- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Megint elő jött a wifi problémám. A gond az, hogy egyszerűen nem tudom be kapcsolni a wifi-t. A bekapcsoló ikon inaktív. Ha repülő módban újraindítom, akkor a gomb aktív, de on állásba téve nem csinál semmit. Ha ki veszem repülőből egyből ki is kapcsol. Egyszer csinált már ilyet, akkor gyári visszaállítás segített, de nyilván nem akarom ezt kéthavonta meg csinálni. Nincs mókolva teljesen gyári, még lolli-ra sincs frissítve. Nem töltöttem mostanában le semmi app-ot. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
kelly7
aktív tag
Szisztok
Egy sima újraindítás után nem tudom be kapcsolni a wifi-t. Turning wi-fi on... és ennyi. Újraindítottam, le merítettem teljesen, nincs változás.
Illetve még egy kérdés, igaz gen-2, de mióta rá lett téve a lolli, a három betűs navigáció hibaüzenetet dob, és nem indul. Nagyon be lassult, és az akksi sem bírja addig, mint előtte. Ötlet esetleg? -
kelly7
aktív tag
válasz ronin79 #14345 üzenetére
Engedd már meg, hogy egy szabad fórumon azt kérdezzek amit akarok. Azt meg végképp, hogy ne vágjam már falhoz az általam kifizetett (nem te vetted) telefont azért, mert nem akarok valamit fel telepíteni rá, amit öt percenként az arcomba tol. Ha nem tetszik a hozzászólásom, nem kell rá válaszolnod még off-ban sem és nem lesz teleszemetelve általad sem.
Köszi -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Azt lehet tudni, hogy a lolli-nak mikor jelenik meg valami frissítése. Rohadtul unom már, hogy öt percenként a képembe tolja hogy frissítsek. Én még mindig nem tettem fel rá a sok panasz miatt. Gen 2 már 15 perc időt ír a telepítés kezdetéig, vagy ha el akarom halasztani, akkor be kell állítanom hogy mikor kezdje a frissítést.
-
kelly7
aktív tag
válasz szentkuti11 #13517 üzenetére
Én ettől a csókától rendeltem. A szenzor is ki látszik. 8 hónapja van fent, múltkor be repesztettem, ezért cserélem.
-
kelly7
aktív tag
válasz Kroni1 #13506 üzenetére
Szerintem igen. Nem mattul ki idővel, hónapok múlva is gyakorlatilag olyan mintha nem lenne rajta semmi. Engem idegesít a fólia. Idővel rossz "tapadósabb" az újaimat végig húzni rajta ami engem zavar. Arról nem is beszélve, hogy fel teszem, aztán a zsebembe pl egy százas másnapra össze is karcolja.
-
kelly7
aktív tag
Dual Asia-ra is ki jött a loli. Kérdésem így visszaolvasva az lenne, hogy érdemes-e fel tenni, avagy nem. Tekintve, hogy sok embernek nem tetszik benne valami. Esetleg mókolás nélkül vissza lehet tenni a 4.4.4-re ha nem tetszene a loli? Morelocale működik a lolin?
-
kelly7
aktív tag
1128 óra üzemidőnél tartok folyamatos be kapcsolással. Pici lassulást néha érzek, de nem vészes.
-
kelly7
aktív tag
Be írom ide is mert a gen 2 nem nagyon pörög.
Van az app-ok között egy Shell nevezetű ami majdnem 3 giga helyet foglal a kb 5,5gb felhasználhatóból. Mi lehet ez? Alig van rajta pár app, de már dumál, hogy kevés a hely, és ugye minden app-ot nem enged kártyára másolni. -
kelly7
aktív tag
válasz HUNgaroczel #11419 üzenetére
Sokára jött meg nekem is. Volt vagy 20-22 munkanap. Rendeltem még hozzá tokot a hónap elején, az még nekem sem jött meg.
-
kelly7
aktív tag
válasz #32577792 #11371 üzenetére
Mindkét Moto G-t partnero-tól vettem semmi bajom nem volt az ügyintézéssel. Direkt hangsúlyoztam a srácnak, hogy originál dobozt szeretnék kapni és azt is kaptam. Viszont most nézem, hogy már van fehér is náluk. Direkt meg kérdeztem, hogy fehérben nem tudnak-e szerezni és azt mondta, hogy nem.
-
kelly7
aktív tag
válasz ronin79 #11171 üzenetére
Te beteg vagy öreg. Menj kockulj máshol. Azért örülök hogy az évjáratomat is így be lőtted látatlanba. Remélem a súlyomat, és a magasságomat is be tudod lőni. No meg a nemzeti hovatartozásomat!
Ja még annyit hogy nagyon meg ijedtem ám tőled. Elcseszted a hétvégémet.[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
Rá küldtem a frissítést szépen meg csinálta nem volt gond. Amúgy gyorsabb mint a másik g. Be kapcsolásnál is rá ver vagy 3 másodpercet minimum.
-
kelly7
aktív tag
Meg jött ma a G2. Így már két G van a családba. Mérete már tényleg határeset. Ettől nagyobbat nem vennék semmiképp. Fel dob egy frissítést. Jól emlékszem, hogy valakinek volt baja a frissítéssel? Mert akkor nem engedem rá.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
válasz protegeone #10958 üzenetére
Akkor aki használ rá védelmet, az milyet?
-
kelly7
aktív tag
Gen 2-es moto g-re létezik, hogy még nincs grip shell?
-
kelly7
aktív tag
válasz protegeone #10895 üzenetére
Jó lenne itthoni boltból venni.
-
kelly7
aktív tag
válasz randras_83 #10893 üzenetére
Na azonnal áruld el hol vettél fehér gen 2-t!
-
kelly7
aktív tag
válasz randras_83 #10891 üzenetére
A 4G-ben nem 5 megapixeles van?
-
kelly7
aktív tag
válasz cimbi186 #10889 üzenetére
Érdekes, mert azt mondogatja, hogy szép a fehér, de ez újabb, többet tud. Én mondtam neki, hogy ez kb egy centivel nagyobb mint az enyém, a kezében el fér-e még? Szines grip shell-t meg kapna ez is. Viszont ami nem elhanyagolható, hogy a gen2 ugyanannyiba kerül mint a 4G.
-
kelly7
aktív tag
No én ezt be néztem kicsit. Kezdem az elejéről.
Tehát asszonynak szeretnénk venni egy G-t. Ha jól nézem van az első generáció(az enyém) van a 4g ami méretben ugyanaz, tudásban is csak mikro sd meg 4G-vel tud többet, és van a 2gen, ami nagyobb , és 8 megapixel kamerás, meg bővíthető. De ezt nem találtam fehérben. A kérdés az, hogy ha most vennétek melyiket vennétek? Árban nem sok különbség van, de jó lenne ha fehér lenne. -
kelly7
aktív tag
válasz randras_83 #10868 üzenetére
Vajon a 3g grip shell-je jó a 4g-re is?A 4g már 4.4.4-el jön ki? Asszonynak szemezgetünk vele, de ennyiért tényleg nem sok alternatíva van még most sem.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
válasz ingalls #10866 üzenetére
De vajon miért attól lenne sz@r a telefonod, mert a partnero-ban vetted? Simán ki foghattál egy hibás példányt.(ne legyen igazam) A mókolást meg azért írtam, mert van olyan ember, aki már egyből szét hekkeli
Fehér 4G-t honnan érdemes most venni? Hol a legolcsóbb?
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
válasz kakukkmarci #9731 üzenetére
Nekem a dual kb 30perc gps, folyamatos wifi, bluetooth, pár telefonhívás, esetleg kis játék, és estére olyan 40-50%-on van. Csak akkor bír ki két napot, ha mondjuk hétvégén öt percre oldom fel a képernyőzárat, mert a céges telót használom.
Normál használat mellett ez sosem bír ki két napot akárki akármit mond. A melegedésedet nem értem mitől lehet, az enyém most 32 fokos, bár igazad van a Defy melegebb szokott lenni és még az is bírja. -
-
kelly7
aktív tag
Szerintem 100%, hogy nem eredeti, de itt mások azt írták, hogy az. Nekem mindegy, mert így kettőt vettem egy árán amit itthon vennék, és még olcsóbb is volt. A fehér tényleg szép, nekem is az van fent, bár nálam a munkámból kifolyólag eléggé piszkolódik. Az üveg fólia is nagyon meg éri az árát. Sokkal jobb, mint a sima fólia szerintem.
-
kelly7
aktív tag
A dual-hoz ugye adtak egy töltőt. Ha az van rá írva, hogy input 100-240v akkor ha az usa-ba használom simán be dugva, akkor nem kell feszültség átalakító igaz?
-
kelly7
aktív tag
válasz fordfairlane #9327 üzenetére
A nagyja app-ot le tudod magyarítani. Nekem is így van. Nem nagyon hiányzik a magyar, bár biztos fel tenném ha lenne rá.
athlasz: Szép rajta a fehér grip
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
válasz Lacics25 #9319 üzenetére
Egyet értek veled. Mindkét slot képes a 3G-re. Ki kell választani, hogy melyiken mennyen és ennyi. Nyoma sincs a telefonba annak, hogy csak az egyik lenne adatforgalomra kitalálva.
Meg jött ma Aliról a Grip shell-em. Szerintem ez nem eredeti, de nagyon jó minőségűnek tűnik. Tekintve, hogy kettőt vettem olcsóbban mint ha "eredetit" vettem volna, így nem is érdekel. A fehéret fel is tettem. nagyon vagány, de tíz perc múlva már koszos is volt. Alig lehet rá erőszakolni, passzol rá, nem mozog, nem nyefereg. Kb két hét volt a szállítás.
_ghiottone: Ha el mondod mit, és hogy kell elküldjek, akkor küldöm neked.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
válasz Viktor0610 #9245 üzenetére
Nem a hangouts volt az alapértelmezett. Most viszont be állítottam azt, hátha így jó lesz.
Na így meg szólalt és a led is villog. Így hagyom egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
-
kelly7
aktív tag
válasz Baloo27 #9052 üzenetére
Na most meg nyugtattál.
Én is onnan rendeltem, mindjárt kettőt is. Egy feketét, meg egy fehéret. De legalább így már tudom, hogy minőségi lesz. Elméletileg jövő héten itt kéne legyen.Skillet:
Sajna én nem hordhatom csupaszon a munkámból kifolyólag, pedig az lenne az igazi. Ideiglenesen is vettem rá egy olcsó tokot innen egy kollégától, meg kapott fóliát is. Tegnap jött meg az üveg "fólia". Fel is teszem mindjárt, kíváncsi leszek meg érte-e az árát.[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
Nem tudom, hogy ti hogy tudjátok el érni a több napos működést, de nálam konkrétan 1 napot bír ki.
Sms hangot hol tudok állítani? Ami menüt találtam hozzá, az ki van szürkülve, inaktív, és nem jelez ha kapok egy sms-t. -
kelly7
aktív tag
válasz Lacics25 #8754 üzenetére
Igen, nagyjából már be laktam. 4.4.4 fent van, sms, adatok fent vannak, app magyarítás meg van, sim cserélve. Egyenlőre ennyi időm volt. De legalább már duálban működik. Aztán ha időm lesz folyt köv.....
Köszönöm az eddigi segítségeket. Jövök majd az újabb kérdésekkel. -
kelly7
aktív tag
válasz Lacics25 #8701 üzenetére
"a baj nem kicsi"
Nem haragszom. A Defyt is én telepítgettem, és minden kérdésre válaszoltak. Nem is volt semmi gondom.(csak már rég csináltam) Pont azért kérdezem, mert nem akarok el rontani semmit. Attól gondolom hogy be akarom állítani és fel akarom tenni az újabb romot míg be nem lakom, gondolom nem ugrik a gari. Nyilván vannak itt tapasztaltabbak aki segít, aki meg nem akar az úgy sem válaszol.
Köszönöm a leírásokat este meg nézem. -
kelly7
aktív tag
Miért van az, hogy ha ki kapcsolom a telefont, idővel mintha boot menübe lépne? Ki volt kapcsolva, most nézem aktív kijelzővel vettem ki a dobozból, 100% töltésem meg 76%
-
kelly7
aktív tag
Meg éri Grip Shell-t venni rá 5000ft-ért? Úgy értem ér ez annyit, vagy nézzek valami mást rá?Expansys-nél most van raktáron, védelem nélkül meg nem igazán hordanám.Ha fóliához, illetve hátlaphoz azt írják, hogy 4G vagy hogy az egy kártyáshoz jó, az gondolom jó a dual-hoz is. A készülékek külsőben, méretben gondolom nem térnek el.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
Nah nekem is meg jött a 16GB dual. Partnero-tól vettem én is. Srác kicsit furulya volt a telefonba, de minden rendben eddig. Úgyhogy jönnek majd a hülye kérdések.
Az mennyire be vett szokás, hogy bontják a dobozokat? Enyém fel volt bontva. Mondjuk azért nem baj, mert legalább meg nézik, hogy meg van-e minden. De a telefont bekapcsolva hagyták!
Még a töltőhöz adtak egy fordítót is.
Első kérdés. Mielőtt nem lakom be, kell cseréljek kártyákat. Ráadásul a vodás csaj mondta, hogy hiába 3g-zek, a kártyám 2g tehát mindenképp cserélni kell.
Ezért gondolom célszerű lenne beállítgatások előtt frissítenem a fentebb írt ujabb rom-ra. Igaz? -
kelly7
aktív tag
-
kelly7
aktív tag
Most néztem a Moto oldalán, hogy 4G-ben nem lesz dual sim.
Maradok akkor egy 16 gigásnál. Hol érdemes most ezt be szerezni? Hol a legolcsóbb? -
kelly7
aktív tag
A 4G-s dual simes verzióról még mindig nem tud senki semmit? Nagyon oda van a defym, nem tudom meddig húzza.
-
kelly7
aktív tag
A 4G-s két kártyás változatról senki nem tud még semmit? Nagyon kéne már új telefont vennem és erre várnék.
-
kelly7
aktív tag
Akinek dual simes moto G-je van, és magyarította, légyszi írjon már rám egy privátot.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Szemezgetek én is egy Moto G-vel. A két kártyásra tényleg nem lehet magyar nyelvet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...