- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Nekem is olyan gondom van, hogy az ujjlenyomat olvasó hol jó, hol nem jó. Ezen kívül gyakran bejövő hívásnál fekete képernyő és nem tudom feloldani semmivel, mikor már nem csöng, akkor tudom feloldani és visszahívni az illetőt. Ja és a hangszóróm botrányosan rossz, sokszor alig hallok valamit.
Vissza fogom küldeni (megint), de az enyém német, úgyhogy inkább oda megy vissza.
Ati
-
ati888
senior tag
Németországba küldte vissza valaki a közelmúltban? Ott vajon javítják még?
Nekem egyszer javították, de megint egyre több a probléma vele.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem Saturnos van, tavaly elromlott, megjártam én is a magyar MediaMarktot, de pár nap múlva visszaküldték, hogy mégsem tudják gariztatni. A magyar szervíz el sem vette, mert német. Eddig a rossz hír.
Ami jó, hogy visszaküldöd a német motorola szervíznek, leírod egy papírra mellé mi a baja, hová küldjék vissza, stb. Nekem egy hét múlva vissza is ért, alaplapcserét írtak rá, új IMEI számot kapott, de annyira nem látszik rajta javítás, hogy elképzelhető, hogy egy új készüléket kaptam
. Mindez tavasszal volt, jövő májusig még garanciás.
Üdv
Ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Olyan személyt keresek, aki Németországban tartózkodik és megtenne nekem egy apró szívességet. Nevezetesen meg kellene nézni a telefonom IMEI száma alapján, hogy még garanciás-e? Sajnos magyar címről nem tudom megnézni.
Ha valaki tud segíteni írjon egy privit legyen szíves.
Üdv
Ati
-
ati888
senior tag
Nem, nekem is ki kellett küldeni, de megcsinálták hamar. Februárban kicserélték az alaplapot is, kaptam új IMEI számot is, de megint kezd problémázni, gyakran elfeketedik a képernyő hívásnál és nem tudom sehogy felvenni, az ujjlenyomat érzékelő gyakran nem működik, aztán megjavul, de a legzavaróbb a halk és nagyon recsegő hangszóró, amitől már idegbajt kapok.
Most leírom ezeket a német szervíznek, kíváncsi vagyok mit írnak rá, az alaplapcserével a gari hosszabbodott-e?
Ati
-
ati888
senior tag
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Nagyon recseg a mikrofonom, már zavaró. Hol tudják ezt vajon szakszerűen javítani?
Már nem garanciális a telefon, bár volt egy alaplap cseréje egy fél éve Németországban, nem tudom hogy ez esetben hosszabbodik-e a garancia?!
Ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok már egy jó kamera alkalmazást, ami auto beállításokkal is normális képet készít, mert ami alapból fent van, attól már hülyét kapok. Egy éles képet nem bír csinálni. Nem akarok semmit állítgatni csak fényképezni.
Köszi
Ati
-
ati888
senior tag
A legfrissebb arm64-et. Nekem is a kézifék behúzását írta, de mivel ez utólag beépített fejegység így a kézifékkel nem tudtam összekötni. Egy hétig próbáltam mindent, annyira meguntam, hogy visszaraktam a gyári rádiót, ezt meg visszaküldöm.
Külföldi fórumok is tele vannak ezzel a hibával, a Google b@szik megoldani évek óta. Én befejeztem az AA-val.
Ati
-
ati888
senior tag
válasz
Somatom #1732 üzenetére
Vettem egy Sony XAV-A100 fejegységet, ami tudja az Android Auto-t (pont a Waze miatt). A telefonra letöltve működik az AA, de nem tudom csatlakoztatni a fejegységhez, mert valami hibát ír ki (nem tudja futtatni, ellenőrizzem a telefon beállításait...) Kipróbáltam 3 telefonnal, 3 féle kábellel, mindnél ugyanazt írja.
Próbálom kiszűrni, hogy hol lehet a hiba, de ahogy olvasom a külföldi fórumokat az Androidra tippelek.
Ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Android Auto-t használ valaki ezzel a telefonnal?
Ati
-
ati888
senior tag
válasz
Szabcsizz #1623 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen erős melegedéssel és hirtelen merüléssel kezdődött, utána elment a wifi. Visszaküldtem, kicserélték az alaplapot (gondolom, mert új IMEI számot is kapott). Mennyi garancia van még rá neked? Ha nem sok, akkor szerintem küldd szervizbe, ha van még rá pár hónap, akkor használd, de szerintem nem sokáig fogod...
Most Oreoval ha reggel hatkor leveszem, este 9-kor még 50-60% körül van. Mondjuk csak telefon, kis net, viber, néha Waze megy.
Ati
-
ati888
senior tag
Nekem jobbnak tűnik az akksi idő. Reggel hatkor vettem le a töltőről, most 57%-on áll. Ezelőtt 40-50% körül volt estére.
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Olyat be lehet állítani valahogy, hogy a kimenő hívásbál ha felveszi a hívott, akkor rezeg egyet a telefon. A Xiaominál így volt alapból és ez nagyon hiányzik. Meg az értesítő led.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Milyen masszívabb autós tartót tudtok ajánlani? A mágneses mennyire erős a hazai utakra?
Köszi
Ati
-
ati888
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1356 üzenetére
Ott van, hogy hol van készleten, hívd fel, kérd meg, hogy tegyék félre neked.
Ati
-
ati888
senior tag
-
ati888
senior tag
Hello!
Nem tudjátok, hogy az új Google alkalmazások ikonjain el lehet tüntetni azt a fehér alapot?
-
ati888
senior tag
Hello!
Hátha valaki hasonló cipőben jár: Németországba kellett visszaküldeni garanciális javításra a telefont, 1,5 hét alatt visszaküldték (ingyen), javítva, új IMEI-t kapott és 7.1.1 androiddal, gondolom cserélték az egész alaplapot.
Szóval nem kell félni a német szervizeléstől
Ati
-
ati888
senior tag
Ez a wifi hiba ezek szerint elég gyakori probléma. Én is visszaküldtem Németországba múlt hét szerdán, tegnap szóltak, hogy készen van és átadták a GLS-nek. Remélem rendben lesz. Kicsit paráztam a német szervíz miatt, de úgy látszik még jobban is járok vele
.
Kíváncsi lennék magyar tapasztalatokra a szervizeléssel kapcsolatban.
Ati
-
ati888
senior tag
-
ati888
senior tag
Hello!
Az én telefonomnak úgy néz ki komoly baja van. Nincs már Wifi, recseg a hangszóró, néha őrült merülésbe kezd. most intézem a garanciát, de ugye német vétel.
Ma éjszaka a következő történt (másodszor már, az első ilyen után ment el a wifi): full töltés, töltő kihúzva, az éjszaka közepén arra kelek, hogy a kék motorola logó világít, a telefon tűz forró (de tényleg), nem reagál semmire, kikapcsolni is percekig nem tudtam. Már betettem a fiókba, mert féltem felrobban
Aztán nagy nehezen kikapcsolt, akkor lehűlt, de nem kapcsoltam be csak reggel. Alig volt benne töltöttség, töltőre tettem, működik, de most töltés közben megint úgy felforrósodott, hogy inkább kikapcsolva töltöm.
Valakinek volt már hasonló problémája?
Köszi
Ati
-
ati888
senior tag
Nekem most válaszolt a német Motorola, hogy küldjem el olyan dobozban, ami visszafelé is fizetve van és benne van egy címirat a potacímemmel.
Most azt nem tudom, hogy ilyet hogy kell csinálni gls-sel vagy dhl-lel.
-
ati888
senior tag
Közben chat-eltem a német motorola szervízzel, azt mondták valószínűleg hardverhiba. Magyarországon nem javítják, vissza kellene küldeni Németországba, de kellene nekik egy német cím, ahova visszaküldhetik. Mondtam, hogy sajnos nincs ott élő ismerősöm (miközben a fél ország már ott dolgozik
Abba maradtunk, hogy holnap még utánanéz a lehetőségeknek és ír egy levelet.
Ha ezen túl leszek szerintem hanyagolom a motorolát, pedig szeretem (szerettem)
Ati
-
ati888
senior tag
válasz
zsoltzsolt #578 üzenetére
Csináltam egy gyári visszaállítást, wifit továbbra sem talál, frissítést sem ajánlja fel. Kézzel fel lehet tenni valahogy?
Ha így marad megy szervizbe, csak német beszerzés, de lehet jobb lenne oda visszaküldeni a pics@ba
A hangszóró már csúnyán recseg, wifi nincs, merül, mint a baj... Pedig eddig semmi baja nem volt.
-
ati888
senior tag
Nekem is 7.0 van, márciusi patch.
A merülésem oka lehet, hogy az hogy nem talál wifi hálózatot, pedig van. Csak keresi egyfolytában. Kezdek hülyét kapni ettől a telefonról.
-
ati888
senior tag
válasz
ghiottone #548 üzenetére
Hello!
Az ébren tartás rendben van, én is azt néztem először, mert a Nexus 6-nál előfordult, hogy folyamatosan ébren tartotta valami.
A Bluetooth viszont lehet ludas, mert most hétvégén használtam először egy buliban, egy bluetooth hifi ment a telefonomról, mert nekem volt korlátlan netem. A BT-t kikapcsoltam, de ez a keresés most be volt kapcsolva. Remélem ez lesz az oka. Meglátjuk, köszi.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Elért engem is ez a hirtelen lemerülés dolog. Ha fel van töltve este, reggelre már kikapcsol annyira lemerül, utána egy órát töltöttel reggel, de 10-re ismét 10%-ra esik. Jól emlékszem, hogy volt már ilyen gondja többeknek is? Valami megoldás van rá? Pár hónapos készülék, Németországi
köszi
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Nektek a hangszóró résében van valami szivacs féle anyag? Nem tudom eldönteni, hogy gyárilag olyan vagy csak koszt szedett össze.
-
ati888
senior tag
Meg. A német Saturnban volt egy hétvégi akció, amikoris féláron, 250 euróért árulták. Ezekből vásároltak sokan és utána bontatlanul tették fel az Ebay-re például 300-400 euróért. Viszont aki aukcióra tette fel az nem kapott már annyit érte, mert sokan 300-ért árulták. Így vettem én is
. Hogy miért volt az a 250 eurós akció, azt nem tudom. Nálunk nyugatabbra azért egy akció valóban akció.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Eléggé halott a fórum, írok pár sort két hetes használat után. Nexus 6-ról váltottam, Németországból vettem 276 euróért a Z-t (ezért is vágtam bele). A készülék szerintem és a környezetem szerint is nagyon vagány kinézetű, az összeszerelés szintén. A képernyő méretét a 6" után nehezen szoktam meg, de cipelni, zsebre rakni sokkal kényelmesebb ezt. A képernyő gyönyörű szép, éles, az ujjlenyomat olvasó szerintem jobb helyen nem is lehetne, csak azt használom nyitni-zárni a telefont. Az akksitól tartottam, de nekem este 10-kor még 46%-on van, igaz nem játszok vele és nem hallgatok zenét rajta, csak telefon, Viber, internet. Akartam rá akku modult venni, de így lehet mégsem kell. Igazából két dolog hiányzik nekem, a sztereó hangszóró és az értesítési LED (bár az már a Nexus 6-ból is kimaradt
).
Szóval nekem nagyon bejött eddig és nem bántam meg.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Most vettem át a motor z-met (Nexus 6 után). Android 7.0 van rajta és azt mondja, hogy naprakész. Rosszul tudom, hogy ezen már 7.1- nek kellene lenni?
Amúgy a német Saturnban volt egy hétvégi akció, amikor féláron, 250 eur-ért árulták. Most ezek vannak az ebay-en 300 eur körül. (Meg már Mo-on is)
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest