- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #1339 üzenetére
azert varjuk meg mi jon vissza mert a moto/lenovo repair center ertekelesi konvergalnak az 1 csillaghoz erosen
-
Picco
addikt
nos nalam is ment vissza a moto z gariba motorolahoz mert elment a BT.
moto uk-tol vettem direktbe. irtam supportnak, 5 perc alatt sikerult lerendezni, kuldtek DHL matricat, masnap jott futar. jol meg is lepett, mondtam neki jojjon vissza hetfon, jott kedden.
meglatjuk mit kapok vissza, telorol vannak fotok.(#1331) SP!T szerintem amit az irodaba vettunk munkatarsammal az tudja, holnap keszitek egy kepet rola. nalam kiirja a turbo charge-ot
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #819 üzenetére
Jedi-sensor
-
Picco
addikt
ne is mondd, par honapja voltam otthon es hetvegi laza iszogatas kozben vetett szemet ra, ajanlottam is kedvezo ara miatt joszivvel, hiszen nekem eddig kb SEMMIlyen anomaliam nem volt meg eddig a keszulekkel, de amig elert hozzam motorola.co.uk-nel leadott rendeles teljes rendeles tartalma, addig en is meg paran az ugyfelszolgalattol is beleoszultunk.
-
Picco
addikt
válasz
mogyorosi55 #776 üzenetére
szompolygunk
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #750 üzenetére
tolti magat az is, de lehetoseg csak kulon a modot is tolteni.
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #720 üzenetére
ezek altalaban kitben jonnek, dbrand-ot hasznaltam parszor, jo volt.
-
-
Picco
addikt
Kollegak,
Ha van valakinek egy eladosorban, lehetoleg uj_kozeli allapotban, dobjon egy privit. Ismerosnek kellene
-
Picco
addikt
válasz
cuccos1987 #347 üzenetére
Ha tervezed rootolni (es tudsz rola h bootloader nyitas garivesztessel jar) akkor ne frissits, minden mas esetben szerintem igen, en egybol frissitettem mert eddig is Nougatom volt a 6p-n.
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #319 üzenetére
uhh, pont a ket dolog ami hianyzik a telobol: notification led es QI charging...
-
Picco
addikt
Nekem meg mindig megy a kalvaria Motorolaval. Tegnap erkezett meg egy csomag, amiben a fa hatlapnak es a JBL modnak kellett volna lenni es csak a fa hatlap volt. Volt mellette megint packing slip amin a JBL mod is szerepelt...kivancsi vagyok hogy kikuldik e valaha...
-
Picco
addikt
válasz
Gábor-KJ #250 üzenetére
erdekes hogy nalam egy logitech boombox-al es egy meizu ep-51-el is hibatlanul mukodik. Stabilabban tartja a meizut mint a n6p.
(10 nappal a telo erkezese utan, ma) A harmadik chateles moto ugyfelszolgakkal vegre eredmenyt hozott, diadalmaskodtam: vegre kikuldik motorolaek a jbl modot es a fa hatlapot amit lefelejtettek az elso csomagbol.
jobban belegondolva inkabb nem panaszkodom, jobban jartam mintha a telot felejtettek volna ki az elsobol csomibol (: -
Picco
addikt
Egy het hasznalat utan kezdem elegge megkedvelni a moto z-t. Meg vagy 2-3 het amig a nexus visszajon garibol, addig meg gondolkozom hogy melyik maradjon. A heten hatlap nelkul hasznaltam es nagyon bejon. Kameraja sokkal gyengebb a 6p-nel sajna, de ez annyira nem kritikus szamomra. Wifi es bt eleg ero ami jol jon es nem jott meg elo semmifele anomalia.
A legnagyobb problema hogy root=garivesztes. En hozzaszoktam hogy olyan romot hasznalok ami blokkolja a reklamokat rendszer szinten is es ez hiányzik elegge.
-
Picco
addikt
No, mult hetvegen megrendeltem a keszuleket motorola UK oldalarol a telot es tegnap megerkezett(kinabol)....
Akcios volt £289-re jott ki egy JBL moddal es egy fa hatlappal(a szovet ugye jar hozza alapbol).
Sajnos elqrtak valamit mert csak a telo erkezett a fedexes dobozba.Most lakom befele a telot, nexus 6p-rol jottem. Kicsit lassabbnak tunik nala mindennapi hasznalatot nezve, de meg csak ismerkedunk. Van meg barmi elet ebben a totyikban vagy menjek a ZPlaybe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest