Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
-
Az enyém is most van emiatt szervizben Németországban, még garis.
Azt írták a Motorola cseszte el, hogy belerakta a turbopower-t, ez a vékony kialakítás nem bírja elvezetni a plusz hőt. (Más, nagyobb eszközökben jól működik). Mondjuk én direkt nem a saját töltőjével töltöttem, hanem egy kisebb teljesítményűvel, de így is meghibásodott.
Az újabb telefonokban már más technológia működik. -
Szabcsizz
őstag
-
Somatom
veterán
Majd megpróbálok az MDK -ról kinyerni egy audió kimenetet. Ha úgy működik, akkor egy kis ügyeskedéssel azzal is ki tudnám váltani az autós tartót.
Egyébként sztem az autós tartóban kell legyen DAC, mert a teló hátlapi csatlakozói között sztem nincs analóg port, csak digitális. Az autós tartón viszont jack aljzat van, tehát analóg. Vagyis, a tartónak kell átalakítania a jelet.
-
Szabcsizz
őstag
Én már fél éve használom, de sosem foglalkoztam vele és így is nagyon patent. Jelenleg 4,50GB gyorsítótár adat(szemét) van rajta.
Soha nem is indítom újra. Egyedül az akksin érzem azt, hogy megsínylette a nemtörődömséget, és jobban merül. De majd ha jön az Oreo, onnantól foglalkozom vele. Addig kibírja már. Egy szó mint száz, nagyon megérte ez a cucc az árát. Atomstabil. (legalábbis nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest