- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kene84
aktív tag
válasz
vanRobert #21182 üzenetére
Nekem is 520-am van és azon tapasztaltam pedig a fentit.
Csábított nagyon, hogy kipróbáljam az itt is felbukkanó új verziókat, de nem mertem belekezdeni.Van egy ősrégi 1.5TB-s és két 4 TB-s vinyó rajta, működnek és inkább ebben az esetben a jól bevált "ha működik ne piszkáld" nagybecsűt választottam.
-
kene84
aktív tag
válasz
krealon #20627 üzenetére
Köszönöm a választ.
Igen jómagam is úgy gondoltam, hogy ez a samu már kiszolgálta az idejét és lehet nyugdíjazni kell ebben az esetben torrent szempontból, de gondoltam kérdezek egyet ezzel kapcsolatban. Köszi az ötletet is a töredezés csökkentésére.
Amivel nem vagyok tisztában hogy ha esetleg a cserére esik a választás, akkor a "rendszer", ffp és minden ilyen ezen a régi HDD-n lakik. Ennek az átköltöztetése egy problémás, munkás megoldás? -
kene84
aktív tag
Sziasztok,
NSA-520-ban van két lemezem, az egyik egy 1.5TB-s Samsung réges régről és van is benne 2700 nap futás kb SMART szerint(eléggé kidolgozta már magát). Pár napja ha erre a lemezre kezdek tölteni transmission-nel akkor totál leterheli a NAS-t. Ilyenkor webes felület ritkán de bejön, transmission GUI ugyanez, megosztott meghajtók tallózása is hol megy, hol pedig nem. Top paranccsal nézve látszik is hogy IO wait szökik fel. Ha a másik lemezre(4TB WD purple) kezdek tölteni akkor semmi probléma.
SMART szerint jó állapotban van a winchester. Van esetleg ötlet vagy a lemezt kellene komolyabban letesztelni?
Előre is köszi a segítséget. -
kene84
aktív tag
válasz
bull84ghia #19574 üzenetére
Szia,
a 9091 a remote gui portja, a beállításokban lévőt engedélyezd.
-
kene84
aktív tag
hazudok, mert nekem ennyit ír az automatic.log-ba indításkor.
../src/automatic.c, 702: Automatic version: 0.8.3 (8da96e7)
../src/state.c, 126: Restored 64 old entries
../src/automatic.c, 290: 2 feed URLs
../src/automatic.c, 291: Read 3 filters from config file
[19/01/04 20:56:26] ../src/automatic.c, 736: Daemon started -
kene84
aktív tag
válasz
Nakivagyok #19361 üzenetére
Szia,
küldtem Neked mail-ben.
Üdv!
-
kene84
aktív tag
Visszamásoltam a 2.92-es höz tartozó fájlokat, most ugyan ismét leellenőriz mindent, de legalább most működik a letöltés.
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
NSA-520-at használok már jó ideje, 2.92 Transmission-nel.
Csak mostanában kezdte el csinálni, hogy már letöltött filmekre írja egyszer csak, hogy hiba és 99.9% -a van letöltve. Ezt teljesen random csinálja és akkor indíthatom el a letöltést ami így pillanatok alatt ugye meg is van. Merre keresgéljek? Lehet a winchester kezdi megadni magát? Nem mai darab már.
Köszi -
kene84
aktív tag
Nyilván írja, hogy mit fog tenni, nem csak berakod, bekapcsolod és már formáz is.
Természetesen nem ezt akartam mondani, csak, hogy nem fogja úgy használni, hogy berakja és boldogság van.
De szerintem a kollega értette, hogy mire akarok kilyukadni.(#17314) szjoci: Erre sajnos nem tudok válaszolni, mert egyelőre csak egy merevlemezzel használom. Kivettem a 310-ből és most csak egyedül pörög az 520-ban.
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Valaki az automatic txz el tudná küldeni nekem?
Előre is köszi -
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Átraktam a 310-ből a vinyót az 520-ba de kötet létrehozásához ugye formázni akar amit nem szeretnék.
meg tudom ezt oldani enélkül? -
kene84
aktív tag
válasz
Anonymus23 #16103 üzenetére
A hirdetőn keresztül érvényesíthető a gari,lehet, hogy belevágok így is.
Ezzel a 310-essel sincs szinte semmi probléma hosszú évek alatt, ami miatt gariztatni kellett volna. -
kene84
aktív tag
válasz
Anonymus23 #16092 üzenetére
100/100-as nethez már elkelhet a 326?
-
kene84
aktív tag
válasz
bull84ghia #9600 üzenetére
Megtennéd,hogy majd reflektálsz hogyan is sikerült a dolog?
No meg pl, hogy milyen fájlrendszer csücsül a vinyódon.Köszi!
-
kene84
aktív tag
Ez így nem lesz finom, mert ebben a kánikulában panel 10. emeletén már most 52 fokos a proci.
Ebből sípolás lesz így . -
kene84
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #9009 üzenetére
-
kene84
aktív tag
válasz
Thomas16 #8603 üzenetére
Szia!
Az alábbit ellenőrizd le biztos ami biztos.
/ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json
- Edit (szerkesztés) ez alapján, rpc-password-hoz a saját jelszavad, rpc-username-hez a saját felhasználóneved, amikkel be szeretnél lépni, rpc-whitelist lehet inkább 192.168.*.* (ha csak helyi hálózatról szeretnél belépni), *.*.*.* (ha bárhonnan), rpc-whitelist-enabled természetesen true. A vesszőkre, idézőjelekre vigyázni! -
kene84
aktív tag
válasz
z123456789 #8260 üzenetére
Amikor tallózod a NAS tartalmát total commanderben akkor látsz olyat hogy Volume1 nem?
Az a teljes tartalom lesz. -
kene84
aktív tag
válasz
z123456789 #8258 üzenetére
Volume1 a teljes tartalom ha minden igaz.
Total Commanderben a fenti menüsorból választod a Hálózat -> Hálózati kapcsolat menüpontot.
Itt pedig szépen kitallózod azt az elérési utat amit szeretnél a megadott betűjellel ellátott meghajtóként elérni. -
kene84
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8229 üzenetére
Hali! Akkor, hogy ugyanarról beszéljünk.
A NAS meghajtóján (putty-ban /i-data/md0/-on belül) van egy nfs mappád, amit felcsatoltál mint hálózati meghajtó, és ezt Z-ként látja a windows? Ezt tedd meg mindenképp.És ez után Mindenest szerintem töröljük le mindenhonnan. Maradjon így:
/i-data/md0/nfs/=\\<nasszerver>\nfs
/i-data/md0/nfs/=Z:\Ez a <nasszerver> tényleg ez a neve?
-
kene84
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8194 üzenetére
Ennek beállítására pedig ez a hozzászólás fog segíteni.
Ez alapján került nekem is beállításra, hogy választhassak letöltés előtt hogy az adott linux disztribúció az ubuntu vagy a debian mappába kerüljön.
Mindezt a beállítások -> elérési utak fülnél kell beállítani ha jól emlékszem.Saját példámon bemutatva:
A NAS meghajtóján (putty-ban /i-data/md0/-on belül) van egy public mappám, amit felcsatoltam mint hálózati meghajtó, és ezt X-ként látja a windows.
Ez esetben az elérési út a következő kell legyen:/i-data/md0/public/=\\NSA310\public
/i-data/md0/public/=X:\ -
kene84
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8190 üzenetére
Remélem jól értem a kérdést.
Én feltelepítettem őt:
Ezzel nagyon jól lehet "menedzselni" a futó torrenteket és amikor elindítasz egy torrentet akkor mint utorrent esetében felugrik egy ablak, hogy hová szeretnéd tölteni.
-
kene84
aktív tag
válasz
Milli82 #7553 üzenetére
Kb 1.5 éve használok no-ip-s domaint a NAS-hoz külső elérés céljából.
FTP, webes közzététel, Transmission Remote GUI, de szerencsére nem találkoztam még ilyesmivel.
Csak hogy legyen példa erre is no-ip -vel.Persze ez rajtad mit sem segít, elhiszem, hogy mi munka lehetett mindent "rendbe rakni".
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
A napló ilyen bejegyzésekkel van tele.
Hónapok óta használom az ftp-t 21-es porton, de a mai naptól létezik ez a jelenség..... -
kene84
aktív tag
Ebben a marha nagy melegben kénytelen voltam kilőni a NAS-t,mert 61 fokos volt a CPU és elkezdett sípolni.
-
kene84
aktív tag
válasz
Jumpalaja01 #2643 üzenetére
Én már nem emlékszem, hogy a starter utility segítségével vagy a webes felületen találtam meg a formázást.
Régen volt. -
kene84
aktív tag
válasz
Jumpalaja01 #2640 üzenetére
Nekem mikor ilyen gondom volt a beüzemeléskor akkor hagytam, hogy formázza a vinyót ext4-re.
Az ntfs-el lehet problémája. -
kene84
aktív tag
válasz
Batlefield90 #2626 üzenetére
Írja, hogy nem sikerült a tracker-hez kapcsolódni ha jól látom, szóval lehet az oldal tracker-e a ludas ahonnan töltenél.
-
kene84
aktív tag
válasz
spiky03 #2037 üzenetére
Nyugodtan adhatod meg a torrent fájlokat egymás után, mert úgyis 1-et hash-el csak egyszerre, a többi addig várakozni fog.
Az 5 megás letöltést stabilan adta?
Nekem van hogy eléri, de hamar visszamegy és inkább 3.5MB-al megy.
Lehet azért mert közben megy a feltöltés is és így már sok neki. -
kene84
aktív tag
válasz
csocsika1700 #1839 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a MAC cím attól még nem lesz 00-00-00-00 mert "nincs hálózatban" ahogy Te fogalmaztad. Ezt előre beleégették a gyártók. Persze ha nem lenne igazam akkor majd kijavítanak a nálam szakavatottabbak.
-
kene84
aktív tag
válasz
csocsika1700 #1832 üzenetére
Hali!
Én használok Fusion wol-t és tökéletesen működik.
Belső IP cím + MAC Address és már ébred is felfelé a drága. -
kene84
aktív tag
Üdv!
Próbáltam usb-re rádugott külső vinyóra tölteni, de megfektette az egész nas-t a művelet.
Láthatóan pedig létrehozta az adott könyvtárat a külső winchesteren, de ott vége. Lefagyott az egész.van valakinek tapasztalat ilyesmivel? Mi lehet a gondja-baja?
-
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek. Kívülről böngészőből szeretném elérni a NAS-on lévő filmeket streaminghez.
Ehhez a 250,100, 8082 portokat nyitottam a routerben próbaképp.
Egyik sem hozta meg a várt eredményt. Még csak a felület sem töltődik be.
Egyszer már sikerült elérnem hogy legalább a nas webes felülete betöltődjön és tallózhassak a filmek között, azonban akkor hálón belül lejátszotta a filmeket, de kívülről időtúllépést írt és ennyi.no-ip.com -os címen van,azzal érem el a transmissiont is kívülről, ezért ez működik
-
kene84
aktív tag
Szia!
Jómagam 40/20-as nettel estem neki, sajna a procija nem bírja kihajtani teljesen.
Tapasztalat az, hogy ha fut minden torrent és megy a feltöltés akkor olyan 3.5 megával tud lefelé tölteni.
Ha a feltöltés korlátozva van,akkor képes többre is, volt kiírva 5MB/sec sebesség de csak rövid időre. -
kene84
aktív tag
válasz
happy555 #1235 üzenetére
Van hozzá remote gui
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest