- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
#79335424 #10099 üzenetére
Aki ütemezett scanra tenné a hálózati meghajtót az meg is érdemelné.
De, ha a wineken lévő vírusirtó pedig csak azt és akkor ellenőrizné, amikor fájlművelet zajlik rajta, az simán kibírható, más meg máshonnét nem nem kerülhet rá, de ha rá is kerül, akkor is ellenőrizve lenne a winek által megnyitáskor.
Aki még ezzel is terhelni akarja a nast, próbáljon meg a clamav -ra keresni, hátha van neki arm5-ös portja.
(#10100) Mr Dini
"Bar en az irtokban nem nagyon bizom.."
, akkor a nasra kerülőben meg bízol?
"meg aztan a virusirto telepitoje is a serveren van. Es ha ujrarakom valamelyik gepet es a virus a virusirto mappajaban van annyi. Ezert is kellene."
Ezt már megint túlbonylítod.
A víruskergetők 99.99% self protectionnal rendelkezik a telepítés alatt. Meg mint említettem 1x elég egy teljes scant csinálni, utána már csak a megnyitott állományokkal foglalkozzon a antivirus. (De szép is lenne, hogy esetleg a háztartásban lévő összes gépe egyszerre akarna egy mélykeresést csinálni a nason. Esetleg egymás után (feleslegesen)
. De ha ennyire nem bízol magadban, akkor telepítés előtt a másik gépről nyomsz arra a mappára egy scant.)
Tegyük hozzá, hogy vírus azért nem olyan dolog, hogy elkapjuk a levegőből és ott terem. Azért tenni is kell. -
Pity0517
csendes tag
válasz
#79335424 #9973 üzenetére
Szia,
Most végeztem, nállam egy nagy reset és kis móka megoldotta a dolgot
A Speedport után van 1 router pluszba, semmijen portot nem kell engedélyezni egyiken sem.
Aztán a zyxel menüben ujbol engedélyeztem az FFP és a transmissiont visszatöltöttem a torrenteket és lám müködik isvagy csak nekem volt szerencsém egyenlöre.
Üdv.
-
ddudas
tag
válasz
#79335424 #9894 üzenetére
Nem tudom, arra milyen gyakran érkezik frissítés, de az XBMC 13.1 Gothamben végre használható 3D támogatás. Lejátszás előtt rákérdez, hogy szeretnéd megjeleníteni. Régebben a fájlnévvel lehetett csak trükközni, ha beírtad, hogy 3DSBS, de az OU-t egyáltalán nem is támogatta. Lejátszani persze attól még lehetett, de teljesen széthullott a menü.
-
Tonyk
veterán
válasz
#79335424 #9869 üzenetére
Download installer tar appropriate for your device from here
Extract to FAT partitioned USB key
Download the kirkwood rootfs rename to 'rootfs.tgz'
Copy to the USB key
Place HDD in left slot, USB key into a rear USB port, power on the device.
Wait for LEDs to settle. This process may take some time while your disk is formatted and the file system extracted.Ehhez nem kell soros port.
-
Dupree
csendes tag
válasz
#79335424 #9809 üzenetére
DIGI TOPnet 80/25 Mbps a sebessége.
1, Nem FULLHD-ban akarok filmeket és sorozatokat nézni. A tekerés az nem gond a szüneteltetésnek tudnék örülni. Teljesen mindegy hogy nézz ki a lejátszó csak működjön.
2, Amúgy a sima SGS -ben is N-es wifi volt. Mind a telefon mind pedig a router is N-es szabványú volt.
4, A VPN-t a routereknek is támogatnia kell? Illetve mennyiben változik a VPN létrehozása ha a nem két PC között csinálom hanem a NAS és egy másik gép között?
A noip.com-on már csináltam egy ddns-t a transmission webes távoli eléréséhez. -
Doosa
aktív tag
válasz
#79335424 #9793 üzenetére
Az valóban idegesítő, hogy zajos a HDD, de ha azt nézzük, hogy mi jó neki akkor a folyamatos 24/7-es a legbarátságosabb. Tényleg mechanikus cucc, de nem úgy fog tönkremenni, hogy csapágyas lesz és beragad vagy hogy a hőterheléstől kilágyul. Egyszerűen az a baj, hogy az indításnál annyiszor nagyobb az egyes alkatrészek igénybevétele, az üzemi állapotnál, hogy arra nem éri meg méretezni. Emiatt persze az indítások károsítják a HDD-t. Nem véletlen logolja, az indítások számát.
Nálunk pl. a suliban nem engedik kikapcsolni a gépeket egyes termekben, mert félnek, hogy utána már nem indulna be
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
#79335424 #9781 üzenetére
Igen gondolom hogy beallitasi gond, de miiiiii?????? Mindent letiltottam amit lehet es meg mindig nem all le a hdd, meg a halozatrol is lehuztam szoval csak ugy magaban megy a nas akkor sem allitja le pedig en akkor semilyen geprol nem ferhetek hozza mert nincs halozaton.
Megorulok.
-
-
ddudas
tag
válasz
#79335424 #9749 üzenetére
Szia, fotó helyett inkább rajzoltam. Lent a NAS-on lévő csatlakozót látod, fent pedig a standard 3 pin-es ventilátorcsatlakozót. A feladat a köztes rész elkészítése.
A standard ventilátor csatlakozón amúgy rendkívül logikusan a 12V DC van középen, így ha fordítva dugnád rá sem történik tragédia. A NAS esetében valamilyen indíttatásból a Zyxel mérnökei az egyik szélére a földet másikra a tápot tették. Ennek ismeretében nem nagy trükk megoldani egy tetszőleges 40x40x10-es venti csatlakoztatását. A noctuát pedig tiszta szívvel tudom ajánlani :-)
-
ddudas
tag
válasz
#79335424 #9746 üzenetére
Egy 5V-os telefontöltőből simán lehetne gyártani egyet, de szerintem nyugodtan rászerelheted a gyári csatlakozóra is. A gyári venti lehúzható simán, és nem muszáj elvágni, ha gariztatni kell vissza lehet dugni.
Egy 3 tűs csatlakozó van az alaplapon, ha érdekel a pin kiosztás szívesen befotózom a sajátomat és akkor nem kell az 5V táp sem.
-
ddudas
tag
válasz
#79335424 #9744 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel az USB-ről táplálással, hogy az USB 2.0 szabvány az eszköz csatlakoztatásakor egy konfigurációs szakaszban (max 100 mA-t enged itt) megkérdezi, menni áramra van szüksége az eszköznek. Ha a root hub aktuális terhelése mellett nem tud ennyit szolgáltatni, akkor nem engedi csatlakozni. Mivel egy USB tápra kötött ventilátor nem fog beszélgetni ezért kötve hiszem, hogy 100mA-nél többet kapna mert nem fog továbbjutni a konfigurációs fázison.
Persze ki lehet próbálni, és az sem baj, ha max 100 mA-t vesz fel, ha 170 mA a névleges áram, legfeljebb lassabb és halkabb lesz. Én annyit mondok csak, hogy azzal a 100 mA-rel sem terhelném az USB root hubot, ha nem muszáj, főleg nem állandó jelleggel, mert ez folyamatos minimum 0,5 W-os terhelés egy olyan IC-n ami az alaplapon van. Miközben van egy csatlakozó (a ventilátoré) ami szándékosan erre van tervezve és megfelelő teljesítményelektronika van a végén.
Hasraütésszerűen ennek nekiesni lehet, hogy az lesz az eredménye, hogy a ventilátorod gyengébb lesz a plusz felesleges terhelés miatt pedig jobban melegszik a rendszer.
-
Tonyk
veterán
válasz
#79335424 #9733 üzenetére
Mi az, hogy a "script alapján"?
Az /ffp/start-ban shell scriptek vannak : valami.sh ...
"Mi az a strat,"
elírtam, start akart lenni, elérése: /ffp/start
Érdemes néha belenézni a start mappába bekerült indítóscriptbe. Ott lehet látni, mit honnét akar betölteni.
Az example -ba mint configurációs állományok vannak. Érdemes belekukkantani. Minden le van írva benne.
(#9734) bull84ghia
Én olyan nem írtam , hogy az .sh -t másold be az etc-be.
-
Tonyk
veterán
válasz
#79335424 #9725 üzenetére
500 az a 450 , de ezen nem veszünk össze. Közben rákerestem, több oldalon is ezt írják.
Az ellenállás pedig nem a fordulatszámot csökkenti. Hanem a madzagon átjutó delejt. Gyakorlatilag egy "fojtás".
De, mivel nem a sajátommal verem a csalánt, kérdezz meg valami nagyon szakit ebben a témában. A ph-n biztos van ilyen fórum.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #9331 üzenetére
Az stim, de úgy vettem ki az írásodból, hogy az Asus akkor már a NAS-t is helyettesítheti, ami akár igaz is lehet, hiszen számtalan ember használja így (router+külső vinyó USB-n). De ez minden esetben kompromisszummal jár.
Ha csak gigabit miatt kell, akkor egy használt 1043 v1 is tökéletes (most adtam el nemrég az enyémet 2,5 év garanciával 7,5 eFt-ért), ha bármi különösebb extra célja van, akkor meg a konkrét cél az ami meg fogja határozni, hogy mi az ami megéri számára.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #9328 üzenetére
Mindenki másra használja. Router oldalról nekem sok elvárásom nincs, a jelenlegi megfelelő erővel beszórja wifi jellel a házat, és minden hálózati munkát elvégez. A NAS-t én egyebek mellett az egyik fő alap tevékenységre is használom, ami adatmentés. Nem tudom mekkora sebességet bír az Asus, de nekem nagyon nem mindegy, hogy 300-500 GB mentését/felügyeletét mennyi idő alatt csinálja meg, ezért is váltottam le a 310-est is. Nem azt mondtam, hogy rossz, vagy nem éri meg, hanem, hogy nem "olcsó".
-
zambozoli
aktív tag
válasz
#79335424 #9165 üzenetére
Lehet, bár ha a NAS van terhelve és van 5 percenként annyi erőforrása hogy 6 percnyi anyagot be tud szedni a médialejátszó, akkor lehet a NAS valamely alkalmazása ludas. Persze a ciklikusság kevésbá valószínű, mint az hogy folyamatosan kevesebb sávszált tud biztosítani a médialejátszónak, mint kéne.
Egy biztos jobb átnézni mindent és optimalizálni. -
gboszi
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #9053 üzenetére
Ha jól rémlik a 310-esnél is hasonló a reset, de azért nem válaszoltam neki, mert már más írta, hogy resetelni kell.
Tévedés ne essék szívesen segít az ember, de ez pl konkrétan le van írva a termék leírásában, de jó magyar szokás szerint (én sem) gondolom nem olvasták el a leírást sokan. Én is csak részlegesen ami számomra fontos volt.
-
z123456789
addikt
válasz
#79335424 #8992 üzenetére
Köszi a segítséget, de már rájöttem.
Igazából egy napra kell csak, és most sem időm, sem kedvem egy újabb "diploma megszerzéséhez" hogy hogyan rögzítsünk NAS-ra kamera képet. Megoldom PC-vel és kész. Csak a NAS kézenfekvőbb lett volna, mert az ugye megy egész nap.
Azért köszi a keresgélést! -
vhnns
csendes tag
válasz
#79335424 #8956 üzenetére
Köszi, azt hiszem most sikerült egy régi kedvencemmel megoldanom a gondom. Már a Play áruházba is felkerült az XBMC Androidra. Ezzel most minden úgy működik ahogy szeretném, sőt még szép is. Bár volt már, hogy egyszer csak kilépett. De jól viszi a FullHD filmeket is a NAS-ról. Persze nem Wifin, hanem kábelen.
-
SUPREME7
őstag
válasz
#79335424 #8916 üzenetére
Hát jelenleg a laptopom a "nas", külső vinyón vannak a filmek-sorozatok, és onnan tolom ki chromecastre androidos plex appból és megy gond nélkül, így igen, feltételeztem, hogy ennek nassal is mennie kéne, csak ugyebár transzkódolás nélkül nem tudom mennyire eszik meg mindenféle fájlformátumot-kódolást a plex, mert ez valamiféle kiherélt megoldás erre a nasra nem? Csak mivel ez még elég baráti áras nas, így gondoltam hátha van értelme inkább beruházni erre.
-
tigrici
tag
válasz
#79335424 #8597 üzenetére
A gondolat menet az tökéletes ,főleg a relés megoldás szoba jöhetne ahol nem impulzus indit hanem zárás csak a hely miatt szinte lehetetlen lenne beépiteni 1 usb.és házba,ráadásul ez is belekerülne 1-2 ezresbe.Azaz ha 7-10 k között lehetne kapni ilyent akkor a vásárlás mellett döntenék.
-
shteer
titán
válasz
#79335424 #8528 üzenetére
Mert nem illeszkedik. A SATA meg csakcsak, de az IDE kizart - raadasul az ide hdd-ken nem szabvany a csatik elhelyezese - valamint fizikailag nagynak tunik
Nem erdemes szarakodni ilyesmivel, el kell adni az ide hdd-t, apron megvesznek 1-1 nagyobb tarkapacitasu hibatlan darabert
-
zambozoli
aktív tag
válasz
#79335424 #8349 üzenetére
Semmi különös, én is csak észrevettem.
Nálam a NAS 7/24-ben megy. FFP, TM, miniDLNA van felrakva. A S.M.A.R.T adatoknál tűnt fel, hogy leállítás nélkül is nő a fejparkolás száma (pedig kikapcsoltam).
Megnéztem a NAS energiaellátását és vinyó leállítás 5 percre van állítva. Ha békén hagyja a TM, meg a DLNA akkor az FFP-sem ír logot, pláne ha minden rendben van. Így mivel nem kell a vinyó a NAS szépen leteszi aludni. Ha kell, akkor szépen hallom felpörögni. -
melan
senior tag
válasz
#79335424 #8345 üzenetére
Azt vágtam egyből, hogy ez egy futtatási környezet, ami ahhoz kell sokszor, hogy telepíthess, vagy pluszban futtathass dolgokat, csak először azt hittem, hogy nincs rá szükségem... még a TM-et is be tudom állítani nélküle, hála Tonyk segítségének. De a plex nagyon tetszik, ezért kénytelen leszek
Ha a plex fenn van, utána az ffp-t ki lehet kapcsolni, vagy kell a futáshoz? Annak örülnék, ha a vinyót lekapcsolná a NAS, ha épp nem kell (annyit nem torrentezek, hogy folyton menjen). -
spiky03
veterán
válasz
#79335424 #8250 üzenetére
Köszi neked is.
Most épp Puppy-t csináltam.
Mert előtte az ubuntu az nem volt olyan jó.
Remélem ezzel már jó lesz és végre látom már a winyó tartalmát és vissza tudom másolni a NAS-ra mielőtt megformázom.
Ma egész nap ezzel sz*pok.Tegnap este a winyó csere viccelt meg, most meg ez.
Remélem még az NFS megosztás is majd sz@rakodik velem.
Meg ugye addig nem csinálok semmit sem a NAS-on amíg nem lett visszamásolva minden ami kell.
A TM-et is letiltottam, a torrent file-okat már bemásoltam a helyére. Kíváncsi leszek, hogy az működik-e majd úgy mint a laptopon az utorrent az win újra telepítés után.Ma Tonyk próbált segíteni a messzi távolból, amit köszönök neki, az esti supportot meg Anonymus23-nak.
-
WolfLenny
senior tag
-
OldAkita
aktív tag
válasz
#79335424 #8092 üzenetére
Mostanában ezres tételekben olvasom a router és a nas topicokat, itt csak belepillantottam és megakadt a szemem a Twonky-n. Viszont lassan képbe kerülök. Ezek szerint a NAS, hasonlóképp a PC-hez, több programmal képes a mádiatartalmak streamelésére. Ebben az esetben viszont felmerül, esetleg a MY Cloud is, amelybe belszerettem, képes lehet a Twonky-n kívűl más programmal is elvégezni a filmek tv-re irányítását? Mondjuk ezt abban a topicban kellene megkérdeznem.
Ami a routert illeti az Asus N65 olyan 27000 körül van és 128Mb rammal van szerelve, processzorának sebessége, igaz csak 750 Mhz. NTFS fájlrendszerre 17MB/s-al ír és 30MB/s-el olvas Ez nem olyan szégyenteljes értékVálasztásomat az is befolyásolja hogy nemrég vettem egy usb 3.0-ás külső hdd-t, amit routerre dughatok, NAS-ra meg vennem kell új hdd-t Persze olyan véleményt is olvastam hogy a 3.0-ás hdd-kkel néha gondjaik vannak a routereknek. Szóval egyelőre vacillálok és tanulom a NAS-ek és routerek rejtelmeit
-
grobi
csendes tag
válasz
#79335424 #8044 üzenetére
Szia !
Az akkor jött létre mikor a volum1-et hozzáférhetővé akartam tenni . Ha rányomok hogy megosztás és mindenki lássa akkor így jön létre . Ebben a menüben sem tudok új könyvtárat létrehozni és másban sem . Ha csatolt lemezként van akkor sem enged , és a ftp-n csatlakozom akkor sem tudok újat létrehozni ! Csak a meglévő mappákon belül . Vagy valamit nagyon rosszul csinálok . Csatolom a mentéseket.
-
petya80
tag
válasz
#79335424 #8006 üzenetére
igen az nfs az nsa210-en fut. Természetesen a teszt idejére a torrent kikapcsolva, 0% proci és 35mb rammal vágtam neki. Teszt közben 30-60% között ugrált a cpu.
Sőt még egy olyan beállításra is bukkantam ahol be tudtam állítani a max blocksize méretét 32768-ra nsa210-en , mert alapból a mede8er csak 16382 rsize/vsize-vel csatolta a nas nfs megosztását hiába volt beallitva hogy tcp / 32768.
Nyilván én is gyanakodom a zyxel-re, de még nem győződtem meg teljesen hogy ő a ludas. És mondom a 80Mbps megy tehát nagy tragédia nincs egyenlőre.Arra akkor tudnátok tippet adni hogy kellene összekötni közvetlenül a nast és a lejátszót egy teszt erejéig ?
-
-
SteveL
aktív tag
válasz
#79335424 #7752 üzenetére
Én is keresem a megoldást az MC androidos használatára, de nagyon körülményes az alapfelület egy kisebb (7 colos) tablet érintőkijelzőjén, nem is beszélve egy okostelefonról. Valami hibrid megoldás kéne, ami SSH-n csatlakozna a NAS-hoz, majd egy szép, nagytudású, modern felületként jelenítené meg. De valószínűleg ez nagyon rétegigény.
-
tigrici
tag
válasz
#79335424 #7736 üzenetére
Az nsa311 akár nsa911 is lehetne mert azt te megváltoztathatod "szerver neve " A frimware meg szerintem mind eggy,Ha az ffp fut onnan már megkerülöd és linux alapon komunikálsz vele.A minipc nem tudom hogy linux vagy android,de ha van putty vagy ahoz hasonló más progi ami telnetet vagy ssh -tud nyitni akkor müködnie kell.
-
tigrici
tag
válasz
#79335424 #7733 üzenetére
Uwsiteloader "slacker" telepitése.
wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.sh
slacker parancs-
root@nsa311:/home/shares# slacker
slacker options pattern...
Options:
-U Update package lists
-C Clear cacheInstall, reinstall or upgrade:
-a List all available packages
-I List available packages that are installed and up-to-date
-i List available packages that are not installed
-u List available packages that differ from the installed versionRemove packages:
-r Remove installed packages
-o List installed packages not present at sites
-A Pre-select all packages in the dialog
-F Do not apply ignore list
-c Print report to stdout, no menu -
tigrici
tag
-
kmarci25
veterán
válasz
#79335424 #7710 üzenetére
Ezt a kiegészítést azért tartom fontosnak, mert bár a 2.82 -es TM -nek már nem feltétele az FFP, de pl. az MC miatt megéri felrakni, ha nem kell érte beáldozni a vinyóleállítást.
Erre szerintem létezik egy másik megoldás is. Jelesen: csomagok közül telepíted az ffp-t és engedélyezed. Felteszed az MC-t, használod. Amikor nem kell, akkor a csomagok között tiltod az ffp-t, így az nem aktív, azaz leállítja a HDD-t a NAS, ha nem aktív. Amikor újra kell az MC, akkor csomagok között FFP engedélyezés, és mehet. És akkor így nem kell pendrive, nem kell linux parancs sor, stb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #7681 üzenetére
Jól emlékszem, hogy te akartál 210-esre "gyári" TM-et varázsolni?
Nos jó hírem van.
Mivel most nálam egy Zyxel NAS kiállítást lehetne nyitni, 210, 310 és 325v2 van együtt, eszembe jutott, hogy vannak még páran, akik 210-est használnak, és kipróbáltam, hogy ezzel az egyszerűbb módszerrel vajon működik-e a TM telepítés a gyári programcsomagok közül.Az eljárás hasonlít a 325v2-höz illetve a 310s hez.
A 210-es NAS alábbi könyvtárába
/admin/zy-pkgs/
be kell másolni az alábbi fájlokat Zambozoli korábbi leírása alapján:
Innen elérhető az összes fájl
ZYPKGS
Transmission_2.82_arm_002.zpkg
Ha kell FFP, akkor ezeket is:
ffp_0.7_arm_004.zpkg
ZYPKG_INFO.tgzÉn a biztonság kedvéért bemásoltam a web_prefix fájlt is, de ennek valószínűleg nincs sok jelentősége.
Innentől kezdve már csak be kell lépni a NAS kezelőfelületébe, és a programcsomagoknál szépen feltelepítgetni a nekünk szükséges programokat.Csak próbaképpen felraktam a TM-et, webGui-n keresztül szépen elérhető, illetve ugyancsak felraktam az ffp-t is, az is szépen működik puttyon keresztül.
Az azért érezhető, hogy a 210-esben nincs akkora vas, az ffp telepítése egész sok időt vett igénybe (volt vagy 2-3 perc, már azt hittem kifagyott, de csak mókolt vele egy ideig)Sok sikert hozzá, akinek ez van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #7685 üzenetére
Na ez érdekes
Ha nem is mókoltál a VOIP-al, akkor az elmondásod szerint ez is kell, mivel a telefon is azon jön, kvázi nem lehet a routert cserélni.
A portok forwardolva vannak, mégsem megy, az meg a másik érdekesség, esetleg egy másik IP-re át kellene rakni a NAS-t, hátha.
Azért nézd át a port átirányítást, mert pl az előbb én is úgy jártatm, hogy meg akartam kívülről nézni, hogy megy-e a, és nem tudtam, akkor esett le, hogy a portforwardingba csak a TM kommunikációs portjánál állítottam át a 325-ös IP-jére, a NAS-t és a TM webGUI elérésénél a régi IP címen hagytam az átirányítást, amin meg már nincs eszköz, gyorsan be a routerbe, javítottam, és már működött is."3 eFt"
Hehe, annyiért már lenne rá vevő, több is -
Anonymus23
veterán
válasz
#79335424 #7681 üzenetére
Ahogy látom ez is egy voip-os router. Ki is van használva ez a része?
Ahogy látom a leírásában van hozzá no-ip támogatás, ennek mennie kellene ha jól van beállítva.
Nem tudom mennyi minden van beállítgatva a routerben, esetleg le kellene menteni egy konfigot, és reset után visszatölteni, hátha az segítene neki. Teljesen gyári beállítások vannak, vagy amit a T beállított?Esetleg lehetne még a listáról másik free dyndns szolgáltatót kipróbálni, hátha.
-
dmc
aktív tag
válasz
#79335424 #7676 üzenetére
Nekem is volt egy hasonló esetem egy T ruterrel.
Nálam annyi volt a megoldás hogy ott ahol be kellet irni a felhasznál nevet meg a jelszót alatta volt egy kis négyzet azt be kellet pipálni.
Mögé raktam egy rutert és ott már minden működött.
Ott is be kellet állítani minden felhasznál nevet meg jelszót és ott kellett nekem beállítani az átirányítást meg mindent.
Nem tudom mennyire volt érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest