Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Eléggé halott a fórum, írok pár sort két hetes használat után. Nexus 6-ról váltottam, Németországból vettem 276 euróért a Z-t (ezért is vágtam bele). A készülék szerintem és a környezetem szerint is nagyon vagány kinézetű, az összeszerelés szintén. A képernyő méretét a 6" után nehezen szoktam meg, de cipelni, zsebre rakni sokkal kényelmesebb ezt. A képernyő gyönyörű szép, éles, az ujjlenyomat olvasó szerintem jobb helyen nem is lehetne, csak azt használom nyitni-zárni a telefont. Az akksitól tartottam, de nekem este 10-kor még 46%-on van, igaz nem játszok vele és nem hallgatok zenét rajta, csak telefon, Viber, internet. Akartam rá akku modult venni, de így lehet mégsem kell. Igazából két dolog hiányzik nekem, a sztereó hangszóró és az értesítési LED (bár az már a Nexus 6-ból is kimaradt
).Szóval nekem nagyon bejött eddig és nem bántam meg.
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).