- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
zsirfecske #3925 üzenetére
Gondolom, ha igaz, akkor kb. ugyanúgy működhet, mint az iMessage az Apple-nál, ami mobilnetet/wifit használ.
-
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske #3901 üzenetére
Ezen én is jó mosolyogtam, de ha jobban megnézzük, robagp azért sokat változott mostanra, és nem rossz irányba. Már hajlik arra, hogy próbálkozzon, hogy lehetne jobb a bibis telefonja, segítő hozzászólásai is vannak, nem csak negatívak... Én minden esetre üdvözlöm az új robagpt.
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsirfecske #3901 üzenetére
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #3835 üzenetére
ok mérek..irj egy progit amivel megtehetem....
.csak szerény városomban a TMobile környékén van 4g, ahol lakom nincsen még:-((((
-
válasz
zsirfecske #3824 üzenetére
Köszi, ez jó hír, hogy elfogadja a kártyát, a Motorola support a chat-en azt írta, hogy csak US kártyával megy, viszont az ismerősömnek sincs US kártyája.
Gondolom akkor a szállítási cím is lehet más, mint a kártyához rendelt cím."csak időben kell leadni a rendelést hogy tuti megérkezzen."
7 napot ír szállításra, ez munkanap, vagy naptári nap vajon? Ha 14.-ig megrendelem, még jó is lehet, hogy több nap múlva érkezik, mert ismerősöm csak feb. végén megy (24-én)... -
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #3826 üzenetére
pedig tud LTE-et
ahol a megyénkben van 4G ott kint világit az ikonom(4G) a térerő mellett
Pont Te irtad anno hogy vigyázzak melyik USA szolgáltatonál veszem mert nem mindegyik tudja itthon az LTE-t..Hát ezen megy... -
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #3824 üzenetére
hello
nekem X-em van, USA T-Mobile, 32 Gb Developer Edition..tökéletesen müködik itthon.(szintén T-Mobile)
sms, mms, 4G, Megkapta a 4.4 KitKatet...minden megy rajta..wifit talál rögtön, GPS müködik, Glonasst is felismeri...
amikor regisztrálsz rögtön kapsz 50Gb tárhelyet a Driven....
Ha nem akarsz Dev.Editiont, akkor Moto Makerrel összeállithatod tetszölegesen..kinti ismerősod megveszi te meg kifizeted neki..vagy ha mész ki viszel zsozsot... -
student
őstag
válasz
zsirfecske #3806 üzenetére
ez már sztem nem buli, semmi extra nincs ár/tudás többi gyártóhoz képest akkor már inkább veszek 2 g-t
-
contaxg
veterán
válasz
zsirfecske #3791 üzenetére
yeeeaah... a samsung helyében kezdenék idegeskedni
-
dusanek
csendes tag
válasz
zsirfecske #3643 üzenetére
Hm…Nézegettem, de valahogy ebben jobban bízom… A PH-n már vettem Ipadot, SG Tabot, laptopokat, nem volt semmi gondom velük… Pont a tescos függetlenítések miatt nem akartam… Megjelenése óta szemezek vele. Igazából a Defy+ is elég volt, de két évente csak megajándékozhatom magam
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #3651 üzenetére
+10000000000
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #3651 üzenetére
-
dusanek
csendes tag
válasz
zsirfecske #3620 üzenetére
Ott tünt akkor a legolcsóbbnak. USA-ból vámmal többe lett volna.
Nem vagyok már fiatal, nincs az ismeretségi körömben külföldön dolgozó ismerõs.
Gari… hm, most Defy+ van. Független, de T-nél vettem. Rögtön root, magyarítás. Semmi baj nem volt sosem
vele. Illetve kétszer hangszóró csere, majd két év alatt. Bízni szoktam a megvásárolt dolgaimban, eddig bejött. -
contaxg
veterán
válasz
zsirfecske #3524 üzenetére
Szerintem hamarosan kiderül, hogy merre megy tovább a történet. Ha elkezdenek elszivárogni az agyak akkor a dolog aszem egyértelmű. A Lenovonál is voltak, vannak fejlesztők. Azokra milyen szerep vár ezek után? Nyilván lesz rostálás, mert egy gazdálkodó szervezet nem fog duplán fenntartani részlegeket és ez magával hozza azt is, hogy lesz integráció is a két termék család között. A kérdés hogy hogyan és milyen irányban?
Tulajdonképpen azt nem értem, hogy miért hiszik azt a gyártok, hogy az emberekek nem jó a csont Google-os Android? A Moto G és X is részben is annak köszönheti a sikerét, hogy nem pakolták tele elb@szott ficsörökkel a készüléket, amit utána a userek próbálnak így-úgy kigyepálni. Mert mindegyik marha egyéni akar lenni. Erre az emberek többségének semmi szüksége sincs, lásd iPhone ami nagyjából mind egyforma viszont stabil, elegáns, szolid és nem kell programozói diploma a kezeléséhez. A G és az X talán az egyik legjobban eltalált Android-os telefon. Olyan a G-ém mint a Monolith a 2001-ből. Egy földönkívűli kultúra része ami tudás hozott el az emberiség számára.
-
contaxg
veterán
válasz
zsirfecske #3521 üzenetére
Minden hatalom a bekebelezett "területeket" megpróbálja "honosítani". Erre a világtörténelem millió példa van. De boldog lennék ha ebben az esetben nem lenne így.
-
g-matte
csendes tag
válasz
zsirfecske #3443 üzenetére
hát az az 50k sajnos úgy 56k, ha megelégszel a 8Gb-ossal, ha már 16Gb-os kéne és ráadásul kétkártyás - mert kétkártyás fétised van - akkor az már 67k.
Ami lehet ám hogy még így is megéri, csak fájdalmas, hogy kint 240$ (55k?) az itthon 67k-s konstrukció.Vagy tévedek?
-
Tex
senior tag
válasz
zsirfecske #3443 üzenetére
Elgondolkodtató.. Vajon az X is annyira vízálló mint a G?
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #3412 üzenetére
Igen , mindeddig próbáltunk neki segítőkész hozzáállást nyűjtani , de szerintem már mindenkinek tele van a pohara az ő " gondjaival " ...
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #3380 üzenetére
Hát ezen az áron azért mégis inkább egy n5
-
Gutenberger
tag
válasz
zsirfecske #3380 üzenetére
339 € volt a Nexus 5 a holland MM-ben, akkor már inkább az. Mindenestre biztató az áresés
-
TripleB
senior tag
válasz
zsirfecske #3314 üzenetére
Én már a megvételkor dugóztam a jack kimenetet. Vettem száz db dugaszt kb másfél dollárért. :-) Egy nokia bh-504-et használok.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #3314 üzenetére
Nem szeretem a BT füleseket...
Öreg hifis vagyok, nekem a hang kábel útján találkozik a vég eszközzel! -
lord.lakli
őstag
válasz
zsirfecske #3230 üzenetére
Nálam semmi para sem volt. Nekem tök mindegy, hogy ki kit vesz meg. Én kettő hozzászólásra válaszoltam. Egyrészt dsr (#3214), aki írta, hogy csak Nexus-t vesz ezek után. Amire válaszom, hogy azt majd a Lenovo fogja gyártani. Eddig szerintem tudatosan nem gyártatott Moto Nexus-t Google, de most már nyugodtan lehet.
Másik (#3213) focvis-ra ment, ahol arról volt szó, hogy Lenovo csúcs telók maximum 4.2.2-vel rendelkeznek és erre írtam, hogy meg kell nézni LG G2, LG G Flex-et is. Így itt sincs para.
Szerintem Lenovo nem lesz rossz gazda. -
válasz
zsirfecske #3267 üzenetére
Neked legyen igazad!
Csak emlékszem még rá, hogy anno IBM Thinkpadet használtam, most meg mintha Lenovo Thinkpadnek hívnák és kevésbé népszerű a userek közt.
Nem károgok többet. -
contaxg
veterán
válasz
Valami hasonlóval nyugtatgattak ma a Google-nál.
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #3276 üzenetére
hiperelfogult?.-))
.... volt Nexus, és G-is...élő tapasztalat, nem elfogultság..
Autóban is már a 11. db-ot hajtom ugyanabból a márkából!! 14 évet meloztam autoszalonban, láttam melyik menő márka mennyire szar megbizhatoságilag....melyik lenézettebb pedig boldogan megy 500-700e km-t is baj nélkül....
Amugy meg pont az Amoledek fogyasztanak kevesebbet mivel a fekete megjelenitéséhez nem fogyaszt áramot..... -
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #3276 üzenetére
"de azért van élet rajta kívül is."
Főleg világosabb helyen, "a napos oldalon".
Fényerőben elvérzik az amoled, már régen is ez volt a baja. Sajnos.De akkor is akarok egyet...
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Szerintem sem lesz ezzel gond, ezzel csak az dőlt el, hogy be kell szerezzek egy moto X-et,
amíg még Moto a Moto
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #3264 üzenetére
-
honeker
őstag
válasz
zsirfecske #3239 üzenetére
DSR........ te jóban értesz ezekhez találtam 1 linket amivel a hangerő gombbal is fel tudod ébreszteni a kijelzőt muszáj root ?[link]
-
honeker
őstag
válasz
zsirfecske #3222 üzenetére
jó ez a videó legalább meg tudtam hogyan kell a hátlapot gyorsan leszedni
-
szpali
addikt
válasz
Most mondjam, hogy mennyi kijelzőidőt tud egy "mezei" Lenovo?
)
-
namyang
tag
válasz
nem néztem végig, mert melóban vagyok, de nekem általában az ilyenekkel az a bajom, hogy mutassa meg, hogy két nap múlva, és egy hét múlva hogy működik. Mert az oké, hogy abban a pillanatban nem lesz baja, azon annyira nem lepődöm meg.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
zsirfecske #3189 üzenetére
Így is van, még akár nyerhetünk is ezzel !
Viszont nem adták el a szabadalamnak, csak kis részét.
Pl. ez is megmaradt Google-nek
Most gondolkoztam, nem csak az első, hanem az egyetlen Google gyártású telefon a mienk ? -
pengwin
addikt
válasz
zsirfecske #3189 üzenetére
Nem biztos, hogy az a 2000 szabadalom olyan sok Motorolás viszonylatban
-
Jaffa75
őstag
válasz
zsirfecske #3187 üzenetére
Nézd a jó oldalát... Képviselet, szervizelés normálisan lehetne belőle!
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #3181 üzenetére
boot nyitva ha jol értelmeztem gyárilag....root viszont nem sok van fent ehhez:-((( csak ADB és még 3-4 féle progi
-
honeker
őstag
válasz
zsirfecske #3167 üzenetére
ami jó az jó.......motolux, defy ,rarz-i moto-g.....de a rarz-i sajnálom de a moto x sem lehet rossz ilyen méretekel
htctopaz---majd küldenek egy pacot ota frisitésen
-
caverinha
aktív tag
válasz
zsirfecske #3149 üzenetére
Motorola Razr Maxx telóm mellett használtam egy ipod nano 6g-t,amihez vettem earpods fülest,kipróbáltam a Razr-rel és szépen szólt,de a mikrofonját nem tudtam használni,headsetként nem működött,gondolom G-n is hasonló lehet a helyzet. Nokia Boom fejhallgatómmal még nem próbáltam,mert sajnos még ritkán vittem magammal az időjárás viszontagságai miatt
eddig ha használtam is,akkor csak zene,telómmal meg vitával, hívást még nem indítottam/fogadtam vele.
-
Mika1227
őstag
válasz
zsirfecske #3149 üzenetére
Tessék?
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #3132 üzenetére
Hát azért szerintem ez elég drága....
-
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske #3117 üzenetére
Nekem is baromira bejön, főleg, hogy az egyik kedvenc színem a citromsárga.
A Moto X-hez pedig:
Most lecseréled majd az N5-öt Moto X-re?
teo77, SzGySz és honeker:
Nektek is ajánlom a KitKat launchert, legalább egy próbára. Ha meg a felső gombok kellenek, akkor ott a PowerToggles, a kettő együtt nagyon jó.
Változtatható számú kezdő képernyő, elrejthető ikonok a menüben, egyszerű, gyors, keveset eszik. Most meg jött fizetős része is, már egy csomo gesture is benne lehet, de nekem ez nem hiányzik. -
kelly416
veterán
válasz
zsirfecske #3041 üzenetére
Jól néz ki, jól néz ki, de nekem jobban tetszik a sárga. Apropopó, színek. Az Asszony azt mondta, este nem csinál képet, úgyhogy holnap viszem magammal a fényképezőgépet és csinálok én napvilág. Olyanok lesznek, amilyenek, de majd csak felkerülnek végre ide. 1000x megcsodáltam már, hogy mennyire jól néz ki, de a fekete keretre nem emlékszem, hogy átütne. Most meg hiába is nézem. Ha látszik, akkor azért nyomok majd egy közelit is róla.
Az a karcocska a vonat? Ejnye-ejnye. Na de ennyi legyen a legnagyobb gondotok vele.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #3047 üzenetére
Biztos túlélem azért....
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsirfecske #3050 üzenetére
Pedig a fülhallgatós topikban nem szívlelik,de én is szeretem
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Nah erre vágyom...
Jól döntöttem, hogy nem sárga...
Istencsászárulnézkiarézfánfütyülőrézangyalátnekije
Sajna én most is látom a fekete keretet...
-
mobilizmo
addikt
válasz
Igen mutatós női telefon.
Csak vicceltem, olyan ferraris lett az új hátlaptól. Jól néz ki.
-
SzGySz
csendes tag
válasz
zsirfecske #3031 üzenetére
Köszi, én úgy gondoltam, előre utalással, aki
belépett bekerül egy kör emailbe, és ott forognak az infok. -
pandor
tag
válasz
zsirfecske #3019 üzenetére
A csomagbroker.com oldallal van valakinek tapasztalata? Elég közvetlen a stílusuk (Na most mi miért nem lopjuk el? Mert az a pár Euró vagy Font értékű cucc amit vett nem hoz be annyit mint amit havonta 2000 csomag hoz be. Kapis??) ;-)
Sh4rk: látom nálad is hasonló a dilemma...
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
Nah talán valaki kipróbálja végre a csomagbrókert.
Én linkeltem...
De én nem mertem bevállalni...
-
Root Banane
tag
válasz
zsirfecske #3017 üzenetére
Ez nem ugyanolyan? [link]
-
acura13
aktív tag
válasz
biztos N5 fotok nem a Moto?.-))
most alkuszom egy Moto Xre 32 Gb Dev.Edition.....szorits hogy megegyezzünk:-))Sormintázás hanyagolandó
[ Módosította: wwhy ]
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #3014 üzenetére
Szia..honnan rendelted és mennyi volt? PM
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #3014 üzenetére
Uhhh
Komoly lesz...
Várom... -
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #2980 üzenetére
ezt cáfolom, a melohelyemen a szobában természetes fénnyel a moto jobb képeket csinált..Szabadban nem teszteltem,...De végülis a N4ről volt elsősorban szo..a N5 inkább az Xemhez menne, vagy feljebb
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #2963 üzenetére
tudod hogy nem a Mp száma a lényeg:-)))) hanem a szoftver..ebben pedig zsir alap Android fut....
HDR-el 1-2 mp mig ellövia képet, Moto tized alatt:-))
és fogadd el hogy igenis nem jo képeket lő a Nexus..megirtam ahogy képernyője is csunya...akár Moto, akár G2 mellé tettem
Neked tudni kellene hiszen Te is használod mindkettőt:-) -
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #2951 üzenetére
Akkor nem tudunk összefutni hétfőn?
Jobbulástgyorsan gyorsan.....
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #2868 üzenetére
Hát igen, ez lenne a cél. Nem írnak rosszakat róla, 63 vásárlóból 73 százalék 5öst vagy 4est adott rá. Most akciósan nem akkora kiadás, egy próbát megér. Nekem semmilyen fülessel nem hajlandó eddig a gomb működni még programozható nocs/ Jays sem. Nekem fontos, hogy tudjon hívást indítani.
Remélem ez fog.... :-D -
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #2808 üzenetére
Szia
rootoltad már a G-t???
-
Vityak
tag
válasz
zsirfecske #2774 üzenetére
Elég nagy a valószínűsége hogy ezek 4.3-al vannak.
-
Rick4
félisten
válasz
zsirfecske #2763 üzenetére
Az nem lehetetlen, nem kértem még..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsirfecske #2740 üzenetére
A grip shell-nél sem sietik el az Európai bevezetést.
-
agabe
addikt
válasz
zsirfecske #2538 üzenetére
Nem vicceltem, es ne keverd ossze a HDR+ baromi hosszu zaridejet (eleg konnyen bemozdul es eletlen lesz) es iphon 5 gyors kepkesziteset, de androidnal maradva probald ki LG G2-ot.
Ha akarod osszefutunk, es viszek G2-ot, meg 5S-t (sajna sima 5 mar nincs meg) es ha van idod csinalunk egy kozepes dslr-el is kepeket aztan legalabb lesz mihez hasonlitani az osszeset
Tenyleg tul off ez mar, hagyjuk a nexus 5-ot itt.Moto G -nel is hosszu ideig tart amig HDR-ben keszit egy kepet ezert konnyen bemozdulhat, szoval ahhoz turelem kell, de lehet kapni olyan eredmenyt amit elsore nem nezne ki belole az ember, csak 10-bol 1-2 lesz olyan ami nem mosodik el, nappal meg ahogy tudjuk mindannyian jo szineket es jo eredmenyt produkal.
Nem a kamera a lenyeg (vagy ha valakinek igen akkor annak azert masik telot kell hozza szereznie). Amit altalaban kellhet egy teloval fenykepezni arra szerintem boven eleg a moto G-ben levo optika es szenzor, de party kozbeni fotokat mar nem erdemes eroltetni, mert villanonal elmasznak a szinek is kicsit, es sokszor nem is lesz minden eles aminek kellene.
-
agabe
addikt
válasz
zsirfecske #2513 üzenetére
nem minden telot probaltal meg ki
Szinte mindegyikkel (ami nem brutal gagyi kameraval rendelkezik) lehet jo kepet loni, vilagosban meg moto g kepei is jok (tenyleg azok), sot van olyan helyzet / tema amit este is hasznalhatoan le lehet fenykepezni ezzel a teloval is (persze csodat nem kell varni), itt van peldanak ez , vagy ez , (nem csucs kepek, de boven megfelelok egy post-hoz pl.) es ettol persze mar csak a felbontas miatt, meg egyebkent is jobb a nexus 5 kameraja, de ahhoz kepest egy LG G2, GalaxyS4, az 5-os, vagy 5S-es iphone kepei jobbak, es nem utolso sorban azoknal 10 kepbol 8-9 jo lesz, mig nexus 5-nel gyengebb mar az arany, es moto g-nel ez tovabb romlik.
Nappali kepeket be sem teszek, mert azok sokkal jobbak, es sokkal tobb sikerul jol aranyiban is, de este joval nehezebb vele (es nexus5-tel is) jo kepet loni mint pl. azokkal amiket fentebb emlitettem, es vannak helyzetek amikor mar ertekelhetetlent nyujtanak mikozben a jobb kamerasok meg boven jot.Nem lehuzom, boven jo ez ennyiert, de nem lehet (es nexus5-ot sem) a tenyleg jo kameras mobilokhoz hasonlitani (nokia direkt erre kihegyezett keszulekeit hagyjuk ki az mar teljesen mas terulet), es nem erdemes egy-egy kiragadott kepet peldakent allitani. Csinalj vaku nelkul este sotet utcakon 10 kepet a nexus 5-tel meg iphone 5-tel alap beallitasokkal csak ugy elokapva a telot, es probalj meg akar videozni is ugyanott, akkor majd fokozottan kijonnek a kulonbsegek
Node ne kanyarodjunk el...mot g a kamerara nincs kihegyezve es nexus5 sem, de attol meg jo telo mindketto kategoriajaban boven (sot a nexus 5 minden mas tekintetben csucs keszulek).
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #2456 üzenetére
+1
-
S-eye
senior tag
válasz
zsirfecske #2400 üzenetére
UK-re vonatkozik, ott akarom venni telóval együtt.
-
S-eye
senior tag
válasz
zsirfecske #2365 üzenetére
Ja, fehér vagy kék lesz, ezek a színek jönnek be. A kék azért opció, mert a feheret nem mindenhol lehet kapni.
Más: GPS állandóan fut nálatok, mellette is megvan az 5 óra screen time?
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
zsirfecske #2302 üzenetére
Custom ROM-okban ugye van ilyen gomb, meg Xposed-del is hozzá lehet adni. Én csak néha használom, ha már átláthatatlanul sok alkalmazás gyűlt fel.
De el tudom képzelni, hogy egyesek állandó jelleggel nyomkodják abban a hitben, hogy jobb lesz nekik. -
student
őstag
válasz
zsirfecske #2302 üzenetére
samu touchwizben simán benne van
-
namyang
tag
válasz
zsirfecske #2238 üzenetére
még nagyon nem teszteltem, csak reggel elindulás előtt. Igazából miután megmondtam, hogy ki akarok, azt szépen felismerte, majd a telefonon kiírta, hogy tényleg akarom-e? Visszamondani nem mondta vissza.
Az viszont tetszett, hogy a magyar neveket is egyből felismerte. -
tothmaxy182
őstag
válasz
zsirfecske #2213 üzenetére
Elvileg pl már a Sonyericsson K700 is tudta azt anno, hogy bedugod a fülhallgatót, hogy legyen a rádiónak antennája, de a rádió mégis a telefon külső hangszóróján szólt. És lehetett menüből váltani, hogy a fülessel, vagy a hangszóróval szóljon.
Jól jött sokszor nyári estéken beültünk egy sörözőbe és beszélgettünk, meg rádiót hallgattunk.
Ezt én is hiányolom a Moto G-ből! -
contaxg
veterán
válasz
zsirfecske #2206 üzenetére
Igen ez valóban így van, csak a gyári FM rádió progi nem alkalmas arra, hogy a rádiót kihangosítva hallgassam. Ilyen persze be van dugva egy fülhallgató antennaként.
-
dudi6
senior tag
válasz
zsirfecske #2204 üzenetére
Pont a kötözködés elkerülése végett.Ha dobozban van egyértelmű, hogy új, ha nincs dobozban nem fogják nagyítóval vizsgálni, hogy új e.Enyém lassan 1 hónapja megvan mégis úgy néz ki mint az új.Amúgy csak egy ajánlás volt, tőlem hozhatja dobozban is
-
student
őstag
válasz
zsirfecske #2064 üzenetére
nem rossz cucc bár kicsit sokkalom a 22dodot érte (17+5)
-
contaxg
veterán
válasz
zsirfecske #2052 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy a hangeroszabalyozó működni fog....
-
szponzor
senior tag
válasz
zsirfecske #2040 üzenetére
Jogos, az általad említett kapcsolóval be lehet kapcsolni, csak arra emlékeztem az Android event-ről, hogy kiszedték.
-
CompaqG
csendes tag
válasz
zsirfecske #2018 üzenetére
Hát igen amiért napok óta áhitoztam megjött az "édesség" ;-) az expansysos készülékemre ki se bírtam volna reggelig fel is pattintottam.
Majd jelzem hogy az eddigi bajaim megoldást nyertek-e?
Most még felhőtlen az öröm köszi Motorola :-D
-
S-eye
senior tag
válasz
zsirfecske #2003 üzenetére
próbáltam, de portugálul jött ki. 5. próbálkozás után pedig feladtam.
-
szpali
addikt
válasz
zsirfecske #1837 üzenetére
türkiz flipről még semmi hír?
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsirfecske #1837 üzenetére
Az a sárga jól mutat
Innen érdemes lehet rendelni? Szerintem hasonló az ára az expansys/amazon féléhez -
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #1748 üzenetére
4.000-ért szereztél ?
édesápám , most vett 13-ért és én még arra mondtam , hogy milyen jó áron szerzett
[ Módosította: wwhy ]
-
agabe
addikt
válasz
zsirfecske #1748 üzenetére
a chromecast itthon pofatlanul draga (amcsiban volt akcio is, de lecsusztam rola pedig hoztak volna haza karacsony elott ha szolok), de annak hardveret szerintem fogjak turbozni (512MB ram keves lesz hamarosan), viszont az egyeb miracast-os wifi dongle-ek kozul amik kb csak a tukrozesre valok nem sokrol olvastam eddig, pedig igazabol mas funkcio nem kellene nekem.
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsirfecske #1712 üzenetére
Olyasmi,nemtudom ugyanaz e,de konkrétanerre .
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #1714 üzenetére
Nemrég lett linkelve egy XDA-s eljárás , ami a KitKat magyarrá tételét teszi lehetőve , 2 nap szop*s után sikerült felrakni , ja látom már linkelték
-
ferob
őstag
válasz
zsirfecske #1714 üzenetére
Itt találsz róla leírást, már nálam is magyar mióta elérhető.
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #1636 üzenetére
Értem , pedig valamelyik angol oldalon olvastam , hogy mindenhol fehéret adnak hozzá , de akkor ez elírás volt
-
Phoenixy
senior tag
válasz
zsirfecske #1654 üzenetére
Igen ez tuti.
How do I properly charge my device?
"You will see the best results when the output of the charger is between 500 mA and 1.5 A. The higher the output, the faster your Moto G will charge." -
namyang
tag
válasz
zsirfecske #1637 üzenetére
Bocs, de mivel már nem először látom, muszáj kijavítanom. (bár szerintem ha elolvasod amit írsz, te magad is rájössz a hibára)
Van a 850mA-es, ami ennél nagyobb, és még "kerekebb" is, az nem az 1mA, hanem az 1A. (és így tovább 1.2A, 1.8AEgyébként ezeknek a telefonoknak már nagyjából nettó mindegy, hogy mivel vannak töltve. Lefelé ott a gép USBje, ami 500mA körül tölt, és az is feltölti. (persze egy túlmerült akksi esetében ez már más kérdés) Felfelé meg, nos, majd kiszed abból a szerencsétlen töltőből annyi Ampert, amennyit szeretne. A töltők nem áramgenerátorként üzemelnek, tehát nem nyomják ki magukból folyamatosan azt, ami rá van írva. Ami rá van írva, az a MAX, annál több nem fog kijönni. Egyébként is egy töltési ciklus úgy néz ki, hogy az elején nagy áramerősséggel tölt, majd ahogy kezd feltöltődni az akksi, egyre kisebb lesz a töltőáram.
-
S-eye
senior tag
válasz
1.5 Amperrel tölt maximum
-
törölt tag
válasz
nyilvan 1A-re gondoltal es 1.2A-re (1000mA es 1200mA), de igazad van.
ha meg nincs benne, mehetne elso hsz-be is h milyen toltot igenyel minimum. -
tothmaxy182
őstag
válasz
zsirfecske #1577 üzenetére
Nekem nem annyira sürgős...
Persze azért jó lenne használni! Most az expansys a Royal Blue flip shell-re 7 napot ír. Tegnap még 3-at írt...
Ennyire apró készletek jönnek csak???
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #1538 üzenetére
Nekem is tetszett, de aztán inkább olyat vettem ami itthon van :-)
Majd kisebb értéknél én is kipróbálom. -
Sh4rk
aktív tag
válasz
zsirfecske #1535 üzenetére
Ezt valaki próbálta már?
Sokat gondolkodtam rajta, de aztán nem mertem bevállalni... -
vick33
tag
válasz
zsirfecske #1515 üzenetére
Nincs mode forceolni? Sideloaddal bármikor felrakhatod. Kb 2 perc az egész. Sose értettem ezt a mizériát. Az első 1%-ból valaki azonnal fel fogja rakni az XDA-ra az OTA zip-et amit egy parancsal fel tudsz rakni sőt az is elég, ha felmásolod a megfelelő helyre és újraindítod a telefont.
-
wwhy
veterán
válasz
zsirfecske #1515 üzenetére
b)
van benne valami, mert a németo-i, decemberben vásárolt (legelső készlet) telefonra sem érkezett még KK. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
zsirfecske #1339 üzenetére
Igaz !
Még egy plusz pont a Moto-nak !!!
<3 -
kakukkmarci
senior tag
válasz
zsirfecske #1322 üzenetére
Persze hogy nem általánosítunk.
Ez az én tapasztalatom, meg voltak többen Defy topikban is hasonló problémával szembesülők.
De mivelhogy szinte bármilyen töltő jó, meg USB-ről is tölt, nem fontos, hogy Moto legyen... Többletköltséget, meg időbefektetést meg szerintem nem ér. -
Upo
addikt
válasz
zsirfecske #1286 üzenetére
Én se jöttem még rá de ha le van nyitva akkor meg nem tudod feloldani, előbb fel kell csukni. Vagy láttad valahol úgy hogy bővítettben van és rögtön fel lehet oldani?
A másik amit most találtam az ez, root nélkül kiteszi az akku százalékot
-
szabog74
aktív tag
válasz
zsirfecske #1286 üzenetére
ha rájöttél, akkor dobj egy üzit nekem is légyszi...
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #1231 üzenetére
pedig eddig nagyon ugy nez ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest