- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
-
batai15
félisten
válasz drzsoo1 #10351 üzenetére
Én nem voltam vele maradéktalanul meg elégedve.
Ami miatt a swype melett döntöttem :
-swypeolva a swype sokkal pontosabb, automata mentéssel még jobb.
a swift olyan szakavat nem ismer fel amiket a swype röhögve.
-gyér a szó ajánlata a swypepeal szemben tehát mikor gépelsz fejajál szavakat, de nekem alig ajánlt fel , a swype meg elég sokat és még görgetehő ezen szó lista is.
- az a bugja nem tetszett a swiftnek hogy fekvő módba elhagyta nem egyszer a dokkot.
-illetve + stb jelek abszolute nem állnak kézre.
ami viszont tetszik a swiftben: kinézet, illetve mikor flowolva írok akkor írja középen éppen a szót , amíg a swype nem így kicsit vakon flowolgatok.mint mondtam a swype pontosabb, a szó felismerő brutál ,illetve a gesztus vezérlés : pl összes kijelölés , kivágás másolás , paste etc.
hozzá teszem hagyományos gépelésre hosszu távon egyik sem alkalmas, arra ott a smart keyboard.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz drzsoo1 #5853 üzenetére
Kényszerített leállítással nem lesz gondod. Gondolom valami távoli diagnosztikai program, ez segíthet, ha elhagyod a telódat és távolról a GPS-el be akarod mérni, vagy küldi hibajelzéseket - a fene se tudja pontosan - anno decemberben emlékszem ki se bontottam, hogy belenézzek az app-ba, szóval csak találgatok.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kelly416
veterán
-
S-eye
senior tag
válasz drzsoo1 #5607 üzenetére
Csinálj hard resetet, aztán merítsd le addig ameddig saját maga kikapcsol. Töltsd fel teljesen, és hagyd is rajta plusz egy órán át a töltőn és utána nézd meg, hogy milyen gyorsan merül. Ha nem használom gyakran a Chrome-ot, akkor 4 óra kijelző idő mellett legalább 2.5 napig tudom használni,és még 15% marad is.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz drzsoo1 #5605 üzenetére
Itt valami nagy gáz van, az atrix 1 perc alatt az akkut 0,15 százalékkal terheli, a moto g 0.65 százalékkal! Biztos hogy nem program okozza, az atrix-on ugyanazon alkalmazások futnak mint a moto g-n, az android assist is csak a SwiftKey klaviatúra esetében jelez 1 % körüli fogyasztást, a többi program jóval kevesebbet eszik. Lehet hogy kitkat hiba es nem hardveres gond, mert a moto fórumok tömve vannak battery issue hozzászólásokkal.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
-
Lovi24
senior tag
válasz drzsoo1 #5536 üzenetére
Akku problémát több készüléknél is írtak,ami már megkapta a 4.4.2-es frissítést. Remélhetőleg javítva lesz.
A fényképezőnél ha 16:9 -re átállítod,akkor csak 3,8 mpx. Méretre is minimálisan kisebbek lesznek a képek.Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- Samsung S21 FE 128GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest