- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.endruu
tag
válasz
r.endruu #13733 üzenetére
A 2. kérdésemre találtam választ, leírom, hátha még jó lesz valakinek. Szóval:
Moto G MAC cím csere:
/persist/WCNSS_qcom_wlan_factory_nv.bin -t nyisd meg valamilyen hex editorral, megtalálod benne a MAC címedet négyszer, az első az eredeti, a többi mindig eggyel nő. (00:00:00:00:00:00, 00:00:00:00:00:01, ...). Írd át ezt a négyet ugyanezt a mintát követve (kívánt, kívánt+1, kívánt+2, kívánt+3), a többi bájthoz ne nyúlj. Ha kész, mentsd el (legyen backup ha valami nem jól sül el!), tedd vissza a persist mappába a fájlt. Reboot után már az új MAC addressnek kell megjelennie a beállításokban is.
Forrás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2738822
-
-
válasz
r.endruu #9166 üzenetére
Viszont van egy kis gond a Tescós frissítéssel!
1. Lejött a frissítés, 180 MB
2. Kattintok, hogy install, írja 10 perc.
3. A nyitott hasú robot alatt magyarul: "rendszerfrissítés..." a telefonom csak a morelocale-lal van magyarítva
4. nem indul el, csak a fastboot menübe lép, ha kiválasztom a "normal powerup-ot", arra hibaüzenetet dob. Nem emlékszem, de talán "invalid component" vagy "invalid xxx"
5. kikapcsolom, ezt követően fastboot menübe lépve elindul a normal powerup-raEddig is érdekes, de mondom OK, frissítettünk, valami nem tetszett neki.
6. frissítette az appokat, normálisan elindult.
7. kikapcsolás után nem indul el a hagyományos módon, csak a fastboot menüből - 2x kipróbáltam! WTF?Én függetlenítve vettem itthon. Ez lehet a gond? De korábban csont nélkül frissítettem itthon 4.4.2-re.
Szerk:
Most újra kikapcsoltam. Harmadszorra normál módon indul. Nem értem, de legalább működik. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
r.endruu #8809 üzenetére
Ez érdekelne, és gondolom, sok más felhasználót is, aki eddig hozzám hasonlóan mérlegelés után úgy döntöttek, hogy a garivesztés nem éri meg a root-ot, mert alapvetően így is jól használható a telefon.
Ha egy hozzáértő áttanulmányozná ezt az XDA-s bejegyzést, és ha működik, beemelné az összefoglalónkba, biztos sok ember lenne hálás érte !!! -
kelly416
veterán
válasz
r.endruu #7953 üzenetére
Soha nem sípolt egyik töltőm sem. Lehet, hogy a telefonod nem vesz fel annyit, de nem hinnám, hogy a feleslegessé vált energiát "az energia nem vész el, csak átalakul" mondás mentén hanggá konvertálnák gyárilag.
Ott szerintem bajok vannak, de majd mindjárt jól ki leszek igazítva, ha mégsem.
-
BtommyX
csendes tag
válasz
r.endruu #7935 üzenetére
A play weboldalán a címsorba a csomagnév után be kell írni, hogy "&hl=hu" és máris magyarul jelenik meg minden. Igaz ez csak ideiglenes megoldás, mert lapozáskor visszavált angolra.
Más: Jelentkezett már valakinél az a bug, hogy a GPS bug nem működik? Pár napja bekapcsoltam pár percre a GPS-t, és még nem ette meg az akksit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged