- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kelly7 #15143 üzenetére
Nincs ötletem a wifire, ha szoftveres, akkor a reset megoldja.
Mindent töröl. Ha a belállítasok/biztonsági mentés és visszaállításon belül kipipáltad a mentést és automatikus vissszaállitást, akkor visszapakolja az appokat, néhány beállítást. A névjegyzéket is visszateszi, ha szinkronizálod a gmaillel.Képeket nem, és SMS-t sem rak vissza. Keress a playban erre: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore.
Képeket mentsd le PC-re például.Utóbbi 1 hónapban 4x csináltam resetet, nem egy élmény :-( kb. 2 órás mutatvány.
-
ronin79
addikt
válasz
kelly7 #14344 üzenetére
1. ha zavar a frissítés párszor már le lett írva hogy kell eltüntetni
2. ha az első megoldás nem jó, vágd falhoz és vegyél egy olyan telót ami leragadt a jb 4.1.2-n, tuti nem fog frissítés zavarni
3. azért mert valaki nem tudja kezelni az új rendszert még nem biztos, hogy az hibás
4. Gen2 ez mit takar a kérdésedben? moto g 2014? ha igen akkor nem a 2013-as teló topikjában kéne szemetelni -
törölt tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kelly7 #11927 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást, törölj mindent és lakd be újra.
Skillet - én az 1 tap cleaner-t szoktam használni hetente 1xer - van amikor a gmail cacheben van röpke 2-300 mega.
-
törölt tag
válasz
kelly7 #11922 üzenetére
move to sd card -nem működik?
húsznál több van már nálam fent és 2.5GB szabad, 3GB foglalt
sd 1.6GB foglalt, pedig szinte csak a progik pár kép pár handfájl meg pár pdf
real racing3 a legnagyobb
esetleg érdemes a nagyokkal kezdeni, ha sok nagy méretű van neked
én azonnal átrakom a nagyokat, de van hogy magától oda teszi
lehet hogy valami vírusod van? -
törölt tag
válasz
kelly7 #11920 üzenetére
Shell nálam 40KB
de ezek ki vannak kapcsolva(hátha számít):
-calendar(helyette a google calendar megy)
-chrome
-google hindi input
-google korean key
-google pinyin input
-google play books
-google play movie
-google play music
-google play
-google play newsstand
-google+vannak dolgok amik egyből az sd-re települnek, és nem mindent tudok áttenni
nem is figyeltem hogy van g2 topic, lehet hogy szóval eltévedtem, bár eredetileg sima g-t akartam
-
ronin79
addikt
válasz
kelly7 #11183 üzenetére
Á dehogy, én teljesen egészséges vagyok, mondták a hangok is az imént
Ami pedig a súly, magasságot illeti lehet benéztem a dolgot, de nekem ez itt nem társkereső topiknak jött le és a kék osztriga bárt sem látogatom, szal nem szoktam pasik kinézetéről fantáziálni, mindenesetre a másságot elfogadom de nálam inkább ne próbálkozz
Remélem nincs harag(#11187) kakukkmarci
Eredeti fájlok visszaflashelése? Ha pedig ez nem jön be, akkor teló kikapcs, töltő egy fél órára ha már nagyon le van merülve és fastbootból felrakod a gyárit ha ennél akarsz maradni.
Szerk.: látom közben jött már megoldás.(#11188) catroot
Detto mint a kollégának, ha már úgyis próbálkoztál az FR-el akkor jöhet a fastboot. Felrakod aztán választasz, hogy art vagy dalvik. BL, nem tudom hogy áll, de ha nyitott akkor lehet twrp-ben egy repair system/data is segítene vagy ha tudnád mit telepítettél legutoljára a file kezelővel törölni.
-
Slukkica
őstag
-
protegeone
tag
-
ingalls
senior tag
válasz
kelly7 #10867 üzenetére
Jelentkezett a hiba. Ennyit tudok mondani. Azóta nem tapasztalom, de nyilván nem 100-as a telefon. Vajon a partnero-ban fognak/tudnak segíteni? Nem akarom, hogy a garancia lejárta után sanyi legyen a telefonnak.
Én nem mókolok semmit, tipikus balfék végfelhasználó vagyok. -
Cyrus
tag
Ahogy nézem a videókat, egyre jobban tetszik a Grip Shell. A fehér színű fekete kerettel nem is olyan rossz.
Egy kérdés: eredeti Motorola, vagy utángyártott termék?
FELHÍVÁS: nem akar valaki rendeli külföldről ilyen tokot (amit említettél oldalt), mert akkor beszállnék az árba!
-
fordfairlane
veterán
Nekem arra lenne szükségem, hogy a készülék alapvető funkcióit magyarul lehessen elérni. Engem nem zavar az angol, Commodore 64-en kezdtem az ipart, de ha édesanyám azt látja, hogy "volume" meg "ringtone", "incoming call", "network error", azzal ő nem tud mit kezdeni. Alkalmazásokat nem fog telepíteni.
-
-
Skillet
addikt
a grip shell tutira jó dolog...annak, akinek kell. nekem nem kell. asszony szokta ilyenekbe rakni a telóját, megtámogatva egy kijelző fóliával. én csupaszon szeretem a telefont. csak egy zoknit kapott. viszont, ha abból kiveszem, legyen gyári.
meglesem azt az aliexpresszt.
euretail.en.eu is up to date még mindig.
-
megnyitod az sms appot
jobb alsó sarokban 3 pötty, kattintasz
settings
notifications-t bepipálod
SoundBTW: nekem elmegy akár 5 napot is ha csak telefonnak használom (aktív nettel / wifivel, viberral), ha nézek rajta emailt, kicsit netezek is, akkor 2-3 nap, ha folyamatosan csesztetem akkor 1
-
zolion01
tag
- GPS-t használok, illetve a telefon maga intézi
- közepes használat
- viszonylag sok email szinkron, skype, vibermax. 2 nap! De ez már tényleg a határ.
Minden este töltőre kerül, ahogy a több okos telefon is ami volt/van. Én abban látom előnyét, hogy szinte biztos kibír egy napot azaz reggel 7-től este 10-ig nem kell töltő.
Bár butafonban is volt ilyen, a Nokia 6300 tudta csak az egynapos használatot, minden más tovább bírta. Pedig csak S40 futott rajta.
-
Lacics25
aktív tag
-
Upo
addikt
Dual simes a telefon? Biztos jó a file név? Nem maradt benne szóköz? A vége .zip helyett nem .zip.zip ?
Tegyél fel egy total commandert pl. a play-ről és azzal nézd meg a file nevét. A képen jelölt helyre kell nyomni 1-et és ott kell lennie.Ha dual simes és nem megy akkor biztos hogy a file névvel van baj, haverommal pár órája frissítettük, skype-on irányítottam, ott is a file név volt elírva.
+1 a motorola migrate-nek, fel kell rakni a defy-re is és követni az utasítást. Be kell kamerázni egyikkel a másik QR kódját.
-
Lacics25
aktív tag
Bizonyára megoldható másképpen is, de én így csinálom:
Gondolom, hogy van Gmail fiókod. A telefonkönyvedet automatikusan fogja szinkronizálni.Itt a baj már nem kicsi Ne vedd sértésnek!! nem annak szántam! De ennyire alapismeretek nélkül nekimenni ...egy vadonat új, garanciális készüléknek.Ha rám és nálam okosabbakra hallgatsz, vársz néhány napot, míg az esetleges hibák előjönnek.
Ezt kell lásd.
A gyökérkönyvtár pont azt jelenti, hogy nem mappába, hanem a gyökérbe.
Az sms-eket én az sms backup+ alkalmazással szinkronizálom a Gmail fiókba, onnan pedig vissza lehet készülékra tölteni.
-
pete_21
addikt
SMS-eket én mindig ezzel mentettem Defy-n: [link]. Bár én Moto G-re nem hoztam át őket. És nem tudom, hogy rootolatlan készüléken mennyire működik jól. Defy-n főzött romokon tökéletes volt.
Mi mást szeretnél még áthozni? Neveket, és naptárat szinkronizáld fel a felhőbe, és a Moto G-n pedig szintén szinkronizáld le.
Névjegyeket egyébként lehet a gyári telefon app-ban is exportálni, majd importálni. -
Lacics25
aktív tag
Szia!
Ahogy olvasom teljesen új a telefonod, ezért az adatok mentése most elmaradhat.
Fontos, hogy fel legyen töltve a teló legalább 750%. Ez minden készüléknél alapszabály.
A leírtak alapján letöltöd a zip file-t. Átnevezed a megadott névre. feljebb írta fórumtárs, (bocs de nem olvasok vissza ki volt, de ezúton is köszönöm neki). Telefon csatlakoztat, Gyökérkönyvtárba átmásol.
Telefon leválaszt. About phone / System update.
Ha nem megy, írj!!
Addig leírom, hogyan lehet sms-t telefonkönyvet áthozni -
-
Baloo27
aktív tag
Fóliából membrane-t használnak páran,nekem guarmor van fenn március óta ès egy karc sincs mèg rajta.Sima színes hátlapból olcsón vehetsz ebayen.Èn jelenleg egy imak áttetsző hátlaptokban tartom,amíg meg nem èrkezik a fehèr grip shell
Amerikában nincs dual,az a fejlődő országoknak lett tervezve pl.: Ázsiai règió
-
lordyka
aktív tag
biztos lesz? szerintem a microSD kártya helye a második sim helyén van.
For now, a dual-SIM variant has not been announced.
egyelőre nem is lett bejelentve, mondjuk ez a cikk májusi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest