- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz mobilizmo #20388 üzenetére
Nem tudom mi a titok
De most a nagyobb gondom: nem tudok ugye másolni mappába. De törölni se mi történt ezzel?? "Forduljon a rendszergazdához" magamba fordultam, de akkor se enged
Szerk: csak egy mappát nem enged törölni, ami nincs is, de mégis van
Remélem nem akar meghalni a kicsike (megint)
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz mobilizmo #20382 üzenetére
Igazából egyik se megy. Leszedtem (akarom mondani megvettem) pár sorozatot, hozzá srt-t. MiniDLNA-n egyik se megy át. Ha PCről hálózati meghajtóról indítom, VLC tökéletesen kezeli.
(Az furcsa mondjuk, hogy az srt-t nem engedi bemásolni a letöltési mappa, mert nincs jogom azt mondja. Új mappába másolással megy minden.
-
CoolBoy323
nagyúr
hogyan lehet a miniDLNA-val .srt-t a filmre varázsoltatni?
Úgy tűnik, mintha nem kezelné... -
CoolBoy323
nagyúr
310es NAS: piros a HDD led, de minden tökéletes. Újraindítás után zöld. Mi lehet/lehetett ez?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gumimaci1235 #20237 üzenetére
Hú kapott mindent ez a mocsok
Táp bedug, miközben reset gomb nyomva tart stbstb.Talán feltámadt... Kopkoppkoppp
Akkor kell.majd egy nap megint a miniDLNA beállításhoz
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gumimaci1235 #20231 üzenetére
El kell indulnia a nasnak hdd nélkül is, nem?
-
CoolBoy323
nagyúr
Mitől lehet hogy ma mire hazaértem, a NAS folyton újraindul? Bexart az egyik HDD? Rászóltatok? Vagy az egésznek annyi? (520)
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez milyen folyamat/program lehet?
/usr/local/apache/web_framework/main_wsgi.pyc
Eléggé terheli a procit (feleslegesen?!) -
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz vanRobert #20214 üzenetére
szerinted értem én azt?
FFP már valahogy felment, már csak a MINIDLNA kellene, de nem megy sehogy.MiniDLNA 1.2.0 telepítése:
1. Adjuk ki a következő parancsot: slacker –iuA slapt-get
Majd üssünk egy Enter –t. és ezzel feltelepült a slapt-get csomagkezelőnk.már itt elakadok... és a függőségek még hol vannak....
(már kifolyik a szemem a sok olvasgatástól )
-
CoolBoy323
nagyúr
Megcsináltam megint a programom
Töröltem a Volume1-et, csináltam egy gyári visszaállítást, mondom tiszta lap legyen... (Na ezen a ponton kellett volna inkább fejbe lőni magam)
Most az istenért se tudok MiniDLNA-t telepíteni. Még az FFP telepítésig se jutok, pedig csak 3 órája szenvedek
Valaki mentsen meg
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gumimaci1235 #20207 üzenetére
És akkor hogyan tudom megoldani?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gumimaci1235 #20205 üzenetére
Tisztában vagyok a kockázattal. A kényelem, egyszerűség érdekel most csak. Filmek lennének rajta zömében.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gumimaci1235 #20202 üzenetére
Eddig se ment tönkre
Normális hdd mindkettő. Szóval nem félek hogy tönkre mennek. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz gumimaci1235 #20199 üzenetére
Miért?
2+4 TB-ot szeretnék, de egyben...
-
CoolBoy323
nagyúr
Kapott a NASika (520) egy 2. 4TB-os HDDt.
Hogy tudom megoldani adatvesztés nélkül, hogy egynek lássa a tárhelyet? -
CoolBoy323
nagyúr
520as NASt firmware frissítettem.
Elszállt a transmission és a miniDLNA.Valaki tudna segíteni ha már ilyen hülye voltam? (Szájbarágósan )
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #18950 üzenetére
Factory resetet kapott ez a szemétláda!!
Firmware-t is frissítettem... De valami botrány lassú a webszervere
Meghalt volna tényleg a NAS??
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #18949 üzenetére
Rendszer beállítás
Firmware/csomagokEz a szolgáltatás nem elérhető, mivel nincs kötet.
Ez WTF?? Most formáztam le a vinyót
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #18946 üzenetére
Format C:, kezdem előről... Megint
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #18943 üzenetére
A vinyó jó (100/84) 1.5 éves WD Red. Jó szutyok, h ennyi idő után már csak ennyi a kondija. Az ezer évés Samsung 502 a gépben 100/100as, és van vagy 10 éves, 3x több üzemidővel meg leállítással...
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Fater 310-ese megint szórakozik... Nem látja a benne lévő vinyót. Internal volume status: down
Ez mi a franc lehet? Áramszünet volt... Meghalt a HDD?!
-
CoolBoy323
nagyúr
Sose próbáltam, sosem használtam. Nem is volt forwardolva a 9091 port.
De a Zyxel Cloud-on keresztül elvileg elérhető a TM is...
Maga a NAS admin jelszóval van ellátva természetesen. Pl. PC kliens is kér jelszót, és telóra a Torrrnado is...
Én már meg nem mondom milyen TM-em van Rég volt... És tudod h nekem ez kínai nem kicsit Ez van fent: Transmission 2.84 (14307)
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy a NAS-omra (Transmission kliensben) több, nem általam letöltött tartalom található.
Nem az én tracker azonosítóm van ott...
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehetséges?
A hálózatomon nincs nyoma illetéktelen belépésnek...
A NAS520 a myZyxelCloud-ba csatlakoztatva van...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #18026 üzenetére
formázás, factory reset, és működik... utólag belegondolva lehet előbb FR kellett volna, mert attól az adatok nem szállnak el ugye
jó, semmi pótolhatatlan nem volt rajta
-
CoolBoy323
nagyúr
Fateromnak sikerült a NASt resetelnie... Addig nyomkodott rajta mindent, h factory reset lett úgy látom, és a HDD-t is kinyírta talán?! Piros a nason az ikonja, a webfelületen meg "le" felirat van a disk állapota mellett :/
Formázás nélkül van vmi lehetőségem? Vagy tényleg meghalt a HDD?
-
CoolBoy323
nagyúr
Tovabbra is fenn all a hiba, h fateromeknal nem lehet letolteni torrentet, ami megfigyelesem szerint nagyobb mint 2GB. Talan ez a korlat...
Vki adjon mar megoldast erre, mert rohadt duhito
-
CoolBoy323
nagyúr
Újra itt vagyok
310S fateromékhoz felkerült. UPC IPv4 átállás után működik torrent és DynDns is.
DE a torrentnél (legális tartalmak ofc) zenét letölt (mp3) filmet (xvid, mkv) nem... EZ MI????
-
CoolBoy323
nagyúr
Találkoztatok már olyan gonddal, hogy a TM nem tölt le/fel semmit?
UPC hálózat, NSA310S. PC-n működik a torrent. Gondoltam beírom ugyan azt a portot a TM-nek, de semmi.
Portforwardingolni nem lehet a UPC routerében
Valami tipp?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Mr Dini #16676 üzenetére
Starting minidlna.../usr/local/zy-pkgs/ffproot/ffp/bin/minidlna: can't load library 'libavformat.so.55'
[ Fail!!! ] ERROR WARNING: minidlna can not start!!!ez tényleg ekkora mocsok, h szivat?? ha ezt tudom, a nas cserénél inkább veszek egy új vinyót magamnak, és nem szívok ennyit a régi nassal se
-
CoolBoy323
nagyúr
kezd tele lenni a t.k.m
# Version: 9b
# Homepage: http://www.ijg.org/
#
# Compiled by Mr Dini
Installing libjpeg-9b-arm-1Searching for *.new files: /ffp/etc /ffp/start
/ffp/start/minidlna.sh.new
Done.
root@NASi:~# /ffp/start/minidlna.sh start
Starting minidlna.../usr/local/zy-pkgs/ffproot/ffp/bin/minidlna: can't load library 'libjpeg.so.8'
[ Fail!!! ] ERROR WARNING: minidlna can not start!!!jön mindjárt a slacker -i foldhozbaszcsi.denagyon su ffp minidlna ;# anyámkínja
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #16669 üzenetére
Nem ertelek.
Szerintem egyszerubb lesz mindenkinek ha be tudom masolni a puttyba amit mondtok, mert segghulye vagyok ehhez, csak masolni tudom a parancsokat
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #16664 üzenetére
Sokaig kerestem a megoldast meg ejszaka, de semmi
Valakinek tipp?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #16663 üzenetére
root@NASi:~# /ffp/start/minidlna.sh start
Starting minidlna.../ffp/bin/minidlna: can't load library 'libjpeg.so.8'
[ Fail!!! ] ERROR WARNING: minidlna can not start!!!pedig fel van telepítve a libjpeg (slacker -a libjpeg )
-
CoolBoy323
nagyúr
megint itt
a 310S-emre raknám rá a miniDLNA-t, mert a twonky-t nem látja faterom Sony TVje...
de elakadtam szokás szerint
(#13937) Tonyk, Hasznos eszközök friss NSA3** tulajokna
ezeket néztem, és mégis kakukk van...
root@NASi:~# slacker -a minidlna
No packages found (status Iiu, pattern (minidlna))
root@NASi:~# slacker -aA minidlna-1.1.5_git20150915-arm-1.txz
No packages found (status Iiu, pattern (minidlna-1.1.5_git20150915-arm-1.txz))root@NASi:~# slacker -U
Updating package lists...
fetch: rsync -q 'rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/s'
rsync: failed to connect to ffp.inreto.de (109.75.188.159): Connection refused (111)
rsync error: error in socket IO (code 10) at clientserver.c(122) [Receiver=3.0.9]
FATAL: s: No CHECKSUMS.md5[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16641 üzenetére
2x annyiert le is sz.p6
Ez is tudja amugy, szoval meg mindig nem gyoztel meg
-
CoolBoy323
nagyúr
Ha tavolrol a NASomrol akarok mondjuk HD filmet nezni, akkor azt hogyan kell megoldalni? FTP ugye erre nem jau megoldas...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16606 üzenetére
Belulrol se? Trivialis kerdes, se hatha: NASban beallitottad az ftp engedest?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16582 üzenetére
jól megy
mit segítsek? a gyári sz.rt nem ismerem, nem használtam, nem is fogom... meg ha azt mondod be van állítva, és nem megy, akkor jobban jársz a supporttal, mint velem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16578 üzenetére
igen, magyar support van
nekem ez is plug&play volt, nem tudom mi a bibi nálad
nekem azért kellett mókolni, h DLNA legyen, ne a twonky
a távoli elérés is ment egy kis erölködés után, csak a megfelelő hálózati beállítások kellettek (router port forwarding, nas ftp engedélyezés...)
a gyári izét fél perc után hanyagoltam inkább
a nem akciós ára a nasnak 40k körül van... míg a syno 70k
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16575 üzenetére
nekem hibátlanul teszi a dolgát, mindent beállítottam rajta amit akartam... a syno sokkal drágább cucc, nem véletlenül nyilván...
a support jó ötlet lehet, de a noip-t felejtsd el... ingyen nincs semmi, főleg nem jó és biztonságos ddns!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16573 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16568 üzenetére
Www.dyndns.org
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #16427 üzenetére
Van az a penz
Amgy megvagyok, hala a szakiknak!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Mr Dini #16376 üzenetére
Installed: -
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/br2'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/barmalej2/ffp/0.7/arm/packages//minidlna-1.1.5_git20160109-arm-1.txz')
2016-09-20 07:01:20 URL:http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/barmalej2/ffp/0.7/arm/packages//minidlna-1.1.5_git20160109-arm-1.txz [120032/120032] -> "minidlna-1.1.5_git20160109-arm-1.txz" [1]
/ffp/funpkg/cache/br2/minidlna-1.1.5_git20160109-arm-1.txz: OK/ffp/bin/funpkg -i /ffp/funpkg/cache/br2/minidlna-1.1.5_git20160109-arm-1.txz
Scanning /ffp/funpkg/cache/br2/minidlna-1.1.5_git20160109-arm-1.txz ...
#
# Description of minidlna:
# MiniDLNA (aka ReadyDLNA) is server software with the aim of being fully compliant with DLNA,
# UPnP-AV clients.
# License:GNU GPLv2
# Version:1.1.5_git20160109
# Homepage:http://sourceforge.net/projects/minidlna/
#
# Depends on these packages:
# br2:ffmpeg2/ s:libjpeg uli:flac s:libexif uli:libid3tag uli:libogg uli:libvorbis br2:sqlite
# br2:gettext br2:libiconv br2:uClibc-solibs
#
Installing minidlna-1.1.5_git20160109-arm-1
Running doinst.sh ...Searching for *.new files: /ffp/etc /ffp/start
Done.
root@NAS520:~#menj már, Te egy varázsló vagy köszi szépen!!!
majd még jövök délután kérdezni, no paraaz elírás biztos nem azért volt, mert hulla fáradt vagyok, ma van a 9. munkanapom egyhuzamban
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Mr Dini #16376 üzenetére
nem működik
== Welcome at FFP version 0.7/arm, running on NAS520 NAS520, firmware V5.11(AASZ.3) ==
root@NAS520:~# slacker -U
fetch: rsync -q 'rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/s'
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5')
wget: invalid option -- 'N'
BusyBox v1.19.4 (2016-06-14 11:55:26 CST) multi-call binary.Usage: wget [-c|--continue] [-s|--spider] [-q|--quiet] [-O|--output-document FILE]
[--header 'header: value'] [-Y|--proxy on/off] [-P DIR]
[--no-check-certificate] [-U|--user-agent AGENT] [-T SEC] URL...FATAL: mz: No CHECKSUMS.md5
root@NAS520:~# su; PATH="/ffp/bin:/ffp/sbni"
root@NAS520:~# slacker -UaA bre:minidlna
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5')
2016-09-19 23:22:41 URL:http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5 [6397/6397] -> "CHECKSUMS.md5" [1]
fetch: rsync -q 'rsync://funplug.wolf-u.li/funplug/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/uli'
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/kylek'; wget -Nnv 'http://kylek.duckdns.org:31337/files/ffp/0.7-arm/CHECKSUMS.md5')
2016-09-19 23:22:43 URL:http://kylek.duckdns.org:31337/files/ffp/0.7-arm/CHECKSUMS.md5 [4171/4171] -> "CHECKSUMS.md5" [1]
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/memiks'; wget -Nnv 'http://ffp.memiks.fr/pkg//CHECKSUMS.md5')
wget: unable to resolve host address `ffp.memiks.fr'
FATAL: memiks: No CHECKSUMS.md5
root@NAS520:~# root@NAS520:~# su; PATH="/ffp/bin:/ffp/sbni"
sh: root@NAS520:~#: command not found
2016-09-19 23:22:41 URL:http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5 [6397/6397] -> "CHECKSUMS.md5" [1]
fetch: rsync -q 'rsync://funplug.wolf-u.li/funplug/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/uli'
root@NAS520:~# root@NAS520:~# slacker -UaA bre:minidlna
sh: root@NAS520:~#: command not found
root@NAS520:~# Updating package lists...
sh: Updating: command not found
root@NAS520:~# fetch: rsync -q 'rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/s'
sh: fetch:: command not found
root@NAS520:~# fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5')
sh: syntax error near unexpected token `cd'
root@NAS520:~# 2016-09-19 23:22:41 URL:http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5 [6397/6397] -> "CHECKSUMS.md5" [1]
sh: 2016-09-19: command not found -
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #16337 üzenetére
Még egy kérdés: hogy tudnám azt megcsinálni, hogy Z: meghajtónak lássa a mappáim (zene, film, képek, doksik), de mikor média megosztást csinálok, akkor pl ha a TV-n filmet választok, akkor ne legyen ott csak a film mappa?
Vagy ez is miniDLNA orvosság?!Első felére azt csináltam, hogy készítettem egy NAS nevű megosztást, abba a fenti mappák, így Z meghajtóban látom amit akarok...
-
CoolBoy323
nagyúr
No én is lecseréltem a jó öreg 310S-t ere az 520-ra.
Ugyes voltam, es formaztam a HDDt... Masolhatok/tolthetek ra vissza sok xart de sokkal gyorsabb mint az elod pl PCrol ramasolasnal
Kérdés: miniDLNA-t hogy tudok rárakni? Twonky nem jegyzi meg pl, h hol jartam a filmben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla