- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ahogy Avicularia is írja a sima 320-as(ilyen van nekem) max 7MB/s-et tud de inkább 5-6 a reális. Én nem tapasztaltam olyat hogy nem lehet elérni a NAS-t pedig tegnap ~5MB/s-el töltöttem le közben néztem egy BD50-es filmet. Amúgy most ~100Mbit/s-es netem van de csak ezért nem fogom lecserélni a NAS-om.
-
skoos
őstag
Most a nasról egy mede8er lejátszó olvassa a fájlokat és szépen játssza le. Nem szeretem a puritán és kicsit büdi menürendszerét, viszont működik.
Most kaptam egy ATV3-at, amit bár imádnék, tudom, hogy teljes értékű csak JB-vel tudna lenni. Viszont JB nincs. Kaptam, gondoltam megnézem van-e bármi fejlődés. Megtaláltam a Plexet, így kipróbálom.
A NASra menne fel a Plex szerver, az ATV3ra a Plexconnect.
Ha így működik, hogy minden állományom 1080p-ben, 24p-s frissítéssel menjen a HD hangcsatornák mellett, akkor jó. Ha nem működik, ki sem bontom az ATV3-at.
-
kenyerr
tag
Nekem revoltec 1600 rpm-en ~10% cpu terhelés mellett 34,5 fokon tartja. (igaz van hűtőborda a cpu-n) Lehet hogy ott valami környezeti gond lesz, teszem azt közel van valami a réshez tehát nincs hely a levegőnek vagy ilyesmi. Meg ugye érdemes ilyesmire is figyelni, hogyha mondjuk közel van a pc-hez akkor nem oda rakni, ahol jön ki a meleg levegő pl a videokártyától. Csak tippelgetek, hátha valami segíthet.
-
SteveL
aktív tag
Már volt róla szó, hogy a "sípoló" hang a fordulatszám szabályozás miatt van, tehát a ventilátor tápegysége a ludas a zaj nagy részében, nem maga a ventilátor. Ha igazán csendes üzemet akarsz, nem a gyári csatlakozóra kell kötni a ventilátort sajna. Egyébként én is olyanra cseréltem a ventit, mint te.
-
hzcs
senior tag
Akkor tényleg kidobott pénz. Ha lehet hinni a beépített fordulatszámmérőnek, akkor a gyári nekem most 1100at pörög (csak a torrentek mennek). De nem is tudom mit lehet várni egy kis átmérőjű ventitől? Vagy csendes és nem ér semmit, vagy pörög, és kiviszi a nagyja meleget. A videókártyákon is kis p*csköszörű ventik voltak régen (még valamelyiknél ma is), eszeveszett fordulaton, meg is haltak rövid időn belül. Kis ventitől nem kell csodát várni, bármit is írnak rá.
szerk: most látom, hogy 320asod van, nekem 310.
-
Tonyk
veterán
-
MajaG
senior tag
-
MajaG
senior tag
Hát eddig félre lőttem a cuccal.
Azt hittem elsőre több dolog fog menni flottul.
Sem az itunes server nem jó.
A plex pedig nem kezel feliratot.
Amíg a gépen ment a server nem volt gond a felirattal sosem, utazás közben is ezzel streameltem a filmeket az ipadre.Plex nélkülözhetetlen számomra, mert ezzel oldottam meg, hogy airplay kilőjem az olyan tartalmakat apple tv-re, amiket nem volt kedvem konvertálni itunesba.
Valaki tud olyan media servert, ami fut ezen a zyxelen, van ios kliense, és kezel minden feliratot/formátumot?
-
MajaG
senior tag
Vmware alatt putty-al ment elsőre. OSX alatt terminálban az ssh paranccsal nem volt jó. Nem tom miért. A lényeg most már megy.
iTunes Serverre is keresnék megoldást, mert ez minden csak nem iTunes Server, ezzel ami be van építve, nem szervert hoz létre, hanem csak látom az iTunesban ami meg van osztva zene.
-
noxika72
tag
idézet innen, hátha segít
http://logout.hu/cikk/nsa-310_es_az_ffp/alkalmazasok_telepitese.htm
l
(Akiknél a curl, libevent, stb. telepítésénél „Permission denied” üzenet lenne, azoknak javasolnám, hogy "admin" helyett "root"-ként lépjenek be, és úgy telepítsenek, illetve dolgozzanak tovább.)Ezután már stimmelni kell a dolognak.
-
noxika72
tag
szia nekem ez alapján simán felment.
cd /mnt/HD_a2
mkdir tmp ( hozzuk létre a tmp könyvtárat )
cd tmp ( lépjünk bele, majd következő parancs a letöltéshez)
wget http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/plexmediaserver-0.9.7-arm-1.txz
ls -la ( ellenőrizzük letöltődött-e .txz kiterjesztésű fájlunk )
funpkg -i plexmediaserver-0.9.7-arm-1.txz ( bontsuk ki programunkat )
/ffp/start/plexmediaserver.sh install ( telepítsük is fel )
/ffp/start/plexmediaserver.sh start ( indítsuk el, pár percig is eltarthat )
Miután elindult szerverünk, a http://nasunk_ip_címe:32400/web címen tudjuk elérni plex média szerverünk webes
felületét.valaki próbálta már a mediatomb-ot?
nekem az nem akar elindulni -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest