- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
A link target ebay home lett, de kimásolva megnézhető.
Csinos darab, jól néz ki tényleg, és a megjegyzések is jogosak, csakhogy van ellenérv is:
- ablakban nyáron tartósan nem lehet hagyni
- nem minden univ tartó nyomja a gombokat
- grip shellestül befér vajon a dedikált tartóba a telefon?Azt nem értem, hogy miért nincs ilyesmi úgy, hogy:
- szélessége pl. menetes / csavaros megoldással állítható
- legalább egy árnyékoló lemez takarja az ablak felől teljesen
- le lehet hajtani egy kis "simlit" a proximity elé, mintha zsebben lenne (ez mondjuk lehet, csak nekem kellene) -
Fulmi
senior tag
Velemenyem szerint az Android szar, nem a telefon. A 442 sokszor bugos az en felhasznalasomnak egy iOS 7-hez kepest. Lehet, hogy mas ezt nem latja, mert a Defy-bol jovo tulajok gondolom nem hasznaltak huzamosabb ideig iphone-t vagy blackberryt hogy lassak milyen egy jo telefon. Aki ennyiert vesz egy Android-os telefont, az ezt kapja. Sajnos engem is meggyoztek a forumon, hogy jo lesz egy ihpone 5 utan, de feneket, gagyi, s szerintem penzkidobas. Ha ujrainditgatod 3-4 nap utan, akkor tokeletesen mukodik, de az iphone 5-omet azota nem inditottam ujra, hogy ios6-rol 7-re frissult a telefon... Mas kategoria minosegben es arban is. Az meg, hogy 150 oras uptime-t irtok az egyszeruen nem lehet igaz csak ugy, ha szana szet van lassulva a telefon, legalabb is nekem nem jon ossze ennyi (lehet, hogy tenyleg valamilyen alkalmazas miatt). Egyszeruen az Android maga szerintem nem olyan programozasi elvet hasznal (magas szintu programnyelv), mint az ios vagy blackberry. Meg a WP is nagyon stabil, bar ok is zart rendszert hasznalnak, vagyis nem nyulhat bele minden alkalmazas a rendszerbe ugy ahogy jonak latjak.
Egyebkent adtam en mar el mas Android telefonjat (Sony Xperia U vagy SP) itt a hardverapron, ami szerintem es szerintuk is full gagyi volt a szoftveres bugok miatt, akik megvettek pedig vetel utan egy honappal irtak, hogy mennyire jo es koszonik, hogy nem vertem at oket es nincs hardveres gondja. Az pedig ennel a Moto G-nel sincs maskepp.
Szumma szummarom: elhiszem, hogy mindenkinek jol mukodik, es nalam van a hiba, de szerintem nem a keszulekben van a hiba, csak nem jo telefonhoz hasonlitgatom (iphone 5) folyamatosan, es ezert ilyen negativ a velemenyem. Illetve senkit nem akarok megserteni, hogy mast mond mint en, csak nekem nem jott be ez a telefon szoftveres teren, ezert aki ennyiert ilyet szeretne, szerintem jo vetel. A tema reszemrol lezarva, hiszen nem akarok senkit meggyozni, hogy rossz a telefon, mert egyebkent jo lehet adott embereknek, csak en nem erzem eleg jonak sajat felhasznalasra.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Nem kell elolvasni mind az összes hozzászólást, elég rákeresni arra, ami Téged érdekel.
GPS gyors és nem veszíti el egykönnyen a jelet. Persze egy több száz méteres alagútban biztos zavarba lehet hozni.
A kijelző nagyon jól el van találva, nekem legalábbis nagyon tetszett. Kicsit fakó volt először, de amoled volt előtte, aztán rájöttem, hogy inkább valósághű, mint fakó. Érintést jól veszi, mást nem tudok mit írni róla.
Bazi hangos csöngéskor, még egy telóm sem volt ilyen hangerővel megáldva. Beszéd közben egyesek panaszkodnak rá, de én vonatozás közben is jól hallottam a túlvégét, és ott sem panaszkodtak nekem. Pedig ha valami, akkor a MÁV hangos.
Akadást egyáltalán nem láttam, igaz nem is futott egyszerre 3-4 RR szintű game. Normál használatban teljesen "smooth".
Lassulások: lásd akadások.
Ha kint hagyom a napon, melegszik. De tényleg, körülbelül csak akkor. Nagyon meg kell hajtani, hogy télen kézmelengető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest