- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Én úgy vagyok vele, hogy egyiket sem veszem meg. Az Atrixnak kb. semmire sem jó a kamerája, és a qHD felbontás miatt inkompatibilis sok programmal, talán játékkal is. Az LG pedig bugos és nem elég a ram benne. Inkább várj, amíg leesik az Atrix 2 ára (mondjuk ott is gondok lehetnek a kompatibilitással, de valahogy nagyon bejövős nekem), vagy nézegesd a Galaxy R-t, esetleg vegyél valami ideigleneset, mert tavasszal jönnek a négymagosok, és a kétmagos telefonok ára leesik majd.
-
bwoay
nagyúr
jaaaaj, há' nem az Atrixre, az árára!
ez a Tegra2-es generáció ennyibe kerül. de ha túl olcsónak találod, akkor a Vodafone-nál kell nézelődni, ők jóval többre tartják, és ugyan adnak hozzá dokkolót, de ez valahogy nekem nem éri meg a kb 20 rugó felárat ahhoz képest, mintha bárhol máshol külön venném a telefont, és külön a dokkolót 
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ez a Tegra2-es generáció ennyibe kerül. de ha túl olcsónak találod, akkor a Vodafone-nál kell nézelődni, ők jóval többre tartják, és ugyan adnak hozzá dokkolót, de ez valahogy nekem nem éri meg a kb 20 rugó felárat ahhoz képest, mintha bárhol máshol külön venném a telefont, és külön a dokkolót