Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bwoay
nagyúr
nem rossz az, ha vannak elvárásaid egy drága készülékkel szemben, pláne, ha azok reálisak is. ugyanakkor tény, hogy ez a röccenésmentesség (smoothness, vagy ahogy itt a fórumon olvastam egyszer - smoothosság
) már központi kérdéssé nőtte ki magát, mindezt úgy, hogy mindenkinél mást jelent, hiszen nincs mérőszáma/mértékegysége, és nem lehet benchmarkkal tesztelni. én pl úgy vagyok vele, hogy ha a telefon használatának gördülékenységét akadályozza a "röcögés", akkor egyértelmű negatívum, de ha pusztán esztétikai szempontból marad el egyéb készülékek mögött, funkcionálisan semmiféle hátránnyal nem bír, tehát nem jelent pl sebességbeli elmaradást, akkor leszarom. csak ugye jelen korban az eye-candy oly' mértékben túl van értékelve, hogy a funkcionalitást háttérbe söpörve sokan ez alapján ítélik meg egy készülék használati (!) értékét.
-
tvamos
nagyúr
A konzervek.. van aki azért eszik inkább kész kaját, mert nem időmilliomos, és mondjuk szigorlatok előtt, nem a főzéssel szeretne foglalkozni, csak élvezni a kaját, jóllakni, hogy utána foglalkozhasson az aktuális feladatával
Ugy emlekszem, szigorlatok elott orultem, ha ehettem valami, szo sem volt elvezetrol.
En fontolgattam az i4S-t. Ide meg azt probaltam leirni, hogy teljesen felvallalhato kompromisszum ez a telefon, ha mar az iPhone-ra sajnaltam a penzt.
Szemely szerint neked meg azt, hogy az a tapasztalatom, hogy nem kell ROM-ok utan vadaszni, a gyari 2.3.4 mukodik, csak a launchert kell lecserelni, ami meg 5 perc. Ha fontos a kinezet, erdemes 2-3 orat vadaszni a neten, melyik nez ki jobban... mik a tapasztalatok, melyik a gyorsab... ilyesmi.
-
premete
veterán
Szerintem a kérdés feltevése sem volt kóser, ilyen kifejezések, mint "röccen", "röcögés" eleve értelmezhetetlenek, és PhD copy/paste ízűek.
Az biztos, hogy az at&t-s, februárban kiadott 2.3.6-os szoftver, bizonyos ICS elemekkel hibátlan; a tavaly nyári 2.3.4-es sem rossz, de azért 8 hónap a számítástechnika világában egy örökkévalóság.
Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy vannak olyanok, akiknek csak ájfont szabad venni, konzervet, vagy a mekiben enni, és nem szabad megpróbálni 30 embernek jókai bablevest főzni bográcsban. -
tvamos
nagyúr
... o most atlepett egy masik dimenzioba ...
Azt hiszem! Nem kell bantani azert! "erre te idefröcsögsz"Nincs jelentos rocoges, ami van abszolut elviselheto.
Ugy mondanam, hogy masodpercnel rovidebb.
Latszik, de ha nem azt figyeled, akkor nem zavaro.Ami nagyon jo pl, hogy a pdf-ekben siman valtja az oldalakat.
A ZT-180 neha masodpercekre megall ilyenkor.Ami nagyon rossz volt, az az aksi folytonos lemerulese!
A Launcher csere megoldotta.
Tenyleg nem ertem, a Motorola hogy release-elhet igy telefont.
Mit telefont!... Telefonokat! Ez arcpirito!Most mar olyan, amit vartam tole, elegedett vagyok vele.
Valami mobil toltot akarok meg venni hozza, hogy turan ne meruljon le.
10Ah koruliben gondolkodom...A telefonom Tre-s.
Android version: 2.3.4
Kernel version: 2.6.32.9 -
bwoay
nagyúr
egyelőre még nem volt szívem nyugdíjba küldeni a Nexust One-t, szóval SIM nélkül nyomogatom a telefont, és próbálom fokozatosan belakni. ennyi használat nyilván nem mérvadó, de semmilyen problémát nem tapasztaltam egyelőre, szerintem nekem hosszabb távon is meg fog felelni a 2.3.4. Röcögést nem vizsgáltam külön, mert kétlem, hogy jelenleg létezik olyan készülék & Android verzió, aminél ne lenne tapasztalható bizonyos körülmények mellett.
ha jó áron be tudod szerezni, akkor mi a dilemma?
dokkolóval még vitamaxos 90-ért is kóser. legrosszabb esetben rámókolod a gyári 2.3.6-ot vagy valami customot és voilá.
-
nortol
senior tag
Előre látom a jövőt, hogy "röcögés esetleg előfordul-e meg ilyenek", és, hogy muzsikál, persze mindezt a 4-8-16 processzormagos okos kütyük topikjában :-)))
Átnézve az összes okostelefon topikját, ez a kérdéssorozat mindenhol megjelenik, és minden egyes topikban meg is válaszolják, hol kontrázzák, hol pedig rekontrázzák, legyen az a legegyszerübb "okostelefon", vagy akár a jelenlegi "legcsúcsabb" készülék :-)))
Majd ha az óránknak beszélünk, hogy gyere ide gyorsan KIT, és KIT késik fél másodpercet, akkor majd KIT lesz a téma, hogy, hogy muzsikál az új rommal :-))))
Elég gyorsan reagál? Hamar oda ért, mikor hívtad? Stb...Hát így hírtelen ennyi tellett tőlem :-)))
-
premete
veterán
A szervize a Cordon Electronics (régi nevén Cirma Kft.).
1045 Budapest Széchenyi tér 9., Telefon: +36-1-2720708
Defy-t vittem be hozzájuk hangszórócserére, nem szóltak semmit a nem gyári romról és rootolásról.
Elméletileg a bootloader kinyitása csak szoftveres hiba esetén garancia kizáró ok.
"Gyári" frissítést nem tudsz rajta csinálni, hacsak a voda ki nem ad valamit, de erre nem látok sok esélyt, rootolás, bootloader nyitás, clockworkmod recovery felrakása után rá tudsz tenni 2.3.6-ost most, nyáron pedig ics-t, amint a Motorola kiadja és valaki megcsinálja a fruitcake-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest