- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pity0517
csendes tag
Sziasztok,,
Az miért van hogy a nsa ban vinyoról- vinyora történő másolás csak 5MB/s al van ? Eddig felment 20-22 ig de most egy hete már nem,,közben egyszer reseteltem mert nem igazán sikerült a minidlna beállitásom.üdv.
-
Pity0517
csendes tag
válasz
#79335424 #9973 üzenetére
Szia,
Most végeztem, nállam egy nagy reset és kis móka megoldotta a dolgot
A Speedport után van 1 router pluszba, semmijen portot nem kell engedélyezni egyiken sem.
Aztán a zyxel menüben ujbol engedélyeztem az FFP és a transmissiont visszatöltöttem a torrenteket és lám müködik isvagy csak nekem volt szerencsém egyenlöre.
Üdv.
-
Pity0517
csendes tag
Sziasztok.
Most szereltek be uj modemet Speedport w724v a neve.
És mivel ez a modemrouter kicsit messze van töllem ezért van még utánna egy Belkin router is.
Amióta megvan kb 1 napja a transmission nem müködik, nyitottam neki portot is de mégis azt irja hogy " Nem sikerült csatlakozni a Tracker hez." és nem tudom már mit állitsak még neki.
Köszönöm a segítségeteket -
Pity0517
csendes tag
Szia.
Igen müködik ha egy sima usb dugok bele rögtön felismeri, és ha a 1 TB os 3.0 vinyot a gépbe dugom, vagy hátulsó portba akkor ott rögtön felismeri..és tudom is használni.
Elől viszont egy perc után a NSA USB led je is elalszik...
Ezért állok a jelenség előtt értetlenül.. -
Pity0517
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy a NSA325v2 elölapi USB portja ugye 3.0 ás, de hiába dugom be oda a 3.0 tudó vinyót, nem ismeri fel,, vagyis nem jeleniti meg 1 konyvtárban sem,de ha a hátulsó USB be dugom be ott felismeri és el is érem...
Valamijen program hiányozna a NSA ról? vagy nem értem miért?
A vinyó NTFS nek van formázva. -
Pity0517
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy, a napokban gazdája lettem egy NSA325v2 nek, beletettem 2 winyot, egy 1,5 T WD és 4 T WD. le is formáztam és vissza pakoltam rá a 400 Gb nyi adatomat és utána vettem észre hogy rosszul csoportosítottam a 2 db winyot JBOD.
Ha a NSA val kapott cd feltettem a NSA Strater Utility programot és ott egy Install wizard al ujra particinálom a vinyokat hogy külön legyenek, akkor minden el fog veszni? Ismét le kellene másolni és vissza mindent?? Eléggé húzós volt így is,, egy 500 as vinyom bele is halt a másolgatásba mert már nem volt épp a toppon.. :SSegítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest