- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
ddudas #11533 üzenetére
Honnan az anyámból kéne tudnom hogy nekem azt kell beírni keresőbe? Ne viccelj már! Mit tudom én hogy egy linux mire képes?
Lehet hogy egy szakmai fórum, de itt nem csak szakemberek vannak. A szakembereknek ha épp van kedvük, akkor segítenek azoknak akik nem azok. Attól még hogy nem okítottak ki engem linuxból, képzeld elég sok dologra fel tudom használni ezt a NAS-t, aminek nagyon tudok örülni. És nem kellett beülnöm linux órákra. Mit problémázol ezen? Felesleges vitagenerátor vagy.
Hogyan fogom megoldani? KÉrek segítséget. Valószínű nem tőled. -
z123456789
addikt
válasz
ddudas #11531 üzenetére
-sh: syntax error near unexpected token `newline'
ez a válasz a parancsra amit írtál.
Nekem tökre jó a root. De azzal nem oldódott meg a probléma.
Vagyis ha beírom ezt:
mount.cifs //X3D/Mede8er/Nasrol /i-data/md0/Nasrol -o username=pityuka,password=titok,uid=root,gid=root
(A pityuka meg a titok természetesen a megfelelő behelyettesítés után)
Akkor utána még mindig nem tudok egyben mindent átmásolni, mert ugyan azt a "chown"-os üzenetet kapom.Ráadásul most ott tartok, hogy az előbb még működő felcsatolt mappám egy ?-lel kezdődik és vérvörösen jelenik meg az MC-ben....mert kikapcsolt a médialejátszó...Neked lehet hogy alap, nekem meg teljesen idegen. Ez nekem sokkal bonyolultabb ahhoz hogy csak úgy bepötyögjem a google-ba. Nem tudom mi a kérdés érted? Na ezért nem írom be. Akinek ez terhelő, az nem olvassa el. Én úgy szoktam legalább is.
-
-
törölt tag
Én Android alatt használom. Ott régebben is volt Mali rásegítés, csak Linux alatt volt ez problémás. De ugyanúgy telepíthetek Linuxot is, akár dual boot -tal. Ennél a vasnál a Mali segítség nem annyira lényeges, mert a 4x1,6Ghz -es proci a fullHD -t is kisujjból kirázza.
-
törölt tag
Ugyanez, csak egy MK802IV Android miniPC -vel. Custom rom van rajta, amiben rendszeralkalmazásként előtelepített az XBMC. Pontosabban annak egy változata, az RPMC, ami, mint a nevéből sejthető, a Raspberry PI -re portolt verzió. Én sem streamelek, hanem SMB -vel, vagy CIFS -sel csatolom a NAS -t.
-
AngelH
aktív tag
Ne aggódj, ha a Raw value-re gondolsz, az nem a valós érték, program mondja meg, hogy az adott gyártó mit ért alatta. SMART működése
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest