- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
válasz
Gutenberger #3438 üzenetére
Uhhh
-
-Faceless-
őstag
válasz
Gutenberger #3375 üzenetére
Igen németben is 199, de nekem még át kell váltani, és kiutalni keresztapámnak, neki meg vissza postázni nekem. Posta nélkül 65 jelenleg, akkor meg már miért ne vennék nem sokkal többért nexus 4-et...
De mindegy ez nem a kapcsolódik ide, csak bánom, hogy nem rendeltem meg előbb. -
dsr
senior tag
válasz
Gutenberger #3251 üzenetére
Szia!
Arra figyelj oda , hogy ha bootloadert nyitsz , akkor a garancia rögtön ugrik.
Ha az akksija rakoncátlankodik akkor érdemes feltenni a Gsam Battery Monitort-t , vagy a Wakelock Detector-t.
Ha rootolod , akkor a Greenify még hasznos lehet , azzal tudod lehibernálni az automatikusan háttérben elinduló alkalmazásokat , hogy ne zabálják az akkut.
Ahogyan előttem is írták a kijelzővédő fólia , illetve egy tok az ami hasznos lehet , bár nekem abszolút mikrokarcmentes 2 hónap után is , pedig se fólia , se tok nincs rajta. -
tothmaxy182
őstag
válasz
Gutenberger #3251 üzenetére
Abban tudok segíteni, hogy mit ne tegyél rá!
Pl virágcserepet, kiskutyákat, fluxuskondenzátort ne tegyél rá, ellenben egy kijelzővédő fóliát igen.Hát pl érdemes figyelni a bejövő hívásokra, és sms-ekre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest