-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
- Igen, sikerült! Köszönöm! :-)
Viszont így meg az angol nem megy :-(
Nem gond, a magyart többet használom.
Az SGS2 ben nem kellett állítanom semmit, és ha vegyesen beszéltem /pl: szivacs sponge/ mindkettőt értette. Volt, hogy a rádió mellett beszéltem magyarul és az angol bemondó mondataiból is írt belevicces volt
- Phoenixy:
Telefonról fórumozol? Ha igen melyik progival?
/ha leírod is elhiszem, nem kell kép :-) de azért köszönöm :-) /- Valaki tud olyan aeroplane mod widget-et, ami működik a telóval?
-
robagp
tag
Nos, itt a gond! Mint írtam hang alapú vezérlés, hang alapú diktálás!
Ez azt jelenti, hogy nincs billentyűzet, nem írás helyett a billentyűzetről választom ki a hang felismerést, hanem /billentyűzet nélkül/ megnyomom a hang alapú diktálás gombot, és beszélnem kell, ami a rendszer alap nyelvét használja. Igen láttam, hogy át lehet váltani magyarra, de azt nem írták mibe piszkálok be vele, és nem akarok több gondot.
Hol tudod kipróbálni? Főképernyő google kereső jobb oldalt van egy kis mikrofon, bökj rá és mond "szivacs".
No, az a hang vezérlés, hang alapú diktálás!
Neked működik? Bárkinek működik?És nem, nem tesco-s a telefonom! Leírtam milyen rendszer ficereg rajta! Van vkinek ugyanazzal a rendszerrel, mert lehet az okozza a gondokat!
Nem filc kesztyűben nyomkodom. Kimondottam érintő képernyőkhöz tudsz venni kesztyűt, az van nekem.
-
agabe
addikt
Most ezt megnéztem én is ezt a progit, és a system, a notofication és a ringotnes hangereje csak együtt változtatható ...nekem pl. jobb lenne a system kicsit hangosabban de mire azt elég hangosnak érzem a csengő már ordít
Kibírható, mert eddig észre sem vettem, hogy külön nem állítható, de most, hogy tudom már szeretném külön. -
student
őstag
öregnek s3 van talán egy hangyafosnyival jobb néhány dologban: főleg fotó/videó, sztem kényelmesebb pontosabb billentyűzet stb
de drágább is és vannak egyéb kontrák gyengébb akksi teliszarva gagyi progikkal stbami engem elgondolkoztatott mikor olvasgattam a teszteket meg motorola honlapot hogy mindenhol írják hogy garantált kitkat
de miért kell ezt irni? mert ez nekem azt suggalja, hogy akkor 4.5 vagy 5.0 vagy akármi is lesz az már nem jön rá -
ghiottone
nagyúr
A sarkoknál van védelem, de ameddig nem jön ki a Grip Shell, addig kell valami + én csúszósnak érzem a hátlapot, nem jó a fogása, a recézett borítású Nillkin viszont eléggé jó minőségű - olyan van a tesóm SP-jén is. Korábban Otterboxot használtam az Atrix 2-n, de az ebay-en még nem igazán találni a Moto G-hez
. Az Incipio pedig nem jó, Sp-n próbáltuk.
-
zsirfecske
addikt
nekem előző telóból maradt egy 16 gigás microsd, vettem hozzá egy ilyet, kemény 490 ft-ért és a moto g-be otg kábellel bedugva es file explorerrel tökéletesen használható, vagy pendrive-nak ha kell.
szuper költséghatékony megoldás, biztos jó a meenova is, de ár/értékben verhetetlen így
-
tap28
csendes tag
Sziasztok!
Nekem kicsit több mint két hete van meg a telefon, így az eddigi tapasztalataimat le tudom írni:
Amazon.co.uk -ről előrendeltem, mivel rendeltem mást is, pontosan nem emlékszem az árára, de kb 51-52 eFt-re jött ki. Ami furcsa volt, bár lehet csak nekem, mivel nem szoktam amazonról rendelni, hogy csak bedobták a postaládába, még be sem csengettek:S Azért mégiscsak egy telefonról van szó, de szerencsére semmi baja nincs.
A telefon számomra tökéletes
nem vagyok nagy user, telefonálok, email-ezek, netezek és néha játék. Kb ennyi, így nem sokat gondolkodtam, hogy mekkorát vegyek, a 8gb-ból még kb 3.3 GB szabad... Aku pedig lazán kibír 2 napot, de ha pont úgy alakul, hogy nincs időm játszani, akkor még a 3 nap is megy (folyamatos wifi/mobilnet/email frissítés stb.).
Szerintem nagyon jól össze van rakva, a hátlapot csak 1-2 köröm feláldozásával tudtam leszedni...
Egyedül a bekapcsoló gomb lötyög egy kicsit, ami szerintem nem zavaró, inkább csak az jutott eszembe, nehogy kiessen, de reméljük nem fog, a hangerőszabályozónál nincs ilyen gond. Ami még hibának mondható, bár ez lehet android miatt van nemtudom, hogy 1-2-szer előfordult, hogy nem kapcsolt be a mobil net miután elmentem itthonról, itthon ugye a wifi-t használja... Semmi nem oldotta meg, csak kikapcs-bekapcs.
A telefon sebessége pedig tökéletes
Nem szokott akadni, minden megy rajta rendesen, szóval ár-érték arányban szerintem tökéletes
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged