- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
#25954560 #1432 üzenetére
Hello!
Nem voltam pár napot....
Két 16Gb-s Moto G-t vettunk, mindkettőnek ugyanaz a baja, így maga a teló rossz minőségű!
Előtte SGS2 és Moto Defy volt, egyikkel se volt érintő probléma!
Mi a baj az érintőképernyővel:
- sokszor hibásan érzékel, pl ha oldalra akarom húzni, van hogy csak érintést érzékel, és megnyit valamit.
- van érintő kesztyűm, és azt alig, vagy egyáltalán nem érzékeli! /többi telóval tökéletes/
- Vannak érintő tolljaim, nem mindet szereti /többi telóval nem volt ilyen/Android 4.3 Blur_Version.14.71.8.falcon_umts.Retail.en.GB van a telón /eredeti, root-olt/
- Nem tudom nektek milyen a szoft, de a milyénken nincs az ébresztőn hang beállítási lehetőség, csakis az általános. 8 édresztés van beállítva, és van amelyiknek hangosnak kell lenni, van amelyiknek halknak, na ez kizárt az alap ébresztőnél! Utálom, ha megveszek valamit, és alap programokkal kell tele pakolnom, mert a gyári használhatatlan! Persze, hogy lehet 1000 program közül választani, de az alapok legyenek már normálisak, vagy fel se rakják rá. Ne azzal menjen el egy napom, hogy keressek minden helyett másikat!
- A zene lejátszója is egy ...semmi! A google play music... hagyjuk! Az equaliser használhatatlan! Van benne 3d, meg ilyen extra, olyan extra, de pop, rock, classic: ááááá az mineeek! Ha sajátot állítasz be, akkor meg az egész lehalkul! Nemm is beszélve, hogy sokkal több időt vesz igénybe a huzigálás, mint hogy stílust váltok.
- A zárolt képernyő és a főképernyő háttérképe ugyanaz. Tudom launcer, de megint egy felesleges plusz rá, mert lusták voltak!
- A főképernyőt nem lehet körbe tekerni....ez az android 4.0 óta megváltozott, csak nem ennél a telónál... tudom launcer!
- Mivel nincs magyar nyelv /mert lusták voltak/ ezért nincs hangvezérlés, hang diktálás! Pedig rengeteget használtam, hát most arról is mondjak le.....Pedig a google hang alapú diktálása magyarul 99%-os!!!
/neeeeem, ez se volt a tesztben, mert meg se nézték a hang alapú vezérlést/
És nem, nem próbáltam ki, mert a boltban nem lehet /mivel nincs kiállított verzió sehol/, és senkit se ismerek akinek lett volna, én balga bíztam a tesztben.
- Nincs Mass Storage mód!!!!!!!
Mass Storage: Android 4.1.2 -ben még ot ficeg. A SGS2-mben tökéletesen működik.
Mi a baj a MTP-vel? Csak annyi, hogy mac-en külön program kell.
Kőkorszaki módon, egyik ablakból a másikba kell cibálnom a másolandó file-okat, és meg kell várni, míg átmegy, hogy hozzáadjak..stb. 1998-ban is görbebottal járt ez a fájl átviteli módszer! Ha pl zenéket dobálok rá, és külön könyvtárakból dobálok rá pár számokat, akkor nézhetem a százalékokat... Mint, hogy másol, hozzáad, hozáad, hozzáad, háttérbe tesz, mással foglalkozik, gép hangot ad, tudom, hogy kész.
- Miért nem ír senki rosszat? Egy, mert sokan az itt lévők közül, csak álmodoznak róla, és mert van egy rossz szokása az embereknek, ha vesznek valamit, még ha xar is, akkor is az a legjobb, és fényezni kell! Hát, én nem ilyen vagyok!Rengeteg jó tulajdonsága van a Moto G-nek, tény, mint az is, hogy borzasztó összecsapott szerkezet.
Olcsó húsnak, híg a leve! Valószínűnek tartom, hogy a szoftver csere, kis odafigyeléssel szinte tökéletes telefont varázsolna belőle! Bár nem tudom az érintőképernyőt orvosolná-e...Elvileg már kint van a 4.4.2 rá, de nekem még nem elérhető. No meg a root-olása még nem tiszta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest