- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomchicken
tag
válasz
petipetya #3348 üzenetére
Én 62-ert vettem, tokkal, autos tōltövel + gyari tart. együtt! 8honaposan, gyonyoru allapotba, kopas mentesen (meg a kamera gomb is kopas mentes). 2ev bolti garival!
Szerintem ennyit megert, ezek utan csakis olyan telot veszek amin van fizika qwerty, mert amig nem volt ez boldogultam a touch-al is, de azert ez 100*szor jobb, Szval varom a Milestone 2-ot h lejjebb menjen az ara es ha megerik ez a cserere akk csere lesz
-
atomchicken
tag
Üdv emberek!
Úgy látom sajna Froyo már nem lesz az idén, ugye? :SA Milestone mennyivel kezdett (ár) mikor kijött? Mert nézegettem a Milestone 2-őt, ami most 120k küröl van, ha lemenne olyan 80k körülire az elkövetkező 1- 1,5 évben akkor az idő múltával beneveznék egy olyanra!
-
-
atomchicken
tag
Úgy döntöttem vissza rakom az eredeti szoftot a milestone-ra, mert 1 napot nem bír ki az aksija :S
Szval ezen az oldalon található szoftver a hivatalos ugye?
És nekem ezt kell felrakni:
2.1Central
EuropeSHOLS_U2_02.36.0 900 / 2100
Vulnerable Recovery is flashed via SBF moto (Ez itt mit jelent?)A086CA65 9AD6563554176327ED195946CC2C16C4
60ED95C2ED97DD50EBA3DC08A70508E1ADB79735Ha ezek után felrakom a GOT-os Open Recovery-t akkor tudom rootolni a készüléket?
Köszi!
Szerintetek hivatalos FroYo mikorra lesz és mennyire lesz bugos?
-
atomchicken
tag
Nekem már olyan is volt h össze volt törve egy része és a csávó az egészet újra küldte
, vagyis csak én jártam jól! (2400Ft volt)
Meg olyan is volt hogy elveszett a postán és Ő szó nélkül vissza utalta az egész vételárat! (1300Ft volt, szóval nem olyan nagy összegekről volt szó!) -
atomchicken
tag
válasz
petipetya #2920 üzenetére
Ha EU-n belül jön akkor nincs semmi, csak a feltüntetett ár és a feltüntetett posta költség, ami gyakran "free shippping"!
Ha USA-bol jön akkor tudtommal onnan már vám is van, de mivel én onnan még nem rendeltem ezért nem mondhatom biztosra!
Nekem egyszer egy csomag nem jött meg, írtam az eladónak és azt mondta hogy vissza küldi az árát, mondtam jól van, másnap a számlámon volt a teljes összeg!
-
atomchicken
tag
válasz
petipetya #2918 üzenetére
Hidd el merèri regizni, mert nagyon sok telefonos cucchoz tudsz hozzàjutni olcsobban.
De ha nem szeretnèl arra is van meholdàs:
www.hardverapro.hu/apro/ebay-rol_vasarlas_paypal-lel_fizetes/hsz_1-50.htmlEhhez az àlvànyhoz visszatèrve, most nekem a got-os 2.2 van fent ès ha elinditom az oràt akkor az a menü jön be mintha beleraknàm abba a àlvànyba. Mèg èjszakai modot is lehet kapcsolni ès neonzöld vàltozata is van! (szval mostmàr csak gyurmàbol ki kell formàzni azt kèsz az àlvàny
)
-
atomchicken
tag
Ez a Milestone Multimedia Station mire is jó?
Mert én csak egy USB kimenetet látok rajta :S
[link] -
-
atomchicken
tag
Feldobtam a GOT-os 2.2 eddig semmi probléma nincs vele, mondjuk az apps2sd nem nagyon tetszik, mivel nem mindegyik appot teszi át és ha át is teszi akkor ott hagy valamennyi adatot! (A Flash tartalmat szerintem elég szépen viszi
)
A Motonavot nem lehet valahogy átrakni az SD kártyára, mert röpke 30mb-t :S
Most per pill 50.73MB szabad belső memória van, nektek kb mennyi van?
Mi az a határ ami alá ne menjek?
Köszi -
atomchicken
tag
Na felraktam a 1.04a-s OR-t és abba megvan az "apps2sd"!
Rootoltam. Particionáltam az SD-t majd felraktam az apps2sd-t de még mindig a belső memoriára telepít! Valaki tudna mondani vmi okosat? Köszi!Szerk.: Marketbő per pill én se tok letölteni :S!
-
atomchicken
tag
Elkezdtem telepítgetni az appokat és azt látom hogy már megint a belső memóriára telepítget :S!
Mit kell csinálnom ahhoz hogy az SD kártyára telepítsen!
G.O.T. 2.1-es ROM 2.01OPen recovery, rootolva!
Köszi! -
atomchicken
tag
Megcsináltam a flash-elést!
Felraktam az OR-t is!
Hol tudom a proci órajelét húzni a OR menüjébe? -
atomchicken
tag
Flash előtt a SIM-et illetve a microSD-t ki kell venni?
Köszi! -
atomchicken
tag
Sziasztok!
Én is milestone tulaj lettem és eddig nagyon teszik a készülék, igaz csak 1 napja van meg, de már a belső memória megtelt, mert mindent oda telepített, ezért ma már nyomtam egy factory resetet!
Ez a 2.1-es G.O.T. féle ROM a legstabilabb, legújabb? EZ, link
Az a ROM ezzel a recovery-vel müködik, ugye?
Ahogy látom ez a recovery csak ma jött ki, szval ezt tegyem fel vagy a V1.04a-t?Ti használtok valami tokot? Tudom hogy a kijelző "gorilla glass" , de a súrlódástól nem "karcolódik"?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest