- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
"Telefonálni lehet vele, csak a mobil internet nem műszik itthon. A nálam lévőben csak US band van, ami 2100 MHz-en megy, így az itthoni trémobilos GPRS-t, EDGE-et, HSDPA-t látja ugyan, de nem tud rácsalakozni.
Jelenleg csak WiFi használható…"
Ezt egy másik fórumban találtam.
Ez igaz lehet?
Mert akkor jól lemaradt a tesztből!!! -
csabibmx
tag
Most olvasom külföldi fórumokon,hogy állítólag nem megy rajta a skype.Illetve ugyanaz a probléma lép fel mint amit a tesztben is említettek,hogy a másik fél nem hall minket csak ez esetben (gondolom,remélem) rosszabb minőségben.Sőt a többi voip alkalmazás is ilyen problémákkal küzd.Párat ebből már a cégek orvosoltak de a skype maradt a régi.
De már van Motorola frissítés is hozzá (nem tudom mit változtat ténylegesen).
Viszont ami érdekes,hogy a frissítés egyenlőre csak az AT&T-s tulajok számára elérhető.
Ezek szerint beigazolódni látszik korábbi sejtésem,hogy talán nem is olyan nagy baj ha nem európai a készülék mert lehet hamarabb jön rá akármilyen frissítés.? -
csabibmx
tag
Alakul az ára!!!
Elvileg már 121500-ér is van de 125990-ér is.
Egyre jobban elgondolkodtat... -
csabibmx
tag
válasz
misirulez #227 üzenetére
Pontosan!
Nálam pont ez az egyik legszimpatikusabb benne,hogy nem egy akkora pék lapát.
Persze csak néhány mm a különbség de 4"-on ez akkor is kicsi.Az i4 vagy a samu ace 2-4mm-el kisebbek és csak 3,5" a kijelző a incredible s,galaxy s ugyan 4"-es kijelzőjű de ezek 3-5mm-el nagyobbak mint az atrix.Persze tudom a galaxy s vékonyabb (főleg az s2) de engem sokkan jobban zavar a hosszbeli különbség mint a vastagságbeli.És talán ezzel nem vagyok egyedül.? -
csabibmx
tag
Már nagyon vártam a tesztet.Maga a külső nagyon tetszik mert vékony a kerete.A kamera szerintem nem annyira rossz (pedig innov8-am van most) más teszteket is néztem és nekem elég lenne (főleg a video) még így 1080 nélkül is.A 2.3 biztos soká jön ha jön ha jól tudom a Defy még mindig vár a 2.2re is.De ez nekem olyan mai trend dolog.Régen a Symbiant nem lehetett így frissítgetni és mégis jól meg volt mindenki vele.Aki meg mindig frissre vágyik vegyen Nexust.Ami zavar az az,hogy nem tudom milyenek a Motorola telók úgy általában...és ez a hanghiba is zavar ha már telefon.De még így is elgondolkodtat.Jó kis teló ez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest