Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Az Eclair alatti Motonav elfut Froyon, amúgy nem valószínű, hogy magasabb verziójú lenne, mint a Droidba telepített.
Mellesleg sose értem az ilyen itt ez, ott az dolgokat, egy operációs rendszer esetében meg lehet csinálni, hogy tudjon ezen is és a Droidon is működni, ezzel kellett volna kezdeniük és akkor nekünk is lenne Froyonk. Most ha ki is adnak egyet, de az megint teli lesz bugokkal, akkor meg lehet majd várni a hibajavítást, már ha egyáltalán valaha is lesz olyan.
A motohome alatt szerintem a MotoBlurt érted, de eredetileg is anélkül érkezett a Milestone, akkor nem érezte szükségét a Motorola, hogy rárakja erre.(#2795) Konflikt: működik a Market, bár néha nem indul el egyből a letöltés, ezt egy ideje már tapasztalom különböző ROM-ok alatt, viszont ha valamelyik fizetősre váltok, akkor ott nincs ilyen gond.
Kicsit más:
Hol tárolja a telefon a háttérképeket? Egyszer már láttam olyat, hogy egy CyanogenMod felrakása után megmaradt a háttérkép, de azt hittem ez a Nandroid restore miatt van, hogy kihagytak belőle valamit, de most Factory Reset és a GOT-féle firmware telepítése után is visszakaptam a háttérképemet, nem default állt be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest