- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Itt a kitöltő űrlap. Már csak azt kell megtudni, hogy a nem Magyarországon forgalmazott EU-s Motokkal hogy állnak.
-
Zoltn
senior tag
Innen apróról vettem, de én a sokadik gazdája vagyok mint kinyomoztam. Se számla se garipapír. Pedig imei alapján még garis volt.
Sajna csak megrepesztettem, én b@sztam el.Fény alatt találtam egy apró repedést az üveg alatt, tehát eltört az amoled.
18k a legolcsóbb kijelző ebayről. Csak megéri rendelni másikat. Valakinek tapasztalata ebayes kijelzőkről? -
Kobak 27
tag
Én is az itthoni Lenovo supporttal kezdeném. Telefonon is el lehet érni őket, velük fuss egy kört, mert itthon most z2 forcera cserélik, ami nem rossz csere.
Ja, küldenek emailt, amire lehet hivatkozni a TMXnél.
Nekem egy apró dolog van csak vele, hogy nem működik a mágeses tartóm, mert alu a hátlapja. Amúgy nekem nagyon bejön és a modok is mennek. A Hasselbladra kíváncsi vagyok megy e 50% alatt, az is fontos lenne. -
Én is próbáltam keresni szakszervízt, de egyszerűen nincs. Nálam az akkumulátor döglődik. 50% alatt zuhanórepülésben merül.
De egyszerűen sehol nem vállalják a cserét. Én magam meg nem esek neki, mert hőlégfúvó kell hozzá, az pedig már rég rossz.
Azt hiszem következő telefonom vásárlásánál ügyelni fogok rá, hogy cserélhető legyen az akku hőlégfúvó alkalmazása nélkül.
-
Esetleg Google Camera Pixel 2 Mod? Én kezdetek óta ezt használom. Korábban írtam róla, hogy miért.
-
Lovi24
senior tag
Pár napja egy szintén Vitarás kért segítséget,mert nem ment az AA.
Tényleg nem ment a mi telónkkal sem az Ő autóján.
Odáig jutottunk ,hogy a fejet reseteltük és a telón az AA-t is,bt párosítás törlése is kellett.
Kézifék behúz,bt,net,gps bekapcsol. Az AA kérte a telón,hogy engedélyezd. És innentől már ott is elindult.
Sajnos azt vettem észre,hogy a sok próbálkozástól hajlamos megbolondulni a fej és a teló is.Az AA -t melyiket raktad fel a telóra?
-
Szabcsizz
őstag
Akkor ez eldöntetett, küldöm gariztatni. Mai nap, fél hétkor vettem le a töltőről, fél tízre már 47%-on volt. Pedig még csak nem is használtam sokat. Játék egyáltalán nincs. Arról nem is beszélve, hogy pulzál a képernyő, ha töltőn van..pedig minden eredeti.
Köszi a választ! -
-
ghiottone
nagyúr
Nekem anno 1. és 2. generációs Z playt tokból kivéve rápattintva a pineknél az aukey mágneses tartóra nem volt vele gond - de a súlypontja nem volt az igazi, mivel a pinek alul vannak. Amúgy úgy használom inkább a mágneses tartót, hogy egy olcsóbb tok belsejébe beleragasztottam a lapkát középre - így jobban tart a mágnes, de a tokokat így cserélgetnem kell sajna.
-
Kobak 27
tag
Ehhez a telefonhoz szerintem vétek a normál telefon tartó. Én egy ilyet használok fél éve és tökéletes : [link] . Egyszer sem esett le a telefon, közel van, elforgathatod, ha ki kell venni 1 mozdulat, feltenni még csak annyi, hogy leveszed a hátlapot és fent is van. Eleinte féltem, hogy majd leesik, de eddig nem volt ilyen. Az ablakos tartókból korábban többször is, ráadásul az csökkenti a látóteret is, ráadásul így nem rezeg a telefon. Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
-
Szabcsizz
őstag
-
Akron99
aktív tag
-
Szia!
Én az MPL EU Standard szolgáltatást választottam a csomag Németországba juttatásához. 6030 Ft az ára. Nem olcsó, de szerintem jó. Tulajdonképpen a DHL szállítja a csomagot.
Egyébként előtte utánaolvastam postázós topicban, hogy mivel érdemes küldeni. Ott az az ecoparcel.eu-t ajánlották, de mivel a címzett telefonszámát is kérte a küldeményhez, gyorsan feladtam. Pedig kb. 20 másodperc Google megtalálni a Dat Repair Flensburg elérhetőségeit (Telefonszám: +49 180 5 940094 E-mail: ingram.flensburg@ingrammicro.com).
Ezzel elvileg €18.75 (4 783 Ft) a futár. GLS viszi, az árban €100.00 biztosítás van. És elvileg a regisztráció után kapsz egy 5€ értékű kupont, ergo 13.75€-ból (~3500 Ft) megúszhatod. -
ghiottone
nagyúr
Posta ajánlott levélként kint van 3000 forintból kb. 3-4 nap alatt a 2 kiló alatti "csomag". A múltkor Angliába küldtem így vissza telefont. Visszaküldés Deutsche Posttal 14 euró a mailboxból. + Nem tudom, de lehet a postán meg kell kérdezni,hogy visszaküldés megoldható-e.
-
-
ati888
senior tag
-
-
Hát ez csak azt igazolja, amit mondtam.
Az a fura, hogy az Ota Recovery Tool nem hoz frissítést a te verziódra. Lehetne még feltolni a teljes RETBR romot, aztán arra az OTA-kat, de az eggyel rizikósabb, még én se csináltam, meg a hardverhiba sem zárható ki, akkor meg felesleges.
Bootloadert viszont semmiképpen se nyiss, azzal buk(hat)od a garanciát. -
ati888
senior tag
Közben chat-eltem a német motorola szervízzel, azt mondták valószínűleg hardverhiba. Magyarországon nem javítják, vissza kellene küldeni Németországba, de kellene nekik egy német cím, ahova visszaküldhetik. Mondtam, hogy sajnos nincs ott élő ismerősöm (miközben a fél ország már ott dolgozik
Abba maradtunk, hogy holnap még utánanéz a lehetőségeknek és ír egy levelet.
Ha ezen túl leszek szerintem hanyagolom a motorolát, pedig szeretem (szerettem)
Ati
-
artos
tag
Bemásolod az adb könyvtárba a zip file-t.
Ha nincs adb innen letöltheted: https://androidmtk.com/download-minimal-adb-and-fastboot-tool
Telefonon bekapcsolod az USB debugging-ot a fejlesztői menüben.
A számítógépen nyitsz egy parancssort rendszergazdaként elnavigálsz az ADB könyvtárba beírod a következőt:
adb devices
Kilistázza a csatlakozott készüléket.
Újraindítod a telefont a boatloader módban (hangerő le, és bekapcs gomb nyomvatartva), kiválasztod a recovery módot a hangerő gombokkal, a bekapcs gombbal belépsz. Majd ha megjelenik a kis android robot lenyomod a bekapcsoló gombot és utána hangerő fel gombot, egyszerre nyomva tartod és pár másodperc múlva elindul a recovery. Kiválasztod sideload parancsot.
A parancssorba beírod:
adb sideload update.zip (vagy amire átnevezted)
És vársz, ha minden jól megy frissül a telefon. -
Ez úgy tűnik, hogy a márciusi patch, hiányzik az áprilisi.
Ezzel az oldallal le tudod tölteni a következő patch ota-t:
Motorola OTA Link Generator ToolEhhez ki kell nyerni egy pár adatot a telefonból, ehhez az alábbiakat kell beírnod adb shell-ben:
getprop | grep ro.product.model
getprop | grep ro.build.version.full
getprop | grep ro.carrierEnnek az adb-nek nézz utána, ehhez tulajdonképpen számítógéppel kell összekötni a telefont, és ott kiadni a parancsokat. Oda kell másolni a zip-eket is.
-
zsoltzsolt
addikt
Szerencsére nálam semmi ilyen, igaz kétnaponta lefagy
De fr még nem volt, remélem megoldja.
Nálam a 7.0 és a 7.1 nem sokáig volt fent. Igaz a telefont július 1-én vettem. Akkor szinte egyből frissített, majd nemsokára rá a 7.1, majd a 7.1.1. Lehet a verzióugrás (6-ról 7-re) majd a további rendszer frissítések után nem ártatott volna egy fr. De még nem volt hozzá kedvem -
ghiottone
nagyúr
Android OS alatt kiugró az ébren tartás? + Kellene egy olyan aku statisztika, ahol látni hogy ebből menyit van ébren. De én is azt javaslom, hogy teljes visszaállítás és újrarakni az alkalmazásokat első körben. + Még a tartózkodási hely alatt a jobb felső beolvasás vagy keresés 3pötty menü alatt a wifi-, Bluetooth alapú keresés ki van kapcsolva? Ott is beakadhat.
-
Köthető valamelyik app-hoz? Nem melegszik közben nagyon a telefon?
Más:
Megcsináltam az fr-t, egyelőre két poziív változást látok:
- eddig ha megpróbáltam megnézni, hogy mennyi adatot forgalmaztam wifi-n, a settings app kilépett
-a kezdőképernyőn kétszer kellett rányomnom a google keresősávra, hogy be tudjak írni valamit, az első után mindig visszaugrott alapállapotba.
- Ez nem biztos, hogy az fr csinálta, de eddig, ha animációt csináltattam egy képsorozatból, az fordított időrendben készült el, most ez is jó. De ezt lehet, hogy a photos app frissítése hozta -
Kobak 27
tag
A szilikon külső "tokot" én is használom, nekem így kényelmesebb a fogása.
Autóba én a BestByte-ban vettem egy Devia gyorstöltőt, aminek van 2 csonkja, a nagyobbik 2,1A. Adták hozzá a type c kábelt és így volt talán 2700 Ft. Kipróbáltam egyből, működik rendben. Máshol a töltő fej lett volna 3-4000 + a kábel még egyszer annyi. Nekem ez tökéletesen működik, meglátjuk meddig.
-
Kobak 27
tag
A 276 Euro-s ár azért több, mint baráti. Kár, hogy itthon jóval többe kerül.
Igaz én T-től vettem, jelentős kedvezménnyel, így a 276 euro-s ár alatt maradtam, úgyhogy nem sírok.A sztereo hangszóró nekem nem hiányzik, kaptam hozzá a JBL modot, ami meglepően jól szól.
Akku idő nálam 1 nap, de a korábbi telefonjaim sem tudtak többet. Tegnap pl nagyon intenzív használat mellett (értsd kb egész nap telefonáltam és kicsit játszottam is, plusz ebéd közben film), estére írta ki, hogy 15%. Kocsiban rádugtam gyorstöltőre, mire hazaértem 35% volt. Én is gondolkoztam az akku modon, de egyelőre nem látom szükségét.A led nekem is hiányzott elsőre, de a jedi mód sokkal használhatóbb, mivel azt is megjeleníti, hogy mi történt.
Nekem eddig teljesen fagyás mentes, nagyon gyors, minden úgy működik ahogy kell, nekem is nagyon bejön a telefon.
Ja, az ujjlenyomat olvasó szerintem is a legjobb helyen van, kb idegrohamot kapnék, ha állandóan fel kéne emelnem a telefont, hogy feloldjam, autóban meg még rosszabb.Ami hasznos lehet másnak is, hogy én is egy ideje keresgéltem hozzá jó autós tartót, mert a beteszem majd kiveszem az ablakra rögzített tartóból nekem nem jön már be. Találtam viszont egy Hama mágneses tartót (MM-ben talán 4400 Ft volt), amit felhúztam a szellőzőre, hátlap le, telefon rá és kész is. Egyszer sem esett le, tökéletesen tartja. Az eladó nézett, hogy hát, szerinte a mágnes nem olyan jó ötlet, mondtam neki, hogy a mod szerinte mivel marad ott?
Jó, akkor végül is jó lehet. Ennyit nekem nagyon megért, tökéletesen működik.
Ti raktatok rá valamilyen fóliát? Ha igen, milyet?
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem is nagyon rendben van a Z.
Amiért a Play nem jött be, az itt teljesen ok - ez pedig a méret/vastagság.
A 3 órás éppencsak 1 napos üzemidő rémmeséktől én is tartottam, de simán hozta a 2 napot, úgyhogy ez is ok.Sztereo kívánalmadra ott a JBL MOD, próbáld ki - szerintem jó kis cucc az!
A ledet ennél a "jedi feeling"-nél egyáltalán nem hiányoltam, legfeljebb szokatlan még neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest