Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Amit ígértek februárra, azt is kiadták, sőt pár ICS-figura már bele is került (a semmire sem használható facelock nem, de ebben van ujjlenyomat-olvasós beléptetés, az biztosabb).
Működésben szerintem is jók a Motorola romjai; az ICS-re fix időpont olyanra van, mint az enyém, az at&t-s, a többiekre kétséges, hogy mikor lesz. Ez a Motorola oldaláról származó hivatalos információ, amit rum-cajsz is linkelt 15.-én, nem kamu, kétes oldalakról.
Minden másik MB860-asra rá lehet tenni egyébként az at&t frissítéseket, amit az enyémre rátettem, abból elmentettem a boot.img-t és system.img-t, ezek cwm-ből feltehetőek, ugyanúgy az új rádió is, ebben az esetben az rsd lite-tal sem kell szórakozni, ami veszélyesebb művelet. A telepítést, rootolást rum-cajsz szépen leirta szintén.
Még egyszerűbb a (majdnem) gyári Nottatrich-romokat használni, abba már beletetettük a magyar nyelvet is, gyári, legújabb kernel van benne alapból, van full bluros és lite változatban, pár apró extrával.
Persze, ahogy minden beavatkozás, úgy ez is kíván némi utánaolvasást, nem mindegy, hogy milyen a telefon, európaiban és amerikaiban is több kivitel van, vodafontól t-mobilon át orange-ig, a leírások általában az at&t változatra vonatkoznak, a többinél kellhet ramfix, vagy unified kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Apple Watch
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest