Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
knyitogato #6290 üzenetére
Tökéletesen együttműködik vele.
- Az anysoftkeyboard-ban állítsd be a magyar 4 soros qwerty-t vagy qwertz-t.
- Húzd ki a billentyűzetet és lépj bele a szövegmezőbe. Nyomd le az alt+shift gombokat és tartsd lenyomva, majd nyomd le hozzájuk az R gombot, majd ez utóbbit engedd fel.
- Miközben az alt+shift még mindig lenyomva van, nyomd be az enter-t.Ezután az ékezetes betűket sokkal egyszerűbben éred majd el. Pl.:
é = ee
ó = oo
ő = oooo
stb. -
guni
tag
válasz
knyitogato #6285 üzenetére
Az durva, annyit rohadtul megér! (na asszem én se fogom már értelmes áron eladni az enyémet... :S)
Guni
-
Zoku
tag
válasz
knyitogato #2957 üzenetére
Üdv!
Az enyém nem recseg, nem lötyög. Összecsukott állapotban enyhén billeg de nem szoktam billegtetni. Elég masszív darab, nem fog szétesni biztosan
-
petipetya
nagyúr
válasz
knyitogato #2955 üzenetére
Ahogy mondod, a folyamat úgy zajlik, hogy a fizikai billentyűn hosszan nyomod az e betűt, és a képernyőn megjelenik a csík, melyből kiválaszthatod az é-t:
- vagy ott ráböksz (én így szoktam a hüvelykujjammal írás közben)
- vagy a navi gombbal kiválasztodNagyjából ezért váltottam én is át a Spicáról erre, mivel sokat írok rajta és ez a fizikai billentyűvel nagyon könnyű.
-
petipetya
nagyúr
válasz
knyitogato #2953 üzenetére
A kihúzható billentyűzetnél csak tarts hosszan lenyomva olyan betűt, melynek van ékezetes megfelelője, például az e-t. Ekkor a listából előjön az é.
Az alap virtuális billentyűzeten ugyanígy: kép
Ha pedig a marketről telepíted az ingyenes anysoftkeyboard-ot a magyar nyelvi kiegészítővel együtt, akkor összecsukott módban kapsz egy olyan billentyűzetet, melynél a legfelső sorban csak a magyar ékezetes betűket találod: kép
ui.: ezek még Spicán készült fotók régről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest