- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Értem, köszönöm!
Minden telefonra 2 év a garancia?
Én 2017 októberben vettem az amazonról, de a Motorola oldalán, a my stuff-ban ellenőriztem, és azt írja, hogy nem garis, illetve usában nem javítható.
Másik kérdésem, hogy az akku csak 12 hónapig garis? Mert ez áll a Lenovo honlapon: "Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem." Itt: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ati888
senior tag
Nekem is olyan gondom van, hogy az ujjlenyomat olvasó hol jó, hol nem jó. Ezen kívül gyakran bejövő hívásnál fekete képernyő és nem tudom feloldani semmivel, mikor már nem csöng, akkor tudom feloldani és visszahívni az illetőt. Ja és a hangszóróm botrányosan rossz, sokszor alig hallok valamit.
Vissza fogom küldeni (megint), de az enyém német, úgyhogy inkább oda megy vissza.
Ati
-
zsoltzsolt
addikt
Még alkalmazásuk is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest