- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Mekkora mázli, hogy időben csináltattuk a cserét.
Lehet, hogy ők már nem is cserélnék, hanem ténylegesen szervizelnék. Így jobban jártam, jártunk. -
Kobak 27
tag
Úgy néz ki, mégiscsak folytatják a Z szériát, ami elég jó hír lenne nekünk.[link]
A Zenék és Z2 szerintem ugyanakkora a kamera szigete, csak az egyikben 1 a Z2-ben pedig 2 lencse van, ezért nem kompatibilisek.
-
Kobak 27
tag
Nekem csak egy része volt kamu.
De amúgy szerintem ez főleg Z-re vonatkozik, de meg lehet próbálni.
Akinek Z van, annak érdemes megpróbálni, ha áll még a garancia, mert sokunknak sikerült és a Z2 force egy elég jó telefon.Wellcome on board, örülök, hogy sikerült.
Kicsit felkavartam az állóvizet, ami elég jól sült el.
-
Kobak 27
tag
válasz
ghiottone #1995 üzenetére
Ezt értem, én a Motorola fiókot nem használtam nagyon eddig, pedig a régi Defynél még volt. Na majd lehet, hogy megcsinálom újra. Van értelme?
Amúgy a garancia egy olyan dolog, hogy ha jól működik a telefon, akkor nem kell garanciáztatni és bízom benne, hogy a Z2 Force-cal nem lesz nagyon ilyen hiba, mint ami a Z-vel volt.
-
Kobak 27
tag
Igen, én Z2 Force-ot kaptam helyette, amivel nagyon nagyon elégedett vagyok. Ha normálisan használom, akkor 2 napot kibír, ami a Z-nél soha nem volt. Baromi gyors, működik végre a Hasselblad mod rendesen, elvileg jön rá a 9-es Android, szóval én jól jártam vele nagyon. Fóliát vegyél rá egyből, mert annak nem üveg az előlapja, valamint a hátulja alumínium, tehát a sima mágneses tartó nem fogja meg.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1976 üzenetére
Az enyém is Telekomos volt, ráadásul céges, sőt a Telekom csak 1 év garanciát vállal rá. A végső poén pedig, hogy nekem nem is az eredeti 177e Ft-os ár szerepelt rajta, csak jóval kevesebb, mert egyedi konstrukcióban vettük, komoly kedvezménnyel.
Szerintem nem szaroznak vele, ha 2 éven belül vagy. -
Kobak 27
tag
Szia!
Először hívd fel a Lenovo Motorola központot. [link] Itt mond el a hibát, amire IMEI számot fognak kérdezni.
Ha bediktálod és az alapján megvan a készüléked, valóban itthoni a készülék, akkor küldenek emailben egy iktató számot, amire a TMX-nél hivatkozni kell.
A TMX-nél nem fogják kérdezni, hogy kinek a nevére szól a számla, nálam is én intéztem az egészet, pedig céges volt a számla. Én elküldtem nekik előre szkennelve a számlát a forma e-mailhez kapcsolva.Utána ha minden jól megy 1-2 napon belül küldenek egy futárt egy dobozzal. Abba beleteszed a készüléket (én a dobozával együtt küldtem, de semmilyen más tartozékot nem), aláírsz meg kitöltesz néhány papírt, amit a számla másolattal együtt szintén a dobozba kell tenni.
Utána vársz.
Nekem konkrétan 3 napon belül küldték az új készüléket. Nálam így zajlott, igaz mi első tulajdonosok voltunk.A legelső a telefonos segítség kérés a Motorolánál, ott szerintem sok minden eldől.
Sok siker hozzá, várunk a Z2 topikban.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1960 üzenetére
Szerintem az más. Arra a biztosító fizet, nem pedig a TMX. Bár lehet, hogy nincs igazam, de mondjuk meg kell nézni a biztosítást.
-
Kobak 27
tag
Én is az itthoni Lenovo supporttal kezdeném. Telefonon is el lehet érni őket, velük fuss egy kört, mert itthon most z2 forcera cserélik, ami nem rossz csere.
Ja, küldenek emailt, amire lehet hivatkozni a TMXnél.
Nekem egy apró dolog van csak vele, hogy nem működik a mágeses tartóm, mert alu a hátlapja. Amúgy nekem nagyon bejön és a modok is mennek. A Hasselbladra kíváncsi vagyok megy e 50% alatt, az is fontos lenne. -
Kobak 27
tag
válasz
ghiottone #1941 üzenetére
Én is jobbat kaptam végül, mert 64/6 gigás készüléket kaptam, a force részt nem is nézve. Nekem ez is nagy előny, hogy végre vízálló a cucc, mert így kevésbé kell odafigyelnem. Viszont nagyon gyorsan kell vennem képernyővédő fóliát.
Nekem ez így nagyon korrekt eljárás volt, én most örülök, mint majom a farkának. Még frissítem a cuccot, most megy fel a szeptemberi frissítés, utána elkezdek beköltözni. Az akkura nagyon kíváncsi leszek. -
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Leírom a tapasztalatomat, hátha másnak is segítség lesz.
Sokan küzdünk a telefonnal, pedig nagyon jó kis készülék, de előjöttek hibák, valamint ugye az akkumulátor.
Nekem is már annyira akut volt a probléma, hogy használhatatlan volt a telefon. Ki akartam cserélni benne az akkumulátort, de akivel beszéltem azt mondta, írjak le hibákat és küldjem vissza a telefont.
Én a T-mobiletól vettem, ott ugye 1 év garanciát adnak rá.
Felhívtam a Lenovo szervízt, ahol IMEI szám alapján megnézték, hogy a készülékre valójában 2 év garancia van.
Azt tanácsolták küldjem el a TMX-hez szervizeltetni.
Írtam a TMX-nek, csatoltam a számlát majd jött egy MPL futár, aki plombált dobozban elvitte a telefonom (előtte persze teljes reset).
Ez volt szerdán délben. Azt írták 5-30 nap a javítás.
Ma reggel kaptam egy sms-t, hogy a futár egy csomagot hoz nekem...
Átvettem és egy vadonat új Moto Z2 force volt benne.
Szóval akinek nem járt még le a 2 év érdemes futnia egy kört.
Délután beüzemelem a Z2-t és elkezdem tesztelni, csak egy fóliát kell rá gyorsan vennem.Ez a rövid sztori, remélem tudok segíteni vele 1-2 fórumtársnak.
-
Kobak 27
tag
Na, most lett elegem. Most már fél naponta kikapcsol, ma éppen 55%-ról kapcsolt ki.
Kell rendelnem akkumulátort és valakivel berakatom. Ez így kezd használhatatlan lenni, pedig a telefon nagyon jó. Csak e miatt nem akarok telefont cserélni, mert nekem nem nyújtana semmi pluszt egy új, méregdrága telefon.
Melyiket kell venni ezek közül?[link]
Sikerült azóta valakinek kicserélnie? -
Kobak 27
tag
Ha valaki idő közben túl van egy akkumulátor cserén, akkor ne tartsa magában a tapasztalatokat, mert kezd nálam is nagyon égető lenni a kérdés, mivel ma éppen 56%-os akkunál kapcsolt ki a telefon, majd 2%...Amúgy az LDCFixnél (Alllee) megkérdeztem, hogy mit szólnának egy Z-hez, azt mondta, hogy csak saját felelősségre, és 12e Ft. De ehhez kellene szerezni akkut, meg valakit, aki bevállalja és nem teszi tönkre.
-
Kobak 27
tag
válasz
ghiottone #1884 üzenetére
Hogyan rendelsz német oldalról? Van valaki aki hazahozza neked? Ennyiért nagyon jó vétel ez a telefon, elgondolkodtam rajta én is...
Más. Ha marad a Z, akkor nem tudtok mondani valakit itthon, aki ki tudja cserélni benne az akkumulátort? Kezdek kicsit morcos lenni, mert mostmár heti 2 alkalommal kikapcsol a telefon kb 30% körüli töltöttségnél és csak akkor tudom visszakapcsolni, ha töltőre rakom. Ilyenkor persze egyből 25-ről indul a történet.
Ha ez nem lenne, akkor nálam nagyon sokáig maradna a telefon, mert amúgy messzemenőkig elégedett vagyok vele.
Attól félek, hogy ha nem hozzáértő szedi szét, akkor nem lesz már olyan, mint volt. -
Kobak 27
tag
Tegnap én is feltettem az Oreo-t. Szokni kell, de nem rossz, nagyot nem rontottak.
Az akku egyelőre stabil, reggel óta most esett 50% alá, igaz a gps-t tegnap lelőttem ahogy írtam. Amúgy is zavart, hogy a google állandóan kérdezgette, hogy itt meg ott jártam e, hogy tetszett stb...
A Hasselblad elsőre hisztizett, de reggelre helyreállt. Sajnos 50% alatt a jelenség maradt, nem engedi használni. Érdekes, hogy rádugtam egy külső power bankot, hogy akkor mit csinál, simán engedett fotózni 46%-on... Nem tudom, hogy ezt miért csinálják, de jó lenne, ha kiüthető lenne belőle, mert így ha a nap végén akarok fotózni, akkor már probléma lehet.
Amúgy megnyugodtam, mert visszatért a normál fogyasztáshoz a telefon végre. Holnap kipróbálom gps-szel, mert régen csak akkor használta, ha nagyon kellett, nem pedig állandóan. -
Kobak 27
tag
válasz
Szabcsizz #1549 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek.
Jelentem, ma normál használat mellett, úgy, hogy kikapcsoltam a gps-t és reggel töltöttem 8-ig kb, most 58%-on áll az akku, holott az elmúlt hetekben ilyenkor már alig volt 15-20... Úgy néz ki evvel ez az extrém fogyasztás elmúlt.
Lássuk az Oreo-t.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1538 üzenetére
Ezen egy akku csere nem segíthet? Ha mondjuk 10-20e Ft-ért ki lehetne cseréltetni, annyit megérne.
Amúgy hasonló hibát tapasztalt az a barátom is, teljesen hasonlóan. Ez nem valami általános hiba megint? -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1534 üzenetére
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1532 üzenetére
Zsoltzsolt, neked mi volt a baja a telefonodnak?
A Z szerintem még mindig nyerő választás.
A Hasselblad mod sajnos csak 50%-os töltöttségig működik, de addig tökéletes. Remélem, hogy javítani fogják, mert így azért nem tökéletes.
Én evvel az akkumulátor dologgal próbálkozom, és tegnap este egy barátommal beszélgettünk, akinek szintén Z-je van, aki azt mondta, hogy nála a GPS tesz be az akkunak. Korábban ugye a GPS-t csak akkor használta a telefon, ha kellett, nem működött állandóan. Olyan, mintha ezt az egyik frissítés alkalmával elszúrták volna, és állandóan működne. Ma lelőttem a gps-t és gyakorlatilag alig merült a telefon. 1 évig szinte tökéletes volt, de most kb 1 hónapja valami nem kóser. Próbálkozom mindennel, mert telefon amúgy szerintem nagyon jó, a modokkal együtt. -
Kobak 27
tag
válasz
Szabcsizz #1472 üzenetére
Tinder tesz be szerinted? Miért fogyaszt annyit?
Leszedtem.
Ami érdekes, hogy újraindítás után nem volt gond, tindert elindítva megint esik az akku.
Most leszedtem és feltöltöm, hogy megnézzem mi a helyzet.
De zavar, hogy éjszaka fel volt töltve, telefonáltam kb 45 percet és most 57%. Ez így nem jó.GSM batteryt monitort is leszedtem.
Most csak a rendszer monitor app van fent.
-
Kobak 27
tag
válasz
Szabcsizz #1470 üzenetére
Amióta reggel újraindítottam gyakorlatilag helyreállt. A korábbi 6-9 perc / 1% felment 1 óra 15 percre. Érdekes. Ki is simult az akkunak a görbéje. Eddig esett nagyon durván, most meg majdnem vízszintes.
Nekem úgy néz ki ez helyrehozta, mert a proci terhelés is leesett, meg a készülék hőmérséklete is. Nem tudom mi lehetett, de valami nagyon betett. -
Kobak 27
tag
Nekem egyre gyanúsabb, hogy valamilyen program eszi az aksimat. Felraktam mindenféle monitorozó cuccot, de mivel nem rootolt a készülék, így real time nem fér hozzá semmilyen program. A gond az, hogy hiába lövöm ki a programokat, ahogy nézem 1 magot valamilyen futó folyamat elég durván használ. Érdekes volt, hogy újraindítás előtt gyakorlatilag 300 mega szabad ram volt, ami 4 gigánál és egy telefonnál kicsit erős, főleg, hogy semmi nem futott.
Most újraindítottam, lett egyből 1,7 giga szabad ram hely és a procit sem terheli éppen annyira.
Lehet, hogy kéne egy komolyabb reset és visszaállna minden a helyes kerékvágásba? Csak újrarakni nincs kedvem, olyan jól belaktam már.Még egy érdekes, az akkuhoz az egyik progi hozzáfért egész jól és kiírta, hogy 6 perc alatt veszít 1%-ot akkor is, ha nem használom. Nálatok ez mennyi?
Próbálgatom még, mert nem akarom gariztatni, főleg, hogy nagy valószínűséggel valamilyen háttérben futó folyamat tartja ébren folyamatosan a procit.Volt valakinek bármilyen hasonló tapasztalata?
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1450 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy nálam újra előjön ez a probléma és nem tudom, hogy hardware-es hiba vagy csak simán szoftveres.
Meg mondom, lehet, hogy le is járt már épp az 1 év gari...
Visszakerestem, elvileg áprilisban lesz 1 éves. Meglátjuk addig. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1424 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy fényképezni akartam, majd elküldeni. Kikapcsolt a telefon, majd újraindítottam. Bebootolt, pin kód, újra kikapcs. A vége az lett, hogy töltőre raktam, 27%-on volt. Bekapcsoltam ment. Eddig talán 2 alkalommal csinálta.
Nekem is Telekomos amúgy...
Én nem nagyon szeretném gariztatni, főleg, hogy talán épp most jár le. 1 vagy 2 év van rá a Telekomnál, nem tudjátok? -
Kobak 27
tag
50%-on már megy minden gond nélkül.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1374 üzenetére
Szia!
Én használok Hasselblad modot, amikor épp szükségem van rá.
Először jöjjön a fekete leves.
Nálam van most is, rátettem a telefonra, kamera hiba... 5x próba, hiba, hiba. Levettem, újraindítottam, csatlakozók...hiba.
Rádugtam töltőre a telefont, láss csodát, egyből működik.
Nekem van egy elméletem, amit ugyan sehol nem erősítettek meg, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos töltöttségi szint alatt nem engedi használni. Most 30 % körül volt a telefon, de ki fogom próbálni 40-50% körül.
Szóval lehet, hogy ez az egész kamera hiba csak a töltöttséggel függ össze, mivel a kamerahiba után, csak a töltőt raktam rá, és egyből működik.A mod amúgy szerintem jó, egész jó képeket csinál, bár azért bent nem kell tőle csodákat várni, de vállalható. A zoom praktikus, jól működik. Én télen akciósan 40e Ft körül vettem, ennyit megér, de az eredeti árát nem. Így viszont mindig van nálam egy fényképezőgép, ami jó dolog.
-
Kobak 27
tag
Én sem ragasztottam rá semmit. Még a boltban kipróbáltam, hogy megtartja e rendesen. Az egész hátlap mágneses. Közép tájékon szoktam rátenni, de nagyjából ahogy esik. A hátlapot levenni 1 mozdulat, szerintem nincs ennél egyszerűbb megoldás. Nekem nincs külön tokban, az már zavarna, csak a bumpert tettem rá.
Szerintem ez egy teljesen jó megoldás, ahogy írtam, egyszer sem esett le, pedig használom egy ideje.
Nekem speciel ezek a tapadókorongos megoldások nem jöttek be, mert elég messze kerül a kezemtől a telefon, időnként elenged a szélvédőről, sokat kitakar, egyszóval a szellőzőn tökéletes helye van. -
Kobak 27
tag
Ehhez a telefonhoz szerintem vétek a normál telefon tartó. Én egy ilyet használok fél éve és tökéletes : [link] . Egyszer sem esett le a telefon, közel van, elforgathatod, ha ki kell venni 1 mozdulat, feltenni még csak annyi, hogy leveszed a hátlapot és fent is van. Eleinte féltem, hogy majd leesik, de eddig nem volt ilyen. Az ablakos tartókból korábban többször is, ráadásul az csökkenti a látóteret is, ráadásul így nem rezeg a telefon. Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
-
Kobak 27
tag
válasz
Benoe77 #1349 üzenetére
Én is észrevettem, hogy jóval gyorsabban merült a telefon. Normál használat mellett estére jó ha hazaértem vele. Próbálkoztam, hogy kikapcsolom a mobilnetet (nap közben van wifi), de azt elvileg nem használja ha nem kell.
Valamit frissített, mert épp most néztem, hogy még van 51%, pedig ma is használtam mint az elmúlt napokban.
Az érdekes az volt, hogy a fogyasztásnál nem volt semmilyen kiugró. Anno a Sonynál is volt ilyen, akkor le kellett tiltani egy filet, ami állandóan pörgette a procit. Ezek szerint ezt most helyrehozták. -
Kobak 27
tag
válasz
amo0001 #1293 üzenetére
Azt jól látom, hogy hozzá adják végre a modokat ingyen?
A JBL mod akciósan 15 volt, a töltős hátlap talán 10.
A Hasselblad mod 40, a játékost még nem is láttam itthon. Ezek alapján szerintem mindkettő nagyon jó vétel.
Az edigitalnál csak az alap gépet kapod meg olcsóbban, a modokkal együtt már szerintem ez a nyerő. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1202 üzenetére
Szerintem szoftveres sajnos. Bízom benne nagyon, hogy majd az Oreo megoldja, bár a fene tudja.
Külföldön találtam egy csomó hasonló hibás cuccot, nem nagyon volt rá megoldás, inkább csak próbálkozás.
Én az edigitalnál vettem, de nem nagyon akarom visszavinni, mert ahogy látom épp nem forgalmazzák, így tuti nem cserélnék, a pénzzel meg nem járok jól.
Ha budapesti vagy, találkozhatnánk egy próbára, bár szerintem ez eléggé pillanat függő. Ha egyszer elkezd működni, akkor utána amíg le nem választod, addig működik, legalábbis nekem így van.
Amúgy szerintem elég jó képeket csinál. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1200 üzenetére
Én használtam, időnként használok most is Hasselblad modot.
A baj az, hogy szerintem szoftveres probléma van, mivel nekem kb első perctől csinálja.
Szerintem nem a mod a hibás, hanem a telefonnak a szoftvere.
Arra mondjuk figyelj, hogy a telefon akkumulátora ne legyen kb 30% alatt, mert akkor nálam konstans kifagy.
Én azt szoktam csinálni, hogy leszedem, megtörölgetem a mod csatlakozóit, meg a telefon csatlakozóit, 1-2 alkalommal újraindítom a kamerát, majd le és vissza. Ha nagyon nem megy, akkor törlöm a moto mod illetve a hasonló programok tárolt, gyorsítótárazott adatait.
Mindenesetre a Hasselblad modul sajnos nem annyira atom biztos, mint sejtettem. A JBL pl tökéletesen működik, meglepően jó hangot produkálva.
Budapesten laksz amúgy? -
Kobak 27
tag
-
Kobak 27
tag
Én a Best Bytetban vettem ezt [link] . Kipróbáltam, nekem bevált, a gyors töltés működik, 2 cuccot még nem dugtam rá, eddig nem volt rá szükség. Nekem eddig problémamentes, ráadásul a kábelt volt, hogy használtam adatátvitelre, mikor nem volt éppen nálam más vagy másik töltővel.
Szerintem ennyiért tényleg Best buy
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1046 üzenetére
Pedig elvileg ezen kvázi natív android fut, nem tudom, hogy mennyit kell mókolni rajta, hogy megkapható legyen.
Jó lenne azért, ha minél tovább támogatnák, hisz ezért is vettem ezt a telefont.
Ja, a Hasselblad mod most működik, tegnap próbálgattam, akkor jó volt. Pozitív, hogy pl videó közben is lehet zoomolni és élesít is, igaz nem annyira gyorsan, de megteszi. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1040 üzenetére
Neked is előjön a hiba? Te is most vetted a modot nem?
Nem lenne baj, ha ezt javítaná a Motorola azért...
Ahogy olvastam, a 360as moddal is voltak problémák. -
Kobak 27
tag
Köszi, ez jó ötlet volt. Megpróbáltam, bár most épp előtte is működött. Meglátjuk, remélem jó lesz. Próbálgatom, tesztelgetem, meglátjuk. Másnál nem volt ilyen hiba?
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1035 üzenetére
Persze, a telefont is, a modot is, együtt is, külön is.
A mod úgy fagy le, hogy kint van az obi, csak úgy lehet visszahúzni, ha újraindítom. -
Kobak 27
tag
Tegnap este próbálgatni akartam a Hasselblad modot, de előjött egy hiba, amivel nem tudok mit kezdeni.
A mod folyamatosan leáll kamera hibával. Ahogy olvastam, külföldön is előjött ez, nem is 1-2 helyen és valami a szoftveres probléma lehet, de nem tudom a megoldást.
Ráteszem a modot, bekapcsolom és vagy azonnal vagy nagyon rövid idő múlva leáll camare errorral.
Van erről bárkinek bármilyen tapasztalata?
Cseréltessem vissza az edigitallal vagy valószínű egy másik moddal is ezt csinálná? Nagyon nem találtam rá megoldást, annyit írtak csak, hogy a csatlakozókat érdemes megtisztítani. Ez nem vált be, kb 10-ből 2x sikerül működésre bírnom.
[link] itt írnak róla, meg [link] meg még lehet találni sokat. Bármilyen ötlet, hogy mit csináljak?
A telefonon és a modon is a legújabb szoftver van, mindent lefrissítettem. -
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Megjött a Hasselblad modul ma reggelt, úgyhogy egyből ki is próbáltam. Jó tudnia annak, aki ilyet vesz, hogy érdemes azonnal frissíteni a mod szoftverét, meg néhányszor újraindítani a telefont, mert nekem az elején kamera hibával folyamatosan leállt. Mostmár remélem működni fog rendesen.
Amúgy a mod kinézetre nagyon rendben van.
A zoom pöpec és érezni benne a stabilizátort, mert nagy zoomnál sem remeg a kép. Az auto focus lehetne gyorsabb, de azért ne várjunk csodát, ez nem egy DSLR. Jó fényviszonyok mellett elég jól megtalálja a fókusz pontot, sötétben van hogy kicsit pontatlanabb, de előbb utóbb megtalálja.
Még csak 1-2 képet lőttem vele, úgyhogy a komolyabb teszt majd hétvégén, ha érdekel titeket, akkor majd beszámolok róla. -
Kobak 27
tag
Igen, közben én is megtaláltam, csak reggel valamiért nem adta ki a kereső.
Evvel együtt a projektorra nekem nincs szükségem. Ha nagyon kellene, elkérem egy barátomtól, de most más hasznát én nem látom.
A fényképezőgépre viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű képeket lehet vele csinálni. Így, hogy 40e Ft körül van, már egy olcsóbb kompakt gép ára, aminél talán jobb minőséget hoz. Az eredeti árát szerintem nem éri meg, de ennyiért meg kellett vennem.
Az, hogy rendelésre van, szerintetek mennyi idő? A többi van nekik raktáron, de ez sajnos nincs. Mivel ki is fizettem és nem kifutó termék, így gondolom mindenképpen meghozzák.
Örülök, hogy ezt a telefont választottam. Milyen poén lenne ehhez megvenni a polaroid modot, amivel egyből ki is lehetne nyomtatni. A bajom avval csak a mérete, mivel elég kis képet csinál sajnos a méret korlát miatt. -
-
Kobak 27
tag
Szerintetek lehet, hogy most pénteken a "hivatalos" black friday" alkalmával lesz valahol hasonló áron még a Hasselblad modul? Árulják pl a Mediamarktban is meg még néhány helyen.
Elképzelhető vagy egyszer volt Budán kutyavásár? Jó lenne, mert eléggé bosszant, hogy erről lecsúsztam. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #987 üzenetére
Milyen a tapasztalatod róla amúgy?
Azt nézem, hogy jövő pénteken a MediaMarktban black friday, hátha ott lesz.
Esetleg nincs valaki, aki kettőt vett és eladná?
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #985 üzenetére
Basszus, de kár, hogy nem néztem. Annyiért megvettem volna, annyit megérne, 90-et nem. De kár, hogy nem figyeltem, pedig keresgéltem is az oldalukon.
Megtaláltam 39990 Ft volt... -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #982 üzenetére
Én is lemaradtam. Mennyi volt a Hassleblad modul?
A projektort próbáltam, vicces, de nem használnám nagyon, csak villantani max, arra meg felesleges. A JBL mod nekem bejött, használom is. Pl telefon kihangosításra is, ha többen beszélünk egyszerre. Nagyon jól működik, sokkal jobb az érthetősége is. -
Kobak 27
tag
válasz
ghiottone #376 üzenetére
Ez elképesztően jó lenne, de ahogy utána olvastam, ez 1 éves hír, tehát azóta nem sok történt. Pedig ezt tuti megvenném, főleg, ha működik is rendesen. Sok mindent kiváltana egy ilyen kütyü...
Bárcsak megvalósulna.
Javítom, mert 1 éve ezeket postolták [link] és ahhoz képest csináltak egy páncélt a hátára. Kíváncsi leszek nagyon. -
Kobak 27
tag
A szilikon külső "tokot" én is használom, nekem így kényelmesebb a fogása.
Autóba én a BestByte-ban vettem egy Devia gyorstöltőt, aminek van 2 csonkja, a nagyobbik 2,1A. Adták hozzá a type c kábelt és így volt talán 2700 Ft. Kipróbáltam egyből, működik rendben. Máshol a töltő fej lett volna 3-4000 + a kábel még egyszer annyi. Nekem ez tökéletesen működik, meglátjuk meddig.
-
Kobak 27
tag
A 276 Euro-s ár azért több, mint baráti. Kár, hogy itthon jóval többe kerül.
Igaz én T-től vettem, jelentős kedvezménnyel, így a 276 euro-s ár alatt maradtam, úgyhogy nem sírok.A sztereo hangszóró nekem nem hiányzik, kaptam hozzá a JBL modot, ami meglepően jól szól.
Akku idő nálam 1 nap, de a korábbi telefonjaim sem tudtak többet. Tegnap pl nagyon intenzív használat mellett (értsd kb egész nap telefonáltam és kicsit játszottam is, plusz ebéd közben film), estére írta ki, hogy 15%. Kocsiban rádugtam gyorstöltőre, mire hazaértem 35% volt. Én is gondolkoztam az akku modon, de egyelőre nem látom szükségét.A led nekem is hiányzott elsőre, de a jedi mód sokkal használhatóbb, mivel azt is megjeleníti, hogy mi történt.
Nekem eddig teljesen fagyás mentes, nagyon gyors, minden úgy működik ahogy kell, nekem is nagyon bejön a telefon.
Ja, az ujjlenyomat olvasó szerintem is a legjobb helyen van, kb idegrohamot kapnék, ha állandóan fel kéne emelnem a telefont, hogy feloldjam, autóban meg még rosszabb.Ami hasznos lehet másnak is, hogy én is egy ideje keresgéltem hozzá jó autós tartót, mert a beteszem majd kiveszem az ablakra rögzített tartóból nekem nem jön már be. Találtam viszont egy Hama mágneses tartót (MM-ben talán 4400 Ft volt), amit felhúztam a szellőzőre, hátlap le, telefon rá és kész is. Egyszer sem esett le, tökéletesen tartja. Az eladó nézett, hogy hát, szerinte a mágnes nem olyan jó ötlet, mondtam neki, hogy a mod szerinte mivel marad ott?
Jó, akkor végül is jó lehet. Ennyit nekem nagyon megért, tökéletesen működik.
Ti raktatok rá valamilyen fóliát? Ha igen, milyet?
-
Kobak 27
tag
válasz
#31631410 #192 üzenetére
Rövid válaszom 3 szavas:
1.nem
2. Hasselblad modKicsit bővebben:
- én használom néhány hete, fotóztam is vele, egyáltalán nem tűnik rossznak, bár minden relatív, a tökörreflexes gépemnél természetesen rosszabb képet csinál, de ne várjunk csodát egy ekkora objektívtől
- ha sokkal jobbat szeretnél, akkor ott a Hasselblad modul, ami szerintem nem rossz, csak arany áron vanNálam soha nem a fényképezőgép döntötte el, hogy milyen telefont veszek, de ez megint egyéni dolog. Viszont mondjuk az nagyon jól működik, hogy 2x megforgatod és bekapcsol a kamera. Ezt más telefon nem tudja egyelőre.
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Néhány hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy Moto Z-nek és ehhez kapcsolódóan lenne 1-2 kérdésem.
Az első, hogy használ e valaki a képernyőre üveg fóliát és ha igen, akkor milyet? Valamit mindenképpen vennék rá, mert félek, hogy odaverem valahova vagy megkarcolódik és kár lenne érte.
A másik, hogy használja e valaki az Incipio autós tartót? Nagyon mozgatja a fantáziámat, de sajnos itthon nem igazán beszerezhető. Nem olcsó, de egyszerűen nem találom a helyét a telefonomnak a kocsiban, a korábbi autós tartóm nem rossz, de nem akarom abba tenni.
Amúgy az első tapasztalatok alapján amúgy nagyon tetszik a telefon. Gyors, nagyon jól használható, minden megy rajta ami kell. Nálam normál használattal simán kibír egy napot, ha sokat játszom rajta, akkor persze nem, de ez nem is elvárható. A gyors töltője viszont tényleg jó, már nem hagyom éjszakára töltőn a telefont, csak reggel dugom be kb 1 órára.
A JBL mod jó, tényleg meglepően jól szól. Más modot még nem vettem hozzá, de a Hasselblad mozgatja a fantáziámat, csak ne lenne annyira drága hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest