- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milli82
tag
válasz
Snakeiboy #9786 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de én 1x-2x átrágtam a kérdéskört. Mármint a villanyszámlát.
Én ahogy kalkuláltam évi kb50 Huf-ba kerül az itthoni szórakozásom. Ebben benne van:
7/24 óra:
NAS (3db HDD)
Router
T-modem7/2-3 óra:
TV
Erősítő
CD-DAC
HTPC
Konzol
Laptop 2dbÍgy jön ki a havi kb 6000.- villany.
Kipróbáltam, mert volt olyan, hogy nem volt itthon a hifi csak a laptop és akkor még NAS sem volt.
Fizettem 2-3000.-et villanyt. Ebbe minden egyéb benne van (mosógép, stb) 2 felnöttel számolva.Nekem ennyit megér. Mindenki döntse el neki megéri-e. Viszont akkor a NAS mint beruházás már kidobott pénz. Véleményem szerint.
-
törölt tag
válasz
Snakeiboy #9780 üzenetére
Valami dolgoztatja. Pl. a médiakiszolgáló. Én nem torrentezek és mivel külső lejátszót használok, ezért a médiakiszolgáló is tiltva van. Illetve webszerveren keresztül elérhető a stream, de az más, mint a Twonky, Polkast, miniDLNA, stb. Nálam akár fél napokra is leáll a vinyó. Hallom, ahogy felpörög, amikor csatlakozok a NAS -ra. Pedig FFP is van és nincs tiltva. Szóval az biztos, hogy vmi rendellenesség nálad. Ez lehet user error is.
-
Tonyk
veterán
válasz
Snakeiboy #9778 üzenetére
"ezenkivul nem okozok vele rosszat "
Ha te mondod! De azért ennek majd nézz utána
"keresztul nem volt a halozaton se torrent sem semmi nem volt elinditva ammi hddhez fern"
mert a rendszer az nem fér a hdd-hez ugye? (loggolás, stb)
Megkérdezhetem milyen hdd? Csak nem wd green?
"hdd nem menjen napi 24orat!"
Élettartam szempontjából sokkal jobb egy hdd-nek ha állandóan megy, mintha ki-be kapcsolgatjuk, vagy épp a feje(ke)t küldjük el pihenni
-
Tonyk
veterán
válasz
Snakeiboy #9776 üzenetére
15 perc idle, csak akkor érhető el, ha semmi nem nyúl a hdd-hez. Se torrent, se smb discovery, se adminisztráció, se semmi. Ha bármi hozzányúl a 15 perc újraindul.
Egyébként lehet többet ártasz ezzel a 15 perces limittel, mint ami pozitívumot tapasztalnál fogyasztásilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest