- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
bevallom én nem tettem.
Viszont ennek fényében korrigálom a dolgot, mert kapható kártyásan.
Viszont így hogy van itthon is operátortól kapható, ezek szerint magyar nyelv is lakozik vajon benne? Mert igazából csak ez az egyetlen ami hiányzik a telómhoz, hogy tudjon magyarul...
-
pojzon
tag
válasz
raulicio #431 üzenetére
Ha a rom telepítèsre gondolsz akkor az xda-developers forumon belul az atrix megkeres, azon belül a developers részleg és ott a gyári romokkal foglalkozó topic. Ott megtalálod a különbözô gyári romokat. (Ha jól emlékszem akkor olyan 10-15. oldal körültôl kezdve, de lehet azóta összerakták a z elsô bejegyzésben). Utána googleba beírni hogy atrix frissítése rsd lite-al és ha jól kerestél akkor találsz egy jó videót amiben megmutatja az illetô a módját neki.
Ha nagyon nem boldogulsz a megtalálásokkal szólj, de most sajna nem tudok linkelgetni mert telóról írok.
-
pojzon
tag
válasz
raulicio #428 üzenetére
Hali!
Nekem nem kellett semmit sem beállítani, szépen kiszedte a szükséges infókat a teló magának. Igaz, nekem narancsos verzió volt, egészen mostanáig, mert frissítés gyanánt a mézeskalácsból már a középeus független gyári romot raktam fel.
Szóval ha nagyon nem boldogulsz, akkor válthatsz más hivatalos romra is, minden féle trükközés nélkül.
-
pojzon
tag
válasz
Istenátka81 #419 üzenetére
Fedeztél fel sebességbeli külömbséget a kettô között?
-
pojzon
tag
válasz
Istenátka81 #417 üzenetére
Gyári romot csak sima rsd liteal pakoltam fel de csak gyári romról. De egy video tanulsága szerint custom romról is lehet ezzel a módszerrel frissíteni.
Ha viszont megléped hogy gyári gb-re frissítesz akkor kérlek írdd meg a tapasztalatod a cm-hez képest. Fôleg sebesség tekintetében. (Menük, fôképernyôk görgetése, váltása, stb.)
-
pojzon
tag
válasz
Istenátka81 #413 üzenetére
Hát amiket most leírtál az nem egészen arra ösztökél, hogy most rakjam fel a CM7-est...
De természetesen nagyon köszönöm a segítséget. Nekem stabiliás szerint nem volt gondom a telóval se a 2.2-es se a mostanival, habár a 2.3-as még friss, nincs sok tapasztalat vele.
Nos ezzel a wifi hotspottal kicsit megfogtál mert sose használtam, de az új sw-ben valami mobile hotspot van, de hogy működik-e és az-e amire gondolsz azt nem tudom...
Amúgy ITTEN megtalálhatóak a gyári romok, lehet mazsolázni.
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget/információt kérni a hozzáértőktől. Nekem is egy Atrixom van amire most pakoltam fel a eus gyári 2.3.4-es romot és sajnálattal tapasztaltam, hogy még mindig nem tud Magyarul a telefon...
Korábban olvastam, hogy a CM7-es viszont tud. Ugyan van még némi hiányosság benne, de alapvetően jól működik.
A kérdésem, az hogy mit kell csinálni, hogy egy ilyen cm7-es rom kerüljön fel a telóra? Mert ugye nem lehet sima rsd lite-al felpakolni mint a gyáriakat. Vagy ha van valami módja annak, hogy Magyarul is megtanuljon a gyári szett, akkor annak örülnék a legjobban.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest