- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klasszsrac
tag
válasz
atomchicken #3357 üzenetére
Akkor engem egy zsír új készülékért kért 60e-rel átvertek?
Persze 2 év gari-val
Azt hiszem ez bőven megérte. Nagyon szeretem ezt a telefont. Az elmúlt 2 évben nem volt Motorolám, mert nem gyártott a cég olyat ami a tőle elvárható innovatív szintet hozta volna. Előtte a 3688-as első pici telefonja óta csak Motorolám volt. Szinte a K3-ig mindet használtam ami szétnyithatós volt. Ezt a Milestont úgy vettem, hogy életembe nem láttam élőben ilyen készüléket. Olvastam róla és kellett
-
Cyberpunk
félisten
válasz
atomchicken #3346 üzenetére
Ebben az évben már tuti hogy nem lesz Froyo rá. Ha jól rémlik olyan 180k volt megjelenésekor az ár ami realizálódott 150k-ra 1-2 hónap elmúltával.
-
Rickazoid
addikt
válasz
atomchicken #2966 üzenetére
Ha az IMEI 35-tel kezdődik, akkor biztosan európai, ha pedig QWERTY a billentyűzet, akkor ez is jó hozzá, de ha QWERTZ, akkor inkább a DACH kell neked.
-
Konflikt
addikt
válasz
atomchicken #2906 üzenetére
nagyon leegyszerusitve tenyleg csak egy nagy usb csatlakozo. amugy itthon lehet 10K, de kb a feleert lehet ebay-rol venni. nekem kb fel eve van dokkolo, kenyelmes cucc
-
Toobee
veterán
válasz
atomchicken #2929 üzenetére
20 ezer Ft alatt nincs vám tudtommal, egyébként meg írassátok rá az eladóval a dobozra, hogy Gift és nem lesz vám!
-
domedee
senior tag
válasz
Nekem eléggé lassan jött meg az usából. Országon belül volt vagy 1 hét, aztán még onnan volt vagy 2 hét. A vámon meg átcsúszott.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Természetesen minden infót megírok majd ide.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2927 üzenetére
A paypallal már vásároltam, a launcherprot. Most néztem, nem volt elég pénz az elkülönített internetkártyán...
Így már sikerült a vásárlás.
Köszi a segítséget.
Ha rájön a 25% a 4500-ra, még akkor is megéri.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Elég érdekes, beregiztem az ebay magyar nyelvű oldalára, és rákerestem erre a cuccra Németországban. Ár 7ezer, szállítási költség szintén 7, összesen 14ezer...
Angliában szintén ennyi, szállítási költség végett vegyem fel a kapcsolatot az eladóval.
Usában 3,4ezer, sz. költség 900, összesen 4400 Ft a Magyarországra történő szállítás esetén. Az eladó 2002 óta tag és 99,2%-os a minősítése. Ettől megvehetem, és nem kerül többe, igaz?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2919 üzenetére
Köszi az infót.
Amúgy ha ebay-röl rendelek valamit, akkor ahhoz van postaköltség vagy egyéb járulékos költség?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Hogy tudnám ezt megvenni paypal segítségével? Nem szeretnék az ebay-re is regizni emiatt.
-
domedee
senior tag
válasz
atomchicken #2908 üzenetére
Én már beszereztem egy ilyet. Igazából egy asztali dokkoló, amibe ha berakod a telót, akkor a kitámasztóban lévő mágnes miatt bekapcsol egy speckó felület, amit a képen is látni. Erről a motorola honlapon van leírás valahol. Nekem úgy van, hogy az éjjeli szekrényen van, így óraként üzemelget éjszaka.
Én is ebay-en át vettem, kb olyan 5-e között, HuF-USD árfolyamtól függ a dolog.
-
petipetya
nagyúr
válasz
A nevéből ítélve ez csak egy töltő állomás lehet, pláne ilyen olcsón. Szerintem arra való, hogy film, zenei videó, youtube stb. kényelmes nézése közben lehessen tölteni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2895 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2879 üzenetére
Szia!
Megnéznéd - vagy akinek még fent van a teszt 2.2-es -, hogy bejön-e valamelyik böngészőben a http://ibank.cib.hu oldal és eljut a login felületig, ahol a nevet és jelszót kéri?
-
Rickazoid
addikt
válasz
20 MB körül tesz ki egy ikont a panelre, hogy kevés a memória, innentől nem fogad se SMS-t, se e-mailt.
Nálam 44,4 MB szabad, telepítve van többek közt MOTONAV (30,75 MB), Adobe Flash (12,4 MB), RockPlayer (12,31 MB), Maps (8,09 MB), Documents To Go (8,05 MB), majd 8 és 1 MB közt még 27 program, illetve ezek közül mind a telefonban van, van nagyjából ugyan ennyi 1 MB-nál kisebb, 3 pedig a microSD-n, ezek 2,5 MB-ot foglalnak a telefonon, összesen ~160 MB van a belső memóriában. -
Toobee
veterán
válasz
Nekem múltkor pampogott, hogy töröljek...Angry Bird's törlése után lett 33 mega szabadom, pedig nincs fent sok program, és a cache is SD-n van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Nálam 2.1 van, most 90MB a szabad belső memória, köszönhetően a busybox-nak és a memhack-nak a got recovery menüben.
-
válasz
atomchicken #2865 üzenetére
Amelyik alkalmazás támogatja, csak azok települnek 2.2alatt memkártyára, és telepítés után neked kell rányomnod a Move to SD-re az Applications-ök közt (vagy marketből feltenni az App 2 SD progit, ami szól, ha olyan van felrakva, ami SD-ről is megy - nem keverendő az OR-es apps2sd-vel)
Apps2sd nálam ment 2.1-gyel simán, a normált raktam fel, nem a symlinkeset, ha jólrémlik ez a kettő van. A script kettészedte a memkártyám, 1 GB appoknak, maradék memkártyának. Reboot után mindent oda telepített, ami annyiban volt ciki, hogy egy launcherpro meg a widgetek nem szerencsés, ha onnan mennek, mert rohadt lassú lesz tőle a rendszer (class2-es memkártyáról beszélünk ugyebár).
Memhack után nálam kihalt a telefon, a Motorola logo-t tolta a pofimba évezredekig. Mákomra OR-ben uninstallálni is lehetett
-
Rickazoid
addikt
válasz
atomchicken #2863 üzenetére
Okosat nem tudok rá mondani, nekem sose sikerült összehozni, a telepítés után valamit lehet kéne még csinálni, de igazából sehol nincs konkrét leírás ehhez, egyszerűen kéne működnie. De több helyen is írják, hogy nincs rá garancia, még a régebbieknél is, ahol párszáz parancsot ki kell adni hozzá. Fura egy dolog, mert az nem egy program, hanem egy halom áthelyezés és szimbolikus link, ha jól értelmezem.
Annyit tudok mondani, hogy ha nagyon nem elég a memória (sosem az, főleg hogy 20 MB alatt SMS-t se fogad a telefon), akkor a memhack-et telepítsd, azzal kapsz némi plusz tárhelyet, 20-30 MB-ot biztosan, lehet többet is. -
válasz
atomchicken #2850 üzenetére
Megnéztem 2.01-es OR-ben tényleg nem sűrűn van apps2sd. Én még valami régivel csináltam, 1.02 talán, nem volt vele gond.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2850 üzenetére
A kávé után akartam, de akkor már nem kell.
Nekem 800-ra van felhúzva a proci, viszont feltettem a setcpu-t is, amely ondemand módban van - magyarul 125-800 között változik az órajel a használattól függően.
Nekem az 1.04-es GOT van fent, abban pedig nem sikerült működésre bírnom az app2sd-t.
-
válasz
atomchicken #2847 üzenetére
A 2.1-es OR menübe van az apps2sd, de formázza a kártyát, szóval ha van rajt adatod, előbb mentsd le.
Amúgy a videós sípolást nekem is csinálta, de nem az első felvétel után, csak sokadjára
-
Toobee
veterán
válasz
atomchicken #2839 üzenetére
Én gyárit használok, 7ezer forint volt töltővel együtt, érdemes beruházni a gyárira, mert nagyon jó a minősége!
-
Rickazoid
addikt
válasz
atomchicken #2836 üzenetére
A kijelző gorilla glass? Mindenesetre én vettem egy Krussel bőrtokot és egy erre szabott kijelzővédő fóliát hozzá, ennyi óvatosságot megér egy ilyen kaliberű telefon.
A linkelt a legújabb hivatalos firmware, igen (illetve van még egy később kiadott azt hiszem olasz, de nincs benne újítás, csak lokalizációs módosítás), illetve a linkelt GOT-féle OR működik vele is, csak a firmware-re vonatkozó részeit nem szabad összetéveszteni a nem hivatalos 2.2.1-es funkciókkal, mert nem kompatibilisek.(#2837) addamka: na igen, ott a GOT-féle béta és a CyanogenMod Froyo még az előző kernellel, de egyik se tekinthető stabilnak, előbbi felzabálja nekem az akkut, naponta legalább háromszor kell töltenem, utóbbi meg instabil és pár funkciója nem megy, mint a kamera egy halom beállítása. Aki nincs kísérletező kedvében, annak nem ajánlott egyik sem, mivel okozhatnak kellemetlen meglepetéseket.
-
válasz
atomchicken #2836 üzenetére
A legújabb a 2.2.1, ami még mondjuk úgy beta állapotú, de a stabilitásával nem volt gondom (flash player miatt döglött ki egyszer a telefon eddig, de az inkább az Adobe-t minősíti
)
A 2.2.1, azaz a froyo-ban a támogatott alkalmazások tudnak az SD kártyára települni, 2.1 alatt az apps2sd a megoldás, de én nem szenvednék már 2.1-gyel. Rosszabb nem lett a 2.2.1-es napi használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest