- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
Ear001 #10700 üzenetére
Céges számlánál nem hiszem, hogy gond lehet mert te megadod az Expansysnak az EUs adószámodat, ő bejelenti a vásárlást és a vásárló meg bevallja/befizeti az adót a magyar kasszába (27%). A gond az Expansysnál szerintem a magánszemélyek vásárlásainál van. Az Expanys az angol adóhatóságnak fizeti ki az áfát, ami jelenleg 20%, mivel szerintük a teljesítési helyszín Anglia nem pedig Magyarország, ami szerintem nem valós, de lehet hogy jogi szinten megmagyarázható. Az biztos, hogy ilyenkor az áfa az angol kasszába landol.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Ear001 #10697 üzenetére
Nem csak az az áfatartalom megfizetèse tartozik a hivatalos importhoz vèlemènyem szerint,hanem az is,hogy hivatalosan itthon forgalmazott kèszülèkről beszèlünk-e.Ez ugyebár a moto g,x,e, acer,lenovo esetèben igaz.Amúgy,ha amazonról veszel ugyanaz,mintha partnerotól vennèd.A garanciális ügyintèzès ugyanannyi időt vesz igènybe. Randrás partneros moto g-je(1 sim 16gb) amazonos volt.
Tény, hogy az amazon megfizeti az áfa különbözetet, de az emag, expansys nem feltétlenül. Az expansys sem rendes számlát állít ki, hanem szállítólevelet, ami ugye nem egyenértékű egy számlával. -
robagp
tag
Úgy értettem, abban az árban jó lenne, ha lenne mikrofon.
Az Soundmagic e10m sokkal drágább, és annyiért már jobbat is kapok.teo77:
Elvileg csak egy usb-t kapsz hozzá.
Én ajándékba kaptam fehér hátlapot, de rettenet randa vele. /enyém nem tesco-s/
A színes jól néz ki, de a fehér....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest