- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem rossz az, ha vannak elvárásaid egy drága készülékkel szemben, pláne, ha azok reálisak is. ugyanakkor tény, hogy ez a röccenésmentesség (smoothness, vagy ahogy itt a fórumon olvastam egyszer - smoothosság
) már központi kérdéssé nőtte ki magát, mindezt úgy, hogy mindenkinél mást jelent, hiszen nincs mérőszáma/mértékegysége, és nem lehet benchmarkkal tesztelni. én pl úgy vagyok vele, hogy ha a telefon használatának gördülékenységét akadályozza a "röcögés", akkor egyértelmű negatívum, de ha pusztán esztétikai szempontból marad el egyéb készülékek mögött, funkcionálisan semmiféle hátránnyal nem bír, tehát nem jelent pl sebességbeli elmaradást, akkor leszarom. csak ugye jelen korban az eye-candy oly' mértékben túl van értékelve, hogy a funkcionalitást háttérbe söpörve sokan ez alapján ítélik meg egy készülék használati (!) értékét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Facebook és Messenger
- Haditechnika, harcászat
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) már központi kérdéssé nőtte ki magát, mindezt úgy, hogy mindenkinél mást jelent, hiszen nincs mérőszáma/mértékegysége, és nem lehet benchmarkkal tesztelni. én pl úgy vagyok vele, hogy ha a telefon használatának gördülékenységét akadályozza a "röcögés", akkor egyértelmű negatívum, de ha pusztán esztétikai szempontból marad el egyéb készülékek mögött, funkcionálisan semmiféle hátránnyal nem bír, tehát nem jelent pl sebességbeli elmaradást, akkor leszarom. csak ugye jelen korban az eye-candy oly' mértékben túl van értékelve, hogy a funkcionalitást háttérbe söpörve sokan ez alapján ítélik meg egy készülék használati (!) értékét.