- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mobilizmo
addikt
válasz
mike1334 #10807 üzenetére
Én úgy veszem észre a többség stock rom-al használja. Szerintem Motorola sikeresen megtalálta a középutat a "pőre" android és a szénné fejlesztett gyári romok között. Tökéletesen használható, én csak a tárcsázót cseréltem le, mert nem tudtam megszokni a világos hátteret. Egyetlen típushibáról tudok, amit sajnos nekem is sikerült beszopnom, a rezgő motor halála. Emiatt az enyém most éppen szervizben van Londonban. Hozzá kell tennem első generációs, nem 4G LTE változat, az újakban már lehet ez sem fordul elő. Aránylag sokan szoktak még írni a GPS beragadásról (ami gyorsabb akku merülést eredményez), de én ezt nem tapasztaltam. Illetve elég sokan beszámoltak a hirtelen akku merülés problémájáról, ami téves mert utána 1%-on még órákig működik a telo, én ezzel sem futottam össze. Mindkét probléma egyértelműen szoftveresnek tűnik. Egyébként az egész telefon nagyon egyben van és szerintem sokak véleményét közvetítem, ha azt mondom, hogy nem csak a 40-45e árkategóriában, hanem manapság teljes Android fronton az egyik legjobb.
-
Grande Ale
őstag
válasz
mike1334 #10807 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy lenne ennyi pénzért jobb választás! Tegnap jött meg, 48 ezer ft volt. GPE romot tettem rá, sógorom nagyon meg van vele elégedve, de én is bármikor elfogadnám. Ez egy nexus! Nagyon gondolkodom, hogy a gyerekeknek is rendelek, mert nem akartam nekik drágát, de gagyit se. Egyszerűen nincs ennyi pénzért más alternatíva szerintem, minden más telefon pénzkidobás ez mellett ebben az árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged