- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1875 üzenetére
Basszus, azt hittem hogy az nem a Z3, így lapoztam. Kínos.
De mindegy is, csak legyen minnél előbb kapható.Simple Mind:
Na látod ezzel nincs tapasztalatom. Garancián kívül nem tudom, hogy hogyan járnak el. Szerintem írj a TMX-nek, ezzel kapcsolatban.
www.tmx.hu Itt minden infót megtalálsz, de ha kell segítség csak szólj. -
Szabcsizz
őstag
Moto Z3-ról hogyhogy semmi hír, se szivárogtatás? Se itt mobilarénán, se máshol. Samsung/Apple/Huawei termékekről csak úgy ömleni szoktak az ilyen hírek..
Jó ez az A8, de biztosan szeretném majd cserélni. Ebből valahogy hiányzik az a plusz érzés, amit a Moto tudott adni. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Simple Mind #1858 üzenetére
Itthon TMX-be tudod küldeni, ott meg fogsz kapni egy csereutalványt. Ha eddig nem volt alkatrészük hozza, nem hiszem hogy most lesz.
-
Szabcsizz
őstag
Plusz egy az A8 mellet. Én is Z-ről váltottam, tényleg nagyon jól eltalált cucc. Olyan üzemideje van amit el sem hinnék, ha nem látnám. Persze nem is olcsó, de számomra megérte. A G6 széria egyetlen hátránya hogy nincs mod támogatás. Persze ez nem tudom mennyire fontos. A lényeg, hogy egyikkel sem jár rosszul az ember.
-
Szabcsizz
őstag
Ezt sokan keverik, de az akksinak nem az árt, ha sokat töltöd. Nyilván az is, de az a romlás elhanyagolható. A meleg a legnagyobb rákfenéjük. Saját tapasztalat. Mikor az enyém forrósodni kezdett, onnantól kezdett az akksi is romlani. A végén már örültem, ha két óra képernyőidő összejön. TMX oldalán írják, hogy a kapacitás vesztésre nem terjed ki a garancia. Reméljük ez nem így van, mert elég gáz lenne.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1729 üzenetére
Az enyém hetet. 😂 De lehet félreérthetően írtam, a procira gondoltam, nem a készülékre.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1727 üzenetére
Például időtállóbb.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1721 üzenetére
Pont ez a probléma nálam is. Van itthon három hátlap, egy JBL modul, Hasselblad modul, plusz egy Incipio is. Ezeket azért nem szeretném csak úgy a fiókban hagyni, szóval megvárom a Z3 család megjelenését, és biztosan beruházok az egyikre. Addig viszont további infóval tudok szolgálni. Már hívtak, pedig úgy volt hogy csak hétfőn. A kiskereskedelmi ára 165800ft volt, így olyan értékig választhatok. Már ki is néztem magamnak a Nokia 7 Plus-t, mikor lattam, hogy a HTC U11 pont belefér az összegbe, és kicsit gondolkodóba estem. Sosem volt még HTC-m, még csak kézben sem.
A JBL modot nálam is felhozták, de a kiscsaj rögtön mondta hogy az ajándék volt mellé, így nem kérik vissza. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Szabcsizz #1712 üzenetére
Hmm, érdekes ez a Telekom. Bevittem nekik a papírt, hogy na ez cserére jogosít fel, és csak pislogtak hogy én ezt hova küldtem meg mi hogy...meg voltak lepődve, hogy nem rajtuk keresztül lett szervízbe küldve. Mindegy, a lényeg hogy a kisker árban választhatok másikat, de azt nem tudták megmondani mennyi volt. Így hétfőn hívnak vissza, és majd akkor küldenek nekem egy listát is, de ha nem élek ezzel a lehetőséggel, akkor ők megveszik a telefont, és úgy vehetek olyat, amilyet szeretnék. Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. De nem probléma, nem is élnék vele.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1709 üzenetére
Nem kaptam vissza a készüléket, csak egy csereutalványt. Én csak a készüléket küldtem el, számlát és garancia levelet nem, azt csak elektronikusan. Szóval rosszat nem tudok mondani a szervízre.
Már csak az a kérdés, hogy a készüléknek mi lehetett az utolsó listaára..arra én már nem emlékszem. A számlán 122ezret látok, és akkor vettem mikor már kifutó volt.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
ghiottone #1705 üzenetére
Köszi az ajánlást, akkor figyelni fogom az oldalt.
Azért 150-et sokallok érte..
Bár, ha a Z3 Play minőségben (külső, anyaghasználat) hozza a sima Z-k szintjét, akkor azzal is elégedett lennék. Most egy P9 Lite 2017-et használok, ami nagyon klassz, de nagyon zavar a műanyag keret, hiába üveg a hátlap. Ha tudom, hogy ilyen a Moto, mindig azt vettem volna. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1695 üzenetére
Mintha a TMX oldalán olvastam volna valami olyasmit, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ők nem javítanak hanem csereutalványt nyújtanak át. Vagy valami ilyesmi. De ebben nem vagyok biztos. A kérdésed engem is érdekelne, mellesleg jó lett az új képed.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
FlDutchman #1693 üzenetére
Nincs már probléma, már másnapra jött a futár, az már más kérdés hogy nem tudtam átvenni. Mai nap megyek a postára. Mondjuk ez elég fura, hogy egy nap alatt kész lett minden.
Ja..IMEI számot nem kértek, és a munkalapon sincs feltüntetve. Csak úgy mellékesen mondom. -
Szabcsizz
őstag
Nézném, hogy mi a helyzet a TMX nyomkövetős rendszerénél, de a munkalap számhoz nem tudok mit írni, mert nálam olyan nincs a lapon...hurrá.
-
Szabcsizz
őstag
Na a mai nap elvitte a futár a telefont, elkészülési időnek 1 hónapot írnak. Hát remélem, hogy az csak egy rossz tréfa akar lenni.
-
Szabcsizz
őstag
Mostanra sikerült eljutnom oda, hogy hívjam a futárt a telefon gariztatása miatt, meg is volt az e-mail, amire válaszul kaptam egy másikat, amiben sokkal több mindent kell megadnom. Remek. Csatolmányként kérik email-ben a kitöltött jótállási jegyet, plusz számla másolatot. Most az nem elég ha én a Telekom oldaláról levadászom elektronikus formában és úgy küldöm el? Továbbá "Kérjük a készülékkel minden esetben küldje el annak töltőjét, akkumulátorát, és a készülékhez tartozó számlát vagy jótállási jegyet is." Most akkor mehetek nyomtatni azt a sok sz*rt? Meg én azon mit töltsek ki? Az a baj erre marhára nincs se időm se türelmem mostanában és nem is lesz. Inkább jobban járok ha elviszem a T-hez, ők meg elintézik ezt a sok f*szságot. Addig meg elvagyok az M6 Note-al, amit erre az időre vettem..
-
Szabcsizz
őstag
A DnB is megteszi, és köszönöm az ajánlást.
Várom a tapasztalatokat. Tapadósból eddig hármat próbáltam, 5K-tól 20K-ig. Mindig leesnek. Persze csak akkor ha nagyon hangos már a zene. Amúgy tökéletesek.
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
FlDutchman #1672 üzenetére
Se alkatrész, se új készülék. Ha kicsit viszaolvasol, egy fórumtárs már beszámolt erről, plusz én is tudok már nyilatkozni. Levelezgettem velük, nem áll rendelkezésükre semmilyen alkatrész, és nem is fog. Lassan én is megválok ettől az amúgy tökéletes telefontól..
-
Szabcsizz
őstag
Mondjuk nekem pont semmi gondom az Oreóval. Nem kell félni a frissítéstől.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1661 üzenetére
Ha gyakran látogatott lenne ez a topik, akkor jönne is a válasz egyből. De van, legyél prémium tag.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1645 üzenetére
Mégegyszer köszönöm a segítséget! 🙂
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1642 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget. 😊
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1639 üzenetére
Pontosan mi volt az a cím? Mert akkor nem szarakodok a T-vel..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1637 üzenetére
Köszi a választ, így már azért emészthetőbb. Bár logikus is, leeshetett volna. (túl meleg van már)
Telekomhoz vitted egyenesen? Bár gondolom ez teljesen mindegy. Pontosan mit mondtál, mi a készülék hibája? -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1635 üzenetére
Tehát amit eddig fizettem érte, azt visszaadják, a többit meg fizessem tovább. Hát ebben én nem igen látom az üzletet..számomra legalábbis nem.
Na mindegy, ez így akkor sem maradhat hogy szenvedek vele addig amíg le nem jár a szerződés. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1632 üzenetére
Én is, és remélem hogy csere lesz belőle. Nyugodtan kis is cserélhetik új készülékre, mert amúgy imádom a telefont. Csak már néha félek, annyira forró..megfogni alig lehet. Telekomnál vásároltam. Csak ha esetleg pénz visszafizetés van, és nem járt még le a hűség, plusz ki sincs fizetve, akkor nem tudom mi lesz.
-
Szabcsizz
őstag
Akkor ez eldöntetett, küldöm gariztatni. Mai nap, fél hétkor vettem le a töltőről, fél tízre már 47%-on volt. Pedig még csak nem is használtam sokat. Játék egyáltalán nincs. Arról nem is beszélve, hogy pulzál a képernyő, ha töltőn van..pedig minden eredeti.
Köszi a választ! -
Szabcsizz
őstag
Nektek mennyire melegszik a telefon hátulja, pontosabban a csatlakozó felület körül? Nekem szabályosan forró már egy idő után, pedig Facebook, Messenger, Insta, Chrome mennek. Ezek között váltogatok, és nem akarom elhinni hogy ennyire megterheli a telefont. Két mellettem ülő osztálytársam ugyanilyen használat mellett semmit sem érez a telefonján. Egy jó pár éves i6, és egy A5 2016. Arról nem is beszélve, hogy ők a nap végén 60% körül járnak, én meg csak akkor ha feltöltöm mégegyszer. Szerintetek küldjem vissza garanciába, vagy elhajtanak ezzel? Gyári visszaállítás megvolt az Oreo telepítése után rögtön.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1571 üzenetére
Szerintem kérdésben a válasz. Ez a Z, kicsit prototípus szagú. A Z2-n látszik, hogy ott javították a hiányosságok nagy részét.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1543 üzenetére
Akkor marad az, hogy megvárom az Oreo-t, és ha az után is ugyanilyen lesz akkor szervíz. Vagyis beviszem a T-be, hogy küldjék el. Nálad pontosan, hogy ment a gariztatás? Mármint egyenesen a TMX-be küldted?
Ha nekem is így lesz, kérem vissza a pénzem és majd kipótolom. -
Szabcsizz
őstag
Basszus ne idegesítsetek ilyenekkel..nekem is olyan a telefon mint a Titanic, de én annak tudtam be, amit már sokszor leírtam. Remélem tényleg így van, és nem lesz szervíz. Mikor kaptam, akkor suliban kibírt egy teljes napot, úgy hogy 50%-al hazaértem, kb 4 órára. Na mostanra már dél előtt powerbank-ra kell dugni, mert nem bírná ki. Pedig a használati szokásaim nem változtak..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1513 üzenetére
Valami konkrétra számítottam, de ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1515 üzenetére
Szerintem nincs. Egyszerűen csak sokan kíváncsiak az újdonságra. Legalábbis én így gondolom. Plusz én azért várom, mert végre újrahúzhatom a telefont. (addig már nem akarom)
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1503 üzenetére
Pontosan milyen készülékekre tudtad volna cserélni? Így visszavonom az előző kijelentésemet, elég korrektek voltak. Bár az még mindig furcsa számomra, hogy egy szervíz nem tud mit kezdeni vele..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1501 üzenetére
És akkor ennyivel el is küldtek, hogy nem javítható, csinálj amit akarsz? Mert akkor ez így elég felháborító..
-
Szabcsizz
őstag
Én már fél éve használom, de sosem foglalkoztam vele és így is nagyon patent. Jelenleg 4,50GB gyorsítótár adat(szemét) van rajta.
Soha nem is indítom újra. Egyedül az akksin érzem azt, hogy megsínylette a nemtörődömséget, és jobban merül. De majd ha jön az Oreo, onnantól foglalkozom vele. Addig kibírja már. Egy szó mint száz, nagyon megérte ez a cucc az árát. Atomstabil. (legalábbis nálam)
-
Szabcsizz
őstag
válasz
ghiottone #1493 üzenetére
Sokkal átláthatóbb számomra, plusz illeszkedik a materialista stílushoz ami manapság elég nagy divat lett. Kint pár autómata képet lőttem vele, de abból nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni. Ami feltűnt az az, mintha nem lenne jelen olyan szinten a zaj, mint eddig..
-
Szabcsizz
őstag
Megújult a kamera app, meg az ikonja is. Remélem mostmár lassan jön az Oreo is.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Kobak 27 #1469 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Mikor megkaptam a telefont,és használni kezdtem simán kibírta az egy napot,4-5 óra képernyőidővel. Mostanra ez jó esetben két óra lett. De valamikor még az sincs meg. Használati szokásaim nem változtak,ugyanúgy van minden. Mondjuk én nem foglalkozom a telefonnal,csak használom. Megvárom az Oreo-t,akkor csinálok egy resetet,az biztosan megoldja a problémát.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1465 üzenetére
Az nem a sorozat szám? Ha jól tudom,az benne van a beállításokban.
-
Szabcsizz
őstag
SIM kártyán lévő számot hogyan lehet törölni?..az istenért sem tudok rájönni.
-
Szabcsizz
őstag
Már három hónapja sehol egy frissítés..
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1344 üzenetére
A hátlapon lévő csatlakozókra gondol szerintem.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1322 üzenetére
Sajnos március előtt nem fog ideérni,van egy ilyen érzésem..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1294 üzenetére
Cella hibára gyanakodtam,de a nap végén ugyanúgy alakult az üzemidő,mint általában. Szóval valószínűleg igazad lehet. (hála az égnek)
-
Szabcsizz
őstag
Mai reggel tapasztaltam,hogy a netem ismeretlen okokból elfogyott,így rendeltem pluszba. Jött az üzenet,hogy sikeres volt és ilyenkor érdemes újraindítani a telefont. Megtettem,csak éppen 96%ról 62-re esett vissza. Viszont két órája megy már így a telefonom,viszont azóta sem merült egy százalékot sem. Érdekes..esetleg valami bug lehet a háttérben?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Stellar Blade
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged