- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ez fura. Én is telón nézem.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_461253.html?%3F&lkid=12024143
-
Somatom
veterán
válasz
ghiottone #1872 üzenetére
Passz.
Az arcalapú feloldást meg nem tudom elképzelni a gyakorlatban. A teló a szélvédőn, a képemtől cirka 1 méterre, a Vehicle Dock -ban. Tényleg rá kéne tapadnom pofával a szélvédőre a légrugós ülésben, bekapcsolt biztonsági övvel? Hangszórós kérdés: a Vehicle Dock Mod vajon miért nem oldja automatikusan a képernyőzárat? Ugyan, ki más kezelné ilyenkor a telót, ha nem az, aki odarakta a szélvédőre? Mi a fenének kell azt a nyomorult zárképernyőt húzogatni? Miért nem lehetek egyből a home -on? -
Somatom
veterán
válasz
ghiottone #1868 üzenetére
Ettől a kijelző feloldástól a Z Playen is agyf...t kapok. Ha az ujjnyomatolvasóval oldom, akkor egyből a home -on vagyok. Ez OK. De! Ha hozzáadom a BT okosórámat, mint biztonságos eszközt, akkor Power -re, miért a zárképernyőt dobja a home helyett? Még kézzel is szar húzogatni a képernyőt a feloldáshoz. Az viszont totál bug, hogy egérrel lehetetlen a húzogatós feloldás. Tök jó lenne megtudni, hogy ezt a feloldós szoftvert ki fejlesztette. Még a mentőben is ütném.
-
Somatom
veterán
válasz
FlDutchman #1672 üzenetére
Már nincs? Sztem sosem volt.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #1546 üzenetére
Ez mennyiben cáfolja az állításomat?
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #1541 üzenetére
Sztem ez nem lustaság kérdése volt. Két dolog miatt gondolom így.
Egyik Z Playes topiktárs összetörte az övét. Egyáltalán nem vállalták a javítást, mondván, hogy semmilyen alkatrész utánpótlásuk nincs hozzá.
Én személyesen voltam az enyémmel a TMX -nél (garis javítás, egyszerűen orvosolható, szoftveres hibája volt). 10 percig nézegették a telót, meg a számlát, hogy kiderítsék, hogy ez a Motorola nevű izé hozzájuk tartozik-e. Nem hagytam náluk. Szvsz. nincs felkészültségük és alkatrészük a diagnosztikához és a javításhoz. Ezért gari esetén csak a csere opció marad (vagy a pénzvisszafizetés), garin kívül meg itthon semmi. -
Somatom
veterán
Majd megpróbálok az MDK -ról kinyerni egy audió kimenetet. Ha úgy működik, akkor egy kis ügyeskedéssel azzal is ki tudnám váltani az autós tartót.
Egyébként sztem az autós tartóban kell legyen DAC, mert a teló hátlapi csatlakozói között sztem nincs analóg port, csak digitális. Az autós tartón viszont jack aljzat van, tehát analóg. Vagyis, a tartónak kell átalakítania a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged