Új hozzászólás Aktív témák
-
m0car
csendes tag
100 dodó alatt kb. mindegyikhez odaírják, hogy kell hozzá a pluszcsomag, de azt hiszem írni fogok az eladóknak, ott, ahol mégsem írták oda, lehet úgy gondolják, h ez nem olyan fontos információ
Feltételezem, hogy a lapdock használatát a telefonon keresztül tudják korlátozni,
nem láttam még sehol, hogy, lapdock dobozára és rányomták volna az AT&T logót, vagy esetleg van itt is külön kiadás a telefonhoz hasonlóan?Arra gondoltam hogy vodánál megvenném a telefont, aztán rendelnék hozzá kintről egy lapdockot..Amint leütöttem a hozzászólást, persze rögtön találtam AT&T logós lapdock csomagolást..
-
m0car
csendes tag
-
m0car
csendes tag
válasz
premete #1323 üzenetére
Nem tudom, nem értem és valszeg soha nem is fogom, hogy miért rossz az ha valaki arra "vágyik" hogy ha már kiad közel 60-70-80ezer forintot egy telefonért akkor az ne akadjon, és ne kelljen romok után vadászni.
Számomra ekkora összeg igenis nagy pénz. Ájfónról meg annyit, hogy nekem nem túlzottan tetszik, pedig csoporttárs 4S-e volt már a kezemben jópárszor. Talán ha feleannyiba kerülne mint most elgondolkozna rajta az ember.
A konzervek.. van aki azért eszik inkább kész kaját, mert nem időmilliomos, és mondjuk szigorlatok előtt, nem a főzéssel szeretne foglalkozni, csak élvezni a kaját, jóllakni, hogy utána foglalkozhasson az aktuális feladatávalEzektől függetlenül, mivel régóta olvasom ezt a topicot, tudom, hogy sokkal több tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeztek, köszönöm, hogy segítetek.
-
m0car
csendes tag
Kedves Orákulum, örülök, hogy köztünk vagy, és hogy ennyire okos-hasznos-értelmes-jól hasznosítható hozzászólásra vagy képes. Személy szerint leszrom a 4-8-16 magos eszközöket, és a kérdésemnek köze se volt ezekhez. Erősen kétlem h atrixnál erősebb hardverre szükségem lenne. Érdeklődtem, hogy mennyire sima a rendszer, mennyire sikerült jól az optimalizálás, erre te idefröcsögsz és igazából beszélsz a semmiről. Ha nem tudsz rá értelmesen válaszolni ne tedd. Köszönöm.
-
m0car
csendes tag
Sziasztok!
Régóta foglalkoztat a masina, tervbe is vettem a beszerzést, azonban a gsm boltokról nem sok jót olvastam, a gyári garancia hiánya is fájó pont, és a múlthétig nevetséges áron volt a vodánál is, le is tettem róla. Azonban egészen vállalható áron adják most a vodánál, így újra elgondolkoztam rajta.
Végigolvastam a hozzászólásokat, de bőven vannak még kérdőjelek.
1. Lehet-e a vodánál vásárolt atrixon hivatalosan, androidot gyárilag frissíteni, anélkül, hogy bárhogy "belenyúlnék"? Az tiszta, hogy 2.3.6. csak AT&T-s készülékekre adták ki.
2. Amennyiben nem lehetséges a frissítés (bár volt szó 2.3-as vodás androidról a hozzászólásokban bár ezt sehol nem találtam meg a voda weboldalán), mindenképpen garanciavesztéssel jár-e valamilyen főzött rom felpakolása?
3. Hivatalos motorola okosteló szervizeléssel ki foglalkozik itthon? Nem találok semmilyen elérhetőséget..
Előre is köszi a válaszokat, és légyszi a [menj be a vodához és kérdezd meg dolgot hanyagoljuk, a "profi" ügyfélszolgálatos srác az előző kérdésekre annyit tudott válaszolni, hogy fogalma sincs vegyek inkább sg2-t mer az sokkal jobb]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest