-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nalszi
csendes tag
Csakhogy sok mindenben "elég fura" a véleménye úgy egyébként... Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy valaki leírja az ellenvéleményét a dolgoknak nyilván nem egy oldala van, de ennek ellenére nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak valamit. És azt tegyük hozzá, hogy semmilyen eszköznek márkának nem vagyok rajongója, ezek használati eszközök, tárgyak amik vagy kielégítően használhatóak vagy nem. Többnyire.
És a Moto G az ÁRÁHOZ KÉPEST egy atombrutál jó készülék!
Kamera - OK, az tényleg nem egy nagy szám, de MINDEN egyes teszt ezt ki is emeli, hogy a készülék amúgy rendkívül magasnak mondható színvonala mellett ez egy gyengébb komponens. Szóval ezen nem nagyon kellene meglepődni, de igaz ez nem egy túl erős része a készüléknek.
Érintőképernyő POCSÉK?! - Erre csak azt tudom mondani, hogy az enyémen hibátlan. Egyszerűen még soha semmilyen formában nem adott okot panaszra. Szóval nem "user error" hanem kifogtál egy (két?) hibásat. A 3 vagy 8 napos csereidőszak alatt vissza kellett volna vinni és kérni egy másikat. Az első nekem is hibás volt (nem érintőképernyő, de mindegy is) másnap kaptam egy tökéleteset, oszt' jónapot...
"A MMG -nek nincs még egy műanyag háza se!" 50E Ft. -os árkategóriában vagyunk könyörgöm! Más készülékhez ebben a szegmensben Gorilla Glass sem jár. Ezért a pénzért senki ne számítson titániumra meg efféle nyalánkságokra. Ezért a pénzért nagyon is szépen össze van a készülék rakva.
"Szoftver. Pocsék! Folyamatosan jön a hibás android rá." - Nálam semmi baja a szoftvernek teszi a dolgát ahogy kell hiba nélkül. 4.4.4.
"Vagy a képernyő forgatás ki/be kapcsolásáért a beállításokba be kell menni--stb." - A telefonon majdnem a teljesen "alap" cicoma nélküli android rendszer van telepítve. Amennyiben ez neked nem tetszik azt elfogadom, de az nem a Motorola hibája, hogy nem az igényeidnek leginkább megfelelő készüléket választottad. Minimális Play használattal onnan kapcsolod a forgatást ahonnan csak akarod...
"Rengeteg apró dolog, ami igen zavaró, és érthetetlen miért hiányzik. Kell mégegy: időzítő a kamera progiból. /és sorolhatnám/" - Lásd mint fent! A stock android filozófiája, hogy megadja az alapokat aztán a Play -ből szebd testre a készülékedet. Ha ez neked nem jön be nem lett volna szabd ezt a készüléket választanod. Én személy szerint imádom, hogy a rendszerem szinte teljesen az "enyém" mert szoftverekkel és azok beállításaival testre szabom a készülékemet.
"Memória kezelése..." - Nekem még egyszer sem(!) "akadt be" semmilyen program, nem értem nálad mi a probléma. -
w333
félisten
És mit ér vele ha van egy recsegő ropogó szappantartója, amiről lekopik a festék, szőrösek az ikonok és beég a kijelzője ?
Nekem volt S3 LTE telefonom ... őszintén : egy zsák sz@r + rémálom volt !
Frissebb Samsungokon már ott figyel a Knox, szóval ugyan úgy bukja a garanciát !
#9783) robagp
Akkor ennyi ... "problem sloved" !
Nem lehetünk egyformák, ha neked a Samu jön be hát akkor egészségedre !
-
rasky
senior tag
Ha kezdetek óta itt lettél volna és követted volna a fórumot, akkor feltűnt volna hogy tőle csak ezt lehet olvasni. Nem nyitok vitát, de már kezd unalmas lenni, ha nem tetszik neki álljon tovább, és ne ezen lovagoljon állandóan és írja le ezerszer ugyanazt.
"Mondjuk én az ő véleményéből több hasznosnak vélt infót szűrtem le.."
Nem tartom hasznos infónak, amiket ő ír, mert hiányzik neki a "szarszung tácsvízz", mert nincs minden elé rakva, hanem külső programokkal kell pótolnia a hiányzó funkciókat, hiszen sokan (többek között én is) a stock szűz rendszer miatt választották ezt a típust és mindenki úgy alakítja a rendszert ahogyan akarja és kedve tartja. Azt írja, hogy a szoftver pocsék....Pocsék mert nincs rajta tácsvizz? "Szarszung" is erre épít, csak ő tele rakja minden felesleges dologgal, ami miatt akad, szaggat a rendszer, lásd Galaxy S5, hiába a sok mag, ram, ha nincs optimalizálva a rendszer.
"Nyamvadt szoft frissítést nem lehet kikapcsolni benne! Ha egyszer jó és működik, had ne frissítsem már!!!!!!"
Most ez komoly? Zavarja, hogy friss, javított, befoltozott rendszer érkezik a telefonjára, akkor erre már tényleg nem tudok mit mondani.
-
robagp
tag
Hello!
Ha szeretted a galaxy s-t akkor véletlen se válts erre!
Én SGS2-ről váltottam erre, már milliószor megbántam!
Nem írom le mi a baj vele, mert elvakulték ismét nekem esnek.
Itt csak isteníteni lehet ezt a telót.
Akik felháborodnának, azoknak: Fú de jó, húúú ez szuper, ettől jobbat még sose láttam! -
rasky
senior tag
Amazonról vettem, járt hozzá 1 év garancia, de 4 hónap után annyira elégedett voltam a telefonnal (kezdett unalmas lenni
), hogy hiányzott, hogy valamit csináljak vele, a csinosítgatás, mókolás, így root, xposed minden van. Na meg a GPE (google edition, alap magyar nyelv, full szűz android, gyors frissítés) rom is szerepet játszott a BL nyitásban.
Tesóm rosszabbul járt, mert neki hibásan érkezett, volt egy nagy pötty a kijelzőn, a másodikon meg egy fehér folt. Vételkor jól át kell nézni a kijelzőt fehér, fekete képpel és utána már nem valószínű, hogy lesz vele probléma. Aksi nagyon jól bírja, kijelző szép, nem kell félni a beégéstől (amoled ficsőr), nem melegszik, pörgős kis jószág, mondjuk a kamera egy kicsit gyengécske, de ha nincs nálad más, akkor bőven megfelel.
-
Tonyk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest