- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
kmarci25 #20297 üzenetére
A hozzaszólások között van az is hogy mit kell csinálni, mit kell letölteni
vanRobert:
fogja a nast , nem ezekre az eszközökre lett tervezve. Transzkódot értelemszerűen ki kell benne kapcsolni. Lg tv esetében pedig cumi van, mert a kliens csakis transzkóddal hajlandó menni. Samsung ok volt. -
8nemesis8
veterán
válasz
kmarci25 #18258 üzenetére
Nekem ne mondd, akkor úgy voltam vele, hogy építek neki házat, LEGO-ból csináltunk is neki egy keretet, így nem 1 ventit vettem a posta drágasága miatt, hanem 3mat rögtön
Egyébként nagyon egy rugúra jár az agyaunk, én is hagyom így ameddig megy, van már egy Syno 214+ helyette, jó ajánlat volt, így lett egy, de szeretem a kis Zyxel-t, úgyhogy nem várom a leváltását abszolút!Sőt, talán a 214+-t el kéne adnom mert lehet elavult lesz, mire a Zyxel nem akar nekem dolgozni
Kis NAS hibáját csak kb. akkor veszem észre ha a felületet használom, ki sutánaolvasással, kis sz*pással nagyon sok mindenre megtanítható, sőt szerintem többre is, mint amit az emberek 90%-a kihasználna!
-
8nemesis8
veterán
válasz
kmarci25 #18075 üzenetére
Biztosan. Jól gondolom, hogy teljes klónozás esetében elvesztem a maradék tárhelyet?
Vagyis ha a forrás pendrive 2GBos, de mondjuk 8GBra másolom, akkor az is 2GB lesz. Ezután átmásolom valahova a tartalmát és leformázum majd megint vissza és akkor a 8GBos driveon lesz az adat?
Az a gond egyébként tippre, hogy ha a másolásnál nem tudja olvasni, akkor teljes klónozásnál is el fog hasalni szerintem! De ez csak tipp, mintha egyszer csináltam volna külső hdd-vel hasonlít sikertelenül!
Köszi a programhoz a tippet! -
Joshi
titán
válasz
kmarci25 #17897 üzenetére
A sárga vezeték az csak a fordulatszám mutatására szolgál, a piros + fekete pedig értelem szerűen a 12V. A fekete a test. Érdemes lenne multiméterrel rámérni a piros/fekete kábelre hogy egyáltalán kiadja a NAS a 12V-ot vagy nem. Ha igen, akkor próbáld ki a PC-ben a Noctua ventit is. Ha az is működik, akkor lehet hogy valami elektronika van a Noctuában ami nem tetszik a NAS-nak vagy fordítva. Én gyanítom hogy ott valamit rövidre zártál.
Ha nem lesz jó, akkor innen nézelődj.
-
válasz
kmarci25 #17856 üzenetére
Szia.
Erre figyelj azért:
https://logout.hu/cikk/nsa-310_es_az_ffp/a_nas_fan_bekotesi_rajza.htmlA színt a színnel kábelösszekötés működik, csak nem lesz sorrendben a kábel a csatlakozóval!
Én Noisblocker XM-2 -re cseréltem és szépen teszi a dolgát, PWM visszajelzéssel.
Szia
-
junkpod
veterán
válasz
kmarci25 #17799 üzenetére
Nem tudom. Egyelőre csak az igény létezik és a hardverek. Hogy ehhez mi kell sw vagy net oldalról azt szeretném megtudni. Egyszerűen arról van szó, hogy ami otthon működik KODIval LAN-on azt szeretném akármilyen APP-al WAN-on is megoldani.
Net takarékosság szempontjából be tudok áldozni minőség romlást, azért az autó sem mint környezet sem mint lejátszó hw nem egy tökéletes dolog.
-
Somatom
veterán
válasz
kmarci25 #17784 üzenetére
1. Router -ben fix belső IP a NAS -nak (routere válogatja, hogy static client, vagy virtual servers a menüpont neve).
2. Router -ben társítani a MAC -et az IP -jéhez (arp binding szokott lenni a menüpont).
3. Forwardolni a megfelelő portokat.
Ezek után a router külső IP:forwardolt külső portra kell küldeni a csomagot.
Most jön a csavar. A 310 -nél ez csak akkor működik, ha szabályosan lett leállítva. Ha mondjuk árammegszakadás miatt állt le, akkor a 00:00:00:00:00:30 -as MAC -címre kell küldeni a csomagot. Ezzel az a bibi, hogy nem minden router enged két MAC -et társítani egy IP -hez.
Be kell vallanom, hogy most úgy osztom az észt, hogy nekem sem sikerült a mobilos alkalmazással ébresztenem, pedig minden jól volt beállítva. A Tomato -s routerem adminját viszont el tudtam érni külső hálóból. A menüjében volt külön WOL opció. Onnan indítva rögtön "ébredt" a NAS. -
szjoci
őstag
válasz
kmarci25 #17772 üzenetére
Szia!
Keresd meg ezt a menüt: [link]. Itt a "power on after power failure" rész alatt tudod beállítani hogy mit tegyen a nas feszültségkimaradás után: 1. megtartja a kimaradás előtti állapotot, 2. bekapcsol, 3. kikapcsolva marad.
Itt tudod bepippantani a lap alján a hálózaton keresztüli ébresztést is (wake on lan), ha használni szeretnéd. -
Impair1980
aktív tag
válasz
kmarci25 #17395 üzenetére
Sziasztok!
Az esetben mit lehet tenni, ha elfogy a memória Transmission használat közben?
Ha elindíttok egy torrentet, akkor a memória fokozatosan felmegy 80%-ig, majd a nas lefagy.
Gyári TM 2.82 van rajta!
Most kezdete el csinálni kb. 1-2 hónapja!
CPU: 100%
CPU hőmérséklet: 30 fok
Ventillátor: 884RPM
Memória használat: 82% és utána fagyKöszönöm!
Impair
-
Mr Dini
addikt
válasz
kmarci25 #17325 üzenetére
Na, most ha innen letöltöm a 4.70-est és az admin felületen betallózom, mert van ilyen lehetőség, úgy frissülne az fw, nem?
Persze, ennek így kéne a gyakorlatban működnie. Csakhogy a gyártó azt szerette volna, hogy ne lehessen semmiképp downgradelni a NAS-t (plusz custom fw-t se lehessen a NAS hardveres felnyitása nélkül csinálni --> mert, ha ez sikerülne, akkor garival lehetne pl debian-t tenni a NASra), ezért mikor feltöltessz oda egy fw binárist, az összeszed pár infót egy szerverről, majd összeegyezteti a NAS egy binárisa által generált kimenettel. És ha nem egyezik valami, akkor nem fogja engedni a frissítést. A gond csak az, hogy valószínűleg ezt a szervert is megszűntették... Az egyetlen remény talán az lehet, ha a NAS valami cache-ben is tárolná a legutóbbi szerverről leszedett adatokat. Viszont, ahogy a csatolásokat elnézem, szinte minden csak ramdiskeken, vagy read-onlynak a NAND memóriából van csatolva... Ilyen körülmények között nehéz cachelni reboot utáni adatvesztés nélkül. De próba szerencse!
Igen, a beállításaidnak semmi baja nem lesz.
-
Mr Dini
addikt
válasz
kmarci25 #17322 üzenetére
Szia!
Igen, az a gond, hogy a fw verziódhoz nincsen MetaRepository gyártva. Két lehetőséged van...
A.) Ha gondolod szólhatsz Mijzelfnek, hogy készítse fel a repóját erre az fw-re.
B.) FW frissítés. Nos, ez egy kicsi nehézséget fog okozni, hiszen az fw fájlt is eltávolították már a hivatalos szerverről. A NAS meg csak és kizárólag onnan hajlandó frissíteni. Viszont találtam egy megoldást, amivel megkerülhető a dolog, és ha adsz egy pontos NAS típust, akkor összedobok egy pár parancsos leírást. Viszont akkor majd össze kell gyorsan spórolnom egy új tárhelyre valót, már úgyis régóta tervezem!
Szerk.: ahogy szjoci is mondja, minden adat megmarad, csak maga az fw íródik felül, amit a NAS egy erre kialakított partíción tárol. Tehát a csomagok, NAs beállítások, egyszóval minden megmarad.
Viszont elég egy refresh egyébként, a disable/enable során is a refresh miatt jelennek meg a csomagok.
Bár sajnos ez az fw verzió miatt kicsit bonyolultabb megoldást eredményez a sima csomaglista refreshnél...
-
szjoci
őstag
-
veze
őstag
válasz
kmarci25 #10515 üzenetére
A Hiren's BootCD-re esetleg a G-parted-re gondoltal?
sztem a legegyszerübb az ha az uj vinyot beteszi a nasba és amikor ott üzembe állította , akkor usb-n egy külsö házban rádugni a régit a nasra és mindenféle trükközés nélkül azonnal átmásolható.
linux alatt is trükközni kell az xfs-el, bár megoldható de nem ennyire egyszerü mint a fent emlitett módszer
puppy linux talan a legbiztosabb, de jártam már ugy hogy az is hozzáférési jogosultságokkal küszködött, igaz legalab mountolni tudta, ellentétben az ubuntuval, ami alapbol még azt sem( csak okositas után) -
Mankó
veterán
válasz
kmarci25 #10379 üzenetére
Zöld képernyővel megfagy a Med600x3d-n, amikor tallózom a Zyxel 310 tartalmát.
Vettem egy gigabites tp-link wdr 3600-at, kiváltva ezzel a régi bevált rendszert, tp-link 841nd + gigabites switch. A router beállításaival és azzal, hogy normálisan tudjak tölteni a nasra sokat bűvészkedtem, holott ennek 5 percnek kellett volna lennie. S ekkor kezdődtek a gondok a lejátszóval. Zöld háttérnél fagyi, s csak a hátsó kábellel való áramtalanításra reagált.
Először én a routerre gyanakodtam, de azóta már 3 különböző firmware volt fent, most openwrt van a legújabb. Dinamikus, statikus beállítások és még mindig csinálja. Gondoltam gyorsba kerítek egy switchet, csak a lejátszót meg a nast dugtam bele, akkor is csinálta. Szóval a router nem lehet.
A lejátszón is meg a nas-on is rengeteg firmware megfordult, még mindig nincs megoldás, s közben amikor olyanja van, akkor simán meg tudok nézni egy filmet, vagy meghallgatni egy albumot. De olyat is láttam már rajta, hogy elkezdett egy albumot, megakadt, majd 1 perc múlva magától folytatta mint ha mi se történt volna.
Majd máskor uazt az albumot minden hiba nélkül többször is lejátszotta.
Próbáltam másik háló kábellel, még az erősítőn is átdugtam másik hdmi-be, ua. És az egészet azóta csinálja, amióta új router van. Akkor valamiért hülyéskedett a letöltés és mindenbe tettem egy új firmware-t lehet ez volt a baj, de először érthető okok miatt a routerre gyanakodtam.
Most már azon a véleményen vagyok, hogy a 2 eszköz firmwarei akadnak össze. Ezen pörgök egy hete és egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mi lehet a gond.Kireseteltem a nast, uaz. Most megnéztem a hdd-t hibátlan, újra formáztam és most megcsináltatom rajta újra a könyvtárakat.
De már minden kurva lehetőséget végig zongoráztam, ilyen a világon sincs, hogy egyszerűen nincs megoldás. Minden tökéletesen működik, de a lejátszón 10 alkalomból 7x ott az a kurva zöld háttérnél fagyi.
Próbáltam a lejátszóba is új firmware-ket, factory resetet, usb-ről, számítógépes megosztásnál egyetlen egyszer se láttam ezt a hibát, bezzeg nasról. És nfs és smb-nél is.
Most ott tartok, most kezdem majd újra formáztatni a nassal a 3 Tb-t.A winyónak HD Sentinel szerint semmi baja. 382 nap van benne, és 100/100-as.
Szóval ha ez se jön be, akkor lehet el kell adnom a nast első lépésként, aztán ha egy másik se jön be, akkor a lejátszót is, mert egyszerűen nincs még megoldás.
De már ez az utolsó, mert már nincs hova variálgatni tovább.
-
-
lofagi
addikt
válasz
kmarci25 #8607 üzenetére
Nem akarom a nas wifi stickkel használni. Annyit szeretnék csak,hogy kettő együtt működjön, nem kell,hogy netre menjen a NAS, és ha ennyire egyszerű lenne akkor nem teszem fel itt a kérdést. Mert az,hogy rádugom a routerre a nast, majd aroutert a pcre nem működik. Amíg kábelről jött a net nem volt semmi gond, most, hogy wifi stickkel próbálnám nem működik. Csak annyit akarok,hogy tudjak róla filmeket nézni és közben netezni. Nekem egy direkt bekötés is megfelelne, a nast a gépbe, de úgy sem akart működni.
-
Doky1988
senior tag
válasz
kmarci25 #8440 üzenetére
Lehet jól jönne, mert se sérülésnek nyoma nincs rajta, se semmi.. Vastelepről vette haver 100ftért
Ki volt dobva XD Szerintem valaki őrült elcseszte a szoftvert aztán nem tudott vele mit kezdeni, úgy volt vele hogy kuka és kész
És kidobta XD Beletettünk egy vinyót, felismeri, világít szépen folyamatosan.. csak szoftveres dologra gyanakszunk..
Ez kellene vszinüleg?
[link] -
-
spiky03
veterán
válasz
kmarci25 #8246 üzenetére
Már jönnek infók, segítségek privátban.
Thx azért neked is.
Mondjuk az a cumi, hogy a laptopon nincs annyi hely, hogy ráférjen a 460 giga, mert csak egy 320-as winyó van benne.Így azt kellene, hogy hálózaton másolom majd vissza a cuccokat a NASra a laptopon keresztül, ha lehet.
Wifi-n eltart majd egy darabig. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
kmarci25 #7954 üzenetére
Még nincs fent, böngészőből próbáltam állítgatni, de ott nincs ilyen, csak ha már elindítom, utána tudom megadni, h hova tegye
Pedig használtam már olyan TM-et, amin volt ilyen a settingsben...Csak 10 torrent? Én legalább 40-50-et akarok majd futtatni
10 torrentet a routerem elfuttat basszus@Anonymus23: életemben először van NAS-om, szóval...
Majd este elszöszölök vele, ha hazaértem... -
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
válasz
kmarci25 #7869 üzenetére
Thx mindkettőtöknek!
Más:
Itt jó áron vannak a külső házak?Nem tudom, hogy milyet vegyek.
Elég az USB 2.0-ás vagy inkább vegyek már 3.0-ást, igaz semmi olyan eszközöm nincs ami kezelné. Vagy inkább olyat vegyek amin van eSATA is mert azzal is gyorsabb a másolás, mint pl az USB 2.0-el.Ti mit javasoltok?
A jelenleg benne lévő 500-as winyónak kellene valamit, mert azt megtartom külső winyónak, és azt használom majd a BD lejátszóhoz BD ISO-kat nézni.
A belső 2 T-s winyó már megvan, hogy milyet veszek: ezt ajánlottátok vagy elég lesz ez is?
-
törölt tag
válasz
kmarci25 #7734 üzenetére
Köszi! Már majdnem. Az eredmény:
Úgy tűnik, hogy ez mégsem a "gyere MC, hamm, bekaplak" -menet.Tigrici:
Ez nálad elindul 310 -en, 4.62 -es firmen? Csak mert ahogy nézem, a parancs szerint a repo -ban 440 van és a bejelentkezője is vmi 311 -est ír.
Szerintem én ezt feladom. Mountolom a miniPC -t CIFS -sel, ahogy eddig, oszt ennyi. De legalább a lelkiismeretem nyugodt, én megpróbáltam. -
törölt tag
válasz
kmarci25 #7711 üzenetére
Próbálkozom ezzel az FFP -üggyel, de nem nagyon értem a dolgot és az a baj, hogy azt sem tudom, hogy milyen felületet kéne lássak. Azt írtad, hogy nem kell a parancssor. De akkor hogy lépek be, hogy telepítem az MC -t? Egyébként semmi bajom a parancssorral, csak elbizonytalanodtam. Nem értem ezt a telnet dolgot sem.
Szóval a felállás:
Extra csomagból telepítettem az FFP -t.
Nincs Windowsom. Android miniPC -t használok. Telepítettem a Juice SSH -t.
Konfigoltam, beléptem, látom a parancssorban a NAS -on futó FFP -t.
-Most mi jön???
-Ha nincs parancssor, akkor miért látok parancssort? Gondolom, valami GUI -t kéne indítanom parancssorból. Az hiszem, erre mondják, hogy a 22 -es csapdája.
-A leírás szerint tiltanom kéne a telnetet. Miért, engedélyeztem? Vagy ez alapból engedélyezett? -
-
tigrici
tag
válasz
kmarci25 #7687 üzenetére
15-16 ezerért 1 Terrás vinyót lehet kapni.Az üres Nsa310 pedig 10-15 között szokott mozogni a vaterán,attól függ mennyire sürgős az eladónak.20000 ér pedig már 2lemezeshez lehet hozzá jutni,Ezáltal 1 500as vinyóval ellátott használt 310-essel 20-25 között érdemes próbálkozni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kmarci25 #7684 üzenetére
A TM-et és FFP-t úgy értettem, hogy a gyári listában benne vannak, azaz 2 perc alatt telepíthető/törölhető, azaz nem kell mókolni a pendrive-val.
A HDD hibátlan, igazából ment egy fél évet, végül is a SMART adatok megvannak, azt bármikor vissza lehet keresni.
Néztem most, a 310s 20000 Ft a legolcsóbb helyen, egy új vinyó az meg valóban 15 körül van.
Én is olyan 15+10 körül gondoltam vagy 16+9 -
törölt tag
válasz
kmarci25 #7606 üzenetére
Van egy PC -mentő pendrive -om. Ezen van a Hiren's és a Puppy. A Hiren's indító menüjébe gyúrtam bele a Puppy -t. Nyomhattam volna Hiren's -féle Win -t is indításkor, de nekem az XP Puppy jobban bejön, mint a mini XP. Meg aztán az egy 210 -es volt, ami XFS -t használ, nem EXT -et. Nem tudom, hogy azt is kezeli -e a Hiren's -es Win. Egyébként ha jól tudom, a gyárilag HDD -vel szerelt 310 -esek is XFS -t használnak. Ahogy olvasgattam a topikot, nekem az jött le, hogy ezek az 500GB -osok. Én is HDD -vel vettem, de egy Extreme Digital akcióban. Valószínűleg ez egy kapcsolt áru ügylet lehetett, nem gyári HDD -s, mert egy szűz, 2TB -ossal kaptam, így az enyémet EXT -re formázta a NAS.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kmarci25 #7610 üzenetére
utorrent tudja hash nélkül is, de akkor is ellenőriz valamilyen szinte, mert ha mégsem egyezik a torrent adat, akkor úgyis leellenőrzi a pontos file adatokat.
Pl az egyik trackerről letöltöd, a másikon is meg szeretnéd osztani, de a másikon pl beletettek 3 képet is a mappába, akkor már hashelni fogja.
Ha csontra ugyanaz a torrent, akkor lehet adatellenőrzés nélkül is.Ezt mondjuk én is hiányolom a TM-ből, mert egy ilyen költöztetés az nem kevés móka ezzel együtt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kmarci25 #7585 üzenetére
Jó hogy eljutottál ideáig, mert a torrent nem csak a letöltésről szólna, hanem amit érdemesnek tart az ember, azt azért tartsa seedben.
Nekem pl van olyan, ami több éves és benne van a listában, de van olyan, amit ahogy meg(vagy bele)néztem és letelt az előírt idő, azt törlöm is le, mert érdemtelen (számomra) minden további megosztásra. -
dmc
aktív tag
-
válasz
kmarci25 #7574 üzenetére
Nem frissítettem, ezért nem láttam, hogy Te már írtál. Igen én is érzem, hogy ez a 79 is sok. De pl. Boardwalk Empire s02 355 napja van meg és még mindig töltik, igaz ritkán, de töltik. Emiatt vannak olyan arányaim, hogy pl. Scarface 340 nap u/d: 24,575. Egyébként teljesen egyetértünk, manapság már a legjobb filmeket sem tartom meg, vagy írom ki, majd leszedem újra.
-
xmotion
csendes tag
-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #7451 üzenetére
Na. Ahogy írtam reggel indítottam három torrentet, és eljöttem otthonról. A letöltések befejeződtek, seed ment rendesen. Egy órája kb megdobtam még két torrenttel, elkezdte letölteni mindkettőt, most látom, hogy ismét elérhetetlen.
Remélem a TM-ben a port forward kikapcsolás, és a kapcsolat korlátozása segíteni fog, mert ez azért így nem állapot...
-
Rascally81
aktív tag
válasz
kmarci25 #7451 üzenetére
Közben kaptam egy privát üzit, általam nagyra tartott fórumtárstól, amiben a következő állt...
"Transmissionben felesleges engedélyezni a portforwardingot, mivel gondolom router mögött vagy. A Natolást a router végzi így felesleges még egyszer átküldeni a NAS prociján a csomagforgatást (+ gondot is okozhat).
Kikapcsolt állapotban legyen (ne legyen pipa) !"Nálam ez lehetett a gond időnként!
-
BBalu
csendes tag
válasz
kmarci25 #7432 üzenetére
T-s routerrel 20-as nettel kapcsolatok/torrentek 5re állítva 50 max kapcsolatok száma, a sebesség 75%ra korlátozva, letöltés feltöltés egyaránt és csúcsidőben eldobja a netet és az iptvt is. Rájöttem nem kell ész nélkül torrentezni (ha nincs meg hozzá az elég sebesség, bár ha 0/0volt a sebesség de kapcsolódtak hozzám akkor is szenvedett)
Viszont, hogy a nast vagy a routert nem értem volna el, sose történt. Fw.:4.62 tm:2.82
Másik net szolgáltatónál, 40es net mellett semmi sincs lekorlátozva és minden hibátlanul megy. Én a T-re panaszkodnék... (új helyet kapott a nas)
De azért korlátoznám a helyedben a sebességet elsősorban.
Amikor nem látod a hálózaton, ha címsorba beírod hogy //nasneve/ azzal se éred el?
Mellesleg a Cisco nem szereti más szerint se ha statikus ipre állítod az eszközt. Nekem pl akkor egy idő után netet "nem adott" neki, másnál is volt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest