- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyre kevesebben használják már aktívan ezt a telefont, szakszavakkal élve: kihal a topik, ne vedd személyesnek.
Ha semmi gondod nincs a rommal, akkor szerintem felesleges cserélni, ha kicsit lassabbnak érzed, akkor csinálj egy (tiszta) újratelepítést ugyanezzel a rommal. Amíg a Moto G-t használtam csak GPE volt rajta, ezzel is adtam tovább, máig azzal megy - én sosem éreztem szükségesnek, hogy romot cseréljek rajta, pedig nem áll távol tőlem
-
Szerintem nem éri meg lecserélni.
Ne feledd, hogy régen sokkal jobban pörgött ez a topik; mára a "ROM-mágusok" már jórészt lecserélték az 1. generációs Moto G-jüket, és azon belül a 4G verzió elég ritka volt itt.
Én közel sem vagyok ROM-mágus, szerintem a legjobb a GPE XT1032-re
de az ugye nem 4G.
-
törölt tag
Valószínűleg nem használtál még CM-t.
(#16179) apeelme
Az, hogy leírod hogy nálad gond van, nem jelent semmit. A körülmények totál ismeretlenek, ez így semmit nem jelent. Egyébként egy dev nem is foglalkozik ilyen bekiabált hibával. Ettől függetlenül mi bekiabálhatunk, mert ez egy fórum, meg lehet beszélni a dolgokat. Egy normál bug report = bug beport + catlog.(nálam a build 20160206, szintén zero hibával)
Nálam a frissítés egyébként úgy néz ki, hogy ha először olvasok az aktuális hónap elején security vulnerability summary-t, akkor elkezdem figyelni a cm changelog-t. A release után 1-2 napon belül olvasztva van a kódba és akkor frissítek. Havi egyszer. Természetesen előtte full wipe.
-
hesszan
aktív tag
Nálam is ez van. (20-50 hozzászólással korábban panaszkodtam) Én azt gondolom h elfáradt az aksim, múlt héten rendeltem egyet ebay-ről. 2-3hét múlva ha ideér majd írok. Remélem h müködni fog ez az után gyártott, néztem eredetit usa-ből 7ezer +5-6ezer szállítás lett volna, úgyhogy inkább bekockáztattam ezt.
-
lanszelot
addikt
A kijelző üveg cserével a lemelegítés a gond mindig. Ne égetsd meg, de mindenhol annyira meleg legyen hogy ne törjön el a kijelző alatta, miikor leválasztod. Nagyon könnyen törik a kijelző, nagyon-nagyon. Csak egy kicsit meghajlik és krakk. Az enyém pont ezért tört el, mert meghajlott kicsit. Az üvegnek semmi baja se volt, csak alatta a kijelző tört szét.
Nekem van egy jó kijelzős moto g -m, amit az 5.0-ás gyári frissítés téglásított le, keress vkit akinek hasonló moto g-je van a közeledben, és az tuti eredeti kijelző. Itt sokak jártak így, csak már nemolvassák ezt a fórumot, tehát vissza kell másznod olvasgatni, és privátban írni.
A xar kijelzőnek meg kérd vissza az árát garban. -
isoram
csendes tag
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
#15586-ban írtam róla, a #15501-ben is van link uk beszerzésre, ezek saját kezű cserések. Érdemes komplett kijelző+érintőt venni kerettel (with frame), ki kell csavarni a csavarokat, óvatosan szétnyitni, 2 szalagkábelt kioldani, az új előlapba átrakni az apróságokat (hangszóró, gumi illesztések a szenzoroknál), szalagkábelt bedugni, összecsavarozni, és kész.
A linkeltek angliából jönnek pár nap alatt, vám-áfa-ilyesmi nincs. Kínából is lehet keresni, valamivel olcsóbb, de lassan érkezik. 10ezer körül nem hiszem hogy itthon megcsinálják anyaggal+munkadíjjal, amennyiért angliából megvan a komplett előlap. -
Zoja™
őstag
Nem feltétlenül kérik el. Viszont azt sem ajánlom, hogy meg vedd a csak az általad kinézett érintőt és besétálj vele egy szervizbe, ilyenekkel (hozott anyagból) nem szoktak dolgozni, ráadásul ezek az utángyártott digitizerek nem is mindig méretpontosak.
Amit én linkeltem, azt sem kell máris megrendelni, biztos hozzá lehet jutni valamivel olcsóbban, az csak egy gyorsan keresett példa volt, hogy szemléltessem, mit érdemes megvenni, amit otthon magadnak egy kis odafigyeléssel Te is ki tudsz cserélni.
-
Zoja™
őstag
Maga az érintőpanel tört pókhálósra, szóval azt kell cserélni, ha nincs megfolyva az LCD, akkor elvileg elég a digitizert cserélni.
Mivel ragasztva van a kerethez, ezért nagyon óvatosan lehet cserélni, különben az LCD is törik. Ezt hőlégfúvó segítségével lehet megoldani, de vigyázni kell, nehogy túl melegítsd, mert sérülhetnek a szalagkábelek.
Az újat felragasztani meg fbs-el szokták itthon a sufniszervizek is, igaz annak legalább 24 óra kell, hogy rendesen száradjon, közben pedig leszorítva kell tartani, hogy ne váljon fel.Ha még nem csináltál hasonlót, akkor neked érdemesebb lenne kompletten megvenni a kijelző-érintő-keret triót, ezzel csak csavarozgatni kell, sokkal könnyebben megoldható otthon is.
-
mindanee
tag
Hali,
ez nem lollipo sajátosság, hanem CM 12 sajátosság
Hétvégéig GPE 5.0.1-en voltam, aztán felraktam a legfrissebb CM12 nigtly-t, nekem is feltűnt, hogy sokkal gyengébb a LED világítás, mint lollival.
A hivatalos XDA-s topic-ban többen is jelezték már ezt, de nem láttam érdemleges választ, illetve javítást sem, sem pedig a gyengébb LED fényerő okáról szóló leírást.
-
kakukkmarci
senior tag
Én még nem mertem kijelenteni, hogy nem lesz több kérdésem...
Nekem is volt ilyenem, amikor flash-eltem egy olyan frissítést, amit nem kellett volna. A system sérült, neked meg gondolom, nem ment végig rendesen a telepítés.
Bebbotolt, és aztán le is állt a rendszer azonnal, ez az ablak csak pár tizedmásodpercre látszik, de én addig erőltettem, amíg le tudtam okézni, aztán már jól látszott mi a baja.
Szerintem kezdd elölről a telepítést. -
Kroni1
veterán
Megmondom őszintén én nem így downgradeltem: Van egy dual simes amire már kijött, meg van egy single sim-es verzióm is, amire nem jött még ki a lolli. Egy ideig használtam a dualost, de nincs szükségem a két kártyára, csak egyel használtam azt az 5.0 miatt, de elkezdett hiányozni egy két dolog belőle, és idegesitett néhány másik, ugyhogy visszatértem a 1032-esre és rájöttem hogy ez nekem jobban bejön. Lehet h mókolással mindent ki lehet javitani, és sokkal jobb lehetne az igényeimhez a lollipop is, de ahhoz már öreg vagyok, én csak a stock rom-ot használom, framework, root meg ilyen egyebek már hoznak lázba.
-
98bja
senior tag
Megoldódott, atmásoltam a toolkitet a C: gyökérbe, és így feltette a recovery-t, viszont a root-ot nem akarja.. Valaki tudna küldeni nekem egy root zip fájlt amit CWM recovery-vel tudok feltelepíteni?
Bocs hogy ilyen noob vagyok, de a régi Galaxy Gio-mal nem kellett ennyit szenvedni -
pete_21
addikt
Sajnos még az XT1032-re sincs kint, legalábbis az EU-s verziókra nincs. De még hírek sincsenek róla. Előbb szerintem ez következik, és majd csak ezután jöhet a 4G-s.
A 1032 szerintem február első felében jöhet, rá pár hétre a 4G.
Én valahogy úgy képzelem el, hogy a 1032-nek, és a 4G-nek sem lesz többfázisú soak test (ahogy a 1033-nál volt), mert a szoftver már le van tesztelve. Szerintem kiadják először egy szűk rétegnek (valószínűleg az MFN-eseknek) és ez lesz a soak test. Ha nem jelentkeznek kritikus hibák, akkor mehet ki mindenkinek, és az lesz egyben a végleges, official rollout.
Csak tippelek, de én így képzelem el.(#13295) fatorzs: Olvastam én is az esetleges 5.1-ről szóló cikkeket, de a kiemelt feature-ök nagyrésze a szokásos, semmitmondó szöveg: gyorsabb működés, jobb ram kezelés, jobb akksigazdálkodás stb.
Kicsit kamuszaga van, főleg, elvileg februárban jönne, amit nem nagyon tudok elhinni. Egy nyári megjelenést sokkal valószínűbbnek tartanék. Egy hivatalos bejelentésig minden ilyen jellegű hírt érdemes fenntartásokkal kezelni.(#13296) Jannn: Más program nem produkál ilyen jellegű hibát?
Lehet, hogy ezt inkább a Viber részéről kéne javítani. Más készüléknél nem panaszkodnak erre a hibára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged