- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így néz ki az újratervezett S Pen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
-
Az enyém is most van emiatt szervizben Németországban, még garis.
Azt írták a Motorola cseszte el, hogy belerakta a turbopower-t, ez a vékony kialakítás nem bírja elvezetni a plusz hőt. (Más, nagyobb eszközökben jól működik). Mondjuk én direkt nem a saját töltőjével töltöttem, hanem egy kisebb teljesítményűvel, de így is meghibásodott.
Az újabb telefonokban már más technológia működik. -
Szabcsizz
őstag
-
Somatom
veterán
Majd megpróbálok az MDK -ról kinyerni egy audió kimenetet. Ha úgy működik, akkor egy kis ügyeskedéssel azzal is ki tudnám váltani az autós tartót.
Egyébként sztem az autós tartóban kell legyen DAC, mert a teló hátlapi csatlakozói között sztem nincs analóg port, csak digitális. Az autós tartón viszont jack aljzat van, tehát analóg. Vagyis, a tartónak kell átalakítania a jelet.
-
Szabcsizz
őstag
Én már fél éve használom, de sosem foglalkoztam vele és így is nagyon patent. Jelenleg 4,50GB gyorsítótár adat(szemét) van rajta.
Soha nem is indítom újra. Egyedül az akksin érzem azt, hogy megsínylette a nemtörődömséget, és jobban merül. De majd ha jön az Oreo, onnantól foglalkozom vele. Addig kibírja már. Egy szó mint száz, nagyon megérte ez a cucc az árát. Atomstabil. (legalábbis nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest