- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3395 üzenetére
Érdekes. Pedig elméletben csak annyi a különbség, hogy 2G/3G+2G esetén ha 3G-re állítod, akkor 2G-t használ, ha a másik nem elérhető, 2G/3G esetében viszont 3G-re állítva annak hiányában nincs adatkapcsolatod.
A 2G/3G Only/3G+2G pedig 3 állású kapcsoló, elsőre csak 2G, a másodikra csak 3G, harmadikra 3G, ennek hiányában 2G.
Elvileg nem kéne gondot okoznia, hacsak nem a 2G és 3G közti kapcsolgatás meríti valamiért. Volt stabil 3G a környéken? Mert egyébként nem kéne problémának lennie, stabil 3G hálózat esetén nem számít, hogy 2G+3G vagy 3G Only, hisz nincs hálózatváltás. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3392 üzenetére
Vagy az előző verzióban voltak mások az itt lévő beállítások, vagy csak ösztönből állítottam be mivel éppen másra figyeltem közben.
Mindenesetre kipróbáltam az összes lehetőséget az user interface / widget buttons / network modes részben, mivel kíváncsi voltam.
- Reggel azért szívta az aksit, mivel ezen volt: 2G/3G Only/3G+++2G
- Aztán napközben rátettem erre, hogy 2G/3G+2G - amikor ezt beállítottam, HSDPA-n usb-ről való töltés közben neteztem a telefonon, és szó szerint iszonyat forró lett a telefon hátulja, nagyrészt a kamerától jobbra lévő területen.
- Megijedtem és gyorsan átállítottam erre: 2G/3G Only - ezzel töltés közben sem melegszik fel HSDPA alatt, és az aksit sem szívja le. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3368 üzenetére
Ha azt törlöd, elveszik az órajel húzás. A backup fájlját kell törölni, vagyis a /etc/init.d/10overclock~ fájlt, de ha nem törlöd, akkor sem lehet baj, semmilyen rendszer nem veszi figyelembe ezeket a fájlokat, hisz csak backup célokat szolgálnak és automatikusan generálja őket pár (csak?) linuxos program. Ráadásul rejtettek is.
Szerk.: Elsőre fel se tűnt, hogy ez a 08b, nekem csak a 08 van felrakva. Töltöm is le. -
atomchicken
tag
válasz
petipetya #3348 üzenetére
Én 62-ert vettem, tokkal, autos tōltövel + gyari tart. együtt! 8honaposan, gyonyoru allapotba, kopas mentesen (meg a kamera gomb is kopas mentes). 2ev bolti garival!
Szerintem ennyit megert, ezek utan csakis olyan telot veszek amin van fizika qwerty, mert amig nem volt ez boldogultam a touch-al is, de azert ez 100*szor jobb, Szval varom a Milestone 2-ot h lejjebb menjen az ara es ha megerik ez a cserere akk csere lesz
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #3330 üzenetére
Ez hülyeség. Igaz leközöltek egy minimum hardver igényt, de azt szépen vissza is vonták csak úgymond az ajánlott lett az.
Ettől persze kizártnak tartom én is hogy hivatalosan megjelenjen rá. Sőt azt is megkockáztatom hogy a Milestone2 sem fogja megkapni. Ahogy elbántak az XT720-al cseppet sem lepne meg
A jelenlegi kínálatból talán ezek a készülékek tulajai reménykedhetnek benne hogy lesz rá frissítés hivatalosan is Nexus One egyértelműen, Desire, SGS szerintem. -
-
klasszsrac
tag
válasz
petipetya #3301 üzenetére
Miután pár nappal ezelőtt körbe jártam a tethering módot
, állíthatom, hogy működik. USB és wireless módban is. USB-ben picit állítgatni kell a windows (nekem win7 64bit) beállításait a hálózatokban, de rábírható a működésre. Wireless pedig csak kapcsolódás és simán megy is. Laptopom felismerte és egyből használta is a netet.
A CM szerintem tényleg jól eltalált. Ha kijön a végleges 2.2 és lesz CM rá, egyből teszem is fel. Csak gyorsabb lehet még -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3263 üzenetére
Futtasd le a Quadrant Standard teljes benchmark tesztjét, nézd meg az eredményt és a CPU-ra vonatkozó értékeit, majd aktiváld az az izét ott és ismételd meg a tesztet. Az kapott értékeket és adatokat pedig hasonlítsd össze. Szerintem itt lesz eltérés, talán processzor korlátozás, nem tudom, a főoldal nekem továbbra is kínai.
-
Rickazoid
addikt
-
Zoku
tag
válasz
petipetya #3233 üzenetére
Elindítod a miui dev-et, megnyomod a menü gombot a telón és felugrik pár lehetőség, ott lesz a Register.
Alapból vendégként lehet a topikban nézelődni, és úgy én se jutottam sokra talán 1 témát tudtam letölteni és ott olvastam ha regisztrálok akkor jobbak a lehetőségek. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3208 üzenetére
Jól összeszedted. Kicsit én is próbálgattam, a menürendszer nekem nem jött be, ezek a kerekített menük nem annyira kényelmesek, mint az alap négyzetesek, ráadásul sok helyen görgetni kell őket, túl nagy a holttér, rossz a helykihasználás. A Launcher-t én is lecseréltem benne LauncherPro-ra, nagyságrendekkel gyorsabb is, innentől viszont már nincs látható különbség a témázhatóság és a lockscreen kivételével. A többi jórészt külön programmal pótolható. Egy próbát megért, majd még visszanézek rá idővel, addig azonban az én véleményem szerint a CM6 egyelőre jobb.
Overclock-ot próbáltál? 550 MHz a beállítása a processzornak, tapasztaltam is akadozást Angry Birds közben, lassan ez lesz a tesztalkalmazás, ezzel van mihez viszonyítani. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3201 üzenetére
Hiányosságok:
A megosztások között nincs ott a picasa, majd telepítenem kell valamit ehhez. Az usb tethering és portable wifi hotspot funkció nem működik, lehet hogy telepíteni kell hozzá valamit. A sima dolphin böngésző feltelepül, ám a settings menüre hibaüzit dob (nem force close).Előnyök:
Az ikonok szépek, habár a gyári home nekem nem jön be - ez olyan, mint ami a Galaxy-S telón van. De a launcherpro plus szépen muzsikál rajta, mint mindig. A gmail is megkapta a 2.2-es verzió 2.1-re hekkelt verzióját, ezáltal html-re is képes - ezt személy nagyon-nagyon díjazom. A galéria 3D Galery, de nekem megvan a gyári Milestone galéria is, ha kellene valakinek. Alapból nincs rajta facebook és google maps, de ezeket lehet pótolni a marketből, ha valakinek kell. Ja, a marketből is a módosított van benne! Az üzenetek alkalmazást is lehet témázni, és egyből van popup az új sms-hez.A beállítások menüpont nagyon logikus, habár volt amit két helyen is megtaláltam, de olyan ez mint a csoki: inkább megeszek belőle kettőt, mint egyet sem. Némely menüpont fel van turbózva, mint például a hívásbeállítások, ahol egyből le lehet tiltani a magán és az idegen telefonszámokat. Amúgy a névjegy alkalmazás jól összeszedett és a csoportok kezelésére is alkalmas. A szinkronizációban benne van a picasa albumunk is, melyet a galériában lehet megtekinteni. Az alkalmazásokat és a rendszert is le lehet vele menteni. Külön lehet állítani a telefon és a lock hátterét. A lock magáért beszél, erről többet én sem tudok írni, már megtették - habár jó lenne, ha változtatható lenne a telefon/sms párosítás. A böngésző érdekes, mintha a 2.1-es gyári és a dolphin hd lett volna összegyúrva egybe, nekem eddig bejön. A telefon gyors, az aksit még ki kell tapasztalnom.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3198 üzenetére
Nos nem tudok kínaiul, de a miui.com oldalon megtaláltam a leírást:
界面再次刷新后,回到了OpenRecovery主界面。
1.使用“方向键”选择并点击“apply update”
2.使用“方向键”选择并点击“miui-milestone-0.11.19.zip”,这个就是你下的miui的rom包,如果你没改名字就是这个名字。
3.使用“方向键”选择并点击“yes”,这时候就会显示刷机的进度条,当滚动条完成,且界面最下面显示“install from sdcard complete”的时候,就说明刷机完成了。
4.使用“方向键”选择并点击“go back”
5.使用“方向键”选择并点击“Reboot System”,手机会自动重启,看见感叹号,然后按“音量上”和“拍照键”,返回系统recovery。
6.使用“方向键”选择并点击"Reboot System now"Érthető részek: Apply update: a képek alapján az Androidiani Openrecovery-vel kell működnie (ettől függetlenül a GOT-félével is működhet, nem tudom van-e itt különbség a kettő közt). Ennek az OpenRecovery/updates mappájába kell másolni a .zip-et, majd az OR-ben az Apply update-rész alatt kell kiválasztani ezt a .zip-et, nyomni egy yes-t a kérdésre, lefutás után visszalépni a főmenübe és Reboot System.
Kipróbáltam, települ, elindul, működik. Konkrétabban nem teszteltem. Megjegyzem a nyelvválasztásnál bal oldalon van az OK, két lehetőség volt, de elsőre nem sikerült eltalálni..
De egy szótár nem árthat hozzá, mivel az angol fordítás nem teljes, helyenként angol feliratok vannak benne. Igen, vagyis jórészt kínai. A megközelítés ettől függetlenül érdekes.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3194 üzenetére
Ez most komoly? Az OpenRecovery a GOT OpenRecovery és az Androidiani OpenRecovery alapja, illetve ezek az eredeti módosított verziói. Az eredeti kevesebbet nyújt.
Ugyan úgy működik mindegyik. OpenRecovery mappát (GOT-nál van még egy mappa, azt is) és az update.zip-et a microSD-re kell másolni, majd a telefon Recovery menüjéből indítható az update.zip. -
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2924 üzenetére
A november 30-án rendelt Motorola Multimedia Dock rendben megérkezett az USA-ból. A paypalon keresztül fizetett 22,38 dolláron kívül nem volt semmilyen egyéb illeték.
Mivel nekem számít az első benyomás, ezért a dokkot áruló eladótól (ő is megkapta a pozitív értékelést) és a másik, töltő kábelt eladó árustól rendelek majd legközelebb is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2928 üzenetére
Milestone dokkoló
Egyenlőre csak a papír ásítozott a postaládában, járulékos költség nincs ráírva de az nem jelent semmit. Feladónak Belgium van megjelölve, a postás kacifántos kézírásával.
Hétfőn tudok leballagni érte, kíváncsi leszek rá.Gondolom sokat várnék, ha a posta telón vagy inkább emailben megkeresne a kiszállítás előtt, hogy otthonra vagy a munkahelyre kérem-e a csomagot.
-
montyx
aktív tag
válasz
petipetya #2952 üzenetére
Istencsászár vagy testvír!!!
Köv. kérdés. Se a SyncMyPix-ben, se a Full Screen Caller ID-ben nem tud kapcsolódni a droidom facebookra. Mi a fenéért? Rohadtul idegesít, és van 3 napom megoldani, mert szeretném a tesómnak úgy odaadni, hogy nem kell többet barmolnia a telón.
-
knyitogato
őstag
válasz
petipetya #2954 üzenetére
Tehát a billentyűzetnél nem kell a virtuális billentyűzet segítsége az ékezethez, anélkül is lehet ékezetes betűt írni? Mert akkor lehet, hogy veszek egy Milestone-t
A virtuális billentyűket nem tudtam megszokni a Spicámom anno, viszont az érintőképernyős, androidos felhasználói élmény hiányzik.
Ez a telefon meg olyan masszív, nem lityeg-lötyögős darabnak tűnik, ami szintén fontos nálam. -
Zoku
tag
válasz
petipetya #2947 üzenetére
Én is cibes vagyok, nekem a dombornyomott kártyát ajánlották mert akkor lehet neten vásárolni és nem kell a netbankba átvezetéseket csinálni, viszont az éves díja 2x annyi mint a visa electron kártyáé.
a market nálam is szenved, de úgy szoktam hogy elindítom a letöltést és várok kb 10-15másodpercet, ha nem kezdi el akkor megállítom és újrakezdem. Negyedik, ötödik próbálkozásra letölti.
Ebayon láttam tutkó fülhallgatót az UK-ban árulja egy emberke de ide hozzánk nem szállít. Lehet meg kéne dumálni vele a dolgot?
Ilyen agybadugós füles és van több színben is ha rákerestek így pl. motorola milestone earphone -ha tudtok itthon kaphatót ami ilyen, érdekelne -
atomchicken
tag
válasz
petipetya #2920 üzenetére
Ha EU-n belül jön akkor nincs semmi, csak a feltüntetett ár és a feltüntetett posta költség, ami gyakran "free shippping"!
Ha USA-bol jön akkor tudtommal onnan már vám is van, de mivel én onnan még nem rendeltem ezért nem mondhatom biztosra!
Nekem egyszer egy csomag nem jött meg, írtam az eladónak és azt mondta hogy vissza küldi az árát, mondtam jól van, másnap a számlámon volt a teljes összeg!
-
atomchicken
tag
válasz
petipetya #2918 üzenetére
Hidd el merèri regizni, mert nagyon sok telefonos cucchoz tudsz hozzàjutni olcsobban.
De ha nem szeretnèl arra is van meholdàs:
www.hardverapro.hu/apro/ebay-rol_vasarlas_paypal-lel_fizetes/hsz_1-50.htmlEhhez az àlvànyhoz visszatèrve, most nekem a got-os 2.2 van fent ès ha elinditom az oràt akkor az a menü jön be mintha beleraknàm abba a àlvànyba. Mèg èjszakai modot is lehet kapcsolni ès neonzöld vàltozata is van! (szval mostmàr csak gyurmàbol ki kell formàzni azt kèsz az àlvàny
)
-
Toobee
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2896 üzenetére
Olvasgattam egy kicsit itt, linkről-linkre és megérte, mivel lecseréltem az eddigi TouchDown-t a RoadSync-re. Természetesen a google a fő fiókom, de van egy exchange is, melynek az eddigi evolúciós csúcsa a roadsync:
- Kezdetben a gyári email-be állítottam be, de emiatt csak kóddal lehetett feloldani a képernyőt.
- Ezt leváltottam a touchdown-ra, de az nagyon lassú, emellett pedig minden képet letölt a telefonra, ha akarom, ha nem.
- Most pedig a roadsync van fent, amely gyors és jól használható, és már kódot sem kér az indításkor, mint az elődje tette. -
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2887 üzenetére
Erre találtam egy Bankdroid start nevű alkalmazást. A telepítés során csak ezt a jogot írja ki magának: "network communication, full internet acces".
Az első gondolatom a jelszólopás. Van hozzá egy weboldal, ahol elvileg meg lehet nézni a forráskódot stb. Vajon megbízható a szoftver?
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2887 üzenetére
Gondolom szeretnek nagyon biztonságos megoldásokat használni, mint a 6-12 számjegyű, csak kisbetűkből és számokból álló jelszó...
Viszont a GOT Froyo-val egyre több gondot tapasztalok, 88 óra felett az uptime, szóval újraindulás többé már nincs, viszont a WLAN nagyon instabil lett, videózásra nem jó, bár a fényképek mintha világosabbak lennének, viszont mintha a Multitasking nem működne, ha átmegyek a böngészőből egy másik programra, vagy akár a főképernyőre, visszaváltásnál 10-ből 9-szer a böngésző újratölt, mintha egy mentett állapotból állna vissza. De játékok is bezáródnak a háttérben maguktól, akárcsak a GPS programok... de egyebek meg visszaállnak, bár nem tudom tényleg futottak-e, kezdem azt hinni, hogy nincs is multitasking a hagyományos értelemben.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2885 üzenetére
Dolphin HD és Skyfire esetében azt írja, hogy nem támogatja a böngésző a Java kisalkalmazásokat. Mi a fenének egy weboldalra Java?
A java.com sem tudja tesztelni, Dolphin HD-re nem ad eredményt, de ahogy írja, nincs támogatás Androidra. És tényleg, csak próbálkozások vannak eddig.
Nem JavaScript, Java. -
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #2814 üzenetére
Nekem a wifi-vel nem volt gondom. De ébresztés bug az volt. Előszokott fordulni hogy a beállított idő helyett jó 22-25 perccel később ébresztett. Jó akkor az ember belekalkulálja ezt is igen ám csak ez a késés egyáltalán nem állandó kiszámíthatatlan. Volt amikor csupán csak 5 perccel később ébresztett.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2812 üzenetére
Régebbi verziók alatt állandó volt egy alarm bug, vagyis az ébresztés elfelejtett ébreszteni, illetve a telefon nem tudott felébredni az ébresztés miatt, veled együtt elaludt. A Wifi problémáiról meg ezer helyen írnak, hogy nem minden routert lát.
A megmaradó háttérképre valakinek tippje? Tegnap este lecseréltem egy Live Wallpaperre, de pár perc múlva megint viszont láttam a régebbit.
Megjegyzem a GOT-féle ROM nagyon nem jól megy 550 MHz-en, a programok akadoznak, például az Angry Bird mint egy stop motion videó fut rajta időnként. Overclock needed, remélhetőleg a hivatalos majd 550 MHz-en is gyorsabban fut. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #2786 üzenetére
Tényleg? Azt hittem ez csak egy Windows-os kliens telepítése után működik, de köszi, megnézem és kipróbálom a dolgot, bár FTP kapcsolattal eddig is el tudtam érni, csak most hétvégén nem voltam itthon.
Más: tapasztalt valaki olyat egy bármilyen firmware frissítés után, hogy a Marketről származó, de elmentett vagy kimásolt, majd visszaállított, visszatelepített programokat a Market vagy nem ismerte fel telepítettként, vagy egy örökös Installing jelzővel látta el és sehogy nem lehetett megszüntetni? Én most ezt tapasztaltam, egyetlen program kivételével mindnél sikerült megszüntetnem törléssel, majd újbóli letöltéssel, de lehet csinálok egy hard resetet és letöltetem Marketből az összeset újra, csak sajnos ez egy óráig is eltartott legutóbb, pedig talán ha 40 MB-nyi programról van szó.
Viszont jó hír, hogy eddig stabilnak bizonyult a GOT-féle Froyo, a főképernyő néha egy igényesebb program futtatása után (Angry Birds, NDrive) fél percig nem reagál és csak ez után tölti vissza az ikonokat, meg volt néhány force close szükséges állapota is egy-két rendszerprogramnak, de összességében véve stabilabb, mint az eddigi próbálkozások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest