- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Ez joval tobb mint amit en ki tudok hozni (aranyaiban is)...max 3 nap volt nalam amikor alig telefonaltam (osszesen talan 1 orat), kijelzo 4-5 orat ment max, de abban nem volt se gps se tul sok 3G csak wifi ha kellett, de nem sokat neteztem abban a 3 napban.
Igaz 15%-nal lejjebb nem szertem meriten a telokat, igy meg birt volna valamennyit, de kovetkezo nap mar ugyis ujra aktivabban hasznaltam ezert este fel is toltottem, de eros hasznalattal is elmegy nalam 1 napot lazan normalban meg kb 36-40orat, szoval tenyleg jo, csak pl. ez a 7 nap hasznalati ido (foleg 4ora kijelzovel meg 1 ora telefonalassal) repcsi mod nelkul nekem elerhetetlen kategoria, de nem is torekszem ra[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
ezekbol mindig kihagyjatok mennyi telefonalas es mennyi kijelzo ido volt bennuk, mennyit volt repcsi modban...ezek nelkul kb semmit nem ernek az adatok, mert mindent kikapcsolva semmit nem fogyaszt a telo, es teljesen elrugaszkodott a napi hasznalattol, nomeg nem azert veszunk "okos" telefont, hogy csak alljon napokig neman es mukodo kijelzo nelkul...se net se bongeszes amikor epp kell hirtelen valahol ahol nincs mas...arra inkabb jok az 5ezer ft-os "csak" telefonok
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz mobilefan #3336 üzenetére
Majd teszek fel parat...csinaltam direkt osszehasonlitast Iphone5-tel (5S-t terveztem, de tegnap es ma a regebbi 5-os volt nalam). A felbontas kulonbseget vegyuk ki a kepbol, raadasul a atlagos hasznalatra 5megapixel is eleg.
Kijelzon visszanezve azt kell mondjam nagyon jol teljesit a moto g (monitoron majd ma-holnap fogom latni), persze a fenykepezes sebessege elmarad (a HDR-tbekapcsolva kulonosen), es hirtelen elokapva is az iphone-al lehet gyorsabban egy kepet loni, videoban ha nincs nappali vilagos akkor nem csak a felbontas es a kepstabilitas a jobb iphone-ban, de mindent osszevetve jo fenyben konnyu vele jo kepet kesziteni, gyengebb fenyben mozgo temahoz mar szerencse kellhet, sotetebben meg eleg stabilan is kell tartani a telot, hogy a kepen ne legyen bemozdulas.(#3349) honeker:
ehhez azert nagyon kimelni kell (kijelzo hasznalati ido es telefonhivasok ideje sem lehet tul sok), de valo igaz a legtobb telonal atlagosan (nem extrem kimeletes) hasznalattal is erezhetoen jobban birja a mindennapokban, de az akksirol (meg az optimalizalt mukodesrol) sok helyen lehet olvasni dicsereteket mig ellenkezojet sehol[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz acura13 #2943 üzenetére
izee... tuti biztos vagy ebben?
Nem hasznaltam kb egy eve nexus 4-et, de azert nem mernem azt mondani moto g jobb ...kijelzo lehet akar szebb is (bar nagy kulonbseg nem nagyon van az tuti), de sebessegben azert mar nexus 4 is boven odaver, kamera kepminosegben foglalmam sincs (N4 nem volt asz, de N5 azert alapbol jobbakat lo).
A mindennapi hasznalatban valoban legtobb esetben nem erezheto nagy kulonbseg (apro keslekedes azert sok esetben elofordul), es nagyon jol teljesit a moto g, de eleg ha elinditasz egy bongeszot, vagy facebook-ot...N4 is gyorsabb az N5 meg foleg, a nagyobb mennyisegu ram miatt is joval tobb minden indul rogton tobb ora elteltevel is ha fel volt fuggesztve, szoval ha N4 es moto g kozul teljesitmenyben, felhasznaloi elmenyben jobb az N4, kameraban hasonlo lehet (persze nem ugyanaz), akksiban az gyengebben teljesit, de mas szempontbol (kinezet egyeni izles kerdese, szerintem szep az N4) N4-et javasolnam a ketto kozul ha valasztani kellene, es ha egy arban vannak.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
haverom ma (tegnap) tette fel, igaz s4 minire amin nem kitkat van meg, es neki siman mukodik massal.
Sebaj, letoroltem es feltettem a 4.1.1-et en is (bar azota meg nem probaltam a hivast), aztan majd kiderult tenyleg ez volt-e a gond.
Az automata frissites ki van kapcsolva, es mivel nem irtak rosszat az uj verziorol eddigi kommentekben ezert frissitettem, de nem kellett volna[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Viber uj verziojaval nincs gondotok?
Most probalt valaki hivni (meg azutan en is ot vissza azon keresztul) es amikor felvettem (vagy az en hivasomkor amikor a hivott fel vette fel) azonnal leallt a progi tobbszor is probalva, hivast nem tudtunk azon keresztul lefolytatni.
Par napja meg (frissites elott) hasznaltam egyszer-ketszer es nem volt gond, es ismeros azt mondta massal siman mukodott. Kitkat gond lehet esetleg ? -
agabe
addikt
válasz Root Banane #2900 üzenetére
ha semmilyen ismeros nincs, akkor tesco-bol nem tudsz rendelni, mert azokat csak angliaba szallitjak, vagy ott lehet atvenni a boltban...esetleg futarceg cimere kuldeni aki szallit haza, de azok sem hozzak haza 10-15 fontnal olcsobban a legkisebb csomagot sem ha jol tudom.
Vam nincs rajta az tuti mert nem is lehetne amazonon angliabol, es ha a magyar cimedet adod meg, akkor azt az arat irja ki ami az ideszallitassal egyutti ertek.
Itthon ugyanugy mukodik mint barmelyik masik telo...akinek itt van mindenkinek kulfodlrol (anglia, nemetorszag) van, vagy webshopbol, pl innen .
Ha nem jonne ki olcsobban angliabol, akkor mindegy honnan rendeled, de garis ugyintezes eseten angliai beszerzesu telot oda is kell visszakuldeni. -
agabe
addikt
lehet, hogy tenyleg a teloddal lesz a gond.
most gyorsan leszedtem, es nem volt vele gond, igaz nekem 4.4.2 van fenn, de nem hinnem, hogy ez lenne a gond (meg az is igaz, hogy art-ra atalltam, de ezt sem hinnem annyit segitene, hogy enelkul nem menne)
A jatek kulonben nincs tokeletesen megirva, mert egy egy felugro uzenetnel jatek kozben meg-meg roccent mikozben real racing 3 ami kicsit eroforras igenyesebb siman fut...szoval a jatek sem tokeletesen optimalizalt az tuti, de igazi hibat nem produkal nalam.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz zsirfecske #2538 üzenetére
Nem vicceltem, es ne keverd ossze a HDR+ baromi hosszu zaridejet (eleg konnyen bemozdul es eletlen lesz) es iphon 5 gyors kepkesziteset, de androidnal maradva probald ki LG G2-ot.
Ha akarod osszefutunk, es viszek G2-ot, meg 5S-t (sajna sima 5 mar nincs meg) es ha van idod csinalunk egy kozepes dslr-el is kepeket aztan legalabb lesz mihez hasonlitani az osszeset
Tenyleg tul off ez mar, hagyjuk a nexus 5-ot itt.Moto G -nel is hosszu ideig tart amig HDR-ben keszit egy kepet ezert konnyen bemozdulhat, szoval ahhoz turelem kell, de lehet kapni olyan eredmenyt amit elsore nem nezne ki belole az ember, csak 10-bol 1-2 lesz olyan ami nem mosodik el, nappal meg ahogy tudjuk mindannyian jo szineket es jo eredmenyt produkal.
Nem a kamera a lenyeg (vagy ha valakinek igen akkor annak azert masik telot kell hozza szereznie). Amit altalaban kellhet egy teloval fenykepezni arra szerintem boven eleg a moto G-ben levo optika es szenzor, de party kozbeni fotokat mar nem erdemes eroltetni, mert villanonal elmasznak a szinek is kicsit, es sokszor nem is lesz minden eles aminek kellene.
-
agabe
addikt
válasz Destr4ct #2534 üzenetére
tabletrol appon keresztul belepve nem talatam ezt a funkciot, es nem volt kedvem browserbe keresgelni (nem tudtam, hogy van, mert kepekt altalaban droboxrol osztok meg), hogy ott megy-e, csak siman letoltottem a drivebol a tab-ra, es onnan fel a kepfeltoltes-re...de mindjart megnezem browserbol es atallitom azt is
szerk: meg is van. Nem is ertem az app-ban ezt miert nem talalom.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
rajottem, hogy a kepek nem lathatok csak a sajat google driveomban, es mindenkinek nem akarok egyenkent engedelyeket adni aki meg akarja nezni
itt vannak
kep1Erdekes modon moto g-rol nem tudtam kozvetlenul a kepfeltoltesre feltenni...ez mitol lehet? Eddig ilyet nem talasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz zsirfecske #2513 üzenetére
nem minden telot probaltal meg ki
Szinte mindegyikkel (ami nem brutal gagyi kameraval rendelkezik) lehet jo kepet loni, vilagosban meg moto g kepei is jok (tenyleg azok), sot van olyan helyzet / tema amit este is hasznalhatoan le lehet fenykepezni ezzel a teloval is (persze csodat nem kell varni), itt van peldanak ez , vagy ez , (nem csucs kepek, de boven megfelelok egy post-hoz pl.) es ettol persze mar csak a felbontas miatt, meg egyebkent is jobb a nexus 5 kameraja, de ahhoz kepest egy LG G2, GalaxyS4, az 5-os, vagy 5S-es iphone kepei jobbak, es nem utolso sorban azoknal 10 kepbol 8-9 jo lesz, mig nexus 5-nel gyengebb mar az arany, es moto g-nel ez tovabb romlik.
Nappali kepeket be sem teszek, mert azok sokkal jobbak, es sokkal tobb sikerul jol aranyiban is, de este joval nehezebb vele (es nexus5-tel is) jo kepet loni mint pl. azokkal amiket fentebb emlitettem, es vannak helyzetek amikor mar ertekelhetetlent nyujtanak mikozben a jobb kamerasok meg boven jot.Nem lehuzom, boven jo ez ennyiert, de nem lehet (es nexus5-ot sem) a tenyleg jo kameras mobilokhoz hasonlitani (nokia direkt erre kihegyezett keszulekeit hagyjuk ki az mar teljesen mas terulet), es nem erdemes egy-egy kiragadott kepet peldakent allitani. Csinalj vaku nelkul este sotet utcakon 10 kepet a nexus 5-tel meg iphone 5-tel alap beallitasokkal csak ugy elokapva a telot, es probalj meg akar videozni is ugyanott, akkor majd fokozottan kijonnek a kulonbsegek
Node ne kanyarodjunk el...mot g a kamerara nincs kihegyezve es nexus5 sem, de attol meg jo telo mindketto kategoriajaban boven (sot a nexus 5 minden mas tekintetben csucs keszulek).
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Nem tokeletes telefon a moto G, de arkategoriaban veri a tobbit.
Dupla aron van jobb telefon (hasznaltan nexus 4 meg olcsobb is, es jobb), tripla aron van meg jobb, es negyszeres aron lehet akar meg jobb is, de inkabb csak sok feature van bennuk ami lehet valakinek jo valakinek folosleges, viszont tok mindegy mennyibe kerulnek egyik sem lesz tokeletes.Vannak korlatai a moto G-nek tagadhatatlan, es legfobb ezek kozul az 1 giga ram ami miatt lassulasok, ujratoltodesek varakozasok eloforulnak. Nagyobb rammal rendelkezo teloknal ez nem jelentkezik, de az 1gigasak kozott moto G eleg elokelo helyen all.
En mar tobb mint egy eve megfogadtam, hogy nem veszek 2 giga ramnal kevesebbel rendelkezo telot, de ezt annyira dicsertek osszessegeben, hogy elcsabultam (olcso, ha meg nem tetszik eladom).
Vannak doccenesek, van, hogy varni kell valamire amik erosebb hardveru es tob rammal rendelkezo telokon nem fordulnak elo, de ezek sokkal kisebb gondok mint amit ettol az arkategoriatol megszokhattunk eddig.Lehet vennei 4x-es aru telefont az sem lesz tokeletes, csak meg kevesebb lesz a kompromisszum...esetleg masok i lehetnek azok ami ennel nincs.
5S szifon mellett ez a masik fo telefonom, es nem fakadok sirva egyaltalan amikor ezt hasznalom...kiveve este a kamerajat (na azon azert lenne mit csizolni, de nappal jo, raadasul turelemmel es szerencsevel nomeg vaku nelkul es HDR-el eleg fenyt nyujto temakrol lehet egesz elfogadhato kepet loni este is)
Slow motion elfogadhato minosegben (jo fenyben persze) ... dupla aru keszulekek sem tudjak, de ettol fuggetlenul tudni kell a kamera korlatait es este kis megvilagitasu helyen nem eroltetni a hasznalatat.Hangja tiszta? Igen a hatso hangszoro tul hangos is tud lenni, melyhangok persze nincsnek, de ebbol a szempontbol sem rosszabb mint az atlag.
Hivo / hivott fel beszedminosege a normal fulhagszoron tokeletes? Nem mindig, de ez nem a hangszoro hibaja, mert headsettel is ugyanaez a helyzet. Azt vettem eszre bekapcsolt wifi-vel, es ha gyenge az a wifi jel vagy ugral az erossege akkor tud be"zajosodni" egyeb esetekeben kozep szintet boven megugorja / tullepi.Kijelzo:
Keves jobb van ennel, ha a kepet nezzuk.
Erinteserzekenysegben hibat nem tapasztaltam, szelekrol neha nehez zarkepernyon pl masik oldalt a widgetekkel elohuzni, de ez szoftveres problemanak tunik, javitatni kell, addig meg elmegy.Akksi jol birja?
Igen, atlag feletti, persze vannak programok amitol le tud merulni akar este hasznalaton kivul is, de ez gyartmanytol fuggetlenul igy van mas keszulekeken is.Gombok kilognak, es lotyognek kicsit, de nekem meg nem okozott problemat, pedig tok masok es mashol is vannak mint szifonon...megsem ebredt fel magatol, es nem hivtam / fenykepeztem senkit / semmit veletelnul ezedeig.
Akinek ezekkel egyutt nem eleg a telefon annak sajna mast es dragabbat kell vennie.
Legjobb alternativa nexus4 (persze mar csak hasznaltan lehet kapni), az sok tekintetben meg mindig etalon szinten van mukodesi elmenyre. Kovetkezo arlepcson van a nexus 5, meg Samsung / HTC, LG felso kozepes teloi. Azt kell venni amelyik legjobban tetszik, de mukodesre nexus 5 a legjobb, kamera sajna ott sem veri meg a tobbieket.
Vegso korben vannak a jo nevu gyartok felso kategorias keszulekei.
Minegyik jo, kamerajuk jo, gombok nem szoktak lotyogni, akadozni sem szoktak, multaskban lenyelik a moto g-t, es jopar kozuluk tele van nyomva feature-okkel amelyek 80-90%-at szinte senki nem hasznalja, de azert jo keszulekek ezt meg kell hagyni.Ha nem tetszik ez az arkategoria, akkor nem erdemes szenvedni vele, hanem tovabb kell lepni, de eddig ennyiert nem volt elerheto olyan keszulek ami ezt a szintet megutotte volna.
Ha valami hianyzik akkor le kell tolteni alternativat, ha valami nem jo akkor meg gariztatni kell.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Elsore csak azt gondolnam az oprendszer van osszekavarodva.
Kell neki par feltoltesi-merulesi ciklus mire helyesen mutatja az adatokat a toltottsegrol, de ha par nap utan is hasonlo lenne meg, akkor kell gyanakodni hardveres problemara.
Addig viszont meg ne izgulj szerintem. -
agabe
addikt
válasz ghiottone #1878 üzenetére
A 2G-re visszavaltas kozben nem hallott a masik fel? Eddig nem tapasztaltam (mas teloknal sem), hogy valtaskor a normal gsm hivas megszakadna, max ha nagyon nincs terero, de akkor sem a valtas szokott gond lenni, meg maga a valtas sem tart altalaban semeddig igy hanghivasban nem szokott hallatszani emiatt kihagyas.
Mas:
a smart actions-t te feltetted a sajat telodra? Az nagyon kiraly volt atrix2-on (bar azt foleg masod telokent hasznlatam), mert nagyon meg tudta novelni az akksiidot. Csak rootolt keszulekre megy fel?[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz freeZZZbee #1870 üzenetére
Es este par ora alatt lemeriti a telot, vagy eleg ha utazas kozben villog az egesz kijelzo zsebben / taskaban (az, hogy feketenek nez ki a nagy resze nem szamit, mert attol meg bekapcsol az egesz kijelzo), es hazaerve mar csak annyit lat a tulaj, hogy ki is kapcsolt a keszulek.
Nem erdemes kiprobalni, meg amoleden is odaporkol kicsit az akksinak pedig az tok mas.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz fehrudi #1856 üzenetére
Most épp másik telót használok fő kártyámmal, ezért kitkat még nincs rendesen letesztelve hang szempontjából, de így már minimum 4-en tapasztaltuk a fórumról a készüléken a hangtorzulást. Ha 4.4-en is lesz (remélem nem, meg azért használható volt 4.3-nál is amikor hallottam, de nem tökéletes), akkor gariztatni kell.
(#1857) Lovi24:
ha rgb lenne már kiderült volna...nem is úgy néz ki (túl homogén fehér), meg a lightflow, light manager ..stb alkalmazások a színeket előhozták volna[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz ghiottone #1825 üzenetére
Ez gyors volt. Ki is probaltad mar? Perpill nem gondolnam, hogy egeto szuksege lehet ra barkinek (Talan kevesebb memoriat kovetel ? Azon kivul nem jobb mint a gyari, es ma most talaltak par bug-ot) de erdekessegnek jo, meg foleg jelzi mennyire foglalkoznak a teloval
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Klassz mindharmunknak 8gigas tescos, es Uponak mukszik a led jelzes elmulasztott hivas eseten, nekunk meg nem.
Nekem lehet, hogy marad a light flow. -
agabe
addikt
válasz #40731136 #1783 üzenetére
light flow-ban a fizetos verzio tudja kezelni asszem a facebook es fb messenger ertesiteseket is, az ingyenes persze nem.
En meg korabban megvasaroltam nexus 4-hez amikor epp az volt, majd kiprobalom ha lesz kis idom allitgatni.(#1788) Vityak:
8 gigas, vagy 16gigas a telo? mar lassan nem tudok mire gondolni
Van akinel megy, van akinel nemUpo: neked hany gigas?
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz lord.lakli #1779 üzenetére
mindegyik
Tobb kartyam is van, igaz tobbnyire vodat hasznalok, de minddel elofordult 4.3 alatt, es ekozben egyik masik telommal sem barmelyik kartyat is hasznaltam, igy a szolgaltato kizarhato szerintem.(#1780) dsr:
ja..hat 4.4 alat is ugyanaz van a ledes jelzes szempontjabol mint ami volt korabban is. Az android centralos is csak arra vonatkozik ha menubol nem kapcsolhato a villogo led figyelmeztetes akkor a widgettel igen, de az menuben is kapcsolhato.Upo:
neked melyik (US, vagy DE, vagy general ENG, vagy tescos) rom van a telon? Lehet ,hogy azokban is van kulonbseg, es a tied jo ebbol a szempontbol.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz xEon1337 #1769 üzenetére
az a jo ha nincs gond vele , de a jelek szerint van olyan keszulek aminel nem hibatlan (kevesen vagyunk itt a topikban, es maris ketten tapasztaltuk, meg lehet, hogy mas is aki eddig nem irta), ja es nem allando, hanem idonkent elofordulo jelenseg, igy lehet, hogy valaki fel sem figyelt ra meg eddig akinel szinten jelentkezik, de nem tunt fel neki.
Remelhetoleg 4.4-el teljesen elfelejthetuk a problemat[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz ghiottone #1766 üzenetére
hmm...akkor talaltunk egy tipushibat (legalabbis 4.3 -al hasznalva...bar 4.4 meg eleg uj keves hivasom volt azota ), mert nem egyszerre vettuk a telonkat Lehet, hogy nem mindegyik keszulekre ervenyes, de ezek szerint nem egyedi eset.
(#1765) Upo:
hmm.. milyen moto widget? Nekem mincs kint semmi moto widget az asztalomon, de kiprobalnam amit irsz[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
4.4 alatt sem villog az ertesito led nem fogadott hivas eseten...ezt nem ertem miert benaztak el, de legfokepp miert nem javitottak?
Minden mas esemenynel villog, de ami elvileg a legsurgosebb egy telefonnal, hogy ha hivnak tudj rola, azoknal nincs ledes jelzes ha elmulasztottuk csak ha felelesztjuk a telot.
Erdekes miert nem mukodik es egyben benasagnak is tartom. Azt hittem 4.4-ben mar javitjak.Mas:
4.3-nal meg eszrevettem, hogy a hivasok neha zajosak voltak (nem hatter, hanem a beszedhang amit hallottam nem volt teljesen tiszta), es volt, hogy tisztan indult majd hivas kozben zajosodott be. Ugy tunik eddig 4.4-nel ez javitasra kerult, de mas eddig nem talasztalta? Mindenhol kiemeltek a tesztekben milyen tiszta a hang....hat nem volt teljesen az mindig, es kivancsi vagyok mas is megfigyelt hasonlot, mert leirva eddig nem talaltam. Mas telefonommal is kiprobaltam ugyanazokat hivni ugyanazon helyrol ugyanazzal a simkartyaval, es sosem lehetet tapasztalni a jelenseget csak moto g -vel, meg korabban is feltunt volna mar ha szifonrol, vagy nokia lumiarol inditva/fogadva hivast hallottam volna a zajos hangot, de nem volt ilyen (es most moto g-n sem tapasztaltam frissites ota eddig)[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz zsirfecske #1748 üzenetére
a chromecast itthon pofatlanul draga (amcsiban volt akcio is, de lecsusztam rola pedig hoztak volna haza karacsony elott ha szolok), de annak hardveret szerintem fogjak turbozni (512MB ram keves lesz hamarosan), viszont az egyeb miracast-os wifi dongle-ek kozul amik kb csak a tukrozesre valok nem sokrol olvastam eddig, pedig igazabol mas funkcio nem kellene nekem.
-
agabe
addikt
valaki probalt mar HDMI-s wifi adatperrel kijelzo tukrozest?
Chromecast-on gondolkoztam, de abbol valoszinuleg jo lenne megvarni a kovetkezo verziot, mert a jelenleginek megvannak a korlatai meg ha sw frissitesekkel kicsit tudnak is meg turbozni rajta.
Vannak a kinai csodak amik kozul lehet jo is, de azokbol annyi fele van, hogy hirtelen nem tudnam kivalasztani melyiket lenne erdemes venni. -
agabe
addikt
válasz kelly416 #1661 üzenetére
Art -ra atkapcsolassal egyutt legalabb 50%, vagy akar tobb is volt a teljes akkuzabalasa a frissitesnek, a frissites maga 30-40 kozotti. Youtube-on is mondta valaki aki korabban frissitett amcsiban, hogy nagyon sokat szivott le az akksibol de ez reszben lehet csak amiatt is, hogy az uj rendszer kicsit alulkalibralja az akksit ahhoz kepest ami valojaban, mert nem nagyon akart utana merulni a kijelzes szerint, de mindegy. A lenyeg, hogy jobb ha fel van toltve a telo frissites elott.
-
agabe
addikt
megjott a 4.4-es frissites a telomra...sztem masnak is megerkezik ma mar. (uk tescoban vasarolt darab december elejen)
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz freeZZZbee #1499 üzenetére
Ugyanez a system version van a linken is, csak alig latszik a nagyobb betuk teteje...de a tescos az.
Valoszinuleg hamarosan megerkezik a tiedre is. -
agabe
addikt
Most ezt megnéztem én is ezt a progit, és a system, a notofication és a ringotnes hangereje csak együtt változtatható ...nekem pl. jobb lenne a system kicsit hangosabban de mire azt elég hangosnak érzem a csengő már ordít
Kibírható, mert eddig észre sem vettem, hogy külön nem állítható, de most, hogy tudom már szeretném külön. -
agabe
addikt
Sokadjára mondom: topikban TILOS hirdetni. Ezek után már jönnek a kitiltások.
(#1379) vick33:
én már megvárom a sajátomon amíg normálban frissül ... lusta vagyok az utóbbi hetekben, és legalább lesz újdonság megint kicsit mikor megjön OTA[ Módosította: wwhy ]
-
agabe
addikt
válasz ghiottone #1217 üzenetére
a grip sehll lesz az igazi (legalabbis nekem )
Nem szeretnem nagyon novelni a telo meretet, de a teljes korbe vedelem kell esetleges foldre pottyanas ellen (meg ha csak alapszintu is az a vedelem), meg raadasul jol is nez ki.
Elvileg hamarosan elerheto (early january-t irtak)[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
grat szerintem csak most jott a vevo, es 48-ert meg nagyobb orommel vitte volna el, csak korabban nem kersete ugy tunik.
a tobb behozasa meg lehet akar jo uzlet is...de lehet, hogy ha elore veszel parat bent ragad, ezert van, hogy mas pl. ugy arulja, hogy elore kell neki utalni, de ez meg sok potencialis vasarlonak nem tettszhet igy lassabb a forgas mintha keszleten lenne..ezert tudjak gsm boltok is dragabban adni foleg ha van keszleten. -
agabe
addikt
Csak a hirdetést láttam, és nagyon csodálkoztam miért nem vitték el ... igazából nem kell alkalmazkodni a többiek árához, ez nem kartell
Mindenki annyiért adja amennyiért akarja, és sorry, hogy látatlanban azt feltételeztem gond lehet vele, de ha olyan őrültek voltak, hogy 48-ért nem vitték el akkor az ő bajuk.
A tescos példádból kiindulva hallottam, hogy aki 50 felett árulja az (ha kihasználta a lehetőségeket egy plusz kupont használva) kb 33ezerért szerezte meg úgy, hogy már független ... ehhez jön még valamennyi postaköltség, de így is szépet szakít rajta, szóval nem kell senkit félteni és főleg nem igazodni másokhoz . -
agabe
addikt
válasz TripleB #1063 üzenetére
Attol fugg mi szamit olcsonak? 50ezer folott lehet csak hozzajutni itthon a 8 gigashoz is, kulfoldon viszont alatta is. (UK Tescomobile-os arakat ne is emlitsuk, mert az meg kedvezobb lehet ott ha epp lehet kapni, bar most ki van fogyva par napja..legalabbis online), igaz kulfoldrol meg haza kell jutnia meg a gariztatas is nehezkesebb ha nem MM-ben volt vasarolva.
-
agabe
addikt
válasz atomchicken #1050 üzenetére
Szerintem mukodnie kell, nem kell az atvetelen kivul semmit alairnia, de asszem az kell, hogy az o nevere legyen rendelve, mert fenykepes igazolvanyt kerhetnek.
Ha mar ott van, akkor siman lehetne rendelni bolti atvetellel is ami hozza a legkozelebb esik (ott sokkal tobb van mint itthon), es miutan miutan megerkezik odaballag es atveszi, es vagy kp-ben vagy kartyaval akar o is fizethet, te meg atutalod neki vagy kp-ben odaadod, persze csak ha o hozza mert amugy is jonne haza. Ha postazza akkor persze ez nem mukodik.ejj..nagyon sok az off. latszik, hogy itthon nem nagyon kapni es viszonylag keves embrenek van mondjuk egy galaxy s3-hoz kepest. Ahogy tobb tulaj lesz idovel ugy lehet tobb a lenyegi info idovel.
-
agabe
addikt
válasz SirRasor #896 üzenetére
ez az uj (par eve mar letezo) megoldas nexusokon is, meg mas is atvette mar.
Lehetne igy akar kisebb is a keszulek, de a moto x szinte ugyanilyen hazban van ezert valoszinuleg koltsegcsokkentes, hogy nem terveztek at es nem gyartatnak hozza kulon hazat...nomeg a moto x-hez kepest legalabb elolrol lathato a kulonbseg, mert annak a kijelzoje jobban ki van tolva a haz also szelehez igy "premiumabb" megjelenesu az x, de az, hogy az ikonok a kijelzon vannak kifejezetten a google altal preferalt megoldas. -
agabe
addikt
En ugyan most mondom, mert korabban en sem tudtam, de az info megvolt regota, itt olvastam en is korabbi hozzaszolasban, megkerdeztem ma ismerost kint, es mukodik. Nem en jottem ra, csak visszaolvastam...valoszinuleg aki ezt tudta mar akkor is mikor kerdezgetted milyen beszerzesi lehetosegek vannak nem olvasta a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
momentan lehet, de neten rendelve kb 2 napon belul atveheto abban az aruhazban amiben akarja valaki.
Termeszetesen ehhez angliaban kell lenni es at kell venni (a kerdesre, hogy itthonrol rendelheto-e), mert megrendelni itthon is lehet, angol cimre.
Ha nincs ismeros kint, akkor vannak jol bejaratott cegek akik pl londoni cimukon atveszik az oda postazott cuccokat (persze ez esetben nem szemelyes atvetel boltban, hanem kiszallitas ami plusz valahany font) amit azutan hetente jarkalo szallito kocsijaikkal hazahoznak.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz lord.lakli #876 üzenetére
magyar nyelv nincs benne..eleg ertelmes lehet hirdeto
-
agabe
addikt
UK EU resze, igy nincs se vam se kulon afa barki kuldi...es barmit. kuldhetne egy felmillas laptopot is arra sem kellene semmit fizetni.
TripleB:
Amazonon meg van (vagy mar) a 16-osbol is
[link]
Ha meg 8-as kell Tescoban a legolcsobb, es hivatalosan 20 fontert fuggetlenne is teszi neked a tesco (nem hivatalos megoldas a forumban termeszetesen nem tema)[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
35-ert fel ev mulva szerintem a 8 gigasok lesznek itthon kb....lassabban fog esni az ara mint a tobbi keszuleknek, mert a hasonlo speckojuak dragabbak a hasonlo aruak meg gyengebbek (a sw tamogatasrol nem is beszelve), raadasul ez jelenleg is eleg olcso kategoria...hacsak valamelyik szolgaltato nem vallalja be nem lesz belole sok, de mivel hivatalosan motorla nincs jelen magyarorszagon igy siman lehet , hogy kimarad a kinalatbol pedig tarolnanak vele szivesen a szolgaltatok is. 6-8 honap mulva meg varhatoan lesz majd akkori jobb speckoju jo de olcso keszulek motorola - google parostol, igy akkor meg arra varhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Delta Force béta teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Sorozatok
- További aktív témák...