- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Félreértelmeztem az üzletszabályzatukat
9.2.3 Visszaküldési költségek
Alapesetben a szervizbe juttatás a vásárló feladata és költsége. Esetenként az EXPANSYS térítheti ezen költségeket (pl. gyártói problémák, ha a gyártó is téríti, típushibák, stb.) Ilyenkor az EXPANSYS egy levásárolható kupont (Store Credit) állít ki vásárló számára. Szükség lehet a visszaküldési költség ismeretére (pl. számlamásolat). Az EXPANSYS a visszaküldési ktg-t max 20 EUR-ig téríti.Plusz még ez is szemet szúrt:
Amennyiben a jelzett technikai, műszaki hiba nem észlelhető, a visszaküldési költségeken felül bevizsgálási költségek is számlázásra kerülhetnek. A bevizsgálási költség átlagosan 35 EUR. A pontos összeget nem az EXPANSYS állapítja meg és nem az EXPANSYS-t illeti, hanem a márkaszerviz munkadíját, költségeit fedezi.
Elnézést a félretájékoztatásért.
-
Skillet
addikt
tényleg? és mégis miért? ez a nagy eu?
én rendeltem már nem egy cuccot angliából. cégtől is. sosem volt gond az áfával...meg hasonlókkal.
nem is értem. csesszék meg.
amerikából is rendeltünk már cuccokat. volt, hogy jött is papír. vám. azon le is volt írva, hogy mi a helyzet ha eu-ból, meg ha 3. országból rendelsz. eu-nál semmi. se vám se áfa nem terheli.
szóval nekem ez magas. -
zolion01
tag
Nos, mivel személyesen ismerem, és az eddigi telefonjain két napig nem volt ugyan az a ROM így ez teljesen meglepő számomra. A Defy-m tárhelye többször volt formázva mint bármely más adathordozóm a ROM-olás miatt, de ennél a telefonnál a gyári rendszer is tökéletes. Szerintem.
-
xtibi
tag
Több telefon után, nekem az ablakra helyezhető telóra gyártott bölcsős változat jött be. 4 éve használom ugyanazt a kart (ez nagyon jó minőségű) 2 telefonhoz. A lényeg, hogy 3 oldalon fogja meg (alul is), ne mozogjon.
Pl.: http://www.ebay.com/itm/NEW-DEDICATED-CAR-HOLDER-VEHICLE-DOCK-CHARGER-SUCTION-MOUNT-FOR-MOTOROLA-MOTO-G-/380798569482?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item58a95d0c0aTapasztalataim:
A szellőzőre tehető szét szedi a rostélyokat, lerázódik, tehát teló borul és folyton szerelsz. Sok autóban a rostélyt nem tudod ezután lezárni, irányítani.
Csúszásmentes lap. Addig jó, amíg be nem koszolódik, onnantól nem ragad. Van ilyen karosban is. Eleinte ráadásul úgy odatapad a telefonod, hogy mire leszeded vége a hívásnak.
Univerzális tartók: valamelyik gombot nyomja, alul a töltőt nem lehet beduni, a kis szivacsok elfáradnak és a telefon kiesik -> sérülés -
Phoenixy
senior tag
Én is ugyanezt mondanám.
"Razr"..."akkor sajnos brutálisan le tudott lassulni"
"Moto G"..."Viszont egyszer sem röccent meg még nálam."
Annyit tennék csak hozzá, hogy szerintem szinte észre se lehet venni ezen, hogy műanyag, semmit nem recseg annyira tökéletesen illeszkedik és picit mégis csak egyedi azért, mert én kék hátlappal használom. -
Kroni1
veterán
-
Takuun
aktív tag
Na megnyugtattál. Megvárom a Motorola G 4G-t, mert akkor már legyen bővíthető. Az, hogy nincs benne magyar nyelv az még annyira nem is zavar, inkább a garancia. Tokot tudtatok venni hozzá? Az íves hátlap miatt kérdezem. Sima bumper vagy teljes gumitokra gondolok, hogy védjem egy esetleges bukfenctől.
-
Takuun
aktív tag
Hát ez nagy kár. Én alapvetően telefonálnék rajta, de azt meg rendesen (vagyis sokat).
Másodlagosak lennének az okos funkciók. Alapvetően lenne rajta napi 2 óra zenehallgatás (ja tényleg, ez a része a telónak mennyire jó fülessel), rengeteg telefonálás, de mivel egész nap a gép előtt ülök, így pl net, meg e-mail nem is jönne rá. Levelezős konzultációkon net, e-mail, fényképezés. Kirándulásnál, meg utazásnál GPS, net, meg fénykép esetleg. -
Blamazs
senior tag
-
heidricha
őstag
Hogy dolgoznak a háttérben alkalmazások, az elég természetes. Kivéve persze, ha egyáltalán nem szoktak
Nekem van jó pár ilyen, de ebből még nem következik semmilyen extra fogyasztás, ahogy az ábrádon sem, hisz a "közepén" is vannak ébredések, holott legalább 8-9 óra alatt max 2% fogyasztás jöhetett össze.
Sajnos nekem pl. az első GPS használattól (90%-ban) semmi jóra nem lehet számítani, mindegy, mi kapcsolgatja a telefont, vagy mi nem.
A gyenge mobil térerő emeli a fogyasztást valamennyire. -
lordyka
aktív tag
ha rootolva van a telefon akkor betterbatterystats, ha nem hát akkor meg ennek szerintem lőttek. kitkat tulajdonság, de ha nem így van akkor majd valaki biztos kijavít.
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Nem igazán alkalmazás, de szedd le a Skype-ot. Ha továbbra is merül (természetesen újraindítás után) akkor jöheta Viber, végül a Power Toggles. A sorrend nem véletlen, legtöbbször a Skype-ot olvasom, hogy ébren tartja a telót, de az utóbbi időben a Viber-rel is sok volt a probléma. A Power Toggles meg eleinte okozott valakinek merülést, ha jól emlékszem, de ez nem biztos. Sajna ennél egyszerűbbet nem nagyon tudsz kitalálni szerintem. Nem mellékesen egy óra alatt meglehet a tettes.
-
diegho
nagyúr
-
Fulmi
senior tag
Ok, koszi, akkor ezen nem problemazok, bar en youtube videokon azt hallottam, hogy a dual sim valtozathoz tobb minden jar, mint a simahoz: sima vs dual sim unboxing. (egyebkent tokre meglepodtem, hogy az indiaiak hasonlo fali csatlakozokat hasznalnak, mint mi.) Az altalad leirtak alapjan lehet, hogy a sima Moto G tartozekokra gondolsz, de ha nem, az sem baj, azert en remenykedek, hogy kapok egy 1 dollaros toltot es egy fel dollaros headset-et. Ha megsem kapok, akkor is tulelem talan.
-
-
vilmos.nagy
tag
Nekem sem volt semmi gyakorlatom benne, meg is látszik. :-D
Első körben is a fólia kétrétegű. K. nehéz szétszedni, mi többször, többen is átnéztük, s csak öcsém tudta szétszedni.
Másrészt tényleg nagyon figyelni kell a porszemre. Nekem sem sikerült porszem nélkül felrakni, nemsoká' szerintem megpróbálom rárakni a következőt, vagy ezt újra. De azt már én is fürdőben, frissen fürdés után, hogy még véletlenül se legyen semmi poros.
Nekem a mérettel nem volt gondom egyébként.
Összességében valahogy így raktam rá:
- szétszed, szappanos vízbe bele a fólia, kezem
- fólia a telefonra fel, feligazít, lehúzóval lehúz
- vár, örül -
mrbig25
őstag
Megnézel egy-két "jutubos" videót és menni fog a felrakás. A szappanos víz ajánlott és kell is, mert csak így tudod zsíros ujjlenyomat nélkül tökéletesen felrakni.
Mielőtt nekiállsz a felrakásnak, rakd rá a kijelzőre, hogy a méretek passzolnak-e...mert nálam egy kicsivel hosszabb és szélesebb is volt a kijelzőnél, így nem passzolt tökéletesen és a kijelző pereme mentén levegős maradt, ezért a második fóliát már felrakás előtt méretre szabtam, hogy jól passzoljon.Egy kis saját vélemény ~1 hét használat után:
Az előző Nillkin tokhoz kapott ajándék fóliához képest sokkal jobb a felülete. Kevésbé csúszós és nem zsírosodik olyan hamar.
Viszont a marketing duma -felrakás után magától eltűnnek az esetleges mikrobuborékok, ha megszárad a fólia- nálam fordítva sült el. Felraktam tökéletesen, buborékmentesen...erre 2-3nap után a szélén is levegős lett és középen is megjelent 3-4 bubi, amit sehogy se tudtam kinyomkodni alóla.
Emiatt ma visszaraktam a régi Nillkin fóliát, ami egyrészt buborékmentes, másrészt gyárilag 100%-osan jó a mérete.A hátlapra való fólia viszont tökéletesen passzol és tökéletesen rajta is maradt.
-
jeanvaljean
tag
-
lord.lakli
őstag
-
Lovi24
senior tag
Pár napja linkeltem én is flip shellt. Lehet,hogy nem eredeti,de kit érdekel? Ha nem az van a csomagban,ami a képen volt akkor eszmecserét indítok az eladóval és ennyi. Pénz vissza,"oszt jó"
Egyébként az alin néztem én is uazt a flip shellt,de kíváncsiságból senki nem rendel 100-200 db-ot ....
Indiai ebayen láttam bumpert Moto g-re,kb 400 ft-ért,de miért is szállítanának Indián kívülre?! -
kelly416
veterán
Kéz alól vettem, ráadásul itt dobta fel a régi tulaj a témát és én rácsaptam iziben privátban.
architect26:
A szerencsétlen. Járt itt így valaki? Pedig az eleje óta követem a fórumot, de ez valahogy kimaradt. A feketével is lehet gond, csak kérdéses, hogy Győzike mintás lesz, tehén mintás, vagy csak simán szürke.Amúgy az illeszkedéssel semmi gondom nem volt, tökéletesen passzolt, tehát ilyen szempontok alapján tessék választani, de nem tudom, hogy az enyém onnan volt-e avagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest