- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Én nem innen vettem , de olvastam , hogy sokan vették tescoból ....
Illegális függetlenítésről való tárgyalás szankciókat von maga után ...
S-eye: Köszönöm neked is a választ , már vissza is ment az US Global, ja és a tegnapi téma is eszembe jutott : tegnap este visszazártam a BL-t és megpróbáltam az eredeti UK firmwaret visszatenni, de zárt BL-el nem ment, szóval szerintem mindenképp nyitott bootloader kell hozzá, de lehet, hogy én baltáztam el valamit, mert olvastam XDA-n , hogy volt akinek lezárva is ment a flash..
[ Módosította: wwhy ]
-
Al3xT
tag
Nincs gyari garancia a Moto G-re Magyarorszagon, barki barmit ir. Korabban megkerestem a Motorolat, itt a hivatalos valasz:
Subject
WarrantyDiscussion Thread
Response Via Email (Daniel) 28/11/2013 11.41 AM
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.
Customer Reference number: 131127-012741Dear Alex
Thank you for contacting Motorola.
We are sorry to inform you that it is not possible to have any mobile phone serviced or replaced in a country (such as Hungary) where it has not been officially released.
We apologise for this once again.
Thank you for allowing us to be of service to you.
Kind regards,
Motorola Mobility UK Ltd.
www.motorola.com -
azopi74
addikt
Persze, hogy van: Fercom
Csak viccnek szántam, komolyan ne vedd, az tényleg Motorola márkaszervíz, nem Motorola Mobility (Google), amire gondoltál valószínűleg.
Okostelefon szervíz kétlem, hogy lenne, miután két éve hivatalos Motorola okostelefon-disztribúció sincs Magyarországon. Ha végül is veszek egy Moto G-t, ezért csak osztrákoktól, mert oda még hajlandó vagy kiruccanni, ha gond van, szerencsére nem vagyok messze a határtól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged