- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz xEon1337 #16442 üzenetére
Detto, bár én 57e-ért vettem (Angliából hozta egy ismerős). Nekem viszont mostanában (vagy lehet hogy az 5.1-es frissítés óta, de csak most tűnt fel igazán) vannak gondjaim vele. Főleg hálózati, adatforgalmi dolgok:
- amikor kikapcsolt képernyőből felébresztem, akkor ott a felkiáltójel egy jó 10-15 mp-ig, hogy nincs adatkapcsolat
- Wifit kikapcsolva is látszólag lassan áll át a mobil netre
- A GPS-t mostanában sokat használom és 3-5 percenként elveszti a jelet és eltart néha fél percig is míg újra lesz jel. Ez most a legidegesítőbb. -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy akiknek akkumulátort kellett cserélni, azoknak mennyi idős volt a telefonja csere idején?
Kezd most rakoncátlankodni az akksi és félek, hogy cserélni kell. Most kb 27 hónapos a telóm.
Tudtok javaslatot adni, hogy honnan rendeljem meg?
A cserét megoldom, nem félek a babrálástól.[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Én is S Advance-ról váltottam. Mondjuk én nem akartam, de villamoson alvás közben segítettek meghozni a döntést.
Ezerszer jobb!!! Én csak a nyolc gigásat vettem, mert azt hittem simán elférek rajta, de most érzem, hogy kezd szűkös lenni. Zenét majd Sansa Clipen fogok hallgatni. Nekem az tökéletes (sztem jobb, mint a telefonok és könnyebb a zsebemből elővenni, vagy csak felcsipeszelni a ruhámon vhova) és így több hely marad a telón. A fényképező része sztem elég gyenge, de engem ez sem érdekel annyira. A lényeg, hogy akadás mentesen működik, sokkal gyorsabban reagál mindenre, mint az Advance és nem egy bughalmaz az android rajta. Amit a Samsung JB néven az Advance-ra portolt az szégyen (kollégám az S3-ason is szídta a Samsungos JB-t és fel kellett raknia egy nem gyári sw-t az egy éves Samsung csúcs telóra). -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Phones4u-s angol tefonra jött valakinek kitkat frissítés? -
Tibicsucsu
aktív tag
Csak a méretre gondoltam. Számomra egyébként a Droid Mini lenne a tökéletes telefon, mert nem lapát, de ahhoz képest nagy a kijelzője és megfelelő a hardver is. Az itthon kapható "minik" számomra nevetségesek hozzá képest:[link]. A samsunk mondjuk csak annyival nagyobb, hogy ott virít a nagy Samsug felirat a kijelző fölött míg a Droidnál az a sáv nagyon vékony. Nekem ez nagyon tetszik. Alacsony vagyok, kicsi a kezem. Galaxy Advance-om volt, ami nekem pont a mérethatár. A Droid Mini 2 mm-el rövidebb és nagyobb a kijelzője. Tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Drod Mini méretben tökéletes lenne (nekem).
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- További aktív témák...