- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
-
batai15
félisten
válasz
drzsoo1 #10351 üzenetére
Én nem voltam vele maradéktalanul meg elégedve.
Ami miatt a swype melett döntöttem :
-swypeolva a swype sokkal pontosabb, automata mentéssel még jobb.
a swift olyan szakavat nem ismer fel amiket a swype röhögve.
-gyér a szó ajánlata a swypepeal szemben tehát mikor gépelsz fejajál szavakat, de nekem alig ajánlt fel , a swype meg elég sokat és még görgetehő ezen szó lista is.
- az a bugja nem tetszett a swiftnek hogy fekvő módba elhagyta nem egyszer a dokkot.
-illetve + stb jelek abszolute nem állnak kézre.
ami viszont tetszik a swiftben: kinézet, illetve mikor flowolva írok akkor írja középen éppen a szót , amíg a swype nem így kicsit vakon flowolgatok.mint mondtam a swype pontosabb, a szó felismerő brutál ,illetve a gesztus vezérlés : pl összes kijelölés , kivágás másolás , paste etc.
hozzá teszem hagyományos gépelésre hosszu távon egyik sem alkalmas, arra ott a smart keyboard. -
ghiottone
nagyúr
válasz
drzsoo1 #5853 üzenetére
Kényszerített leállítással nem lesz gondod. Gondolom valami távoli diagnosztikai program, ez segíthet, ha elhagyod a telódat és távolról a GPS-el be akarod mérni, vagy küldi hibajelzéseket - a fene se tudja pontosan - anno decemberben emlékszem ki se bontottam, hogy belenézzek az app-ba, szóval csak találgatok.
-
kelly416
veterán
-
S-eye
senior tag
válasz
drzsoo1 #5607 üzenetére
Csinálj hard resetet, aztán merítsd le addig ameddig saját maga kikapcsol. Töltsd fel teljesen, és hagyd is rajta plusz egy órán át a töltőn és utána nézd meg, hogy milyen gyorsan merül. Ha nem használom gyakran a Chrome-ot, akkor 4 óra kijelző idő mellett legalább 2.5 napig tudom használni,és még 15% marad is.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
drzsoo1 #5605 üzenetére
Itt valami nagy gáz van, az atrix 1 perc alatt az akkut 0,15 százalékkal terheli, a moto g 0.65 százalékkal! Biztos hogy nem program okozza, az atrix-on ugyanazon alkalmazások futnak mint a moto g-n, az android assist is csak a SwiftKey klaviatúra esetében jelez 1 % körüli fogyasztást, a többi program jóval kevesebbet eszik. Lehet hogy kitkat hiba es nem hardveres gond, mert a moto fórumok tömve vannak battery issue hozzászólásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest