- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
Simple Mind #1878 üzenetére
Inkább úgy mondanám,hogy nem veszek észre rajta olyan dolgot,ami miatt nekem kevesebb lenne.
De:
- kisebb felbontású kijelző
- proci kisebb tudású
- moto hangvezérlés más, magyar nyelvre beállított telón nem működik ( sosem használtam,csak kipróbáltam )
+ nagyobb akku
+ one button nav
Nekem teljesen jól funkcionál,igaz én leginkább a dual sim+sd miatt cseréltem. A Z-m single sim volt sajnos. -
Lovi24
senior tag
válasz
Simple Mind #1858 üzenetére
A Z2 play még mindig jó áron van az Alzán.
Esetleg német MM vagy Saturnból a Z2 force 279 euro. -
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
Pár napja egy szintén Vitarás kért segítséget,mert nem ment az AA.
Tényleg nem ment a mi telónkkal sem az Ő autóján.
Odáig jutottunk ,hogy a fejet reseteltük és a telón az AA-t is,bt párosítás törlése is kellett.
Kézifék behúz,bt,net,gps bekapcsol. Az AA kérte a telón,hogy engedélyezd. És innentől már ott is elindult.
Sajnos azt vettem észre,hogy a sok próbálkozástól hajlamos megbolondulni a fej és a teló is.Az AA -t melyiket raktad fel a telóra?
-
Lovi24
senior tag
válasz
ghiottone #1626 üzenetére
Igen,valószínűleg ez a probléma forrása.
Egyébként nálam nincs lassulás,egyéb gond.
Az akkut én is jobbnak érzem. De ebben nyilván közrejátszik a reset is . 1 év használat után már kívánta a teló.
A notisáv és beállítómenü fehérsége valóban gáz,elvileg a 8.1-ben lehet állítani "dark" -ra.
Substratum nem tudom működik-e azóta a kollégánál,aki emlegette?!Én egy dolgot hiányolok ( azon kívül,hogy belerakhatták volna az okos ujjlenyomatolvasót,a gombokat kiváltani ) : úgy emlékszem be lett igérve,hogy Bt eszköznél majd kijelzi annak a töltöttségét...... A Mediapad M3-ban 7.0-n már benne van.
-
Lovi24
senior tag
Valaki esetleg meg tudná mondani,hogy mit kapcsoljak ki a telón ahhoz,hogy ujjlenyomatolvasó mellett ne kérje a mintát,kb 10 perc lezárás után? Ugyanúgy van beállítva minden,mint 7.0-n .
Reset megvolt,újraindítás is( hátha csak hülyéskedik ) de pár perc eltelével nem elég neki az ujjlenyomat.....
A zárolás a leghosszabb időre van állítva - 50 perc.
Greenify bezavarhat? -
Lovi24
senior tag
A modok árán még egy picit csökkentettek az Euronics-ban.
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1489 üzenetére
Nem vagyok szegedi,csak szerencsére ma pont arra volt dolgom
-
Lovi24
senior tag
válasz
proradeon #1411 üzenetére
Az túlzás,hogy nem javaslom az Incipiot. Pótakksinak megteszi,de ez szerintem sokkal jobb. Valóban kb 1 hónapig hirdettem,szerintem az nem sok. Ráadásul én még 20-ért vettem,nemrég meg mindenhol leárazták.....
Amiért váltottam,annak több oka is van:
-jóval nagyobb kapacitás - 3450mAh
-turbo töltés
-külön is tölthető,nem csak a telón
-4 visszajelző led
Minimálisan vastagabb csak a Turbo power töltő,ha jól emlékszem 2mm. -
Lovi24
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1409 üzenetére
Inkább vegyél egy ilyet
-
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsoltzsolt #872 üzenetére
Nem, nem merül jobban,nem tudom ezt miből szűrted le!
Szerintem a 3 óra kijelzőidő 60%-os merüléssel igen jónak mondható...
Hozzávetőlegesen így kb 5 óra kihozható belőle,vegyes felhasználással.
A lényeg,hogy az éjszakás műszakot is kibírja( #873 ) Benoe77
Picivel jobb lett! Ha olvasod a topikot láthattad, hogy már írtam kb 4-4,5 óra volt az átlag nálam.
A Te 2 órád nagyon kevés,igaz felhaszáló függő is lehet a dolog.
Nálam ha 2 óra kijelzőidőt mutat,az már biztos a 2. -3. nap végén járok -
Lovi24
senior tag
válasz
Szabcsizz #858 üzenetére
Szia!
Nekem is hiányzott a rezgés/némítás kapcsoló,de rátaláltam erre és már jó ideje ezt használom. Nekem bevált(#860) ghiottone
Hidd el ,a ZUI nem akkora gáz ! Nekem sokkal jobban bejött,mint a Miui ! A ZUK Z2-n teljesen használható volt. Az Emui-nál sem rosszabb egy fokkal sem..... -
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
válasz
Simple Mind #833 üzenetére
-
Lovi24
senior tag
válasz
mogyorosi55 #794 üzenetére
Resetet próbáltad?
-
Lovi24
senior tag
válasz
mogyorosi55 #776 üzenetére
Nálam például nincs gond, a B20 simán megy Szolnokon és Jászfényszarun is. Itt használom a telót általában. Legfrissebb 7.1.1 van rajta.
-
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
Az Amazonnál másképpen működik a gariztatás. Személyes tapasztalat alapján mondom ezt.
-Jelzed nekik a problémád ( én kihagynám,hogy leesett .... )
-Ők illedelmesen sajnálkoznak rajta
-Megkérdezik,hogy cserét szeretnél vagy a pénzed visszakapni
A cserénél nem tudom,hogy működik. De valahol mintha olvastam volna,hogy először elküldik az új készüléket és amikor már "belaktad",visszaküldöd nekik a rosszat. De ebben nem vagyok biztos.
Azonban amikor én visszakértem a pénzt,akkor is készségesek voltak.
Küldtek egy doksit,azt kinyomtattam,ráraktam a becsomagolt telóra. Címzett,minden rajta volt. Feladtam kilencezer párszázért. A nyugtát beszkenneltem nekik és másnap visszautalták a csomagküldés árát. Amikor visszaért a teló hozzájuk,akkor meg a készülék teljes árát utalták vissza.
Javítani nem szoktak készüléket.
Chat-en kérdezz rá,az a tuti! -
Lovi24
senior tag
Kérdeztem már régebben is,hogy normális-e ez az 50-55%-os töltés. Akkor nem válaszolt senki. Én is keveslem ezt az mennyiséget,kb 70-80%-ot vártam. Paraméterek alapján annyit kellene töltenie,amennyit nálad is. Lehet rákérdezek a gariztatásra ED-nél....
(#565) ghiottone
Ez a Nillkin is levegős a széleknél?
Én Aliról rendeltem EZT az üveget és nagyon kellemes csalódás. A széleken pont addig ér,hogy teljesen rásimul az kijelzőre. Igaz,hogy a keretig nem ér ki,de szerintem az nem is esztétikus ha a levegőben van 1-2 mm és a kosz is megszorulhat alatta. -
Lovi24
senior tag
válasz
gidion90 #552 üzenetére
Szia!
Én egy kicsit csalódtam benne. Többet vártam tartalékban. Kb 50-55%-ot tölt a telón.
A súlya nem gáz együtt sem,habár én csak arra az időre szoktam felrakni,amíg feltölti a készüléket.
Mindenesetre azért jobb ezzel együtt használni a telót,mint egy kábeles powerbankkal. -
Lovi24
senior tag
válasz
#16820480 #429 üzenetére
Az enyém nem dualsim. Legalábbis nem tudtam a micro sd helyére begyógyítani másik nano simet....pedig próbáltam
Egyébként én nem vettem észre 4g dobálást ( eddig,remélem így marad). Szerintem Szolnokon b20 van ( Zuk és Redmi 3 csak 3g-n volt nálunk,Z és G5 plus 4g-n ). Ma a Hungaroringen voltunk,arrafelé sem volt probléma vele. Habár érdekes,hogy párom G5 plus telóján 4g+ volt kiírva a térerő ikon mellé....
Én azért egy resetet megpróbálnék,ha az sem segít ......akkor nem tudomMás:
Picit azonban bosszant,hogy miért akarják rám erőltetni a Chromecast-ot,amikor már minden okos tv tudja a képernyőtükrözést alapból. Ezt miért vették ki a Moto-ból?? -
Lovi24
senior tag
Nálam úgy néz ki frissítés után megoldódott a bt-okoskarkötő probléma. Először nyűglődött a kapcsolódással,sehogy nem akart összejönni. Toltam egy resetet az órán,letöröltem az alkalmazást,majd visszaraktam és azóta kapcsolódik rendesen. Kipróbáltam többféle módon : újraindítás,Bt ki/be,hatótávon kívül mentem.... Most megtalálja mindig. Kopp-kopp. Factory resetet nem csináltam.
-
Lovi24
senior tag
válasz
#16820480 #382 üzenetére
Ahogy nézem,inkább egy sima gyárit rendelek hozzá tartalékba. Az incipio akkus hátlappal végülis a töltés is megoldódik ( kivéve ha az is le van merülve .... )
Az Incipio akkus hátlap kinek mennyit bír?
Én a 4. töltésén vagyok túl és kb 50%-ot tölt a telón. Kicsit kevésnek találom.
Érdekes,hogy amikor megkaptam,akkor 0%-on volt. Nem tudom ez mennyire tesz jót a lithiumos akksinak ?! -
Lovi24
senior tag
Köszi. Kár,hogy nem rakták bele.
7.0-ban is volt a fejlesztői beállításokban valami utalás,de ha be is kapcsoltam nem csinált semmit.
Páromnak a G5 plusban a Moto műveleteknél lehet aktiválni,igaz abban már más az ujjlenyomatolvasó ( legalábbis formára )
Azért reménykedtem,hogy elérhető lesz valamilyen formában .Más
Szerintetek ez mennyire lehet használható? Ahogy olvasgattam utána,a töltés elég lassú ezekkel a cuccokkal. Érdemes vajon rápróbálni,vagy tudtok esetleg valami jobb minőségű cuccot,ami megfelelően funkcionál? -
Lovi24
senior tag
Megjött az Incipio hátlap/powerbank-om. Teszt alatt
Egész jó fogása van így is a telónak. Kicsit féltem tőle,hogy nagy lesz,de egész kellemes. -
Lovi24
senior tag
Igen,arra gondoltam
És milyen,mennyit bír? Nem túl nehéz vagy nagy?Gondolkodom a vásárláson,ahogy látom egyedül az Edigitalnál beszerezhető. Mediában azt mondták,ne nagyon várjak rá. Szolnok T-home = 0.
Ez még viszonylag jó áron van,de ha valaki tud jobb beszerzési forrást,ne tartsa magában -
Lovi24
senior tag
Incipio powerbankot használ valaki?
-
Lovi24
senior tag
Amíg csak a bluetooth-on kapcsolódik az eszköz,nálam sincs probléma,de.... amikor külső program kell hozzá,akkor jön elő,hogy nem csatlakozik automatikusan. Pl az órámhoz kell egy progi,hogy működjön. Csináltam rajta full restet ( recovery-ből ). Amikor csak az óra progija volt fent,semmi nem volt beállítva reset után,akkor tökéletesen működött,simán kapcsolódott automatikusan.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Gábor-KJ #250 üzenetére
Remélem hamarosan javítják.... Esetleg visszalépni lehet MM-re? Még nem jártam körbe a témát,de hamarosan xda-s olvasgatás lesz,úgy érzem
Egyébként olvastam a wifivel kapcsolatos hozzászólásaidat,és ahogy gondolkodom el is dobja az órát amikor kapcsolódok wifihez. KirályIgaz utólag szinkronizál az óra,és ébreszt is kapcsolat nélkül,de a hívásokat így sajnos nem jelzi.....A Zuknál soha nem volt ezzel bajom.
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Akadt némi bluetooth problémám.
Egy alap okosórával használnám ( Iwown I6 hr ) de néha eldobja
a bt-t. Bekapcsoláskor sem találja meg magától az órát .Ha hatótávon kívül megyek persze akkor is eldobja,de amikor telefon közelben vagyok, percek múltával sem kapcsolódik vissza. Csak az óra programjában kézzel rákeresve kapcsolódik újra. Bluetooth jel aktív,de azt írja : szétkapcsolva. Eddig Zuk Z2-vel használtam,ott semmi ilyen anomália nem volt. Párom ugyailyen órát használt Redmi 3-mal,ott sem volt probléma. Jelenleg nála a Moto G5 plus is hasonlóan viselkedik,mint nálam a Z.
Az akkuhasználatnál a bluetooth-t és az óra szoftverét kivettem az optimizálandók közül.
Mit kellene még tennem,hogy az óra magától kapcsolódjon a készülékhez?
Ötlet? -
Lovi24
senior tag
Sziasztok,tegnap megérkezett nekem is egy fekete Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Próba
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TV antenna és jelerősítés
- RAM topik
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest