tudom elmondani, mert ami pozitívum, az kb. olyannak hat mintha kötelező lenne és csak így normális, a negatívumoknál pedig kicsit túlzóan mutattad be, lásd akadás ami töltés és a kamera aminél a fényérzékenységet pl. nem is nézted, illetve nem volt róla említés, hogy ezeken mindig finomítanak frissítésekkel. Hiába az 512MB ram, ez még mindig sokkal olajozottabb, mint ugyanez a hw 1G rammal Androidon, pont az eltérő multitask meg egyebek miatt. Azt se felejtsük el, hogy a WP7 a Mangónál elég sokat gyorsult, főleg a taszkváltásoknál, erre jó eséllyel lehet számítani a WP8 első nagyobb frissítésénél is. Persze a tesztben a jelent kell vizsgálni, de sokkal realisztikusabbnak érzem a 620-nál megfogalmazott érvelést az 512MB rammal kapcsolatban. Nekem személy szerint nagyon tetszik, ki is néztem magamnak a közeljövőre, és nyilván jobb lett volna, ha 1G-t kap (mondom ezt úgy, hogy nem is játszom, tehát igazán ki se tudnám használni), de ez ebben a formában is bőven jó vétel és simán hozza a kategória sebességét, sőt, szerintem Androidból sem kapsz ilyen áron gyorsabbat (mármint nem hardvert, hanem felhasználói élményt).
-
Dave™
nagyúr
Az a probléma, hogy a hangvétele negatív a cikknek. Példának ott a 620 bemutatója, abban is benne van a gyenge hangminőség, de mégsem gondolja azt az ember, hogy mennyire negatív az összkép. A 800-nál is eleinte gond volt a képekkel, aztán sokat reszeltek a későbbi firmware-ekkel. A 720 teljesen új készülék, sok helyen most kezdik el forgalmazni, biztosan lesz erre is javítás, de erről nem találtam említést sem, pedig rendszerint le szoktátok írni, hogy később remélhetőleg javítják szoftveresen. Ez egy. Az akadás meg nem akadás, ahogyan leírták többen is. A betöltés felirat amit egy másodpercig láttál néhányszor a nem hagyományos értelemben vett multitasking miatt van, az alkalmazás fagyasztásra kerül és amikor átváltasz rá így aktivizálódik újra. Persze van, ahol ez azonnal megtörténik, alkalmazásfüggő. De ez nem akadás, még ha nem is szándékos a tévesztés. A pozicionálással meg igazából semmi gond nincsen, a 620 kisebb kijelzőt kapott gyengébb minőségben, nem unibody és nincs lehetőség wireless charging-ra, illetve a külföldi tesztek szerint sokkal jobb a 720 kamerája, főleg az alacsony fényviszonyok mellett képes sok mindent megverni, beleértve a csúcs Android telefonokat is) árban nem akkora a különbség, hogy ne lehetne létjogosultsága. Szóval nem tartalmilag volt elsősorban baj a cikkel, mert az többé-kevésbé korrekt (a kameránál éreztem erős tartalmi hiányosságokat), inkább hangvételre, ami a megfogalmazásból ered és valóban negatív hangvétele van, hiába van egyébként túlsúlyban a pozitívum tartalmilag. Olvastasd el pár laikussal hogy összességében negatív vagy pozitív-e a cikk és szummázd a végeredményt, szerintem inkább előbbinek érződik a fentiek miatt. Mindezt abszolút jószándékúlag és fejlesztési javaslatként mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest