- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Nálam is ilyen net van.
Igaz én most 352-re cseréltem a 310-et, de nálam is jött lefelé 10 megával a cucc, meg felfelé is ment annyival.
A 310-esel lefelé olyan 7 mega volt a max ha jól emlékszem, de akkor már nem lehetett elérni a TM-et, felfelé meg 5 mega.Úgyhogy nekem megérte a váltás.
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #12546 üzenetére
Nah megtörtént tegnap az átállás a 310-ről a 325-re.
Az elején volt egy kis izgalom, de szerencsére rájöttem és orvosoltam a hibát.
Kipróbáltam a letöltést, jött majd nem 10 megával, ami eddig csak 7 mega volt.
Közben pedig igaz, hogy volt, hogy 90-100 %-on pörgött a proci de elérhető volt végig a TM, csak egy kicsit lassult be.Eddig úgy érzem megérte a váltás.
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #12543 üzenetére
NAh nem ment olyan könnyen, mert az IP cím megváltozott, így azt át kellett írnom.
De msot úgy néz ki oke.Csak egy kérdés.
A Putty-ban a meglévő IP címet tudom módosítani valahogy? Vagy újból kell csinálnom az egészet.
Itt a Telnettől kezdve: [link] azt a két lépést, a Telnet és az SSH beállítást. -
spiky03
veterán
Ma délután lesz a nagy műtét.
Ma hozom el a 325-öst. Remélem nálam is működik már majd a winyó átültetése a 310-esből.Nah meg kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog gyorsulni a letöltés.
-
spiky03
veterán
Hát nem tudom.
Az tény hogy lett varriálva a múltkor a jogosultságokkal, amikor itt volt kolléga és próbáltuk megcsinálni azt, hogy haveroknak csinálok egy külön mappát amit ők elérnek és tudnak bele meg belőle másolni, és semmi egyéb mappát nem látnak. Nah de ez nem jött össze.Ide tölt a TM
/i-data/md0/video/download/
És elvileg ez is van felcsatolva a TC-be, igaz az eleje helyett az IP cím van megadva, nem tudom ez gond-e:
IP cím/video -
spiky03
veterán
A múltkor említett TM mappa törlési hiba még mindig fenn áll.
Tudtok valami tanácsot adni, hogy mit nézzek, mi lehet esetleg elállítva?Mert most is azt csinálta.
A TM-ből töröltem a filmet torrent és adat eltávolítása és ez maradt utána:Ha a TC-ből törölni akarom akkor meg ezt írja ki:
Ha meg belépek SSH-n és az MC-be megnézem ott meg nincs ott a mappa.
Valakinek valami ötlete?
-
spiky03
veterán
válasz
vanRobert #12508 üzenetére
Igen ezt tudom, hogy akkor maradnak ott mappák, ha valamit változtatok benne, de eddig simán tudtam törölni őket.
Meg mostanában csinált olyat is a gép, hogy amikor bekapcsoltam a laptopot kiírta, hogy nem tudott minden meghajtót csatlakoztatni és csak a videó mappa meghajtóm volt elérhető a music nem. Nah meg a videónál sem minden, mert voltak mappák ahol az ikonja átváltozott ilyen link ikonra (fehér alapon fekete nyíl) és ha rákattintottam nem történt semmi sem. Csak egy win újraindítás oldotta meg a hibát.
Ez nem tudom mitől lehet?@(#12509) mobilizmo
Köszi neked is, ezt tudom én is.
Nincs semmi egyéb a mappákban csak az amiket letöltött a TM. -
spiky03
veterán
Szerintetek az mitől lehet, hogy vannak mappák amiket nem tudok kitörölni?
A TM-ben úgy töröltem pedig őket, hogy "Torrent és adat törlése" és még is ott marad a mappa. -
spiky03
veterán
válasz
Mr Dini #12476 üzenetére
Ne is mond. Nagyon érdekes.
Azt írja, hogy a "Bejövő port próbája sikeres"
Aztán meg a feltöltés meg alig megy . Meg olyat is csinál, hogy amikor a TM-be hozzá akarok adni egy új letöltést, akkor több másodpercig gondolkodik, majd eldobja a kapcsolatot és csak utána pár mp múlva jelenik meg a felugró ablak, amit ugye le OK-ézva indítom a letöltést.Hát azt hittem ha a sz@r TP-Linket kicserélem egy jobb gigabites ASUS, akkor minden jó lesz, aztán eddig nem úgy néz ki sajnos.
Pl tegnap este próbaképp leszedtem egy filmet ahol sok volt a seed, nah ott az elindulás után már elérhetetlen volt a TM, reggel amikor megnéztem az átlag letöltési sebessége 6,1 mega volt.
Úgy érzem itt most előbb elkapja ezt a sebességet, mnt a TP-nél, úgyhogy most beállítottam a max letöltést 2,5 megára, hogy azért ne dobja el mindig.
Igaz a feltöltés még mindig nem jó.
Nem tudom mit kellene csinálnom még. Esetleg kikapcsolni a tűzfalat a routerben? Vagy az AVG-ben? Ez megoldhatja?
-
spiky03
veterán
válasz
#79335424 #12471 üzenetére
Köszönöm az infót, de ha jól emlékszem akkor valahogy mi is így csináltuk.
Nah de most már megint valakiért passzív a Nas.
Pedig ugyan úgy vannak beállítva a portok meg mimdem mint a TP-Linknel.
Reggel tűnt fel, hogy a hálókártya sárgán világít és nem zölden a NAS seggén.
Most a telorol elinditottam egy letoltest, ami megjelenik a TM-Ben de nem indul el, és az oldalon passzívnak jelzi a letoltest.Szerintetek mi lehet a hiba?
Lehet, hogy a tuzfalat nem kapcsoltam ki a routerben? Az lehet az oka? Mert másra nem tudok gondolni.
Köszönöm
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #12469 üzenetére
Megoldottam.
Az a szemét AVG tűzfal szórakozott.De egy másik kérdés.
Azt, hogy tudnám megcsinálni, hogy csinálok egy pl Vendég mappát, majd csinálok egy "vendég" felhasználót és az csak azt a vendég mappát lássa és abba tudjon másolni vagy épp a mappába másolni?Ilyet lehet? Mert nem tudtuk összehozni kollégával, csak úgy ha látta a teljes NAS tartalmát igaz nem tudta a file-okat megnyitni, de mondjuk a Vendég mappában található file-t sem, mert az meg örökölte azt admin jogot, amikor a megosztani kívánt file-t belemásoltuk.
Köszi a segítséget.
-
spiky03
veterán
Szerintetek az mitől lehet, hogy a TP-link routert kicseréltük egy ASUS-ra, beállítottunk mindent, ami be volt a TP-Linken is, és most Win alatt nem tudom felcsatolni meghajtóként a megosztásokat.
Sem a music sem a video mappákat. -
spiky03
veterán
Igen tudom.
De úgy volt beállítva, hogy
1234* 9091 - ezzel érem el kintről a TM-et telefonon
4321* 4321 - ez van a TM-ben a gépen beállítva a Bejövő portnálÉs így sem ment a feltöltés valamiért.
Nah sebaj, majd hétvégén kicserél a routert az új Asus-ra hátha azzal újra feltámad. -
spiky03
veterán
Szerintetek mi lehet a feltöltésemmel?
Napok óta nem megy.
Kb 1 hete csinálja ezt.A Portok így vannak beállítva a routerben:
Service Port Internal Port
1234* 9091 - ezzel érem el kintről a TM-et telefonon
4321* 9091 - ez van a TM-ben a gépen beállítva a Bejövő portnál* csak példa és nem a valós port.
Mi van rosszul beállítva?
-
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #11997 üzenetére
Köszönöm az infót.
Olvastam azt a fórumot is, de ez valahogy nem rémlett, mert egy ideje nem követem a MED fórumot.
De megnyugodtam, hogy akkor van ilyen lehetőség.
Nah majd ha aktuális lesz akkor felkeresem a fórumot ismét. -
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #11992 üzenetére
Köszi az infót, ez akkor így jó hír.
Már csak egy MED kell és kész is.
Megosztás az van a NAS-on, SMB is meg NFS is.De meg honnan szedi hozzá a borítókat meg a leírásokat, ha nincs fent a NAS-on semmi sem?
Mert havernak a Dune-éhez kellett feltenni egy Zappin nevű progit a laptopra is (neki az van megosztva) meg a Dune-re is, és nála így működik a Jukebox.@(#11995) szjoci
Igen ilyenre gondoltam. -
-
spiky03
veterán
Erre NAS-ra van valami olyan progi, ami kompatibilis a médialejátszókkal és használható a Jukebox funkció?
Gondolok itt pl a YAMJ és yaDIS programokra.
Thx
-
-
spiky03
veterán
Köszi ismét a segítséget.
Ha jól látom ez tudja: ASUS RT-N18U
Ilyenem lesz a jövő héten, ezt kértem születésnapomra. -
spiky03
veterán
Ha VPN-en akarom kintről elérni a NAS-t, akkor azt hol célszerű beállítani?
A NAS-on vagy inkább a routerben? -
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
Sorry, de tegnap este csináltam meg, és a Te írásodat meg csak reggel olvastam, amikor írtam rá.
De örülök, hogy Te is megerősítetted, hogy ezt kell csinálnom.
Köszönöm ismét a segítséget Neked, mint eddig mindig.Remélem így már nem "törnek be" hozzám.
Még a Webes felületen is módosítom a felhasználó nevet majd meg a jelszót.
Azt ott tudom megtenni ugye, ha belépek a felületre??
Valamint a Telnetes belépésnél ott hol tudok új jelszót megadni? Mert ott ugye a "root"-al lépek be. -
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #11663 üzenetére
Ilyen megosztásaim vannak
Most mindent kikapcsoltam ami eddig be volt (FTP elérés, Webes közzététel)
Egyedül az NFS megosztás van meg, meg a fenti.
Ott mondjuk nekem gyanús az a Autosata, hogy az mi lehet, azt nem én csináltam az tuti.
Lécci segítsen valaki, hogy most akkor mi van?
Bocsi, hogy ennyi hozzászólást írtam egymás után, de most nézem, hogy mik vannak a NAS-on beállítva.
-
spiky03
veterán
Azt hol tudom megnézni, hogy esetleg valaki más rajtam kívül csatlakozott-e a NAS-ra?
Mert most ahogy beléptem a laptopban a TM-be és látom, hogy van egy olyan letöltés épp folyamatban, amit nem én indítottam el. Meg az is furcsa volt, hogy a csatlakozáshoz 2010-es dátum volt írva.
Köszi előre is a segítséget.
-
spiky03
veterán
Szerintetek nálam miért van olyan kerepelő hangja a winyónak amikor megy rá letöltés?
Nálatok nincs ilyen hangja, amikor pl fullon jönn a cucc lefelé?A ventilátornak annak nincs nagy hangja.
-
spiky03
veterán
Thx mindenkinek.
Gondoltam azért rákérdezek előtte, mert ugye jobb félni, mint megijedni. -
spiky03
veterán
válasz
z123456789 #10385 üzenetére
Ezt csináld.
Ez egyszerűbb. -
spiky03
veterán
Szerintetek milyen routerre lenne megfelelő lecserélnem a jelenlegi TP-LINK TL-WR842ND-et?
Hogy tudjak hálózaton keresztül is nézni a NAS-ról BD50-et meg ha úgy van akkor 3DBD50-et is?
Mert nem rég emelte a Digi a netet, így most 100/50-esem van.
Vagy ne is álmodjak róla?
Most is van, hogy megy a BD50-en, de előfordul, hogy beszaggat.Igaz lehet, hogy közben a feltöltés is megindul, azt ugye nem figyelem mindig, hogy mennyivel is mennek felfelé a cuccok.
Nah meg van egy pár 523 db.
Jah árban mondjuk olyan max 15 ezerre gondoltam.
-
spiky03
veterán
Nah feltámadt a no-ip.
Újra megy. -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #9450 üzenetére
Akkor lehet nem bolygatom, és várok még.
Szerencsére az IP címmel is megy a telón a TM és nekem az kell csak.
-
spiky03
veterán
válasz
Avicularia #9433 üzenetére
Most jött is tőlük egy angol levél.
Hát jah, jó lenne ha megoldanák az átirányítást vagy valamit, hogy ne kelljen újra valahol máshol beregelni meg átállítani mindent. -
spiky03
veterán
válasz
Avicularia #9431 üzenetére
Akkor ezért nem ment a telóról a TM.
-
spiky03
veterán
Van olyan app vagy valami amivel bárhonnan elérem a NAS-t, vagyis látom, hogy épp hogyan pörög a winyó meg milyen melege van?
Mert leszedtem azt ami a Market-en volt, de az csak otthoni wifin-n éri el. Ha pl mobil netről próbálok belépni, akkor nem elérhető azt írja.
Vagy mit kell beállítanom, hogy úgy is jó legyen?
Esetleg nem a konkrét ip címet írjam be, hanem azt amit a TM app-ba is megadtam neki? A no-ip.org-osat?
Thx
-
spiky03
veterán
válasz
CoolBoy323 #8692 üzenetére
Thx, majd kipróbálom.
-
-
spiky03
veterán
Épp most dugtam rá a NAS-ban kapott 500 GB-os winyómat a laptopra külső házban és meglepetten tapasztaltam, amit kiírt a Hard Disk Sentinel, hogy 10 %-os a winyó állapota, és kb 14 napja van hátra.
Azért ez durva, hogy 1 év alatt ennyit romlana? Mert ugye non-stop ment a NAS-ban. Másolni tudtam rá ma is, meg néztem már róla BD50-et is és vitte rendesen.
Most kicsit izgulok, hogy akkor 1 év múlva cserélhetem majd a most vett 2 T-s winyót is?
-
spiky03
veterán
Az szerintetek természetes, hogy a NAS-ban a 2T-s winyó az "kerreg"?
Az 500-as nem csinált ilyet.
Olyan a hangja, mint amikor épp másoltok rá valamit pl.
Igaz, hogy megy rajta a letöltés, de nem kéne így "kerregnie" nem?Majd megnézem azt a fejparkoltatásos dolgot is.
A SMART-ot feltelepítettem a NAS-ra.
Amúgy mit is kell majd ott keresnem? -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #8272 üzenetére
Hát igen ez volt a baj, hogy nem gyors formázást csináltam, hanem valami mást.
Nah mindegy akkor majd egyszer csak végzem.Holnapig van ideje.
Addigra leérnek a BD50-ek.Úgyhogy majd azokat másolom rá.
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #8270 üzenetére
Szerintetek ha leállítom akkor mi lesz? Mert 466 GB-ot formáz és most tart 202 GB-nál.
Úgyhogy még minimum 4 óra van hátra, hanem több.
Jó mondjuk holnap 10 órára csak végez majd amikor felkelek.Remélem nem fog megsülni a winyó.
Ennyit szerintem nem pörgött az 1 év alatt amióta megvan. -
spiky03
veterán
Sikerült a benne lévő 500 GB-os winyót megformázni.
Jelenleg kb 4 órája megy rajta a particio magic, és még csak a teljes folyamat 45 %-nál tart.
HA jót akartok akkor ne nyomjatok rá teljes formázást, csak gyors törlést. NEkem sem keleltt volna. -
spiky03
veterán
Örömmel jelentem be, hogy működik a torrentek vissza másolása.
A megadott mappákba bemásoltam a torretn file-okat, majd a letöltött cuccokat is ugyan oda ahol a winyó csere előtt voltak. Majd Tm engedélyezés, és szépen meg is jelentek már az oldalon.Igaz jelenleg 100 %-on pörög a vas, de reggelre csak lenyugszik.
Remélem azért nem lesz baja ha még ráengedek megint vagy 200 gigát, hogy másoljon a külső winyóról
-
spiky03
veterán
válasz
#79335424 #8250 üzenetére
Köszi neked is.
Most épp Puppy-t csináltam.
Mert előtte az ubuntu az nem volt olyan jó.
Remélem ezzel már jó lesz és végre látom már a winyó tartalmát és vissza tudom másolni a NAS-ra mielőtt megformázom.
Ma egész nap ezzel sz*pok.Tegnap este a winyó csere viccelt meg, most meg ez.
Remélem még az NFS megosztás is majd sz@rakodik velem.
Meg ugye addig nem csinálok semmit sem a NAS-on amíg nem lett visszamásolva minden ami kell.
A TM-et is letiltottam, a torrent file-okat már bemásoltam a helyére. Kíváncsi leszek, hogy az működik-e majd úgy mint a laptopon az utorrent az win újra telepítés után.Ma Tonyk próbált segíteni a messzi távolból, amit köszönök neki, az esti supportot meg Anonymus23-nak.
-
spiky03
veterán
válasz
kmarci25 #8246 üzenetére
Már jönnek infók, segítségek privátban.
Thx azért neked is.
Mondjuk az a cumi, hogy a laptopon nincs annyi hely, hogy ráférjen a 460 giga, mert csak egy 320-as winyó van benne.Így azt kellene, hogy hálózaton másolom majd vissza a cuccokat a NASra a laptopon keresztül, ha lehet.
Wifi-n eltart majd egy darabig. -
spiky03
veterán
Olyankor mi van, amikor a NAS-ból kivett 500-as winyót egy külső házban rádugom a NAS-ra, amibe beletettem egy 2T-s új winyót, hogy vissza másoljam a cuccokat rá. Viszont nem látja.
MC-ben belelépek az e-data-ba, és abban csak egy lost+found mappa van, ami üres.
A NAS-on világít az USB és a COPY LED.Thx
-
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #8236 üzenetére
Azt majd holnap este, ha kész a telepítés.
Mert még semmit sem csináltam az új winyóval, csak annyit, hogy kibontottam a csomagból. -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #8233 üzenetére
Köszi mind kettőtöknek. épp most raktam össze, hogy majd holnap folytatom, mert lassan le kell mennem itthonról.
Akkor lekapom az elejét és a hátulját, mint most, és akkor nem a winyót kell húznom, hanem az egész mindenséget ami benne van, és utána ha az kijött akkor tudom majd kicsavarni azt az egy csavart, ami a kerethez rögzíti a winyót? Ha jól értem?Holnap megpróbálom ismét, nah meg holnap jön a nagy újra telepítés.
Legyen mindenki gépközelben. -
spiky03
veterán
Nah már az első lépésnél elakadtam.
Hogy kell kivenni a winyót a NAS-ból?
Nem akarok semmit sem eltörni, de nem nagyon tudom kihúzni.
Lecsavaroztam már az elejét is meg a hátulját is.
Kell még valamit?
Vagy csak erősen ki kell rántani belőle? -
spiky03
veterán
Szerintetek kb mennyi idő lesz amíg felmásolom a 2T-s winyóra az 500 GB-ás tartalmát? Olyan 470-480 GB USB2-n?
Arra gondoltam, hogy este elindítom és reggelre csak végez.
-
spiky03
veterán
Ugye ha kicserélem majd a winyót, akkor a Telnet-et is újra be kell állítani majd?
Hiába van most beállítva a NAS IP-je. -
spiky03
veterán
válasz
balagedebr #8184 üzenetére
-
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #8157 üzenetére
Igen úgy szoktam törölni a torrenteket, ahogy te is írtad, a Shift+Del-nek megfelelő paranccsal.
Az a terv, hogy mindent úgy teszek majd vissza, ahogy most is van, így a TM-nek is ott kell majd lennie, ahol most van.
Remélem sikerül majd ott is az ami az utorrentnél.Ha minden jól megy akkor csütörtökön lesz a nagy nap.
Majd megírom az eredményt.
De nagy vsz, hogy aznap sokat fogok itt kérdezősködni. -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #8148 üzenetére
Köszi ismét a segítséget.
Ott vannak.
Gondolom itt benne van amit eddig leszedtem, a töröltekkel együtt, de gondolom azokat majd kihagyja, mint az uTorrent.
Akkor úgy működhet vsz itt is mint az utorrentnél, hogy majd ide vissza másolom és akkor minden jó lesz. -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #8137 üzenetére
Jah, bocsi.
A winyóra van feltelepítve, FFP alól.
Úgy, ahogy itt a leírásban van. Még tavaly haver így csinálta meg. -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #8135 üzenetére
Igen fent van.
Itt írta valaki régebben, hogy hova menti le, de nem találtam.
Mert ugye amiket a torrent oldalról szedek le torrent file-okat azokat törlöm.
Elvileg valahol tárolja az épp futó torrenteket és ezek kellenének nekem.
Az uTorrentnél van ilyan, egy rejtett mappában volt az összes és azt kimásoltam, majd a win újra telepítés után visszamásoltam a mappába és már kész is.Megy minden ami eddig.
Nah ezt akarom majd a NAS-nál is ha meglesz a winyó csere jövő héten. -
spiky03
veterán
Tudom, hogy már volt, de nem találtam meg.
Hogy hol is tárolja a NAS a torretn file-okat?
Mert ugye a költöztetés után gondoltam vissza teszem azokat amik most futnak.
Gondolom akkor csak mindent beállítok majd úgy ahogy most van, az eléréseket, és újra beadom neki a TM GUI-val egyesével a torrent file-okat?Mondjuk kicsit sokáig fog tartani az a 478 db torrent.
Bocsi a dupláért.
-
spiky03
veterán
nah megrendeltem a külső hdd házat az aquatol
hétfőn meglesz a 2 terras winyo, utána kedden megyek a hazert, utána meg jön a csere és az izgalom, hogy minden működjön majd a csere után ami most isegy gyors kérdés
tudtok valami progit amivel majd az 500-as winyot megtudom majd formázni a laptoppal ntfs-re? miután felmasoltam mindent ami rajta van az új winyorathx
-
spiky03
veterán
válasz
CoolBoy323 #7956 üzenetére
Nálam 400 valamennyi fut.
Persze ez nem mind aktív.Futtatni tudsz többet is futtatni mint 10 db nyugodj meg.
-
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
válasz
Milli82 #7909 üzenetére
Nyugi a külső winyókra közvetlenül másolok MC-el.
Pl amikor havernak kellett vmi film és elhozta a winyóját, akkor azt a NAS-ba dugtam és nem a laptopba.
Hülye azért nem vagyok.A laptopon csak az átnevezéseket, meg az áthelyezéseket szoktam csinálni, amik ugye rögtön mennek még így is, hogy wifin vagyok a laptopon.
Nem félek én a passzív házaktól sem.
Csak olyat szeretnék ami jó, és nem túl drága.
Mert kb 5-6000-et gondoltam, hogy költök a külső házra. És ugye az nem menne non-stop a NAS-al, mert filmnézésre használnám csak, amit fentebb is leírtam. Szerintem max ha 3-4 filmet fogok rajta megnézni egyhuzamban, ha szabin leszek pl vagy hétvégén ha filmes maratont tartunk a haverokkal.
Ezt meg csak bírják ezek a házak, mert este meg ugye pihenhet.
Igen tudom, hogy nekem kell eldönteni.
Itt tőlem nem messze van egy USB3.0-ás ház ha jól emlékszem 6500-ért. Az akkor jó ár?
Vagy tudtok mondani egy konkrét típust, ami jó áron van és rendben is van?Mert ezt megköszönnöm.
-
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #7905 üzenetére
Lusta vagyok belépni a puttyba, így TC-el szoktam mozgatni a dolgokat (áthelyezni, törölni, átnevezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest